جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اصطلاحات موبايل
-(12 Body) 
اصطلاحات موبايل
Visitor 695
Category: دنياي فن آوري
1- ال سي دي‌هاي TFT چيست؟
- LCD TFT مخفف واژه Thin Film Transistor _ Liquid Display است. TFT که به معني ترانزيستور باريک فيلمي است در نمايشگرهاي تلفن‌هاي همراه کاربرد دارد.
2- QVGA چيست؟
- واژه QVGAمخفف کلمه Quarter Video Graphic Array است که کلمه‌اي فراگير براي نمايشگر‌هاي کامپيوتري با وضوح 320×480 بوده است. اين گونه نمايشگر اغلب در تلفن‌هاي موبايل موجود است. اين نام به اين دليل ساخته شده است که نمايشگرهاي اصلي IBM در وضوح VGA بودند که وضوح آن 480 ×640 بوده است و واژه Q که در اول VGA آمده مخفف کلمه Qarter به معني يک چهارم است.
QVGA (نمايشگري با کيفيت گرافيک ويدئويي يک چهارم است)
3- GPRS چيست؟
- اين واژه مخفف Generral Packet Radio Service است که استانداردي براي سيستم‌هاي ارتباطي بي‌سيم که با سرعت 115 کيلوبايت در ثانيه عمل مي‌کند و با سيستم قبلي GSM قبل مقايسه است. (GSM: Global System For Mobile)
GPRS (بسته سرويس راديويي عمومي)
در اين شبکه مي‌توان از سرويس‌هاي SMS، MMS، WAPبهره جست.
4- GSM
- واژه GSM مخفف اصطلاح (Global System for Mobile Communications) به معني سيستم جهاني براي ارتباطات موبايل است و مهمترين و معروف‌ترين سطح استاندارد براي تلفن‌هاي موبايل در کل دنيا محسوب مي‌شود. .
سرويس GSM با بيش از دو ميليارد مشترک در بين تمامي کشورهاي دنيا مورد استفاده است. از طريق اين سيستم جهاني مشترکان و دارندگان تلفن‌هاي همراه قادر به استفاده از موبايل‌هايشان در اقصا نقاط دنيا هستند.
5 - 3G
- واژه 3G مخفف براي (3rd - generation) است و به معني نسل سوم است. تلفن‌هاي آنالوگ نسل اول محسوب مي‌شدند و تلفن‌هاي ديجيتال نسل دوم را تشکيل مي‌دادند.
براي تلفن‌هاي نسل سوم تعريف و توضيح مشخصي بيان نشده است اما به طور کلي دستگاه‌هاي با سرعت انتقال اطلاعات بالا و ظرفيت صدايي بزرگتر را در ميان نسل سوم گوشي مي‌شمارند.
سرعت بالاي انتقال اطلاعات احتمالا خصوصيت برجسته‌اي به حساب مي‌آيد. چندين استاندارد مختلف درباره تکنولوژي 3G وجود دارد. رايج‌ترين استاندارد در اين حيطه UMTS است.
6 - Alarm
- اين واژه به معني هشدار است و در تلفن‌هاي همراه براي تنظيم ساعت و يا تاريخي خاص است که در آن وقت خاص هشداري از طريق نور، لرزش و يا صدا کاربر را آگاه کند.
7 - Alphanumeric Display
- اين واژه به معني صفحه نمايشگري است که قادر به نمايش حروف و اعداد است ولي مجهز به خواندن اشکال گرافيکي نيست.
8 - Bluetooth
- اين واژه نمايانگر سيستمي در گوشي‌هاي تلفن همراه است که شبکه اختصاصي و بي‌سيم مختص براي ارتباط تلفن‌ها و کامپيوترها و ابزاري از اين قبيل است. در مسافت‌هاي کوتاه و بدون استفاده از سيم و از طريق فرکانس‌هاي راديويي با قدرت پايين انتقال اطلاعات صورت مي‌گيرد.
از ديگر کاربردهاي بلوتوث اين است که شما مي‌توانيد از طريق اين سيستم تلفن خود را در جيب خود قرار داده و از طريق هدست بلوتوث بدون اينکه دست به گوشي خود بزنيد مکالمه خود را انجام دهيد. فرق اين سيستم و هدست‌هاي هندزفري (Hands free) اين است که در بلوتوث نياز به سيم نيست.
با استفاده از بلوتوث مي‌توان اطلاعات و يا برنامه‌هاي موجود در حافظه يک گوشي را به گوشي‌هاي نزديک و يا کامپيوتر منتقل کرد.
9 - Calendar
- اين واژه به معني تقدويم است. از طريق اين خصوصيت مي‌توانيد برنامه‌ريزي کاري خود را در تلفن همراه خود ثبت کنيد. بعضي از گوشي‌هاي تلفن همراه اين قابليت را دارند که در هنگام فرا رسيدن زمان ثبت شده از طريق صدا و يا نور کاربر را مطلع سازند.
10 - CDMA
- اين واژه مخفف Code Division Multiple Access است به معني کد تعدد دسترسي است. تکنولوژي بي‌سيم است که اين اجازه را به کاربر مي‌دهد تا مقدار زيادي از صداها و اطلاعات را در يک فرکانس يکسان انتقال دهد.
CDMA يک تکنولوژي براي تلفن‌هاي نسل دوم محسوب مي‌شود که در حال حاضر در کانادا، ايالت متحده، آسيا و امريکاي لاتين در دسترس است.
11 - Dual - band
- اين واژه مربوط به تلفن‌هايي است که توانايي عملکرد در ميان دو باند فرکانسي مختلف را دارند. Dual band در اروپا معمولا به مفهوم تلفن‌هاي توانا در شبکه‌هاي GSM900/GSM1800 است در حاليکه در امريکا اين واژه مربوط به شبکه‌هاي GSM850/GSM1900 و يا ترکيبي از هر دو نوع است.
12 - EDGE
- اين واژه مخفف اصطلاح Enhanced Data rates for Global Evolution و به معني سرعت افزودن اطلاعات براي فرگشت جهاني است. اين سيستم تکنولوژي است که توسط دو شرکت بزرگ GSM و TDMA ترويج يافته است و براي تواناسازي دستگاه‌ها براي ارتقا سرعت تا Kbps384 است.
13 - EMS
- اين واژه مخفف اصطلاح Enhanced Message service و به مفهوم سرويس پيشرفته پيام است. اين تکنولوژي گونه گسترده و ارتقا يافته SMS است که ارسال ترکيبي از آهنگ‌ها، تصاوير، صداها، انيميشن و متن‌هاي فرمت‌دار را به دستگاهي ديگر که اين تکنولوژي را دارد را ميسر مي‌کند.
14 - GPRS
- اين کلمه مخفف اصطلاح General packet eadio service به مفهوم بسته کلي سرويس راديويي است. تکنولوژي خاصي براي برقراري ارتباطات اينترنتي به طور بي‌سيم و در سرعت بسيار بالا است. GPRS سرعت اطلاعات را تا 10 برابر نسبت به سيستم پيشين افزايش داده است.
15 - GPS
- اين واژه مخفف اصطلاح Global Positioning System و به معني سيستم موقعيت‌يابي جهاني است. اين سيستم، سامانه‌اي ماهواره‌اي، کامپيوتري است که قادر است موقعيت و محل جايگيري، عرض و طول جغرافيايي يک دريافت‌کننده را روي زمين محاسبه کند.
16 - HSCSD
- اين واژه مخفف High Speed Circuit به مفهوم انتقال اطلاعات در سرعت بالا است. اين پيشرفت متعلق به شبکه GSM است که سرعت انتقال اطلاعات را از 6/9 کيلوبايت تا 6/57 کيلوبايت افزايش مي‌دهد.
17 - IMEI
اين واژه مخفف International Mobile Equipment Identity به مفهوم هويت تجهيزات موبايل بين‌المللي است. اين واژه همان شماره سريال ثبت شده را در بر دارد.
18 - infrared port
اين واژه همان سيستم مادون قرمز است که به تلفن‌هاي همراه قابليت برقراري ارتباط را با ديگر تلفن‌ها به مقاصد مختلف مي‌دهد. اين سيستم تکنولوژي بدون سيم است که از نور نامرئي براي انتقال اطلاعات استفاده مي‌کند.
19 - java(j2ME)
اين واژه مختص ويژگي است که به دستگاه‌ها امکان مي‌دهد بعضي از برنامه‌هاي خاص را اجرا کنند. از طريق اين ويژگي مي‌توان از برنامه‌هاي مختلفي مثل بازي‌ها، ماشين‌حساب‌ها و... استفاده کرد.
20 - LCD
اين واژه مخفف اصطلاح Liquid crystal Display است و به مفهوم نمايشگر کريستالي مايع است. جريان الکتريکي از داخل مايع موجود در نمايشگر عبور مي‌کند و مايع موجود باعث مي‌شود که نور از ميانشان عبور نکند.
21 - Li-lon battery
اين نوع باتري اغلب براي وسايل ارتباطي بدون سيم کاربرد دارد در مقايسه با باتري‌هاي قديمي Nicd و Nimh سبک‌تر هستند و عمر مفيد بيشتري را دارند.
19- Li-po battery - اين نوع باتري شباهت زيادي به Li-Lon باتري دارد و فقط از لحاظ وزن و شکل تفاوت دارند. به دليل استفاده از مواد پليمري اين نوع باتري را در مدل‌هاي مختلف مي‌توان ساخت.
22 - MMS
- اين واژه مخفف اصطلاح Multimedia Messaging Service و به معني سرويس پيام‌رساني مولتي‌مديا است. اين سيستم تکنولوژي پيشرفته SMS و EMS است.
MMS براي انتقال سريع‌تر اطلاعات از قبيل UMTS و EDGE و HSCSD و GPRS طراحي شده است و از اين طريق مي‌توان پيام‌هاي ويديويي را نيز ارسال کرد.
23 - OLED
- اين واژه مخفف اصطلاح organic Light-Emitting Diode و به مفهوم ساتح کردن ارگانيک نور ديود است. نمايشگرهاي OLED باريک‌تر، سبک‌تر، روشن‌تر، ارزان‌تر براي توليد هستند و قدرت کمتري را نسبت به نمايشگرهاي LCD مصرف مي‌کنند.
24 - Polyphonic Pingtones
- اين واژه به معني زنگ‌هاي پلي‌فونيک است که توانايي ترکيب چند نوع صداي مختلف را با هم دارد. اين تکنولوژي صداها را طبيعي‌تر و واقعي‌تر جلوه مي‌دهد.
23- SIM - اين واژه مخفف اصطلاح Subscriber identity Module به مفهوم نمونه هويت مشترک است. اين واژه براي کارت کوچکي که براي تلفن‌هاي همراه ديجيتال است استفاده مي‌شود. از طريق اين کارت تمامي تماس‌ها و دسترسي‌ها به شبکه‌هاي تلفني امکان‌پذير است.
25 - SMS
- اين واژه مخفف کلمه Short message service به معني سرويس پيام کوتاه است. سرويسي که به مشتريان اين امکان را مي‌دهد تا پيام کوتاه را از طريق موبايل‌هاي خود به يکديگر ارسال کنند.
26 - Speaker phone
اين ويژگي که در بعضي از تلفن‌هاي همراه وجود دارد همانند هندزمزي عمل مي‌کند و امکان استفاده از تلفن را در مسافت‌هاي کوتاه مي‌دهد و بدون اينکه تلفن را نزديک گوش خود قرار دهيد.
27 - STN
- اين واژه مخفف اصطلاح Super Twisted Nematic است که نوعي از نمايشگر LCD است. سيستم STN قدرت کمتري را مصرف مي‌کند و در مقايسه با نمايشگرهاي TFT مقرون به صرفه‌تر است.
28 - TFD
- اين واژه مخفف اصطلاح thin film Diode و به مفهوم فيلم باريک ديود است و گونه‌اي از نمايشگرهاي LCD محسوب مي‌شود. تکنولوژي TFD تصاويري را در کيفيت عالي و سرعت بالا پردازش مي‌کند و نسبت به نمايشگرهاي STN باصرفه‌تر است.
29 - TFT
- اين واژه مخفف اصطلاح thin film transistor و به مفهوم فيلم ترانزيستوري باريک است و گونه‌اي از LCDها محسوب مي‌شود. در مقايسه با ديگر LCDها کيفيت بالاتري دارد و گران‌تر است.
30 - UMTS
اين واژه مخفف اصطلاح Universal Mobile Telecommunication system و به مفهوم سيستم جهاني ارتباطات تلفني موبايل است.
31 - Voice dial
- اين ويژگي به کاربر اين امکان را مي‌دهد که شماره مورد نظر را از طريق صدا بگيرد.
32 - WCDMA
- اين واژه مخفف Wideband code Dinsion Multiple Access است و براي تلفن‌هاي نسل سوم طراحي شده است. از طريق اين سيستم پردازش اطلاعات در سرعت بسيار بالايي شکل مي‌گيرد.
33 - sailent يعني چي؟
به معني سکوت در گوشي ها استفاده مي شود.
34 - پست صوتي به چه صورت عمل مي‌نمايد؟
اين سرويس شبيه منشي‌تلفني عمل مي‌نمايد با اين تفاوت که در تمامي حالات پيام صوتي مخاطب را ذخيره نموده و اپراتور براي دارنده سرويس پيامي در قالب متن يا صوت ارسال مي‌نمايد. در اين حالت دارنده سرويس مي‌تواند با برقراري تماس با شماره (09912) شنونده پيام‌هاي دريافتي و آنها را مديريت (ذخيره، حذف و...) نمايد. دريافت پيام صوتي از مخاطب براي دارنده سرويس هزينه‌اي نداشته ليکن شنيدن پيام‌ها مشمول ثبت هزينه‌اي معادل هزينه تماس شهري خواهد بود.
براي کنترل فعال بودن اين سرويس کافي است با شماره (09912) تماس حاصل نماييد که در صورت فعال بودن اپراتور به شما اعلام خواهد نمود در حال حاضر پيام جديدي براي شما ارسال نشده است و در صورت غيرفعال بودن صندوق صوتي موردنظر شما موجود نيست درصورت فعال بودن سرويس با ورود به منوي انتقال (DIVERT)، انتقال تماس‌هاي صوتي (DIVERT VOICE CALL)، با توجه به نياز در هر يک از حالات ذيل با انتقال (DIVERT) تلفن روي شماره (09912) سيم‌کارت شما آماده دريافت پيام‌هاي صوتي کوتاه خواهد بود.
DIVERT ALWAYS : انتقال تماس در همه حالات (هميشه)
WHEN BUSY : انتقال تماس، زماني که خط مشغول است
WHEN NOT REACHABLE : انتقال تماس، زماني که مشترک در دسترس نيست
WHEN NO REPLY : انتقال تماس، زماني که مشترک پاسخگو نيست
CANCEL ALL DIVERTS : کليه انتقالها را حذف مي‌نمايد
35 - سرويس پيام کوتاه به چه صورت مي‌باشد؟
- اين سرويس براي ارسال پيام‌هاي کوتاه استفاده مي‌گردد. پس از اطمينان از فعال بودن سرويس، مي‌بايست روي گوشي تلفن‌همراه وارد منوي TEXT MESSAGE, SETINGE, MESSAGING و سپس SERVICE CENTER گرديده و شماره مرکز پيام (9891100500+ يا 9891100510+) را ثبت نمود. هزينه ارسال هر پيام معادل (134) است و ارسال تصاوير معادل (3) پيام در نظر گرفته مي‌شود.
36 - نمايشگر (CLIP) چيست؟
- اين سرويس شما را قادر مي‌سازد تا شماره‌تماس گيرنده (مخاطب) را روي گوشي خود ملاحظه نماييد. کليد ميانبر جهت فعال‌سازي: *#31#SEND
37 - عدم نمايشگر (CLIR) چيست؟
- اين سرويس شما را قادر مي‌سازد تا در زمان تماس شماره‌تلفن شما روي گوشي (مخاطب) حک نگردد. کليد ميانبر جهت فعال‌سازي: *#31#SEND
38 - سرويس انتظار مکالمه چگونه عمل مي‌کند؟
- اين سرويس شما را قادر مي‌سازد تا در زمان مکالمه اگر تماس جديدي با شما برقرار گرديد، با در انتظار گذاشتن نفر اول پس از فشردن کليد برقراري ارتباط (دکمه سبز رنگ) بتوانيد با نفر دوم مکالمه نماييد. براي انتقال بين اين دو تماس نيز کافيست دکمه (SWAP) را فشار دهيد.
کليد ميانبر جهت آزمايش: *#43#SEND
کليد ميانبر جهت فعال‌سازي: *43#SEND
کليد ميانبر جهت غيرفعال‌سازي: #43*11#SEND
39 - سرويس انتقال مکالمه (CALL DIVERT)
- سرويس انتقال مکالمه (CALL DIVERT)
اين سرويس شما را قادر مي‌سازد تا در حالات مختلف (جدول قسمت پيام صوتي) شماره تلفن خود را روي خط ديگري منتقل نماييد. در اين حالت هزينه مربوطه معادل هزينه تماس با شماره تلفن دوم (شماره‌اي که شماره تلفن خود را روي آن انتقال داده‌ايد) خواهد بود.
کليد ميانبر جهت ايجاد سرويس انتقال براي تمامي مکالمات:
**21*NUMBER*11#SEND
کليد ميانبر جهت فعال‌سازي سرويس انتقال براي تمامي مکالمات: *21*11#SEND
کليد ميانبر جهت غيرفعال‌سازي سرويس انتقال براي تمامي مکالمات: #21*11#SEND
کليد ميانبر جهت حذف سرويس: ##21*11#SEND
کليد ميانبر جهت ايجاد سرويس انتقال براي زمان اشغال بودن تلفن همراه:
**004*NUMBER#SEND
کليد ميانبر جهت فعال‌سازي انتقال براي زمان اشغال بودن تلفن همراه: *67#SEND
کليد ميانبر جهت غيرفعال‌سازي انتقال براي زمان اشغال بودن تلفن همراه: #67#SEND
40 - سرويس محدوديت مکالمه (CALL BARRING)
سرويس محدوديت مکالمه (CALL BARRING)
اين سرويس شما را قادر مي‌سازد تا در حالات مختلف (ذيلا آمده است) محدوديت‌هايي را روي سيم‌کارت خود اعمال نماييد. پس از برقراري سرويس به منظور تنظيمات خاص وارد منوي CALL BARRING, CALL SETTING, SETTING شده و تنظيمات موردنظر را اعمال نماييد. در هنگام درخواست فعال‌سازي، رمز مربوطه را از دفتر خدماتي مربوطه دريافت نماييد (معمولا 1234 بوده و قابل تعويض است).
All outgoing : تمامي تماس‌هاي خروجي را مسدود مي‌نمايد
International outgoing : تماس‌هاي خروجي بين‌الملل را مسدود مي‌نمايد
Intemational outgoing when reaming : تمامي تماس‌هاي خروجي بين‌الملل را در صورتيکه مشترک خارج از کشور باشد مسدود مي‌نمايد
All incoming : تمامي تماس‌هاي ورودي را مسدود مي‌نمايد.
Incoming when reaming : تمامي تماس‌هاي ورودي را در صورتيکه مشترک خارج از کشور باشد مسدود مي‌نمايد
Incoming except home : درصورتيکه مشترک خارج از کشور باشد، تمامي تماس‌هاي ورودي به جز تماس‌هايي که از داخل کشور برقرار مي‌گردد را مسدود مي‌نمايد
Deactivate all : کليه محدوديت‌ها را لغو مي‌نمايد
41 - سرويس فاکس و ديتا
- سرويس فکس و ديتا در تلفن همراه اين امکان را به مشترکين مي‌دهد که در حين حرکت و در جايي که برقراري ارتباط به‌وسيله تلفن ثابت ميسر نيست در صورت آنتن‌دهي بتوان فاکس و ديتا را از طريق تلفن همراه ارسال و دريافت نمود. سرعت ارسال و دريافت اطلاعات kb/s6/9 است که با بهره‌گيري از فناوري GPRS اين سرعت به kb/s170 مي‌رسد. با اعلام تقاضاي سرويس فاکس و ديتا از سوي مشترک، يک شماره براي فاکس و يک شماره براي ديتا در مرکز سوييچ تلفن همراه به‌منظور دريافت فاکس و ديتا اختصاص مي‌يابد. هزينه آبونمان سرويس فاکس و ديتا در هر دوره براي هر کدام 10000ريال است و ميزان شارژ در زمان برقراري ارتباط همانند هزينه مکالمه است.
42 - نحوه ارتباط گوشي تلفن‌همراه با فاکس و Notebook
- 1- ارتباط گوشي تلفن‌همراه با Notebook از طريق کابل رابط با نصب CD مودم
2- ارتباط گوشي تلفن‌همراه با Notebook از طريق امواج راديويي Bluetooth درصورت داشتن امکانات فني در هر دو سيستم
3- ارتباط گوشي تلفن‌همراه با Notebook از طريق Infrared درصورت وجود امکانات فني در هر دو سيستم
4- با داشتن امکانات PDA در برخي گوشي‌ها مي‌توان راسا از طريق گوشي تلفن‌همراه مانند مدل‌هاي 9300، 9110، 9500 نوکيا ارتباط فاکس و ديتا برقرار نمود. شماره‌هاي تخصيصي به متقاضيان سرويس فاکس و ديتا جهت دريافت فاکس و ديتا است که با شماره‌گيري مخاطب جهت ارسال فاکس و ديتا بايد سيستم رايانه در حالت فاکس و ديتا (گزينه Hyper Teminal) قرار گيرد.
ضمنا براي ارسال فاکس و ديتا نيازي به استفاده از شماره فاکس و ديتا نيست و اين بستر ارتباط بااخذ سرويس فوق مهيا است.
درخصوص ارتباط با ISP و داشتن Username&Password و استفاده از گزينه‌هاي Dialup Connection و Fax و Hyper Terminal همانند تلفن ثابت است.
43 - سرويس شماره‌گيري ثابت (Fixed Dialling)
- اين سرويس شما را قادر مي‌سازد تا امکان شماره‌گيري با سيم‌کارت خود را صرفا به تعداد مشخص و و معين (اين تعداد با توجه به گوشي تلفن‌همراه بين 15 الي 25 شماره متغير است) محدود نماييد.
براي اين منظور وارد منوي Setting و Security Setting و Fixed Dialling شده و تنظيمات مربوطه را پس از ورود رمز Pin2 اعمال نماييد (اين سرويس براي کليه مشترکين فعال بوده و هيچ هزينه‌اي ندارد).
44 - باتري ليتيومي Li-Ion Battery
- يکي از انواع فراگير باتري هايي است که براي تلفن همراه به کار مي رود . اين نوع باتري نسبت به انواع ديگر ، سبک تر مي باشد ، و عمر آن هم طولاني تر بوده و از نظر زيست محيطي نيز آلايندگي کمتري دارد ، تنها عيب اين نوع باتري قيمت گران آن نسبت به انواع ديگر باتري ها مي باشد .
45 - باتري پليمري ليتيومي Li-Po Battery
- اين نوع باتري شبيه باتري هاي Li-Ion مي باشد با اين تفاوت که کمي سبک تر است ، و به هر شکلي در مي آيد
46 - بيت بر ثانيه ؟؟
- واحد اندازه گيري سرعت انتقال داده ها ( مقدار بيت انتقال يافته در واحد زمان )
47 - برنامه اي براي محک زدن گوشي JBenchmark
- برنامه اي است که قابليت هاي گرافيکي محيط جاواي گوشي را محک مي زند و اطلاعات دقيقي در مورد مشخصات گرافيکي فضاي جاواي گوشي را به شما ارائه مي کند . www.Jbenchmark.com
48 - برنامه اي براي محک زدن گوشي SpMark
- يکي از بهترين برنامه هاي محک زدن گوشي هاي تلفن همراه ، اين برنامه تمام کارآئي هاي گوشي تلفن همراه را بررسي مي کند و در پايان به گوشي يک امتياز مي دهد ، از طريق نتايج اين برنامه مي توانيد گوشي هاي تلفن همراه را از نظر کارآئي هايشان مقايسه کنيد . www.futuremark.com
49 - بزرگنمائي ديجيتالي Digital Zoom
- قابليت بزرگنمائي (زوم) در دوربين هاي عکاسي و دوربين تلفن هاي همراه است که با استفاده از الگوريتم هاي نرم افزاري محقق مي شود و کيفيت آن نسبت به زوم اپتيک در سطح پائين تري مي باشند .
50 - پيغام فوري Flash Message
- اين قابليت که در بعضي از گوشي هاي همراه موجود مي باشد اين امکان را به شما مي دهد تا يک پيغام متني که حداکثر مي تواند 50 کاراکتر(حرف) باشد را به يک گوشي ديگر ارسال کند ، اين پيغام به محض رسيدن به صورت فوري مستقيماً بر روي صفحه نمايشگر گوشي مقصد نمايش داده مي شود .
51 - پوسته يا قالب گرافيکي Theme
- شما با استفاده از تم هاي مختلف مي توانيد ظاهر سيستم عامل گوشي خود را تغيير دهيد که اين تغيير شامل تغيير صفحه ي پيش زمينه (Background) انواع آيکون ها و تغيير رنگ منوها و يا حتي سه بعدي شدن آن ها و غيره ... مي شود ، استفاده از تم ها باعث افزايش جذابيت گوشي مي شود و اين قابليت را به شما مي دهد تا رنگ ها و فونت ها و يا عکس هاي مورد علاقه ي خود را در گوشي خود ببينيد .
52 - پست صوتي Voice Mail
- سرويسي که از طرف اپراتور تلفن همراه عرضه مي شود و قابليتي شبيه به منشي تلفن دارد و در هنگامي که شخص د ردسترس نباشد و يا خاموش باشد و يا نتواند تماس را جواب دهد ، پيغام شخص تماس گيرنده را ضبط مي کند .
53 - تکنولوژي ارتقاء يافته شبکه ديجيتال TDMA Time Division Multiple Access
- تکنولوژي ارتقاء يافته در شبکه ديجيتال که قابليت استفاده ي اشتراکي سه مکالمه را بر روي يک کانال مي دهد و در کشورهائي همانند آمريکا ، نيوزلند ، قسمت هائي از روسيه و آسياي ميانه کاربرد دارد .
54 - تماس دوباره Redial
- تماس گيري مجدد با آخرين فردي که با او تماس گرفته ايد ( شماره آن را گرفته ايد )
55 - تماس تصويري Video Calling
- اين قابليت به افراد اجازه مي دهد تا در شبکه هاي 3G دو به دو با هم صحبت کنند و همزمان تصوير هم ديگر را نيز به روي گوشي تلفن همراهشان مشاهده کنند .
56 - تبادل اطلاعات با سرعت بالا (EDR (Enhanced Data Rate ؟؟
- يکي از مشخصات و امتيازات موجود مربوط به بلوتوث Bluetooth)) مي باشد که سرعت تبادل اطلاعات از طريق بلوتوث را افزايش داده و در برخي موارد موجب صرفه جويي در مصرف باتري نيز مي شود. EDR لزوماً مشخصه ي همه ي گوشي هاي داراي بلوتوث نمي باشد و فقط برخي از تلفن هاي همراه از اين قابليت پشتيباني مي نمايند. هنگامي استاندارد EDR کارآيي خود را دارد که هم دستگاه فرستنده ي اطلاعات و هم دستگاه گيرنده ي اطلاعات هر دو از EDR پشتيباني کنند.
57 - جاوا براي دستگاه کوچک J2ME(Java 2 Micro edition
- يک نسخه از پلت فرم جاوا (Java) که براي دستگاه هاي کوچک نظير تلفن هاي همراه به کار مي رود .
58 - حالت پرواز Airplane Mode
- قابليتي که در برخي از گوشي هاي تلفن همراه وجود دارد و با فعال کردن آن اتصالات راديوئي تلفن همراه با شبکه قطع مي شود و امکان استفاده از ساير امکانات گوشي فراهم مي شود . وجود اين قابليت به اين دليل است که کاربر مجبور است در هنگام پرواز با هواپيما گوشي خود را خاموش کند و ديگر نمي تواند از قابليتهايي نظير MP3 Player و دوربين و يا ديگر امکانات گوشي استفاده کند ، با فعال کردن اين بخش ، کاربر مي تواند در محيط هائي اين چنيني از امکانات گوشي خود استفاده کند بدون اينکه تداخلي در سيستم راديوئي هواپيما به وجود بيايد .
59 - حافظه فلش (آني) Flash Memory
- يک نوع حافظه براي ذخيزه کردن اطلاعاتي که به طور طولاني مدت استفاده مي شوند . در مقايسه با انواع حافظه ها ، حافظه فلش اطلاعات را بدون اتصال به منبع الکتريکي نگه مي دارد و به همين خاطر است که در کارت هاي حافظه و يا در حافظه هاي داخلي تلفن هاي همراه از اين نوع حافظه استفاده مي شود .
60 - حافظه ديجيتالي SD Secure Digital
- يک نوع کارت حافظه فلش با قابليت جابجايي که مي توان اطلاعاتي نظير عکس ، صدا ، تصوير و برنامه را به روي آن ذخيره کرد ، کارت هاي SD از کارت هاي MMC سريعترند ولي انرژي بيشتري را مصرف مي کنند .
61 - حافظه اشتراکي (تسهيم شده ) Shared Memor
- حافظه اي که در اختيار بخش هاي نرم افزاري مختلف گوشي همانند دفترچه تلفن ، گالري و ... قرار دارد ، که مقدار استفاده هر کدام از برنامه ها در آن تعريف شده است و برنامه ها فقط به همان ميزان مي توانند از حافظه استفاده کنند .
62 - دو بانده Dual Band
- تلفن همراهي که قابليت کار با دو باند فرکانسي مختلف را دارد مثلاً GSM1800 و GSM900 در اروپا و يا GSM1900 و GSM850 در آمريکا . اين قابليت هنگامي کارآيي دارد که شما از يک منطقه با يک نوع باند فرکانسي به منطقه اي ديگر با يک نوع باند فرکانسي ديگر مي رويد . همچنين تلفن هايي با قابليت ساپورت کردن سه باند فرکانسي هم وجود دارد .
63 - دو حالته Dual Mode
- دستگاه موبايلي که داراي قابليت Dual Mode باشد مي تواند هم در شبکه هاي ديجيتال (Digital) و هم در شبکه هاي آنالوگ (Analog) کارکند
64 - سيستم عامل سيمبين ؟
- سيستم عامل موجود روي اکثر گوشي هاي نسل دوم و سوم تلفن هاي همراه که روز به روز متداول تر مي شوند و باعث افزايش کارآئي و استفاده راحت از قابليت هاي گوشي مي شود
65 - سرويس ارسال پيام هاي چند رسانه اي MMS (Multimedia Messaging Service)
- سرويس ارسال پيام هاي چند رسانه اي ( متني ، صوتي ، تصويري ) . با استفاده از اين سرويس که از شبکه ي مخابراتي خود مي گيريد مي توانيد عکس ، فيلم ، صدا و يا هر نوع اطلاعات را از طريق شبکه مخابراتي خود به دوستان خود ارسال کنيد .
66 - سه بانده Tri-Band
- تلفن همراهي که قابليت کار با سه باند فرکانسي مختلف را دارد که شامل GSM900,GSM1800,GSM1900 مي باشند . تلفن هاي سه بانده داراي پشتيباني کامل فرکانسي در اروپا و آمريکا و آسيا مي باشند
67 - سرويس انتقال بسته هاي اطلاعاتي از طريق امواج راديوئي GPRS General Packet Switching Radio Service
- اين سرويس امکان دستيابي به اينترنت و يا فرستادن و دريافت اطلاعات در محيط هاي شبکه اي بيسيم را با سرعت اسمي 56 کيلوبيت بر ثانيه تا 114 کيلوبيت بر ثانيه ارائه مي کند ولي سرعت آن را در عمل مي توان بين 20 تا 30 کيلوبيت بيان کرد . سرويس GPRS را مي توان گام اول براي دستيابي به 3G و سرويس EDGE ناميد
68 - سرويس تعميم يافته ارسال پيام EMS Enhanced Message Service
- گسترش و ارتقاء در سيستم SMS که کاربر را قادر مي سازد تا ترکيبي از ملودي هاي ساده ، عکس ، صدا ، تصاوير متحرک و نوشته ها را به دستگاهي که با سيستم EMS همخواني دارد بفرستد
69 - سيستم جهاني تعيين هويت IMEI International Mobile Equipment Identity
- يک کد منحصر به فرد که به هر گوشي تلفن همراه تعلق دارد و از آن طريق شناسائي مي شود ، همچنين از طريق اين کد مي توان شرکت سازنده و مدل دستگاه را مشخص نموده . شما مي توانيد با وارد کردن *#06# کد IMEI گوشي خود را مشاهده نمائيد .
70 - سرويس رومينگ بين المللي Roaming
- اين سرويس ، کاربر را قادر مي سازد تا بتواند از سيم کارت خود در خارج از کشور و يا در محدوده ي خارج از شبکه مخابراتي خود استفاده کرده و از امکانات سيم کارت بهره مند شود ( نظير برقراري تماس تلفني و يا فرستادن و دريافت SMS )
71 - قلم Stylus
- قلم مخصوص کار با موبايل هائي که صفحه نمايشگر لمسي دارند (مانند P800,P900,P910 )
72 - گذرگاه سريال جهاني USB Universal Serial Bus
- اين پورت ، براي اتصال کامپيوتر به وسيله کابل USB به برخي لوازم جانبي کامپيوتر نظير پرينتر ، اسکنر ، موس ، صفحه کليد به کار مي رود ، همچنين اين امکان در برخي از گوشي هاي تلفن همراه نيز وجود دارد تا تلفن همراه خود را به کامپيوتر و يا به پرينتر وصل کنند سرعت انتقال داده ها با 2mbps ، USBمي باشد و مناسب ترين گزينه براي ريختن فايل هاي حجيم نظير MP3 از کامپيوتر به موبايل و بالعکس مي باشد
73 - گوشي هاي تاشو Clamshell
- اين اصطلاح در مورد گوشي هاي تلفن همراه تاشو به کار مي رود .
74 - گوشي تصويري Video Phone
- اين واژه به گوشي تلفن هاي همراهي گفته مي شود که امکان برقراري تماس هاي تصويري Video Calling) )در آن ها وجود دارد
75 - مادون قرمز Infrared IrDA
- قابليت تبادل اطلاعات به طريقه ي بيسيم به وسيله ي نور نامرئي مادون قرمز . حداکثر فضاي ارتباطي مادون قرمز بر روي گوشي هاي موبايل 30 سانتي متر بدون هر گونه مانع مي باشد . شما مي توانيد به وسيله ي اين قابليت اطلاعات ، عکس ها و فيلم ها و يا ديگر موارد را به گوشي هاي ديگر و يا کاميپوتر خود ارسال نمائيد ، البته بايد توجه داشته باشيد ؛ سرعت انتقال اطلاعات با مادون قرمز بسيار پائين مي باشد و براي انتقال فايل ها با حجم بالا زياد مناسب نمي باشد .
76 - مديريت اطلاعات شخصي PIM (Personal Information Managment)
- در اصل به مجموعه برنامه هايي گفته مي شود که شخص از طريق آن ها مي تواند به کارها و امور روزانه ي خود نظارت و مديريت داشته باشد . سري برنامه هاي PIM معمولا شامل تقويم ، دفترچه تلفن و ليست انجام کارها (to do list) مي باشند و البته قابليت هايي نظير ثبت نوشته ي خاص ، يادآورنده ها (reminders) و ساعت براي زنگ زدن و ... نيز در کنار قابليت هاي اصلي وجود دارند . بعضي از برنامه هاي PIM امکان تبادل اطلاعات و تطابق آنها با کامپيوتر و يا تلفن هاي همراه و ديگر وسايل اين چنيني را دارا مي باشند .
77 - نسخه اي خاص از تکنولوژي WLAN WIFI
- محدوده برد WI-FI در محيط هاي بسته حدود 100 تا 300 فوت (حدود 30 متر تا 92 متر ) و در محيط هاي باز حدود 2000 فوت (610 متر) مي باشد و سرعت انتقال داده ها در آن 11 مگابيت در ثانيه مي باشد .
78 - قابليت اتصال به اينترنت WAP (Wireless Application Protocol
- قابليتي که دارندگان تلفن هاي همراه را قادر مي سازد تا از اينترنت استفاده کنند .
منبع:دانش ما
ارسالي از طرف کاربر محترم : javidghadimi
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image