جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دانشمندان با پوست درخت به جنگ مالاريا مي‌روند.
-(6 Body) 
دانشمندان با پوست درخت به جنگ مالاريا مي‌روند.
Visitor 432
Category: دنياي فن آوري
محققان از پوست گونه‌اي درخت جنگل‌هاي باراني ، ترکيب جديدي بدست آورده‌اند که مي‌توان از آن براي درمان مالاريا در مراحل ابتدايي بيماري استفاده کرد.
اين ترکيب درماني عفونت بيماري مالاريا را در مراحل اوليه بيماري مورد هدف قرار مي‌دهد.
استفاده از اين ترکيب موجب مي‌شود که انگل اين بيماري نتواند در برابر داروهاي فعلي که براي درمان اين بيماري مورد استفاده قرار مي‌گيرند، مقاومت کند و يا براي ايجاد اين مقاومت بسيار دچار مشکل مي‌شود.
دانشمندان مولکول جديدي را تحت عنوان «تازوپسين» از پوست درختان در جنگل‌هاي باراني شرق ماداگاسکار جمع‌آوري کرده‌اند.
اين دانشمندان دريافته‌اند که ترکيبي موسوم به N-cyclopentyl-tazopsine با خاصيت سمي‌زايي بسيار کمتر که از اين مولکول گرفته شده براي مقابله با اين بيماري در مراحل اوليه مفيد و موثر است.
اما به گفته محققان اگر بيماري به گلبول‌هاي قرمز خون برسد اين ترکيب ديگر تاثيري نخواهد داشت.
تازوپسين از پوست ساقه گياه Strychnopsis thouarsii گرفته مي‌شود.
اين ترکيب تنها ترکيب در چاي سنتي است که به عنوان ماده درماني براي عفونت مالاريا مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
محققان اميدوارند که به زودي به انواع مختلف اين ترکيب با خواص سمي بسيار کمتر دست پيدا کرده و بتوانند از آن در آزمايشات کلينيکي استفاده کنند.
ظهور مجدد اين بيماري از دهه 1980 و کمبود داروهاي موثر باعث شده است که بسياري از مردم ماداگاسکار به بيش از 200 گياه مختلف در اين جزيره براي مقابله با اين بيماري روي بياورند.
منبع: ايسنا
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image