چپ دست ها معمولاً با بيشتر ابزارها و وسايل موجود مشکل اساسي دارند . زيرا بيشتر ابزارها براي راست دست ها طراحي شده است و چپ دست ها براي استفاده از اين وسايل بايد کمي ت مرين کنند. حالا جديد ترين مشکل براي چپ دست ها رخ داده است . واقعاً چه کسي فکر مي کرد، چپ دست بودن مي تواند بر نحوه آنتن دهي يک تلفن همراه اثر منفي بگذارد ؟ مثل اين که زمان آن رسيده يک همدردي اساسي با دوستان چپ دست خود داشته باشيم! از اين موضوع که بگذريم، به موضوع روي آوردن نوکيا به سيستم عامل اپن سورس آن هم براي اسمارت فون هاي سري N که روزگاري فاتح بازارهاي دنيا بود، مي رسيم که با ورود اسمارت فون هاي رقيب، ديگر آن شکوه و عظمت گذشته را ندارد.
![رانندگي هنگام اس ام اس زدن !](/userfiles/Article/1389/07%20bahman/04/00129221.JPG)
? داستان چپ دست ها و آي فون4
کمي بعد از عرضه آي فون 4 بود که ايجاد يک ايراد اساسي توجه همه را به خود جلب کرد: اگر با دست چپ اين گوشي را بگيريد، طوري که گوشه سمت چپ و پايين آن با دستتان پوشيده شود، آنتن دهي آي فون دچار مشکل شده و تأثير منفي روي ارتباط مي گذارد، به گونه اي که نشانگر آنتن هم تضعيف سيگنال را نشان مي دهد. اين مورد زماني تشديد مي شود که دست عرق کرده باشد.
اپل در واکنش به انتقادات در نشستي خبري عنوان کرد که گرفتن هر تلفن همراهي سبب درصدي تضعيف سيگنال و کاهش عملکرد آنتن مي شود و ممکن است يک محل روي گوشي نسبت به جاهاي ديگر آن حساسيت بيشتري داشته باشد که اين به نوع قرارگيري آنتن بستگي دارد و يک مورد طبيعي براي هر تلفن بي سيم به شمار مي رود. البته، اپل در ابتداپيشنهاد حکيمانه اي هم براي حل مشکل پيش روي کاربران آي فون 4 گذاشت: «براي رفع مشکل، گوشي را اين طور نگيريد!» اما اين شرکت سرانجام اعلام کرد که براي رفع اين مشکل همه خريداران آي فون 4 يک پوشش محافظ رايگان نيز دريافت خواهند کرد.لازم به يادآوري است که در آي فون 4 دو آنتن در خارج گوشي کار گذاشته شده است. برخي دليل بروز مشکل ذکر شده را مربوط به جاي گيري اين دو آنتن آي فون 4 مي دانند. آنتن سمت چپ، به سيگنال هاي واي فاي و بلوتوث مربوط است، درحالي که آنتن سمت راست وظيفه دريافت سيگنال هاي تلفن همراه را برعهده دارد. بر اين اساس، برخي معتقدند، گرفتن آي فون 4 با دست چپ سبب مي شود سطح بيشتري از دست (همه چهار انگشت) با سمت راست گوشي تماس داشته باشد و همين سبب ايجاد اختلال در برقراري ارتباط مي شود .
با اين اوصاف برخي معتقدند، مشکل به گوشه سمت چپ و پايين اين گوشي مربوط مي شود. عده اي تأييد کرده اند که لمس اين ناحيه سبب تضعيف سيگنال 3G مي شود، اما تأثيري روي EDGE يا WiFi ندارد. البته، هنوز به طور دقيق مشخص نيست براي رفع اساسي اين مشکل در نسل جديد اسمارت فون هاي خود چه راه حلي را بر خواهيد گزيد.
?MeeGo و سري N
نوکيا پس از يک دوره پر فراز و نشيب و تلاش هاي بي حاصل، سرانجام در نظر دارد براي اسمارت فون هاي سري N خود به جاي سيمبيان از سيستم عامل MeeGo که مبتني بر لينوکس است، استفاده کند، به اين اميد که با اين پلتفرم جديدبا رقبايي نظير اپل و گوگل رقابت کند. گوشي هاي سري N نوکيا تا پيش از معرفي آي فون از سوي اپل سال ها بر بازار اسمارت فون ها مسلط بودند. بر همين اساس، بنابر گفته ها، اسمارت فون بعدي نوکيا يعني N8 آخرين گوشي سري N نوکيا خواهد بود که از سيستم عامل سيمبيان بهره مي برد.
به اين ترتيب، نوکيا در مدل هاي ارزان قيمت خود همچنان از سيمبيان استفاده خواهد کرد. در ماه فوريه، اينتل و نوکيا از تصميم خود براي ارائه MeeGo خبر دادند که طي آن پلتفرم مبتني بر لينوکس Maemo نوکيا با Moblin اينتل به هم مي پيوستند. بايد توجه داشت، نسخه هاي ديگر مبتني بر سيستم عامل لينوکس نظير آندروئيد گوگل و بخش عمده اي از بازار ابزارهاي همراه را به خود اختصاص داده اند و حالا بايد ديد راهبرد جديد نوکيا تا چه اندازه موفق عمل مي کند.
? دزدها و تلفن هاي همراه
گم کردن تلفن همراه مي تواند براي همه يک اتفاق ناراحت کننده باشد. اگر گوشي مورد نظر از نوع گوشي هاي معمولي باشد، گم شدن آن کمتر باعث تأسف مي شود، اما در اسمارت فون هايي نظير بلک بري که توانايي ذخيره اطلاعات محرمانه را دارند، اين امر مي تواند علاوه بر تحميل خسارت مالي خطر افشاي اسرار را نيز در پي داشته باشد، اما براي باز پس گيري تلفن همراه گم شده چه کاري مي توان کرد؟ روش هايي براي رديابي يک گوشي گمشده وجود دارد. يکي از معمول ترين راه ها يادداشت شماره هاي IMEI، MEID يا ESN گوشي است، اين يک کد شناسايي منحصر به فرد است که مي توانيد با دادن آن به پليس يا مقامات مسئول اقدامات مناسبي را انجام دهيد.
بسياري از سرويس دهنده ها در ازاي دريافت مبلغي امکان رديابي گوشي را فراهم مي کنند. البته، بايد از قبل اين ويژگي را فعال کنيد. دارندگان تلفن هاي مبتني بر آندروئيد مي توانند از برنامه Mobile Defense استفاده کنند که علاوه بر فراهم کردن امکان رديابي گوشي، امکان قفل از راه دور، گرفتن نسخه پشتيبان يا استفاده از سرويس هاي Wipe را نيز فراهم مي کند. دارندگان آي فون که مشترک MobileMe هستند، مي توانند از ويژگي Find My iPhone آن استفاده کنند. اين ويژگي موقعيت فعلي گوشي را روي يک نقشه گوگل نشان مي دهد. اگر با اين روش موفق نشديد گوشي را بيابيد مي توانيد از راه دوراطلاعات آن را نابود کنيد.
در صورتي که نمي خواهيد از MobileMe استفاده کنيد، مي توانيد از نرم افزار رديابي iHound استفاده کنيد. البته، اين نرم افزار متکي بر فريب سارق به منظور اجرا و ارسال مکان تلفن براي شما است که کمي دشوار به نظر مي رسد، اما از MobileMe ارزان تر است. صاحبان بلک بري نيز مي توانند از نرم افزار Berry Locator بهره ببرند که يک پيام براي گوشي گم شده ارسال مي کند و روي يک نقشه مبتني بر وب و با استفاده ازپي سي نشان مي دهد گوشي کجا است. صاحبان تلفن مبتني بر ويندوز مي توانند از سرويس My Phone استفاده کنند. اين سرويس همگام سازي را مايکروسافت براي عقب نيفتادن از قافله ارائه کرده است و مي توان از آن براي رديابي استفاده کرد. به اين ترتيب که مکان گوشي را در آخرين باري که داده ها را همگام کرده از طريق امواج نشان مي دهد و ناگفته پيدا است که روش جالبي نيست، اما در برخي موارد مي تواند کمک بزرگي باشد.
? راننده ها و اس ام اس ها
همه ما مي دانيم که يکي از علل تصادفات جاده اي استفاده راننده ها از تلفن همراه هنگام رانندگي است. تحقيقي نشان داده که 47 درصد افراد بزرگسال که از پيام هاي متني استفاده مي کنند، عادت دارند در حال رانندگي پيام بخوانند يا بفرستند. اين تحقيق روي 2252 فرد بزرگسال طي دو ماه انجام شده که از اين ميان 1917 نفر صاحب تلفن همراه بوده اند و 1189 نفر بيان کردند که از پيام هاي متني استفاده مي کنند. 82 درصد امريکايي هاي بالاي هجده سال تلفن همراه دارند و 58 درصد از آن ها از پيام متني استفاده مي کنند. حال آن که حدود 75 درصد نوجوانان تلفن همراه دارند که 66 درصد پيام متني مي فرستند. از اين ميان، مردان کمي بيش از زنان تمايل به استفاده از پيام هاي متني هنگام رانندگي دارند، يعني 51 درصد در مقايسه با 42 درصد.
اما تنها ارسال و دريافت پيام در پشت فرمان اتومبيل نيست که چنين طرفدار دارد، بلکه صحبت کردن با تلفن همراه هنگام رانندگي نيز به يک مشکل بزرگ تبديل شده است. تحقيق نشان داده که 61 درصد بزرگسالان هنگام رانندگي با تلفن همراه صحبت مي کنند که از اين ميان افراد بين 34 تا 45 ساله بيشتر به اين کار اقدام مي کنند چيزي حدود 86 درصد. به احتمال تا چند وقت ديگر بايد موضوع را اين طور بيان کنيم : (افراد هنگام اس ام اس زدن رانندگي هم مي کنند!)
منبع:سايت آفتاب /ع