جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مروري بر گوشي Sony Ericsson Satio (4)
-(9 Body) 
مروري بر گوشي Sony Ericsson Satio (4)
Visitor 346
Category: دنياي فن آوري
رابط کاربري
Sony Ericsson Satio از رابط کاربري سيمبين ويرايش پنجم استفاده مي کند اما با نگاهي به صفحه اصلي هيچگاه نميتوانيد اين مطلب را حدس بزنيد. اين رابط سيمبين با رابط هاي لمسي سيمبين ديگر توليد کنندگان تفاوت زيادي دارد.
صفحه اصلي از يک رابط چند لبه اي استفاده مي کند اما اين صفحه به نوار آيکن هاي عمودي که در بيشتر گوشي هاي جديد نوکيا استفاده شده است ، شباهتي ندارد. اين بخش پنج لبه دارد که بعنوان پنج صفحه اصلي متفاوت از هم عمل مي کنند:favorite Contacts ، Bookmark ، Home ، Photo و Shortcut اين لبه ها را تشکيل مي دهند.

مروري بر گوشي Sony Ericsson Satio (4)

پنج ميانبر در بالاي صفحه نمايش براي هر کدام از اين لبه ها در نظر گرفته شده است. با کشيدن انگشت تان به صورت افقي روي صفحه هم مي توانيد بين اين لبه ها جا به جا شويد. جلوه هاي انتقالي زيبايي براي تغيير اين لبه ها به کار گرفته شده است و حتي اگر از لبه اول به لبه آخر برويد ، اين تغيير سريعا انجام مي گيرد.

مروري بر گوشي Sony Ericsson Satio (4)

لبه Home همان صفحه اصلي معمول است و در آن عکس پس زمينه ، نام اپراتور ، تاريخ و ساعت(گرچه در نوار وضعيت بالاي صفحه ديده نمي شود) و کنترل هاي موسيقي به چشم مي خورند.کنترل هاي موسيقي بعنوان ميانبرهايي براي پخش کننده موسيقي عمل مي کنند و اگر آهنگي در حال پخش باشد در اين بخش اطلاعات آن آهنگ هم به نمايش در خواهند آمد. چهار ميانبر اضافي ديگر که شامل شماره گير، Media ، پيام رساني و جستجوي در وب هست ، نيز درپايين صفحه نمايش قرار گرفته اند.
لبه Home در مرکز قرار دارد. سمت چپ ترين لبه ، لبه favorite Contact است که امکان دسترسي سريع به گروهي از مخاطبان را براي شما مهيا مي سازد . آنها بدون به کارگيري جلوه اي خاص در يک ليست به همراه عکس مخاطبان در صورت وجود نمايش داده خواهند شد. با ضربه زدن روي هر مخاطب پنجره اي شامل گزينه هاي تماس ، ارسال پيام و مشاهده در دفترچه تلفن نمايش داده خواهد شد.
لبه دوم ، Bookmark است و کاري را انجام مي دهد که دقيقا از اسمش پيداست. مي توانيد تا حداکثر هشت لينک جديد به اين بخش بيافزاييد. نکته دوست داشتني اين قسمت نمايش آيکن هاي مورد استفاده در وب سايت ها يا favicon هاست.
لبه چهارم ، لبه photos ليستي عمودي از عکس هاي شما را نمايش مي دهد که به ترتيب تاريخ مرتب شده اند. اين بخش قابليت پيمايش حرکتي را هم دارد و سريع ترين راه را براي مشاهده آخرين عکس ها در اختيار شما قرار مي دهد.
لبه پنجم ، لبه Shortcuts است و مي تواند تا هشت ميانبر مربوط به نرم افزار ها يا Bookmark ها را در خود نگهدارد.
منوي اصلي شکل استانداردتري دارد و مي توانيد از ميان نمايش هاي مشبک و ليست يکي را برگزينيد. آيکن هاي اين منو مشابه ترتيب قرار گيري آيکن ها در منوي اصلي گوشي هاي سوني اريکسون مرتب شده اند. مطمئنا اين ترتيب براي کاربران قديمي سوني اريکسون بسيار آشناتر خواهد بود.

مروري بر گوشي Sony Ericsson Satio (4)

بقيه رابط کاربري همان رابط کاربري ويرايش پنجم S60 است که به همراه کليدهاي 4جهته و کنترلي لمسي در اختيار کاربران قرار داده مي شود.در ليست ها براي انتخاب کردن و تاييد ، هنوز هم بايد از ضربات دوگانه استفاده کنيد اما آيکن ها تنها با يک کليک کار مي کنند.ميانبري هم براي اجراي Task Switcher در نظر گرفته شده است اما مي توانيد آنرا با نگهداشتن طولاني مدت کليد منو هم اجرا کنيد.

مروري بر گوشي Sony Ericsson Satio (4)

قابليت هاي تلفني
ما در هيچ بخشي از تماس هاي تلفني با Sony Ericsson Satio دچار مشکل نشديم. دريافت سيگنال ها بخوبي صورت مي پذيرد ، صدا به قدر کافي بلند و واضح است و در کل مشکلي در حين تماس ها مشاهده نمي شود.
دو قابليتي که در گوشي تعبيه نشده اند ، قابليت هاي شماره گيري هوشمند و شماره گيري صوتي هستند. اين دو در بقيه نسخه هاي سيمبين وجود داشته اند و به نظر مي رسد که مي بايست در اين جا هم وجود داشته باشند.

مروري بر گوشي Sony Ericsson Satio (4)

با استفاده از سنسور شتاب سنج گوشي مي توانيد صداي گوشي را در هنگام دريافت تماس ها با چرخاندن آن قطع کنيد. سنسور نزديکي با نزديک شدن گوشي به گوش کاربر صفحه نمايش را خاموش مي کند و با دور کردن آن ، مجددا صفحه نمايش روشن مي شود.
کارآيي گوشي در حين دريافت تماس بسيار خوب است. همانطور که ذکر شد با نزديک شدن گوشي به گوش کاربر در هنگام مکالمه ، سنسور نزديکي گوشي به طور خودکار صفحه نمايش را خاموش مي کند.چهار کليد قطع صدا ، Hold، بلندگو و پايان دادن به تماس در اين حالت در دسترس هستند. در منوي Option ميتوانيد تنظيمات بيشتري چون قفل کردن صفحه و کليدها ، سوييچ به حالت تماس هاي ويديويي ، تماس جديد و ...دست پيدا کنيد.

مروري بر گوشي Sony Ericsson Satio (4)

ما تست بلندگوي قديمي خودمان را روي Sony Ericsson Satio هم انجام داديم. گوشي در اين بخش خيلي خوب عمل نکرد اما هنوز هم توانست به امتياز خوب دست يابد که به اين معني است که پيش از اين صداهاي بهتري را ديده و شنيده ايم. در محيط هاي پر سرو صدا بايد بيشتر به گوشي نزديک شويد.

ادامه دارد...
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image