جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
استانداردهاي يک وب سايت خوب
-(1 Body) 
استانداردهاي يک وب سايت خوب
Visitor 371
Category: دنياي فن آوري

1. مقدمه
 

روياي تيم برنرز لي براي اختراعش ، شبکه جهاني وب ، يک فضاي عمومي است . جائيکه کاربران ميتوانند اطلاعات خود را به اشتراک بگذارند ، کنار هم کار کنند ، بازي کنند و روابط اجتماعي داشته باشند (شبکه جهاني ب ، يک تاريخچه مختصر شخصي) . ما به عنوان توسعه دهندگان وب ، با ايجاد سايتهاي آموزشي ، اجتماعي و تجاري ، اين رويا را به واقعيت تبديل ميکنيم.
در اين دوره از رشد وحشتناک ، وب نياز به راهنمايي دارد تا از پتانسيل کاملش آگاهي يابد. استانداردهاي وب اين راهنمايي هستند. استانداردها کمک ميکنند تا مطمئن شويم که تمام افراد به اطلاعاتي که ما تامين ميکنيم دسترسي دارند و همواره توسعه وب را سزيعتر و لذت بخشترميکند.
مطابقت با استانداردها استفاده از وب را براي افرادي با نيازهاي خاص ساده تر ميکند.افراد نابينا ممکن است سيستمهايي براي خواندن صفحات وب داشته باشند. افرادي با بينايي ضعيف ممکن است صفحاتي بخواهند صفحاتي دوباره مرتب شده و بزرگ شده براي خواندن راحتتر داشته باشند و افرادي که از دستگاههاي جيبي استفاده ميکنند ميتوانند به راحتي زماني که از سيستمهاي خود استفاده ميکردند از وب استفاده کنند.
چنانکه شرح خواهيم داد ، همواره دلايل مفيدي براي توسعه دهندگان وب وجود دارد که با استانداردهاي وب هماهنگ باشند. براي نمونه موتورهاي جستجو ميتوانند کار فهرست کردن سايتها را بهتر انجام دهند. استفاده از کدهاي مختص يک مرورگر اغلب کار طراحي يک صفحه را دوبرابر يا سه برابر ميکند. و زماني که رسانه جديدي مطرح ميشود براي مطلوب شدن سايت کار زيادي باقي ميگذارد. اين وضعيت بدون مفهوم هدايت استانداردهاي وب فقط وخيم تر خواهد شد.
بعضي از مردم ترس از اين دارند که استانداردها در حال محدود کردن هستند. در حقيقت ، آنها مقدار زيادي از کار خسته کننده مورد بحث در توسعه وب را حذف ميکنند و به توسعه دهندگان وقت و اتعطاف پذيري بيشتري ميدهند تا به درستي خلاق باشند. که هر دو به آينده بهبود يافته و متفکري نسبت به گذشته راه مي-يابند.
بسايري از کاربردهاي وب ، از جمله بعضي ها که امروزه فقط در روياهاي ما هستند بدون گسترده شدن مطابقت با استانداردها ممکن نخواهد بود و يا مشکلتر خواهد بود. در حال حاضر ، سيستمها و نرم افزارهايي وجود دارند که بسيار عمومي و ظاهرا فراگير هستند ، اما چي کسي ميداند فردا چه اتفاقي ميافتد ؟ مقيد کردن خودمان با کنترل هر شرکت منفردي به اين معني است که آينده خودمان را به خوش اقبالي يا بداقبالي اينکه يک شرکت ميتواند يا ميخواهد که ما را تامين کند محدود ميکنيم. حمايت کردن از فراگيري استانداردها به وب اجازه ميدهد که تا زمانيکه مشوق نوآوري است زنده بماند و در همين مسير ادامه دهد.
استانداردها چيزهاي زيادي براي عرضه کردن دارند که ما در پروژه استانداردهاي وب به آن در حد لازم رسيدگي ميکنيم تا به شما کمک کنيم که بيشتر درباره آنها ياد بگيريد. اين متن تنها نقطه آغاز است ، به شما از اينکه چه استانداردهاي موجود است ، چه کاري انجام ميدهند و چرا شما بايد به آنها توجه داشته باشيد ، يک درک قوي خواهد داد. هر بار که ما يکتکه ار وب را ميسازيم به فضاي عمومي اطلاعات که همان وب است کمک ميکنيم. ميتوانيم آنرا هر چه بهتر بسازيم و يا آنرا سنگين تر کنيم که از هم گسيخته ميشود. اين انتخاب متعلق به ماست ؛ نتيحه آن متعلق به همه.

2. استانداردهاي وب چه چيزهايي هستند ؟
 

2.1 استانداردهاي کنسرسيوم جهاني وب (W3C)
 

2.1.1 W3C چيست ؟
 

کنسرسيوم شبکه جهاني وب (W3C) يک کنسرسيوم از صنعت بين المللي است که به "هدايت وب به سوي استعدادهاي نهان آن" اختصاص داده شده است. توسط تيم برنرز لي ، مخترع وب ، رهبري شده است. در سال 1994 تاسسيس شده است ، W3C بيش از 450 عضو سازماني دارد که شامل Microsoft ، America Online ( کمپاني مادرNetscape Communications ) ، Apple Computer، Adobe ، Macromedia، Sun Microsystemsو مجموعه اي متنوع از ديگر توليد کنندگان نرم افزار و سخت افزار ، تامين کننده محتوا ، نهادهاي علمي و شرکتهاي ارتباط از راه دور. کنسرسيوم توسط سه سازمان تحقيقاتي ميزباني ميشود : MIT در آمريکا ، INRIA در اروپا و Keio University در ژاپن.

2.1.2 چه کاري انجام ميدهد ؟
 

W3C خصوصيات آزاد (استانداردهاي عملي) را گسترش ميدهد تا قابليت همکاري محصولات مربوط به وب را بهبود بخشد. نظريه هاي W3C توسط گروههاي کاري شامل اعضاي کنسرسيوم و کارشناسان دعوت شده گسترش مي يابد. گروههاي کاري موافقت عمومي از شرکتهاي و سازمانهاي درگيرايجاد نرم افزارهايي براي وب هستند را به دست آورند. و پيش نويسهايي عملي و نظريه هاي پيشنهادي ايجاد کنند. اينها در مرحله بعد به عضويت و مديريت W3C براي تصويب رسمي به عنوان نظريه هاي W3C فرستاده خواهند شد. اطلاعات اضافي در مورد اين فرآيند در وب سايت W3C قابل دسترسي است.

2.1.3 استانداردهاي W3C چه چيزهايي هستند ؟!
 

2.1.3.1 زبان نشانه گذاري ابرمتن HTML 4.0
 

زبان نشانه گذاري ابرمتن (HTML) به صورت گسترده اي در وب براي اضافه کردن ساختار به اسناد متني استفاده شده است. مرورگرها اين اسناد را تفسير کرده و در شکل مختص هر رسانه به کاربر نمايش ميدهند. براي مثال ، مرورگرهاي بصري نوعا عنصر strong ( ... ) را به عنوان يک متن توپر نمايش ميدهند. درحاليکه مرورگرهاي تبديل متن به گفتار بايد هنگام تلفظ آن ، متن را با قدرت بيشتري بخوانند.
با کمک شيوه نامه آبشاري (CSS) ، برنامه نويس ممکن است تعيين کند که يک عنصر ساختاري بدون توجه به پيش فرضهاي مرورگر چگونه نمايش داده ميشود.

2.1.3.2 زبان نشانه گذاري قابل گسترش XML 1.0
 

زبان نشانه گذاري قابل گسترش (XML) يک زبان نشانه گذاري شبيه HTML است ، اما به جاي داشتن يک مجموعه از عناصر واحد و ثابت به شما اجازه ميدهد که مجموعه خود را تعين کنيد يا از مجموعه هاي ديگران استفاده کنيد. همچنين به شما امکان ميدهد که مجموعه هاي متعددي را با استفاده از XML namespaces در يک سند واحد استفاده کنيد.
بعضي از برنامه هاي XML نظير XHTML و MathML هم اکنون نظريه هاي W3C شده اند. سايرين هنوز به صورت پيش نويسهاي کاري W3C هستند.
استانداردهاي شيوه نامه نظير CSS و XSL انتخابهاي گوناگوني عرضه ميکنند که يک عنصر XML چگونه نمايش داده شود. پشتيباني مطابق با استاندارد براي نمايش مستقيم XML در مرورگرها هماهنگ نيست ، بنابراين براي ارائه اطلاعات به انسانها ، HTML (يا XHTML) با يک ظاهر طراحي شده با CSS يکي از راهها است. XML امروزه بيشتر در ارتباطات بين ماشينها ( يا ماشين به ماشين ) استفاده ميشود.
XML اصولا به خاطر توانايي اضافه کردن عناصر دلخواه شما و ساختن سيستم ساختاري متعلق به شما انعطاف پذيرتر از HTML است. واين XML را يک فرمت ايده آل براي سازماندهي مقادير زياد از داده ميسازد. که هم اکنون در بسياري از بانکهاي اطلاعاتي و موتورهاي جستجو مورد استفاده قرار گرفته است.

2.1.3.3 XHTML 1.0, 1.1, and Modularization
 

XHTML 1.0 يک فرمولبندي تازه از HTML بر پايه XML است. به XHTML 1.0 ميتوان به عنوان يک گذار ايدئولوژيک از HTML 4.0 نگاه کرد که به خاطر تاثير XML از لحاظ فني سختگيرانه تر است.
XHTML در مرورگر شما عينا مشابه HTML نمايش داده ميشود. اگر هر احتمالي مبني بر نياز يا قصد شما به پردازش مجدد محتوا وجود دارد ممکن است ترجيح دهيد از XHTML استفاده کنيد. به عنوان مثال براي ارسال آن به يک PDA قواعد ترکيب سختگيرانه تر XML پردازش خودکار XHTML را بسيار ساده تر و ارزانتر از HTML معمولي ميکند.
از لحاظ ايدئولوژيک XHTML مفاهيم کلي زير را از HTML به ارث ميبرد :
اينکه نمايش و قالب بندي سند بايد توسط شيوه نامه از هم جدا شوند.
اينکه اسناد بايد قابل دسترسي شده باشد.
اينکه اسناد بايد بين المللي شده باشد.
همچنين XHTML 1.0 از سه الگوي DTD استفاده ميکند : Strict (سختگيرانه) ، Transitional (انتقالي) و Frameset. اين الگودر اصل از HTML 4.0 پديدار شد و در HTML 4.0.1 دنبال شد.
بعضي از شيوه هاي في مهم XML در XHTML عبارتن از :
اينکه تمامي انواع سند توسط اعلام DOCTYPE صحيح شناسايي شده هستند.
اينکه ساختار يک سند در حال مطابقتي که حاوي اعلام DOCTYPE است، يک عنصر HTML با يک اعلام XHTML ، يک عنصر head که در برگيرنده عنصر title است و يک عنصر body .
اينکه تمامي عناصر و نامهاي ويژگي ها با حروف کوچک نوشته ميشوند و اينکه تمامي مقادير به صورت نقل قول باشند. (درون يک جفت " قرار گيرند)
اينکه تمامي عناصر غير تهي (p، li و...) به درستي با يک برچسب بسته پايان يافته اند.
اينکه تمام عناصر تهي (br، hr، img و ...) به درستي با يک مميزدنباله پايان يافته اند.
اينکه اسناد در مقابل DTD که اعلام شده تعيين اعتبار گردند.
براي قالبهاي نمونه ، لطفا به Learn > Templates مراجعه کنيد.
XHTML 1.1 از سه بخش عمده ساخته شده است :
XHTML 1.1 الگوي Strict (با تغييرات کوچک)
XHTML Modularization
The Ruby Annotation
اگر شما ميخواهيد که يک سند با XHTML 1.1 بنويسيد ، ميتوانيد از دو راه اين کار را انجام دهيد. اولي استفاده از DTD عمومي XHTML 1.1 است. با انجام دادن اين ، کار شما به شدت ساخت يافته خواهد شد زيرا در واقع هيچ خاصيت نمايشي در XHTML 1.1 وجود ندارد. جدايي ساختار و نمايش در اينجا کامل است. و تمامي کار نمايشي شما در يک شيوه نامه جاي ميگيرد.
وسيله ديگر براي نوشتن اسناد با XHTML 1.1 بهره برداري از XHTML Modularization است. اين تفکيک اجزاء آشناي HTML و XHTML (مانند Text ،tables و ...) در قطعات مجزا است. شما پس از آن ميتوانيد DTD متعلق به خودتان را بنويسيد و فقط از آن دسته از اجزا که لازم هستند استفاده کنيد. اين توسعه پذيري عملي است. در اصل به شما، برنامه نويس وب، فرصت تغيير ودلخواه کردن نشانه گذاريتان را ميدهد.
The Ruby Annotation يک وسيله خاص براي سر و کار داشتن با تفسيرهاي کاراکترهاي معين آسيايي است. Ruby در مقابل کاري که با بين المللي سازي انجام شده باشد تنزل ميکند.

2.1.3.4 شيوه نامه آبشاري (CSS)
 

شيوه نامه آبشاري (CSS) يک طرز کار و مکانيزم براي تغيير ظاهر عناصر HTML يا XML به وسيله اختصاص سبکها و شيوه ها به انواع عناصر ، دسته هاي خودتعريف از عناصر يا نمونه هاي شخصي است.
شيوه نامه ها ميتوانند براي تعيين بدون تناقض ظاهر تمام يک سايت استفاده شوند. در ادامه مقدمه اي از CSS ، W3C توصيه کرده است که خصوصيات مختص طرحبندي در HTML به عنوان فاز جداگانه اي خارج شود و با شيوه نامه ها تعويض شود تا يک شبکه جهاني وب ساده تر و ساخت يافته تر ايجاد کنيم.

2.1.3.5 الگوي شيئي سند سطح 1 (DOM Level 1)
 

DOM اجازه ميدهد که قدرت کامل و تعاملي يک زبان برنامه نويسي (مانند ECMAScript ، نسخه استاندارد شده جاوا) در يک صفحه وب به کار برده شود. (در ظوابط بزنامه نويسي ، الگوي سيئي سند (DOM) سطح 1 يک رابط کاربردي برنامه نويسي (API) است براي تعامل با صفحات وب) که آن براي زبان برنامه نويسي دسترسي ساده اي به ساختار، محتوا و نمايش يک سند که در زبانهايي مانند HTML و CSS نوشته شده اند محيا ميکند.
DOM با پيشرفتهاي آينده فناوري سازگار است. و به هر زبان برنامه نويسي اجازه ميدهد که با هر زباني که در يک سند به کار رفته تعامل کند. اين استاندارد تنها برنامه نويسي پوياي HTML را ساده نميکند بلکه درد و رنج تطبيق با فناوري هاي آينده اينترنت را بسيار کمتر ميکند.

2.2 استانداردهاي ECMA
 

2.2.1 ECMA چيست ؟
 

انجمن سازندگان اروپايي رايانه (ECMA) يک سازمان است که رسما در سال 1961 تاسيس شده تا نيازهاي استانداردسازي قالبهاي عملياتي رايانه از جمله زبانهاي برنامه نيسي و کدهاي ورودي/خروجي را برآورده کند.
ECMA در ژنو سوئيس و در نزديکي اداره مرکزي سازمان بين المللي استانداردسازي (ISO) و کميسيون علوم الکترونيکي بين المللي (IEC) مستقر شده است. در 1994 نام سازمان ECMA به "انجمن اروپايي براي استانداردسازي اطلاعات و سيستمهاي ارتباطي" تغيير يافت به اين منظور که بازتاب گسترده تري از حوزه فعاليتهايش داشته باشد.

2.2.2 چه کاري انجام ميدهد ؟
 

وظيفه اصلي ECMA گسترش استانداردها و گزارشهاي فني در زمينه اطلاعات و فناوري هاي ارتباطي است. از آنجايي که ECMA يک انجمن از شرکتهاست و نه يک موسسه استانداردسازي رسمي ، اغلب با نهادها و موسسه هاي ملي يا بين المللي همکاري ميکند.
استانداردهاي ECMA به عنوان يک اساس و بنياد براي استانداردهاي بين المللي و اروپايي پذيرفته شده اند. تا جايي که بيش از 270 استاندارد ECMA و70 گزارش فني منتشر شده است.
از اين استانداردها 85 مورد به عنوان استاندارد بين المللي توسط سازمان بين المللي استانداردسازي (ISO) پذيرفته شده اند. علاوه بر اينکه 25 مورد به عنوان استاندارد اروپا توسط موسسه اروپايي استانداردهاي ارتباط از راه دور (ETSI) پذيرفته شده است.

2.2.3 استانداردهاي ECMA چيستند ؟
 

2.2.3.1 ECMA Script (جاوا اسکريپت استاندارد شده)
 

ECMA Script يک زبان برنامه نويسي استاندارد شده است که تا حد زيادي بر مبناي JavaScript از Netscape و JScript از Microsoft است. ECMA Script توسط هيئت فني 39 از ECMA تعريف شده است.
کاربرد اصلي ECMA Script ، که يک زبان مبتني بر شيئي است ، اداره اشيائي است که در صفحات وب توسط الگوي شيئي سند (DOM) مشخص شده اند. اين اشياء (به طور موثر، عناصري که صفحات وب يا صفحات کامل وب را ميسازند) ميتوانند اضافه شده، حذف شده، جابجا شده و يا از لحاظ خصوصيات تغيير کنند. اين به توسعه دهندگان وب اجازه ميدهد اثراتي مانند متن متحرک، کليدهاي گرافيکي و صفحاتي که بر اساس ورودي کابر بدون نياز به بارگذاري مجدد تغيير ميکنند، ايجاد کنند.
خصوصيات متداول ECMA Script ، استاندارد ECMA – ECMA262 خصوصيات زبان برنامه نويسي ECMA ، نگارش دوم است.

3. مزاياي استفاده از استانداردها چيست ؟
 

3.1 قابل دسترس بودن
 

3.1.1 براي نرم افزار/ دستگاه :
 

اجراي استانداردهاي وب ميتواند به صفحات وب شما وضوح بيشتري در جستجوهاي وب بدهد. ارائه اطلاعات ساختاري در اسناد مقبول (از لحاظ استاندارد) دسترسي و ارزيابي اطلاعات در آن اسناد را براي موتورهاي جستجو ساده ميکند و آنها با دقت و درستي بيشتري فهرست ميشوند.
به خاطر استفاده از استانداردهاي وب درک ساختار سند شما به خوبي برنامه هاي سمت سرويس گيرنده براي برنامه هاي سمت سرويس دهنده راحت ميشود. و اضافه کردن يک موتور جستجو براي سايت شما ساده تر ميشود و نتايج بهتري ميدهد.
استانداردها چنان نوشته شده اند که مرورگرهاي قديمي بازهم مباني ساختار سند شما را درک ميکنند. حتي اگر آنها نتوانند جديدترين و جالبترين ضميمه ها به استانداردها را درک کنند ، انها قادر خواهند بود محتواي سند شما را نمايش دهند. اين البته به همان اندازه در مورد سيستمهاي رباتي که اطلاعات سايت شما را از طرف موتورهاي جستجو و فهرستي جمع ميکنند، اعمال ميشود.
کدهاي مطابق استاندارد به شما فرصت معتبر سازي صفحاتتان را توسط يک سيستم تعيين اعتبار ميدهند. تعيين اعتبار کننده ها اسناد شما را پردازش ميکنند و ليستي از خطاها را به شما ارائه ميکنند، اين پيدا کردن و اصلاح خطاها را بسيار ساده تر ميکند و ميتواند براي شما زمان زيادي صرفه جويي کند.
اسناد مطابق استاندارد به راحتي ميتوانند به قالبهاي ديگر چون بانکهاي اطلاعاتي و اسناد Word تبديل شوند. اين به ما اجازه ميدهد استفاده تطبيق پذيرتري از اطلاعات داخل اسناد در شبکه جهاني وب بکنيم و مهاجرت ساده شده اي به سيستم هاي جديد (سخت افزار به خوبي نرم افزار) شامل دستگاههايي مانند TV و PDAها داشته باشيم.

3.1.2 براي مردم :
 

قابل دسترسي بودن يک ايده مهم پشت سر تعداد زيادي از استانداردهاي وب، خصوصا HTML است.
اين تنها به اين منظور نيست که به وب اجازه دهد توسط مردم ناتوان و معلول مورد استفاده قرار گيرد، بلکه به صفحات وب اجازه ميدهد که توسط مردمي که از مرورگرهايي غير از مرورگرهاي معمول استفاده ميکنند مورد استفاده قرار گيرد. اين مرورگرها شامل مرورگرهاي صوتي که صفحات وب را با صداي بلند براي افرادي با اختلالات بينايي ميخوانند، مرورگرهاي خط نابينايان (Brail) که متن را به خطوط برجسته قابل فهم نابينايان ترجمه ميکنند، مرورگرهاي دستي و جيبي که فضاي نمايشگر بسيار کوچکي دارند، نمايشگرهاي Teletext و ساير دستگاههاي خروجي غير معمول.
همانطور که روشهاي گوناگون دسترسي به وب افزايش پيدا ميکند، سازگارکردن و تکثير کردن وب سايتها براي برآورده کردن احتياجات به طور روز افزوني مشکل خواهد شد (درواقع عده اي معتقدند که اين کار حتي امروز هم غير ممکن است!). پيروي از استانداردها يک قدم بزرگ به سوي حل اين مشکل است. تطبيق سايتهاي شما با استاندارد کمک ميکند که اطمينان داشته باشيد نه تنها مرورگرهاي سنتي، قديمي و جديد، قادر خواهند بود که سايتها را به درستي نمايش دهند، همچنين سايتها با مرورگرها و رسانه هاي غير معمول هم کار خواهند کرد.
بعضي از نتايج منطقي چشم پوشي کردن از استانداردها بديهي هستند : يکي از اساسي ترين نتايج اين است که شما دسترسي با سايت خود را محدود ميکنيد. محدود کردن مخاطبين تنها به يک بخش کوچک از آنها که ميخواهند سهمي از آن داشته باشند چقدر از نظر تجاري معقول به نظر ميرسد ؟ براي يک سايت تجاري، مسدود کردن دسترسي يک بخش کوچک از مخاطبهاي مورد نظر ميتواند يک اختلاف بزرگ در ما به التفاوت سود شما ايجاد کند. براي يک سايت آموزشي، عاقلانه به نظر ميرسد که نه تنها به بچه مدرسه اي هاي ثروتمند و نيرومند جسمي با مرورگرهاي گرافيکي اجازه دسترسي بدهيم، بلکه به کودکاني در کشورهاي جهان سوم آنهاييکه فقط مرورگرهاي مبتين بر متن دارند يا دانش آموزان ناتواني که از مرورگرهاي خاصي استفاده ميکنند، اجازه دسترسي بدهيم.
همان اصول اخلاقي به تمام انواع سايتها اعمال ميشود. د حاليکه گمراه شدن از استانداردها و استفاده از خصوصيات مختص مرورگري خاص ممکن است وسوسه انگيز باشد. قابليت دسترسي بيشتر که با انطباق با استانداردها به دست مي آيد به پاداشهاي بزرگتري در دراز مدت منجر ميشود.

3.2 پايداري
 

اغلب استانداردهاي وب معمولا با در نظر گرفتن پيش سازگاري و پس سازگاري طراحي شده اند. بنابراين آن داده اي که از نسخه هاي قديمي استاندارد استفاده ميکند ، کماکان در مرورگرهاي جديد کار ميکند. و داده اي که از نسخه هاي جديد استاندارد استفاده ميکند به صورت موقرانه اي تنزل نيکند تا نتايج قابل قبولي در مرورگرهاي قديمي تر ارائه دهد.
براي اينکه وب سايت ممکن است در زمان حياتش توسط تيمهاي متعدد طراحي کار شود، بسيار مهم است که آنها بتوانند به سادگي کدها را درک کنند و آنها را ويرايش کنند. استانداردهاي وب يک مجموقه قواعد پيشنهاد ميکند که هر توسعه دهنده وبي ميتواند آنرا دنبال کند، بفهمد و با آن آشنا شود. زمانيکه يک توسعه دهنده يک سايت را با استانداردها طراحي ميکند، ديگري قادر خواهد بود بفهمد که عنصر شکل دهنده کجا گذاشته شده است.

4 نتيجه گيري
 

به عنوان توسعه دهندگان وبب، ما دائما سعي ميکنيم که مشکل ناسازگاري و تناقض بين تفاسير صفحات با مرورگرهاي مختلف و نسخه هاي مختلف مرورگر را مشخص کنيم. که اين ما را ناگزير ميکند که يک کدنويسي دوباره يا سه باره وقت گير انجام دهيم و يا براي يک مرورگر واحد کد نويسي کنيم که اگر براي بعضي مردم استفاده از سايت را غير ممکن نکند، مشکلتر ميکند. اين وضعيت با ورود يا ظهور يک نرم افزار يا سخت افزار جديد که قادر به مرور صفحات وب ميباشد، مانند تلفنها، پيجرهاو PDAها وخيم تر ميشود.
استانداردهاي وب قوانين محرمانه اي که توسط سازمانهاي مجلل حکم شوند نيستند. همانطور که شرح داديم بخش زيادي از استانداردها توسط نماينگان همان مردمي که از آن استفاده ميکنند ايجاد ميشوند : سازندگان مرورگرها، توسعه دهندگان وب، تامين کنندگان محتوا و سازمانهاي ديگر.
نوشتن صفحات وب در مطابقت با استانداردها رمان توسعه را کوتاه تر و نگه داري صفحات را آسانتر ميکند. عيب يابي و رفع اشکال ساده تر ميشود زيرا کد از يک استاندارد پيروي ميکند. شما نبايد ديگر درباره کد نويسي و نگه داري از چندين نسخه از کد که فرض شده ظاهر يکساني نمايش ميدهند نگران باشيد. يک نسخه از سايت شما، همين و بس !
پذيرش همگاني استانداردهاي وب در آينده برترين اعتبار خواهد شد. ماموريت پروژه استانداردهاي وب بهبود و ارتقاي وب با تشويق سازندگان مرورگرها و صفحات وب به پيروي از استانداردها در برنامه هايشان براي توسعه دهندگان و کاربران نهايي است. اين کوشش البته زماني به طور زياد ياري داده خواهد شد که توسعه دهندگان وب از استانداردها به عنوان يک موضوع با اهميت استفاده کنند . بر اينکه مولدها و ارائه دهندگان کد آنها مطابق با استانداردهاي وب باشند پافشاري کنند.
دلايلي که ما ارائه کرديم بايد به شما، توسعه دهنده وب، انگيزه زيادي براي استاندارد بودن، استفاده از استاندارد و همچينين مهمات زيادي براي تقويت موقعيت تجاري شما داده باشد.
منبع: http://weblog.corelist.net/articles/wasp-faq/
ارسال مقاله توسط کاربر محترم سايت: sm1372
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image