جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
هارپ چيست؟
-(4 Body) 
هارپ چيست؟
Visitor 355
Category: دنياي فن آوري

مقدمه:
 

به آسمان نگاه کنيد، زلزله ها از آسمان مي آيند
مدتي است که با يک تکنولوژي استثنائي به اسم "هارپ" آشنا شده ام و در پيامد اين آشنايي تمام اينترنت را براي منابع ايراني در مورد اين موضوع گشتم، اما به نتيجه ي خاصي نرسيدم. اگر شما در گوگل " HAARP " را جستجو کنيد به هزاران هزار وب سايت برخورد خواهيد کرد که در مورد HAARP نوشته اند... اما همه ي آنها به انگليسي هستند. نهايتا ايراني هاي عزيزي که با زبان انگليسي آشنايي ندارند در مورد اين مسئله ي حساس خبري نخواهند داشت، و ندانستن به اين معني است که از طريق هارپ هر آسيب و بلايي که دلشان مي خواهند سر مردم دنيا بياورند، و در اخبار ها و روزنامه ها به عنوان "پديده هاي طبيعي" تقديم مردم کنند و مطمئنا کسي که در مورد هارپ چيزي نمي داند خام اين حرف ها خواهد شد.
حوادث طبيعي در طول ميليون ها سال طبيعي بوده اند بغير از ده هاي اخير که اين حوادث برخي طبيعي و برخي ديگر از طريق تکنولوژي هاي پيشرفته توليد و به جان و مال مردم لطمه ميزنند.
اين حوادث ظاهراً طبيعي که غير طبيعي توليد ميشوند (مثل زلزله، طوفان ها، خشکسالي ها و سيل هاي بي شاخ و دم) را امروزه از طريق فرستادن ماکرو ويو ( microwave ) از ماهواره ها و پروژه هاي هارپ بوجود مي آورند. قابل گفتن است که زلزله را نيز ميتوان از طريق انفجار بمب اتمي در چاهاي عميق نيز توليد کرد.
من به عنوان شخصي که با تحقيق هايم به دنبال حقيقت هاي پوشيده هستم، وظيفه ي خود مي دانم که جواب هايي را که پس از مطالعه در اين مورد به دست آورده ام را به زبان فارسي، همراه با عکس و فيلم در اختيار ايرانيان بگذارم.
اگر چه اين مسئله يک مسئله ي جديد و در عين حال به اثبات رسيده است، ولي با اين حال در مورد آن تبليغاتي انجام نمي شود. من نيز مسئله را از لحاظ علمي به طور مطلق مطرح نخواهم کرد. آنچه را که مي خوانيد بيشتر جنبه ي آگاهي دارد و تحقيق بيشتر در اين مورد به عهده ي شما خواهد بود.
از هر کسي که اين مقاله را مي خواند خواهش مي کنم اين مسئله را جدي بگيرد. برنامه هاي وحشتناکه هارپ در راه است و همينطور که خواهيد خواند علائم آن در ايران ديده ميشود. اين نوشته را بخوانيد، و به اين بلاگ در بلاگ هايتان لينک بدهيد يا حتي نوشته ي من را در بلاگ هايتان بگذاريد ، به دوستان ايميل کنيد، و کلا از هر طريقي که مي توانيد ديگران را نيز مطلع سازيد، تا شايد بتوانيم جلوي عملکرد اين سيستم و آن هايي که کنترلش مي کنند را بگيريم.

هارپ چيست؟
 

هارپ يک پروژه تحقيقاتي است که در ظاهر براي بررسي و تحقيق درباره لايه ي آيونوسفير ( Ionosphere ) و مطالعات معادن زير زميني (با استفاده از امواج راديويي ELF/ULF/VLF ) تاسيس شده است. ولي در واقع "پروژه اي با تکنولوژي جنگ ستارگارن" به منظور کامل کردن يک سلاح جديد پايه گذاري گرديده است.
( توضيح آنکه: جنگ هايي که از امواج "راديويي"، "ليزر" و "نيروي مغناتيس" براي صدمه به نيروي مقابل استفاده کند به جنگ ستارگان معروف است و اين اسم را از فيلم Star War گرفته اند)

آيونوسفير چيست و کجاست؟
 

لايه ي آيونوسفير در بالاترين لايه ي اتموسفير ( Atmosphere ) قرار دارد.

اين لايه تشعشات خطرناک "ماوراي بنفش" و "اکس ري" خورشيد را جذب کرده و مانند سقفي از ورود آنها به زمين جلوگيري مي نمايد تا زندگي بر روي کره زمين امکان پذير گردد. همچنين به دليل محيط الکتريکي موجود در آيونوسفير از اين لايه براي انعکاس امواج راديوئي به اطراف زمين استفاده مي شود. اگر اين لايه به هر دليلي دچار اختلال شود تاثيرا ت بسيار زيادي بر روي زمين گذاشته و زيستن را مختل مي کند.

لايه آيونوسفير چه ربطي به هارپ دارد؟
 

سيستم هارپ طوري طراحي شده است که بر روي آيونوسفير تاثير مستقيم داشته باشد. از نمونه هاي اين تاثيرات قرمز و گداخته شدن و يا ذره بيني نمودن لايه را ميتوان نام برد.
اين سيستم در حال حاظر از يک مجموعه آنتن هاي مخصوص (180 برج آنتن آلومنيومي به ارتفاع 50/23متر) تشکيل و برروي زميني وسيعي به مساحت 23000 متر مربع در آلاسکا ( Alaska ) نصب گرديده است.
اين آنتن ها امواج مافوق کوتاه ELF/ULF/VLF را توليد و به آيونوسفير پرتاب مي کنند.

تصوير : آنتن هاي هارپ در آلاسکا
اصولا امواج آنتن ها پس از اصابت به آيونوسفير و بازگشت به زمين قادر اند نه تنها به عمق دريا بروند بلکه فرا تر رفته و به اعماق زمين نيز وارد ميشوند و عملکرد آن بمانند "راديو ترموگرافي" ( Radio Thermography ) است که امروزه ژئولژيست ها براي اکتشافات مخازن مختلف شامل گاز و نفت استفاده مي کنند. وقتي يک موج کوتاه "راديو ترموگرافي" به داخل زمين فرستاده ميشود به لايه هاي مختلف برخورد کرده و آن لايه ها را به لرزه مي آورده و از لرزش صدايي با فرکانسي مخصوص توليد و به سطح زمين باز ميگرداند و ژئولژيست ها از صداي بازگشتي قادرند مخازن زيرزمين را شناسايي کنند.
با اين تفاوت که راديو ترموگرافي سيستمي است که با قدرتي به کوچکي 30 وات لايه هاي زير زميني را به لرزه درمي آورد و حال آنکه هارپ سيستم فوق الاده پيشرفته تري است که همان لايه هاي زمين را مي تواند با استفاده از قدرتي برابر با 1,000,000,000 (يک ميليارد) تا ,10,000,000,000 (ده ميليارد) وات بلرزاند! بديهي است که هر چقدر قدرت امواج بيشتر مي شود, تاثيراتش بر روي آيونوسفير و اثرات ذره بيني آن بالاتر مي رود. هدف از استفاده از اين قدرت چيست؟

از نمودار فوق متوجه مي شويد که آيونوسفير گداخته شده (به رنگ قرمز ديده مي شود) و سپس مثل يک قلب شروع به تپش ميکند و از اين تپش ها، فرکانس هاي فوق کوتاه توليد شده که پس از اصابت به زمين به داخل آن نفوذ مينمايد و در توضيحات زير مشاهده خواهيد کرد که چگونه از اين فرکانس فوق کوتاه و نيرومند، زمين زلزله و خرابي توليد ميگردد.
براي درک چگونگي ايجاد زمين لرزه يک مثال بزنم: وقتي شخصي صحبت ميکند، اول تارهاي صوتي او ميلرزند (مثل لرزش هاي ايجاد شده در آيونوسفير). از اين لرزش فرکانس صوتي توليد شده و پس از اصابت به پرده گوش شنونده، پرده گوش او را ميلرزاند (مثل به لرزه در آوردن لايه هاي زير زمين به سبب اصابت فرکانس هاي توليد شده از آيونسفير) و سپس در گوش صدا توليد شده و شنونده آنرا به شنود.

خوب حالا که چي؟
 

با کمي فکر کردن مي توان متوجه اين شد که تکنولوژي هارپ "با ويژگي معادن يابي" براي پيدا کردن مخزن هاي گازي و نفتي ساخته نشده است! زيرا براي پيدا کردن مخازن نياز به يک ميليارد وات نيست و يک ترموگراف براي اين کار کافيست. با توجه به تاثيرات هارپ بر روي آيونوسفير و نهايتا تاثيرات آن بر روي زمين و وضعيت آب و هوا، مي بايد در مورد اين تکنولوژي کمي جدي تر فکر کنيم. اين تغييرات شامل خشکسالي در مناطقي که تا به حال بي سابقه بوده است، بارندگي هاي سيل آسا در جاهايي که به خشک بودن معروف هستند، طوفان ها و سونامي ها و ساده تر از همه ايجاد زلزله را ميتوان براي هارپ به شمار آورد.
ناگفته نماند که امواج بازگشتي از آيونوسفير، پس از ورود به عمق دريا ميتوانند صدمات جاني براي موجودات دريايي، به خصوص نهنگ ها و دلفين ها را در بر داشته باشند.
توضيحات کوتاهي در مورد برخي از کاربرد هاي هارپ به شرح زيراند:
1- ايجاد موج Extreme Low Frequency) ELF ) با فرکانس از 1 تا 20 هرتس به توسط آيونوسفير، که با برخورد امواج هارپ توليد شده و سپس به زمين فرستاده مي شود و تا اعماق 35 کيلومتري زمين نفوذ نمايد که پس از برخورد به لايه هاي مختلف زير زميني توليد صدا نموده و در پي آن ايجاد زلزله مي نمايد.
30 دقيقه قبل از زلزله ي سيچوان ( Sichuan ) در چين در سال 2008، واکنش گذاختگي آيونوسفير در آسمان مشاهده ميشد و در پي آن زلزله هولناک 8 ريشتري در آنجا بوقوع پيوست.

2- با قابليت تکنولوژي "ترموگرافي" مي تواند کليه اطلاعات معدن هاي زير زميني کره زمين را در اعماق کم شناسايي کند و کليه تاسيسات زير زميني کشورهاي ديگر را دقيقا زير مطالعه قرار دهد.
3- ايجاد سونامي، خشکسالي، آتش فشان، سيل ها، طوفان هايي نظير طوفان کاترينا در نيواورلئان ( New Orleans ) طوفان گانو عمان .
4- انتقال نيروي برق از محل تاسيسات هارپ به نقطه ي ديگر از زمين و همچنين انتقال برق از زمين به ماهواره ها.
5- ايجاد اختلال و کنترل فرکانس هاي نوري مغز در سطوحي به وسعت شهرها و کنترل انسانها از راه دور و ايجاد "غش" و توليد "وهم" در مغز انسانها.
6- ايجاد اختلال در جريان برق و قطع برق شهري و اختلال در کار کامپيوتر هواپيماهاي مسافربري (مقاله اي از شرکت بوئينگ ( Boeing ) در اين رابطه بخوانيد)، جت هاي جنگنده، کشتي ها، زير دريايي ها و غيره.
7- ايجاد انفجار هاي عظيم زير زميني با قدرت بمب هاي اتمي و بدون توليد اشعه هاي راديو اکتيو ( Radioactive ).
8- اختلال درعملکرد طبيعي آيونوسفير که چرخش زمين را در کنترل دارد. احتمال بسيار ميرود که درصورت دستکاري هاي متناوب تاثيراتي در حرکت چرخشي زمين ايجاد گردد، بدين صورت که يا چرخش را سرعت بخشيده و يا کند نمايد.
9- ايجاد ديوارهاي راديويي ضد هواپيما و ضد موشک.
مي توان به راحتي گفت که همه اسلحه هاي جنگي معمول و متداول امروزه در مقابل با اين تکنولوژي جديد کاملا متروکه به شمار ميايند به گونه اي که "هارپ" ميتواند با يک عملکرد کليه کامپيوتر هاي يک هواپيما را از فواصل دور از کار انداخته و آنرا سقوط دهد.
با دقت متوجه ميشويد هارپ استفاده هاي زيادي بعنوان تهديد و يا سرکار گذاشتن کشورها دارد. مثلا مي خواهند به کشوري حمله کنند در اين صورت براي جلوگيي از مزاحمت احتمالي کشور همسايه براي آنها زمين لرزه آورده و با سرکار گذاشتن آن کشور، برنامه هاي شوم خود را اجرا کنند.
در اين مقاله ما فقط به نکته 1، يعني فقط در رابطه با ايجاد زلزله بتوسط هارپ مي نويسم.
در ابتدا نگاهي مي کنيم به تعداد زمين لرزه هايي که در بيست سال اخير در ايران رخ داده اند. اين اطلاعات را از وب سايت "پژوهشگاه زلزله شناسي ايران" به دست آوردم. اين نمودار با توجه به تعداد زمين لرزه هاي بالاي 3 ريشتر تهيه گرديده است.
نکته ي مورد توجه اينجاست که سيستم هارپ در سال 1998 (1377) تکميل شد و اين مصادف با ساليست که از آن به بعد به تعداد زمين لرزه ها در ايران اضافه شده است.

همان طوري که مشاهده مي کنيد، تعداد زمين لرزه هايي که در ايران در بيست سال اخير آمده است رو به بالا بوده. محاسبات من اينگونه نشان ميدهد که:
7/208 ميانگين بين دهه ي 1367-1377
4/639 ميانگين بين دهه ي 1377-1387
افزايش در دهه اخير برابر با : 4/206 درصد
براي مقايسه نگاهي مي کنيم به تعداد زمين لرزه هاي بيست سال اخير در نيوزيلند که يکي از زلزله خيز ترين کشورهاي دنيا مي باشد. اطلاعات را از وب سايت "جي ان اس - نيوزيلند" به دست آوردم.

3/15593 ميانگين بين دهه ي 1367-1377
2/15206 ميانگين بين دهه ي 1377-1387
کاهش در دهه اخير برابر با : 46/2 درصد
اگر به نمودار زلزله در آلاسکا، که مجموعه ي هارپ در آن واقع است دقت کنيم متوجه افزايش بسيار غير طبيعي را در سال 1381 مشاهده مي کنيم که تعداد زمين لرزه ها به يکباره چهار برابر سال هاي قبل مي شود. اين تغيير ناگهاني شايد به دليل آزمايشات تحقيقاتي مسئولين هارپ در اين ايالت باشد. اطلاعات زير از از وب سايت "مرکز اطلاعاتي زمين لرزه آلاسکا" به دست آمده است.

9/4773 ميانگين بين دهه ي 1367-1377
4/18658 ميانگين بين دهه ي 1377-1387
افزايش در دهه اخير برابر با : 8/290

چرا درصد زلزله ها در عمق 14 کيلومتر در ايران اينگونه بالا رفته اند؟
 

در حين جستجو ها به يک عدد ويژه اي برخورد کردم که به نظرم غير واقعي رسيد. سئوالي برايم پيش آمد که چگونه اغلب زمين لرزه ها در چند سال اخير در ايران در عمق 14 کيلومتر اتفاق افتاده اند؟ و وقتي نگاهي به دهه قبل انداختم متوجه شدم که عملا درصد زمين لرزه ها در اين عمق يا صفر بودند و يا حد اکثر تا دو درصد.

ياد آور مي شويم: زمين لرزه هاي خطر ناک در لبه هاي "رگه گسل" يا " Fault lines " توليد ميگردند.

پيام آخر:
 

تصور نکنيد که همه سيل ها، خشکسالي ها و زلزله ها طبيعي اند، خير! اول گرم شدن "جو" را به دروغ به مردم ميفروشند و در اذهان جاسازي ميکنند و بعد همه بلاهاي شبه طبيعي را بر سر مردم آورده و اگر کسي سئوال کرد که "اين همه سوانح از کجاست؟" ميگويند "تقصير از شما است که هوا را گرم مي کنيد!"
هدف من از جمع آوزي و نوشتن اين مقاله سياسي نبوده و قصد تکرار شعار هاي "مرگ بر آمريکا" را ندارم و صرفا به جهت ابراز نگراني و نيز آگاهي به خوانندگان تهيه کرده ام.
و اما سوال من از شما:
آيا مي توان نسبت به دو هفته زلزله متداوم در بندر لنگه بي اعتناء و بدون دانش بود؟
آيا اين زلزله ها واقعا طبيعي است و يا به ظاهر طبيعي و عملا ساخت بشر است؟
آيا مي توان به تحقيق بيشتر در اين زمينه ادامه نداد؟
* ارسال مقاله توسط عضو محترم سايت با نام کاربري : sm1372
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image