جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترفند هاي اينترنت (2)
-(2 Body) 
ترفند هاي اينترنت (2)
Visitor 220
Category: دنياي فن آوري

بررسي مزايا و معايب مرورگرهاي معروف دنيا
 

اولين و مهمترين نياز هر کاربر اينترنت در زمان اتصال به اينترنت استفاده نمودن از يک مرورگر وب ميباشد. بنابراين داشتن يک مرورگر سريع و در اين حال با ثبات از ضروريترين نياز هاي هر کاربر اينترنت ميباشد ، به همين جهت در اين ترفند قصد داريم شما را با 5 تا از معروفترين مرورگر هاي وب دنيا و تاريخچه آنها آشنا کنيم. با استفاده از اين ترفند ميتوانيد بهترين مرورگر را بسته به علاقه شخصي خودتان انتخاب نماييد.

مختصري از تاريخچه پيدايش مرورگر ها:
 

با پيدايش سيستم عامل هاي همچون مايکروسافت ويندوز ،دنياي کامپيوتر دچار تحولات زيادي شد من جمله کنار گذاشتن سيستم عامل هاي همچون داس که جز يکسري فرامين متني و دانستن آنها کارايي بيشتري نداشت.
با پيدايش ويندوز و حضور پنجره ها کار با کامپيوتر ها راحتر گشته و امکانات استفاده از نرم افزارهاي متعددتر را در اختيار کار بران قرار ميدهد.
چيزي از پيدايش ويندوز تازه از تخم در آمده (مودبانه:نوپا) نميگذشت که سرو کله ي اينترنت بر روي کامپيوتر هاي شخصي يا همان پي سي pc باز شد. در ابتدا ويندوز چيزي تحت عنوان مروگر وب بر روي سيستم عامل خود نداشت و کاربران ويندوز جهت استفاده از اينترنت نياز به نصب مرورگري به نام Netscape Browser که جهت استفاده در کامپيوتر هاي شخصي بود داشتند.اين مرورگر سال ها توانست محبوبيت زيادي را در بين کاربران اينترنت به دست آورد تا اينکه شرکت مايکروسافت با ارايه اولين نسخه از مروگر خود به نام Internet Explorer بازار مرورگر هاي وب را در اختيار خود قرار داد و شرکت AOL يا Netscape را به شدت شکست دهد.
اين روند همچنان ادامه داشت تا حدود سالهاي 2001 -2000 با افزايش کاربران اينترنت و استفاده انهااز Internet Explorer به عنوان محبوبترين مرورگر وب و ظهور نسل جديد ويروس نويسان و کد هاي مخرب Internet Explorer را به عنوان اولين هدف خود قرار ميدادند .
تنها اقدام مايکروسافت ارايه پچ هي متعددي براي اين مشکلات بود که کارايي خوبي نداشتند(نوش داروبعد از..) اينجا بود که اولين جرقه هاي ارايه مروگر هاي وب به ذهن شرکت هاي نرم افزاري دنيا رسيد من جمله مهمترين اين تحولات به جدا شدن 2 شرکت قديمي ّ AOL و Mozilla که باهم به ارايه نرم افزار Netscape Browser مي پرداختند اشاره نمود .

بررسي مزايا و معايب مرورگرهاي معروف دنيا:
 

MicroSoft Internet Explorer
 

نامي آشنا براي تمام کاربران وب ، راحت بودن و ساده بودن کار با اين مرورگر و از همه مهمتر رايگان بودن اين مرورگر از جمله مهمترين خصوصيات اين مرورگر ميتوان نام بردکه به پر کاربردترين مرورگر وب مبدل شده است.

مزايا:
 

داشتن قابليت بستن پنجره هاي تبليغاتي( pop-up blocker ) , بالابردن ضريب امنيتي مرورگر در سرويس پک 2 , پشتيباني از قابليت ActiveX

معايب:
 

حفره هاي امنيتي متعدد , پشتيباني نکردن از RSS , تکنيکال ساپورت گران

نتيجه گيري:
 

اين مرورگر هم هنوز طرفداران زيادي را دارد اما به دلايل فوق و امنييت پايين در بسياري از کشور ها کنار گذاشته و از مرورگر هاي ديگري استفاده ميکنند. اما با ظهور Internet Explorer 7 در ويندوز ويستا بازار همه اين مرورگر هاي تازه به دوران رسيده برچيده خواهد شد...!؟

Avant Browser
 

يکي ديگر از مرورگر هايي که بر پايه اينترنت اکسپلورر کار ميکند،نرم افزار فوق داراي سرعت بالا، پايداري، محيط کاربر پسند و ويژگي چند پنجره در يک پنجره ميباشد. اين مرورگر با پشتيباني از 39 زبان زنده دنيا در نوع خود بي نظير است،
اين نرم افزار کاملاً رايگان ميباشد و براي استفاده از آن هيچگونه محدوديتي وجود ندارد، به دور از هر گونه تبليغ و يا نرم افزار هاي جاسوسي ميباشد.

مزايا :
 

همان اينترنت اکسپلور با يکسري قابليت هاي اضافه شده به آن مانند:
ـ پشتيباني از پوسته هاي مختلف براي جذاب تر شدن محيط کار براي کاربر
ـ حالت تمام صفحه واقعي با حذف دستگيره هاي پيمايش و مخي کردن تسک بار
ـ کنترل همزمان چندين پنجره باز براي متوقف کردن و بستن چندين پنجره
ـ پشتيباني کامل از تمامي امکانات اينترنت اکسپلورر همانند پذيرش کوکي ها، جاوا، فلش، پليرها، اکتيو ايکس و ...
ـ بلوکه کردن پنجره هاي تبليغاتي و ....

معايب:
 

حفره هاي امنيتي متعدد , پشتيباني نکردن از RSS , تکنيکال ساپورت براي نسخه هاي دانلودي ندارد

نتيجه گيري:
 

اين مرورگر بازهم به دليل استفاده از موتور اينترنت اکسپلور جهت کاوش وب داراي همان مشکلات اينترنت اکسپلور نيز ميباشد.

Mozilla Firefox
 

بعد از جداشدن شرکت Mozilla اين شرکت مبنا کاري خود را در جهت توليد مرورگري که هم رايگان باشد و نيز
Open Source قرار داد اين شرکت در ابتدا با ارايه مرورگري به نام Mozilla و از طرفي سورس ان توانست بسياري از مشکلات مرورگر خود را برطرف کند اين مرورگر داراي تنظيمات پيچيده بود و نتوانست بين کاربران جا باز کند اما داري سرعت و امنييت بسيار بالاتري نسبت به IE بود تا اينکه با ورِِِژن موزيلا 1.7 خود به اوج خود رسيد در اين هنگام مسولان اين شرکت در جهت توليد نرم افزاري ساده ترو کم حجم تر شبيه اينترنت اکسپلور بر آمدند که نتيجه اين کار مرورگر ديگري به نام Fire bird بود اين نرم افزار توانست طرفداران زيادي را بدست آورد تا اينکه اکنون با نام fireFox روباه آتشين توانست خود را به عنوان يکي ار سرسخت ترين رقباي اينترنت اکسپلور مبدل نماييد و طرفداران بسيار زيادي را در دنيا بدست اورد.

مزايا :
 

قابليت باز کردن صفحات در زبانه ها( tab ), داشتن توانايي بستن پنجره هاي تبليغاتي و ابزار هاي جستجو در خود مرورگر بدون نياز به ورود به سايت موتور هاي جستجو , پشتيباني از RSS , امنيت بالا , رايگان بودن .

معايب :
 

بدليل پشتيباني نکردن از ActiveX نمي توان بعضي از سايتها را با آن مشاهده کرد.

نتيجه گيري:
 

فعلا که بازار مروگر را اشغال کرده و طرفداران زيادي داره به طريکه گوگل هم يک صفحه مخصوي اين کاربران زده و بايد منتظر بمونيم بيبينم با آمدن IE7 بازهم پا بر جا ميماند يا از رده خارج ميگردد..!؟

Opera
 

به جرات مي توان گفت که اين مرورگر در حال حاضر سريعترين و خوش دسترين و زيباترين مرورگر موجود در وب است. بعد از آمدن رقباي همچون فاير فاکس مدير اين شرکت نيز در جهت ان بر آمد تا استفاده از اين مرورگر را از ورژن 8.5 به بعد رايگان و بدون هيچ گونه تبليغي ارايه دهند تا بلکه بتوانند طرفداران زيادي را بدست آورند اين نرم افزار در اين سادگي محيط نرمافزاري خود بسيار ي تنظيمات مهم و پيچده دارد که براي کاربران حرفه و طراحان وب بسيار جذاب ميباشد.

مزايا :
 

داشتن تنظيماتي براي سفارشي کردن محيط گرافيکي مرورگر , پشتيباني از RSS بسيار جذاب و ساده و داشتن قابليت باز کردن صفحات در زبانه ها و دانلود منيجر جراگانه جلوگيري از پاپ آپ ها کد هاي جاوا و...

معايب :
 

مجاني نبودن ورژن هاي قديمي آن و تکنيکال ساپورت ضعيف همچنين پيچيدگي منو ها و تنظيمات بيش از حد آن براي کاربران مبتدي مشکل ايجاد ميکد.

نتيجه گيري:
 

با رايگان نمودن اين نرم افزار از ورژن 8.5 اين نرم افزار طرفداران زيادي را پيدا خواهد نمود و شايد هم روزي جاي فاير فاکس بگيرد لياقتشم داره...!؟

Netscape Browser
 

AOL نيز با جدا شدن شرکت موزيلا سعي در توليد همان مرورگر معرف Netscape Browser نمود ولي در ورژن هاي جديد خود به جاي توليد مرورگر مبدا بک شتر مرغي شده که در مروگر هاي خود هم از موتور اينترنت اکسپلور بهر ميبر هم از موتور مرورگر فاير فاکس يا به قول معروف اين شرکت با يک تير ميخواهد 2 نشان را بزند يعني هم کاربران اينترنت اکسپلور به خود جذب کند هم کاربران فاير فاکس را...؟!

مزايا :
 

دسترسي به امکانات موجود در اين مرورگر بسيار آسان و راحت است به طوري که هيچ يک از خصوصيات براوزر براي شما ناشناخته نمي ماند. امنيت بالا , پشتيباني از RSS , وجود گزينه هايي براي سفارشي کردن محيط مرورگر و ارائه شناسنامه هاي سايت ها براي جلوگيري از حملات فيشينگ از ديگر خصوصيات اين مرورگر است.

معايب :
 

تنظيمات مربوط به قابليت RSS بسيار پيچيده و سخت مي باشند.

نتيجه گيري:
 

مرورگر بسيار ساده و جذابي هست اما از لحاظ قرار گيري منو ها دچار مشکل است و کار با آن به راحتي اپرا نيست.
پاک کردن کلمات تايپ شده در مرورگر IE (مثل موتورهاي جستجوگر و .... )
يکي از مشکلاتي که خيلي از دوستان و کاربراني که از مرورگر اينترنت اکسپولرر استفاده مي کنند اين است که وقتي کلمه اي را در موتورهاي جستجوگر تايپ مي کنند اين کلمات در هارد کامپيوتر ذخيره مي شود و وقتي شما قصد داريد دوباره از اين موتور جستجوگر استفاده کنيد کلماتي را که قبلا تايپ کرده ايد به صورت يک منوي کشويي نمايش داده خواهند شد و متاسفانه اين کلمات با استفاده از clean up و يا پاک کردن کوکي ها ، پاک نمي شوند و به خاطر همين خيلي از دوستان براي پاک کردن اين کلمات به سراغ نرم افزار هاي مختلف مي روند در حالي که با خود مرورگر IE به راحتي مي توان اين مشکل را بر طرف کرد.
بدين منظور:
1- در مرورگر IE بروي نوار ابزار Tools کليک کنيد و از منوي آن بروي عبارت Internet Options کليک کنيد.
2- بعد از باز شدن پنجره Internet Options بروي برگه Content کليک کنيد .
3- در اين برگه بروي دکمه AutoComplete کليک کنيد.
4- در صفحه جديد ( AutoComplete settings ) بروي دکمه Clear Forms کليک کنيد.
با انجام اين کار تمامي کلماتي که در موتور هاي جستجوگر تايپ کرده ايد پاک مي شوند . همچنين تمامي کلماتي که به عنوان username و password در سايت هاي مختلف براي ورود به حساب کاربري خود وارد مي کرده ايد نيز پاک مي شود.

تصحيح متون خرچنگ قورباغه
 

شايد شما هم تا به حال سايتي را ديده ايد يا ايميلي را از جانب شخصي دريافت کرده ايد که به محض باز کردن آن با حروف عجيب و به قول معروف خرچنگ قورباغه مواجه شده ايد. بعد هم از نگارنده آن گله کرده ايد و پنجره مورد نظر را بسته ايد. اما اشتباه نکنيد! به احتمال %90 مشکل از شماست و تنها %10 اين احتمال وجود دارد که نويسنده رعايت حال شما را نکرده باشد. دليل اين موضوع هم خيلي راحت قابل درک است ؛ Encoding مرور گر شما تنظيم نيست! پس هنگام مواجه با اين حروف با چند کليک ساده Encoding مرورگر خود را تنظيم کنيد تا بتوانيد متن فارسي را به طور کاملا صحيح بخوانيد. پس براي يادگيري چگونگي تنظيم کردن Encoding با ما همراه شويد.
تمام سايت ها و ميل هايي که ارسال مي شوند از 2 نوع Character Encoding استفاده نمي کنند و همين کار مارا بسيار ساده مي کند.
اما اين سوال پيش مي آيد که چرا همه ي متون فارسي اين مشکل را ندارند؟
پاسخ آن بسيار ساده است ، زيرا کساني که اين متون را نوشته اند سايت خود را جوري تنظيم کرده اند که به طور اتوماتيک و بدون نياز به تنظيم دستي از همان Encoding مورد نظر براي خواندن متن فارسي شان استفاده شود.
اما طريقه اين که اين Encoding ها را تنظيم کنيم بسيار ساده است و با چند کليک قابل حل!
پ س براي اين کار در مرورگر اينترنت اکسپل و رر:
در هر جايي از صفحه راست کليک کنيد، سپس از منوي باز شده بر روي Encoding برويد و بر روي ( Unicode(UTF-8 کليک کنيد ،دقت کنيد که اگر آن را نديديد بر روي More کليک کنيد و از آنجا بر روي ( Unicode(UTF-8 کليک کنيد.
اما ممکن است پس از اين کار هم متن مورد نظر فارسي نشد پس دوباره در هر جايي از صفحه راست کليک کنيد، سپس از منوي باز شده بر روي Encoding برويد و اين بار بر روي ( Arabic(windows کليک کنيد ،دقت کنيد که اگر آن را نديديد بر روي More کليک کنيد و از آنجا بر روي ( Arabic(Windows کليک کنيد.
در صورتي که دوباره متن فارسي نشد بايد تقصير را به گردن نگارنده بياندازيم که از فونتي استفاده کرده که تنها مخصوص سيستم خودش بوده و بر روي سيستم هاي ديگر قابل اجرا نيست.

چگونه جلوي ذخيره شدن يك صفحه وب را بگيريم
 

اگر وبلاگ يا در سايتتون صفحه وبي داريد که نمي خواهيد کاربر بتواند آنرا ذخيره کند .بايستي title آن صفحه را بيشتر از 260 کاراکتر قرار دهيد در اين صورت ديگر کاربر نمي تواند صفحه وب يا وبلاگ را ذخيره کند .البته در مرورگر مايکروسافت اينترنت اکسپلورر (همين IE خودمون ) امتحان شده است جواب مي ده د .
براي دوستاني که نميدانند title چيه :
title يک تگ html است که عنوان صفحه را نشان مي دهد . براي تغيير آن صفحه وب خود را در يک ويرايشگر مثل NotePad باز کنيد و در آن به دنبال يه همچين چيزي بگرديد که به جاي ... عنوان صفحه قرار دارد کافي است که متني در آنجا بنويسيد که بيشتر از 260 کاراکتر باشد .در اين صورت وقتي کاربر بخواهد به صورت عادي صفحه را save as کند پيغام خطا داده مي شود .

دانلود همزمان بيش از 2 فايل در مرورگر اينترنت اکسپلورر
 

ممکن است تاکنون به اين نکته پي برده باشيد كه در مرورگر 6 Internet Explorer به هنگام دانلود همزمان فايلها از اينترنت محدوديت وجود دارد. اين مرورگر به صورت پيش فرض به شما اجازه نخواهد داد بيش از 2 فايل را به صورت همزمان از اينترنت دانلود نماييد. با استفاده از اين ترفند شما ميتوانيد اين محدوديت را از بين برده و به تعداد دلخواه بصورت همزمان فايلها را دانلود کنيد.
براي شروع ابتدا از طريق منوي Start ابزار Run را اجرا نموده و در آن عبارت Regedit را تايپ کرده و Enter را بزنيد تا وارد ويراشگر رجيستري شويد.
حال مسير زير را در آن بيابيد:
HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion /Internet Settings
در صفحه سمت راست اين مسير دو كليد جديد از نوع DWORD ايجاد نمايي (با راست کليک و انتخاب New DWORD ) و نام آنها را MaxConnectionsPer1_0Server و MaxConnectionsPerServer بگذاريد.
سپس روي هر دو فايل دوبار كليك كرده و مقدار 0000000 a را ( در حالت Hexadecimal ) به هر دوي آنها اختصاص دهيد ( يا معادل عدد 10 در حالت Decimal ).
در پايان از رجيستري خارج شده و سيستم را از نو راه اندازي کنيد.
به اين ترتيب از اين پس شما ميتوانيد بيش از 2 عمل دانلود را در آن واحد توسط مرورگر IE 6 انجام دهيد ، بدون اينكه كوچكترين مشكلي در اين بين براي شما پيش آيد.
ارسال مقاله از طرف كاربر محترم سايت : zarei6703
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image