جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ريشه‌هاي تنهايي
-(6 Body) 
ريشه‌هاي تنهايي
Visitor 311
Category: دنياي فن آوري
چگونه مي‌توانيد بفهميد که تنها هستيد يا نيستيد؟‌ اصلا آيا مي‌دانيد علل تنهايي شما چيست؟ روان‌شناسي به نام راسل مي‌گويد: «اگر همواره بر اين ادعا باشيد که با انسان‌هاي اطراف خود همدم و مانوس نيستيد و هيچ‌گاه نمي‌توانيد دوست دلخواه خويش را بيابيد، احتمالا شما فرد شديدا تنهايي هستيد.
واقعيت اين است که رابطه‌خواهي و پيوندجويي نياز طبيعي انسان است و از عوامل مهم نشاط و آرامش در زندگي خانوادگي و اجتماعي به حساب مي‌آيد. ارضاي اين نياز، مستلزم همدلي و برقراري ارتباط‌هاي سالم با ديگران و توسعه و تقويت آنهاست. هر چند همه ما نيازمند پيوند و ارتباط مثبت با اطرافيان هستيم اما انگيزه و توانايي براي رفع اين نياز طبيعي در برخي شديدتر و در بعضي ديگر ضعيف‌تر است. شايد بتوان انسان‌ها را از اين منظر، دوست مدار و غيردوست‌مدار توصيف کرد. دوست‌مداران کساني هستند که از انگيزش و مهارت‌هاي خوبي براي تبادل دوستي و ارتباط با ديگران برخوردارند و با فقدان يا کم شدن چنين تبادلي احساس گم‌شده‌اي را در زندگي خواهند داشت. فاصله فيزيکي و بُعد مسافتي حتي مانع از کم رنگ شدن روابط عاطفي آنان با دوستان و بستگان‌شان نمي‌شود و کمتر دچار احساس تنهايي مي‌شوند اما غير‌دوست‌مداران افرادي هستند که از انگيزش و توانايي‌هاي لازم براي پيوند‌جويي با ديگران برخوردار نيستند و بيشتر در معرض تنهايي، احساس تنهايي و مشکلات ناشي از آن قرار مي‌گيرند. تنهايي و احساس آن در زندگي مي‌تواند دلايل گوناگون شخصيتي، خانوادگي، اجتماعي و ... داشته باشد که براي مقابله با آن، نخستين گام شناسايي و پذيرش واقعيت‌ها است.
توجيهاتي که ما معمولا براي تنهايي خودمان داريم، ذهني و دروني، يعني ساخته و پرداخته تخيلات و بعضا افکار منفي‌مان در زندگي و ارتباط با ديگران است. بهتر است که با اين احساس به صورت خود سرزنشي برخورد نکنيم و به جاي محکوم کردن خويش يا ديگران، راهکارهاي درست مقابله را بيابيم. افراد تنها اغلب دچار رنج و کدورت خاطر هستند زيرا باور دارند که تنهايي آنها اساسا به دليل عواملي است که ريشه در درون‌شان دارد و نمي‌توانند آنها را کنترل و مديريت نمايند. دختران بيش از پسران از احساس تنهايي گله‌مند هستند. مردان بيشتر خود را سرزنش مي‌کنند و زنان عوامل بيروني را مقصر مي‌دانند. صاحب‌نظران تنهايي را پديده‌اي قابل تغيير مي‌دانند، در صورتي که انسان مي‌تواند مهارت‌هاي لازم را براي اين تغيير کسب کند و بر احساسات و افکار منفي خود غلبه نمايد. مهم اين است که علل و خاستگاه اصلي آنها را به خوبي بشناسيم و اراده‌اي براي حل اين مشکل داشته باشيم.
منبع:www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image