جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ايران رهبر تحقيقات بر روي جنين انساني است.
-(2 Body) 
ايران رهبر تحقيقات بر روي جنين انساني است.
Visitor 337
Category: دنياي فن آوري
استاد دانشگاه کمبريج گفت: ايران مي‌تواند در زمينه تحقيقات بر روي جنين در دنيا رهبر باشد زيرا که در غرب و در بسياري از کشورها اجازه تحقيقات بر روي سلول‌هاي جنين انساني وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پيتر بريزبرنگ، رييس افتخاري هفتمين کنگره بين‌المللي باروري و ناباروري رويان و دومين کنگره بين‌المللي سلول‌هاي بنيادي، در حاشيه مراسم برگزاري مراسم افتتايه اين کنگره در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب که اين براي پنجمين بار است که به ايران مي‌آيم و براي سومين دوره است که در کنگره بين المللي رويان شرکت مي‌کنم، گفت: پژوهشکده رويان هم اکنون در دنيا به عنوان يک مرکز بين‌المللي در زمينه پژوهش و درمان در سطح بسيار بالا و قابل توجهي قرار دارد و اين مرکز تحقيقات موفقي را تاکنون در زمينه سلول‌هاي بنيادي انجام داده و به پايان رسانده است.
وي با اشاره به مشکلات سياسي که در ايران وجود دارد، خاطر نشان کرد: دوستان و همکارانم به علت وجود مشکلات سياسي ايران، من را از آمدن به ايران منع کرده بودند اما چيزي که براي من اهميت دارد، ارتقا سطح دانش و علم در سطح جهان است و معتقدم که مرزهاي علم بسيار فراتر و بالاتر از مرزهاي سياسي مي‌باشد.
رئيس افتخاري هفتمين کنگره بين‌المللي باروري و ناباروري رويان، اظهار داشت: برگزاري کنگره‌هاي علمي بين المللي اهميت زيادي دارد و اين همکاري‌هاي علمي بين المللي در زمينه ارتقا و بالا بردن سطح علمي دانشمندان کمک شاياني مي‌کند و سبب توعه تحقيقات و راه‌هاي درمان در زمينه‌هاي مختلف خواهد شد.
وي تحقيقات سلول‌هاي بنيادي را در پژوهشکده رويان داراي بالاترين سطح در دنيا دانست و افزود: بعد از اينکه آيت‌الله خامنه‌اي با توجه به رعايت اخلاق پزشکي، اجازه تحقيق بر روي جنين انسان را صادر کردند، ايران مي‌تواند در زمينه تحقيقات بر روي جنين در دنيا رهبر باشد زيرا که در غرب و در بسياري از کشورها اجازه تحقيقات بر روي سلول‌هاي جنين انساني وجود ندارد.
استاد دانشگاه کمبريج انگليس در ادامه با بيان اين مطلب که شبيه‌سازي توليد مثلي انسان که منجر به تولد انسان شود هم اکنون در دنيا ايمن نيست و غير اخلاقي مي‌باشد، خاطر نشان کرد: اما من معتقدم در آينده‌اي نه چندان دور امکان دارد دنيا به شبيه سازي توليد مثلي انسان در موارد خاصي را انجام دهد و آن را اخلاقي بداند.
همانطور که در 28 سال قبل زماني که اولين نوزاد حاصل IBF تمامي جهانيان در برابر آن موضع گرفتند د حالي که هم اکنون در حدود سه ميليون نوزاد از اين طريق متولد شده‌اند.
وي ادامه داد: زماني که من مدرک پزشکي خود را گرفتم سونوگرافي، لاکروزکوپي و... وجود نداشت ولي هم اکنون که از آن زمان 40 سال مي‌گذرد ، اتفاقات جديدي در عرصه پزشکي رخ داده است و در آينده نيز اين اتفاقات کامل‌تر خواهد شد و در آينده شايد بتوانيم اسپرم مصنوعي توليد کنيم و زنان بدون احتياج به مرد بچه‌دار شوند.
وي با تاکير بر استفاده از شبيه‌سازي در درمان گفت: با استفاده از اين روش مي‌توان در کنار تحقيقات سلول‌هاي بنيادي به بشريت کمک شاياني کرد.
منبع:روزنامه جام جم
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image