جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شخصيت هاي برترفناوري نانو
-(4 Body) 
شخصيت هاي برترفناوري نانو
Visitor 371
Category: دنياي فن آوري
. کيم اريک درکسلر؛ پيش رو در ماشين هاي مولکولي
دکتر کيم اريک درکسلر (متولد 25 آوريل 1955)، از برجسته ترين و معروف ترين مهندسان آمريکايي در زمينه ي نانوفناوري مولکولي (MNT) بين سال هاي 1970 و 1980 بود. او به دليل علاقه اش به فضا، در همان سال هاي اوليه ي دانشگاه، انجمن مطالعاتي زيست گاه هاي فضايي را در دانشگاه ماساچوست تأسيس کرد، و در سال 1977 در رشته ي کارشناسي علوم بين رشته اي فارغ التحصيل شد. او تحصيلات اش را در مهندسي علم بين رشته اي ادامه داد و در سال 1979 مدرک کارشناسي ارشد خود را دريافت نمود. در سال 1979، درکسلر به طور اتفاقي سخنراني هيجان انگيز ريچارد فاينمن در سال 1959 با عنوان «آن پايين فضاي بسياري هست» را ديد. او در آن سال، به عنوان محقق در دانشگاه استفورد کار مي کرد و در همين دوره، بر روي نانوفناوري نيز مطالعاتي را انجام مي داد و در سال 1981، با نوشتن اولين مقاله اش در زمينه ي نانوفناوري مولکولي، واژه ي «نانوفناوري« را به جهان معرفي کرد. در پايان سال 1991، درکسلر از رساله ي دکتري خود با عنوان «محاسبه و ساخت ماشين هاي مولکولي« دفاع نمود.
واژه ي نانوفناوري نخستين بار در سال 1974، توسط نوريو تانيگوچي استاد دانشگاه علوم توکيو ابداع شده بود. او اين واژه را براي توصيف ساخت مواد در ابعاد نانومتر به کار برد. که بعدها درکسلر در کتاب خود تحت عنوان «موتور آفرينش؛ آغاز دوران فناوري نانو»، مجدداً اين واژه و نانوفناوري مولکولي را تعريف و توصيف نمود. او سپس با تأليف کتابي تحت عنوان «ماشين هاي مولکولي؛ چگونگي ساخت و محاسبات آن ها» که در سال 1992، توسط انجمن ناشران آمريکا، به عنوان برجسته ترين کتاب علم کامپيوتر معرفي شد، اين علم را توسعه داد.
کارهاي درکسلر در زمينه ي فناوري نانو، توسط برنده ي جايزه نوبل «ريچارد اسمالي» مورد انتقاد قرار گرفت. اسمالي ابتدا استدلال کرد که «انگشت هاي چاق» يا همان ابزراهاي بزرگ موجود، نمي توانند نانوماشين بسازند. و هم چنين گفت از آن جايي که نانوماشين ها از روي آنزيم هاي شيميايي شبيه سازي شده اند، بنابراين؛ نانوماشين هاي درکسلر تنها مي توانند در محيط آبي کار کنند. درکسلر ثابت کرد که هر دو استدلال نامعتبر مي باشد؛ و در مورد آنزيم ها، در سال 1994، پروفسور کليبانو نوشت: «با استفاده از آنزيم در يک حلال آلي بسياري از محدويت ها مرتفع خواهد شد...».
درکسلر و همسر سابق اش (کريستين پترسون ) در سال 1986، مؤسسه ي «فورسايت » را تأسيس کردند، که هدف آن آماده سازي جامعه براي آشنايي با پديده هاي نوظهور در زمينه ي فناوري نانو بود. در سال 2005، او به عنوان مشاور ارشد فني به شرکت نانورکس پيوست، که در زمينه ي مهندسي نرم افزارهاي مولکولي کار مي کند. درکسلر در حال حاضر، با موسسه ي ساخت مولکولي، در حوزه هاي پژوهشي همکاري مي کند.
منبع:www.irantrack.com
ارسال توسط کاربر محترم سايت : alino1367
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image