جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
زنبور عسل
-(2 Body) 
زنبور عسل
Visitor 313
Category: دنياي فن آوري
مطالعات و بررسي هاي دانشمندان زيست شناس نشان مي دهد که حداقل 150 ميليون سال است که موجوداتي بنام زنبور عسل (Honey Bee) در جهان زندگي مي کنند. آنها براي زماني که گلها و گياهان به خواب زمستاني مي روند و ديگر شهدي براي تغذيه زنبورها ندارند در درون کندوهاي خود اقدام به درست کردن عسل مي کنند. ميزان عسل توليدي آنها معمولآ بيشتر از آن مقداري است که خودشان نياز دارند از اين رو اغلب انسان خود را شريک آنها در استفاده از اين فرآورده طبيعي مي کند.
زنبورهاي عسل همانند مورچه ها جانوراني اجتماعي هستند که در درون کندوي خود کارها را تقسيم مي کنند، يک گروه از زنبورهاي عسل که در يک کندو زندگي مي کنند شامل يک ملکه (ماده)، تعدادي زنبور نر و تعداد بيشتري زنبورهاي کارگر هستند.

ملکه

ملکه تنها عضو ماده در يک کندو مي باشد و از لحاظ اندازه بزرگترين زنبورهاي کندو است و به همين دليل اغلب توانايي ضعيفي در پرواز دارد. جالب است بدانيد که ملکه را هنگامي که يک لارو (کرم حشره) دو روزه است زنبورهاي کارگر انتخاب مي کنند تا بعدها نقش ملکه را در کندو بازي کند. پس از حدود 11 روز اين کرم حشره به زنبور تبديل مي شود. پس از آن ملکه با حدود 18 زنبور نر جفت گيري مي کند و در نهايت پس از گذشت 10 روز ملکه طي يک روز اقدام به تخم گذاري ميکند. يک زنبور ملکه مي تواند تا 3000 تخم را طي يک روز توليد کند.

زنبور نر

قوي ترين موجودات يک کندو زنبورهاي نر هستند که خوشبختانه نيش ندارند. آنها وظيفه جمع آوري غذا يا شهد گلها را ندارند و تنها مسئوليت توليد مثل در کندو بعهده آنها مي باشد. نکته جالب آنکه اگر تحت شرايطي در کندو غذا کاهش بيابد زنبورهاي نر از کندو اخراج مي شوند! اين زنبورها داراي چشم و شاخک هايي بزرگتر از ديگران مي باشند تا راحتتر بتوانند زنبورهاي ملکه را پيدا کنند.

زنبور کارگر

کارگران کوچکترين زنبورها در کندو مي باشند، جنسيت آنها ماده مي باشد اما اغلب توانايي باردار شدن را ندارند. يک کندو بين 50 تا 60 هزار زنبور کارگر دارد. کارگرها مسئوليت تهيه غذا براي نوزادان و ملکه را برعهده دارند و علاوه برآن با بال زدن هواي داخل کندو را خنک نگاه مي دارند، آنها محافظان کندو نيز هستند.

ساير موارد

- طول عمر زنبور نر حدود 24 روز، زنبور کارگر حدود 21 روز و ملکه حدود 16 روز مي باشد.
- زنبورها شش پا دارند که سه به سه در طرفين آنها قرار دارد.
- شاخک هاي آنها براي احساس کردن و دريافت اطلاعات از محيط ميباشد.
- چشم آنها بصورت شبکه اي متشکل از ميليونها لنز خاکستري رنگ است و توانايي ديد رنگي دارند.
- زنبورها از طريق حرکات بدني و رقصي که انجام مي دهند محل گلها را به يکديگر اطلاع مي دهند.
- معمولآ در بهار زنبورهاي کارگر با انتخاب يک ملکه جديد اقدام به ساخت کندو جديد مي کنند.
- عسل در واقع شکر فوق اشباع شده اي است که زنبورها از شهد گلها تهيه مي کنند و کمتر از 20 درصد آب دارد.
- در فصل پاييز و زمستان به علت کمبود غذا بسياري از زنبورهاي کارگر برا نجات ساير افراد کندو اقدام به خود کشي مي کنند.
منبع:http://www.senmerv.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image