جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
لايب نيتز
-(1 Body) 
لايب نيتز
Visitor 808
Category: دنياي فن آوري
لايبنيتز فيلسوف، رياضي و فيزيک دان آلماني (1646-1716) اولين کسي بود که بيان کرد ذات ماده انرژي مي باشد.
او کل جهان را به يک مخلوق حساب شده تعبير کرده بود و معتقد بود کل جهان همانند يک ساعت مي باشد که سازنده آن خدا مي باشد.
او معتقد بود که تمامي شاخه هاي علوم (انساني ، تجربي، تئوري و ...) از نظام واحدي پيروي مي کنند و اصول مشترکي بر آنها حاکم مي باشد. نگاه او به هستي بر اين اساس بود که يک روح و خرد واحد در راس همه امور بر جهان حاکم مي باشد که بر تمام ذرات جهان احاطه دارد.

با نظر نيوتن مخالف هستم

نيوتن معتقد بود که ماده مقداري از خلاء - فضا - را پر کرده است و از نظر او ميزان خلاء در هستي به مراتب بيش از ماده بود اما لايب نيتز با اين موضوع مخالف بود و اعتقاد داشت که " هرچه مقدار ماده بيشتر باشد فرصت بيشتري براي خداوند فراهم است که حکمت و قدرت خود را اعمال کند". او حتي مي گويد من قبل از انتشار نيوتن معتقد شدم که جاذبه متناسب است با عکس مربع مسافت، و من بر اين نظريه همه به دليل اني و هم لمي دست يافتم و در شگفتم که چرا نيوتون به دليل لمي من دست نيافته است"

اصول دکارت از يقين کامل برخوردار نيست

او در ارتباط با فلسفه دکارت مي گويد : "اگر دکارت اصول خود را مانند اصول هندسه اقليدس صرفا" بر اساس استدلال عقلي بنا مي کرد، تفکر او موفقيت کامل داشت. اما اشکال کار او اين است که اين اصول را مانند علماي هندسه بر اساس عقل محض اثبات برهاني نکرده است. بنابر اين اصول او از يقين کامل برخوردار نيست."

حرکت از سکون مطلق آغاز نمي شود و به سکون مطلق هم نمي گرايد

او در ارتباط با يکي از اصول فلسفي خود مي گويد "تمامي طبقات مختلف اشياء که مجموع آنها کل جهان را تشکيل مي دهد، در علم خداوند شبيه به نقاط روي يک منحني در صفحه مختصات مي باشد ... بنابراين انسان با حيوان، حيوان با نبات، نبات با سنگواره و ... همه در مجموع روي اين منحني حلقه هاي به هم پيوسته يک زنجير را تشکيل مي دهند."
وي در تشريح بيشتر اين مطلب که آنرا قانون اتصال مي نامد مي گويد : " ... در طبيعت طفره وجود ندارد. اين همان قانوني است که من آنرا اتصال ناميده ام. قانون اتصال حاکي از آن است که ما هميشه از کوچک به بزرگ و يا برعکس حرکت مي کنيم و در اين حرکت هميشه حدود واسطه اي وجود دارد. حرکت از سکون مطلق آغاز نمي شود و به سکون مطلق هم نمي گرايد. (ادامه دارد ...)
منبع:کتاب فلسفه لايب نيتس
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image