آيتيونز و سينک فوق العاده
آيتيونز يک نمونه قدرت مند از مديا منيجر هاست. اما در عين حال مقدار زيادي داده را از کامپيوتر به موبايلتان منتقل مي کند (يا بر عکس). آيتيونز مزاياي بسياري براي کاربرانش دارد. شايد بگوييد که DoubleTwist مي تواند جاي آيتيونز را در اندرويد بگيرد. اما واقعيت اين است که براي آوردن آيتيونز به اندرويد، شما نياز به اپليکيشني جدا گانه داريد. بنابر اين اندرويد به خودي خود از آيتيونز بهره مند نيست. همانطور که آي.او.اس به خودي خود از توانايي هاي بي سيم اندرويد بهره مند نيست!
![ده راه iOS براي غلبه بر اندرويد(2)](/userfiles/Article/1390/09/04/8131.JPG)
عده اي هم هستند که آيتيونز را واقعا دوست ندارند. اما سخت است که بگوييم نرم افزار مشابهي هست که به خوبي آيتيونز باشد. آيتيونز يک بخش کاملا جاه طلب در اپل است و اگرچه ممکن است به همان خوبي که انتظارش را داشته باشيد کار نکند، اما بايد بدانيم که توليد چيزي مثل آيتيونز کار بسيار سختي است و بايد از تلاش هاي انجام گرفته براي آن قدر داني نمود. اگر چه موزيک پلير هاي عالي ديگري هم وجود دارند، اما هيچ يک از آن ها نمي توانند کار آيتيونز را برايتان انجام دهند.
خلاصه اين که، ممکن است آيتيونز باب ميل شما نباشد يا آن طور که انتظار داريد کار نکند. اما به هر حال اين بهترين گزينه اي است که مي توانيد داشته باشيد.
عدم وجود نرم افزار هاي ناخواسته
مطمئنا مي توانيد يک نکسوس اس انتخاب کنيد و مطمئن باشيد که هيچ اپليکيشن اضافه اي روي تلفن اندرويدي شما وجود ندارد. اما بيشتر مردم تلفن هاي خود را از گوگل نمي خرند. زماني که شما موبايل اندرويديتان را از يک توليد کننده خاص خريداري مي کنيد، معمولا بايد انتظار تعدادي اپليکيشن نا خواسته را داشته باشيد که خلاصي از دست آن ها امکان ندارد. اما هنگام خريداري آي ديوايس، با اين مساله مواجه نخواهيد بود. افزون بر اين، اينترفيس اندرويد در هر برندي يک جور است! سوني اريکسون اينترفيس خود را دارد، اچ.تي.سي اينترفيس خود و . . . بنابر اين تعداد گزينه هايي که با اينترفيس خودِ اندرويد در اختيار داريد، بسيار محدود است. در آي.او.اس اين مشکل وجود ندارد.
![ده راه iOS براي غلبه بر اندرويد(2)](/userfiles/Article/1390/09/04/8132.JPG)
نکته ديگر هم بد افزار ها هستند. در اندرويد، اگر از اندرويد مارکت استفاده نکنيد ممکن است گرفتار برخي بد افزار ها شويد. اما به نظر ميرسد تا به حال بد افزار خطرناکي در آي.او.اس وجود نداشته است. نکته مقابل اين است که اگر آي.او.اس را جيل بريک کنيد، شايد گرفتار بعضي بد افزار ها شويد. در اين صورت بايد گفت که اندرويد آنتي ويروس دارد و آي.او.اس نه!
تنوع وسيعتر و بهتر اپليکيشن ها
تاکنون اپليکيشن هايي که در آيتيونز عرضه شده اند، از کيفيت خوبي برخوردار بوده اند و اپليکيشن هاي سوال بر انگيز (مثل شبيه ساز هاي کنسول بازي قديمي و . . .) به ندرت در آن ديده مي شدند. البته توسعه دادن اپليکيشن آي.او.اس هم پول بيشتري نصيب توسعه دهندگان مي کند. به تمام اين دلايل، در اين جا يک نکته منفي و يک مساله مثبت وجود دارد.
منفي اين که بيشتر اپليکيشن ها، پولي هستند. البته پولي که بايد پرداخت شود، به ندرت از دو دلار بالاتر مي رود. مثبت اين که کسب پول بيشتر، انگيزه صرف وقت زياد براي توسعه ي اپليکيشن ها را به توسعه دهندگان مي دهد. معدن طلاي آي.او.اس اين جاست که بسياري از توسعه دهندگان بازي هاي مشهور را به خود جذب کرده است. اين باعث شده که ما قادر به خريد عنوان هاي شگفت آوري براي اي.او.اس باشيم. در عين حال به خاطر وجود اپليکيشن هاي زياد، ممکن است گاهي مقداري از پولمان را از دست بدهيم.
![ده راه iOS براي غلبه بر اندرويد(2)](/userfiles/Article/1390/09/04/8133.JPG)
اپليکيشن هاي آي.او.اس جالب، کاربردي، صيقل خوره و زيبا هستند و ممکن است براي شما از اپليکيشن هاي اندرويد جذاب تر باشند. اما اگر باز هم به دنبال چيز هاي بيشتري هستيد، جيل بريک چندان گزينه بدي هم نيست!
اينترفيس زيبا با طراحي خوب
چه سخت افزار و نرم افزار اپل را دوست داشته باشيد يا نه، سخت است که بگوييم طراحي هاي اپل زيبا نيستند. اپل روي طراحي اينترفيس، دقت و فکر زيادي به خرج داده است و اين باعث شده است که اينترفيس آي.او.اس، در عين زيبايي ناوبري آساني داشته باشد. وقتي در ابتدا شروع به کار با اندرويد مي نماييد، کمي طول مي کشد تا متوجه نحوه کار با آن بشويد. همچنين بعضي اپليکيشن هاي شخص ثالث اندرويد نيز از بعضي مشکلات اجرايي رنج مي برند. اما اگر به شخصي يک آي ديوايس بدهيد؛ او عموما قادر خواهد بود که بسياري از قابليت هاي آن را خود به خود کشف کند. در يوتيوب مي توانيد فيلم هايي درباره بچه هاي خردسالي که با آيپد کار مي کنند ببينيد. بعضي در توصيف سادگي کار با آي.او.اس اين توصيف را مطرح مي کنند که : حتي مادر بزرگتان هم مي تواند با آي.او.اس کار کند! در مقابل شاهد اين اينترفيس هاي نسبتا ناقص در اندرويد هستيم. پس اي.او.اس، ساده و راحت است و هر کسي توانايي کار با آن را دارد.
![ده راه iOS براي غلبه بر اندرويد(2)](/userfiles/Article/1390/09/04/8134.JPG)
ثبات
اگر آي.او.اس هيچ چيز نداشته باشد، ثبات را داراست. زماني که يک آي ديوايس انتخاب مي کنيد، مي دانيد که دقيقا در حال خريدن چه چيزي هستيد. نمي توان ثبات را از طرف شرکتي مانند اپل که مي خواهد همه ي جنبه هاي از محصولاتش را کنترل کند؛ به عنوان يک سورپرايز در نظر گرفت.
![ده راه iOS براي غلبه بر اندرويد(2)](/userfiles/Article/1390/09/04/8135.JPG)
زماني که قرار است يک آپديت بزرگ در آي.او.اس داشته باشيد، مي دانيد که آن، با زمان بندي نسبتا منظمي در اختيار شما قرار خواهد گرفت. اگرچه آپديت هاي آي.او.اس بخش هاي مختفي دارند، اما اين بخش ها فقط به سه نوع تقسيم مي شوند: آيپاد تاچ – آيفون – آيپد! در همين حال اندرويد آپديت هايي مي دهد که بعضي از آن ها به تبلت ها تعلق دارند و برخي از آنها به اسمارتفون ها. و هر کدام از اين دو گروه هم بايد براي مدل هاي بسيار بسيار متنوعي از دستگاه هاي مختلف عرضه شوند. بنابر اين، شما يا آپديت ها را روي تلفن اندرويدي خود، دير دريافت مي کنيد و يا اصلا دريافت نمي کنيد! اما هنگام خريد يک آي ديوايس، مطمئن هستيد که حداقل تا آمدن دو نسل آينده ي يک محصول (مثلا آيپد) از آپديت ها و پشتيباني نرم افزاري بهره مند خواهيد شد.
منبع:www.tebyan.net ارسال توسط کاربر محترم سايت : mehdigerdali