ما هم اندرويد و هم آي.او.اس و هم دستگاه هاي مبتني بر اين دو را دوست داريم. اما همانطور که اندرويد مزيت هاي خودش را دارد، آي.او.اس هم مزاياي بزرگي دارد.
قبل از هر چيز لازم است توضيح دهيم که هر دو سيستم عامل ويژگي ها و ضعف هاي خاص خود را دارند. البته هر دو جزء سيستم عامل هاي قوي در موبايل ها محسوب مي شوند و اصلا به همين دليل است که گرايش به اسمارتفون ها در ميان مردم در چند سال اخير بيشتر شده است. اما در مورد انتخاب بين اين دو بايد گفت که شما بايد با توجه به نوع کاربري و علايق و سلايق خود دست به انتخاب بزنيد. پس طبيعتا چون علايق و سلايق هر فرد با ديگري فرق دارد، دلايل انتخاب هاي مان دامنه اي خواهد داشت به وسعت تعدادمان! مطالب مقايسه اي هم در اين راستا تهيه مي شوند که برتري هاي هر يک از اين سيستم عامل ها بر رقيبانشان را بفهميم و با توجه به کاربرد هايمان، دست به انتخاب بهتري بزنيم. مطمئنا بيان تمامي نقاط ضعف و قوت اين رقيبان تنگاتنگ، در اين مطلب نمي گنجد. پس در بخش نظرات، مي توانيد با ايده هاي مفيد خود، به غني تر شدن مطالب کمک کنيد. اما مطمئنا مجادله مشکلي را حل نخواهد کرد و بررسي منطقي به همه کمک مي کند تا بهترين را انتخاب کنيد. ادامه مطلب را از دست ندهيد.
فروشگاه مديا ي آيتيونز
هنگامي که آي.او.اس هنوز اجازه ي همگام سازي بي سيم را به شما نمي داد، شما حداقل مي توانستيد از شبکه واي-فاي يا ساير کانکشن هاي بي سيم براي خريد و دانلود موزيک، ويدئو و کتاب استفاده کنيد. زماني که اندرويد هنوز از ارائه سرويس مديا آمازون بهره مند نشده بود، اپل دسترسي شما را به يک کتابخانه عظيم از انواع سرگرمي ها تامين مي کرد و شما مي توانستيد فقط با چند کليک، کار پرداخت را انجام دهيد. هر چيزي که شما مي خريد، مستقيما به اپليکيشن مربوطه ارسال مي شود و هنگامي که آي ديوايس را به کامپيوتر متصل مي کنيد، همه ي دانلود هاي شما به کامپيوتر منتقل مي شوند. اين فرايند واقعا يک پارچه و راحت است. خريدن مديا براي دستگاهتان از اين بهتر نمي تواند باشد! البته به شرطي که در ايران نباشيد. اينجا کاربران بسيار محدودي دسترسي به اين امکان بزرگ دارند.
البته بعضي آمازون را به دلايل بسياري به آيتيونز ترجيح مي دهند. اما ما داريم از فرايند اجرايي آيتيونز صحبت مي کنيم و نه قيمت و ساير موارد . . .
اير پلي (پخش هوايي)
هم اکنون جايگزين هاي بسياري براي ويژگي اير پلي وجود دارد. اما نکته اين جاست که اير پلي با ظرافت و دقت بسيار و به طور کاملا مستقيم عمل مي کند. اگر هنوز اپل اکوسيستم خانه شما را به خود منحصر نکرده است، ممکن است ايرپلي براي شما چندان مفيد به نظر نرسد. اما بايد بدانيد که راه هاي بسياري براي ايجاد قابليت پخش ايرپلي در ساير دستگاه ها وجود دارد. پس شما مي توانيد فقط با چند لمس مختصر، از ايرپلي استفاده نماييد. استريم ويدئو در اير پلي واقعا عالي است و در حال حاضر شما نمي توانيد جايگزيني به خوبي ايرپلي براي اندرويد پيدا کنيد.
آيفون يابي
جايگزين هايي براي قابليت Find My iPhone (آيفون مرا بياب) در اندرويد وجود دارد. اما نکته اين جاست که اين قابليت قبلا بهترين گزينه ي پولي براي پيدا کردن دستگاه تان بود. اما اکنون پيدا کردن آيفون، آيپد يا آيپاد تاچ با استفاده از اين سرويس رايگان مي باشد. سرويس Mobile Me واقعا بهترين است. استفاده از آن ساده بوده و پيدا کردن آي ديوايس با آن راحت است. حتي مواردي بوده که اين سرويس در به دام انداختن مجرمان نيز به مردم کمک کرده. پس اين سرويسي است که کاملا به کارتان خواهد آمد و در عين حال بابت استفاده از آن نياز به پرداخت هيچ پولي نخواهيد داشت. گزينه ي مشابه بهتري سراغ داريد؟
سيستمي با پشتيباني بهتر
اگر تلفن اندرويديتان خراب شود چه مي کنيد؟ پاسخ هاي محدودي براي اين سوال وجود دارد. اما بيشتر وقت ها بايد به شرکت سازنده مراجعه کنيد. خب، تيم پشتيباني با انواع و اقسام دستگاه ها طرف هستند. در نتيجه شايد بر دستگاه شما تسلط کاملي نداشته باشند. در بدترين شرايط شايد حتي تا مدتي نتوانند به شما کمک بکنند.
در مورد آيفون و ساير آي ديوايس ها چطور؟ شما مي توانيد دستگاهتان را به اپل استور ببريد يا با "پشتيباني فناوري اپل" تماس بگيريد. گاهي اوقات مي توانيد يک قرارداد Genius Bar هم با اپل برقرار کنيد تا در صورت خرابي دستگاه، اپل فورا مشکل شما را حل کند. (البته با فرض اين که مشکل سخت افزاري وجود نداشته باشد.)
حتما مي دانيد که فرايند پشتيباني از دستگاه ها چقدر خسته کننده است. اما اپل در اين مورد با همه فرق دارد. بنابر اين، اگر تيم پشتيباني اپل بهترين نباشد، قطعا يکي از بهترين ها است.
البته اگر در ايران زندگي مي کنيد، بايد از اين مورد صرف نظر کنيد!
مديريت و طول عمر باتري بهتر
در چند سال گذشته، اپل شروع به در نظر گرفتن عمر باتري به عنوان يکي از مهمترين قسمت محصولاتش نموده است. اين مساله مخصوصا در آيپد مشهود است. شايد بتوان گفت که نسبت باتري به آيپد؛ برابر است با نسبت آب به بدن انسان! وقتي اين مساله را با تاکتيک هاي مديريت باتري اپل جمع ببنديد، علت عمر فوق العاده ي باتري آن معلوم مي شود. زماني که عدم مولتي تسکينگ روي محصولات اپل برطرف شد؛ عده اي گمان مي کردند که عمر باتري کاهش خواهد يافت. البته وقتي دستگاهتان به دليل کمبود باتري خاموش شود، ديگر نمي توان خيلي به مولتي تسکينگ دل بست. اما سري کنوني آي ديوايس ها اين توانايي را دارند که ضمن انجام مولتي تسکينگ، شما را در تمام روز (يا حتي بيشتر از آن) با باتري خود ياري دهند.
منبع:سايت نارنجي
تبيان ارسال توسط کاربر محترم سايت : mohamadaminsh