جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
امنيت ايميل و چت
-(6 Body) 
امنيت ايميل و چت
Visitor 437
Category: دنياي فن آوري

امنيت در ايميل
 

ارتباطات رسمي و حتي غير رسمي بسياري از افراد از طريق ايميل برقرار مي شود. نکاتي از جمله انتخاب رمز عبور مناسب براي آدرس ايميل، از نکات اوليه‌ي محافظت از ايميل و جلوگيري از دسترسي هاي غيرمجاز به صندوق پست الکترونيکي به شمار مي رود. لازم است رمز عبور ايميل خود را حداقل سالي دو بار عوض کنيد. تعويض رمز عبور را با ترکيبي از حروف، اعداد و علامت هاي خاص انجام دهيد و هرگز از کلماتي که در فرهنگ هاي لغت موجود هستند، براي رمزعبور خود استفاده نکنيد. همچنين در کنار آن لازم است از عدم وجود جاسوس افزارها، تروجان و ساير بدافزارهاي احتمالي که مي توانند اطلاعات ما را به يغما ببرند، مطمئن شويد. اسکن سيستم توسط نرم افزارهاي ضد جاسوس افزار و ضد ويروس، براي اطمينان از اين مورد توصيه مي شود. توجه کنيد که در مورد تمام اين موارد در همين دوره به طور مفصل صحبت شده است.
افراد بسياري از سرويس هاي رايگان ايميل شرکت هاي بزرگي همچون ياهو، گوگل و مايکروسافت استفاده مي کنند. اما توصيه مي شود جهت امنيت بيشتر پست الکترونيکي تان از سرويسي استفاده کنيد که از SSL بهره مي برد. بدين منظور از جيميل (Gmail) که سرويس ايميل شرکت گوگل است، استفاده شود. اين سرويس، امنيتي به مراتب بيشتر از ساير سرويس هاي پست الکترونيکي دارد، چرا که همواره از SSL براي برقراري ارتباط استفاده مي کند.
براي اينکه مطمئن شويد سرويسي که از آن استفاده مي کنيد از SSL براي برقراري ارتباطات رمزگذاري شده و امن، بهره مي برد، هنگامي که صندوق پست الکترونيکي خود را باز مي کنيد به قسمت Address Bar مرورگر خود توجه کنيد. چنانچه آدرس صفحه مربوطه با https شروع شود، سرويس مربوطه از ارتباط امن بهره مي برد.
دقت کنيد که لازم است صفحه ورود به صندوق پست الکترونيک شما نيز مبتني بر https و رمزگذاري شده باشد. بدين ترتيب از رمز عبور شما نيز حفاظت مي شود.
SSL اطلاعات صفحه را بين مبدا و مقصد رمزنگاري کرده و از دسترسي هاي غير مجاز در ميانه راه جلوگيري مي کند. در رابطه با پست الکترونيکي نيز، در صورتي که سرويس ايميل مربوطه فاقد SSL باشد، اين امکان وجود دارد که اطلاعات رد و بدل شده در ميانه راه توسط افراد غير مجاز که در مراکز انتقال داده هستند، قابل دسترس شود. استفاده از SSL باعث مي شود که ايميل هاي ارسالي و دريافتي قبل از اينکه از کامپيوتر مبدا خارج شوند، کد شده و تنها در مقصد قابل خواندن باشند.
جيميل که انتخاب ارتباط ايميلي بر پايه SSL را به اختيار کاربر واگذار کرده بود و به صورت پيش فرض سرويس ايميل را بر پايه‌ي http ارائه مي کرد، چندي پيش ارائه‌ي سرويس پست الکترونيکي اش را به صورت پيش فرض در حالت https عرضه مي‌کند.
اما براي اطمينان بيشتر در اکانت جيميل به Settings برويد و در بخش General اطمينان حاصل کنيد که گزينه Always Use https فعال باشد و دکمه‌ي Save را بزنيد.

اهميت به روز رساني سيستم عامل، مرورگر و نرم افزاهاي مورد استفاده
 

براي اطمينان از امنيت ايميل، به روز رساني مرتب و مکرر سيستم عامل، مرورگر و نرم افزارهاي مورد استفاده در سيستم اهميت ويژه اي دارند. بسته هاي به روز رساني معمولا آخرين حفره هاي امنيتي نرم افزارها را پوشش مي دهند و از سوء استفاده هکرها از اين اشکالات پيشگيري مي کنند. به همين جهت لازم است در جهت افزايش امنيت ايميل از به روز بودن کامپيوتر، اطمينان حاصل کرد. به روز رساني افزونه هاي مورد استفاده در مرورگر و نرم افزارهايي همچون جاوا، فلش پلير و ادوبي ريدر نيز از اين قاعده مستثنا نيست.

کلاينت هاي ايميل
 

علاوه بر وب ميل که راهي براي دسترسي به صندوق پست الکترونيکي است، استفاده از POP3 و IMAP نيز براي برقراري ارتباط با صندوق پست الکترونيکي و دريافت و ارسال ايميل شايع است. براي استفاده از اين دو پروتکل کلاينت هايي همچون Outlook و Thunderbird و... مورد استفاده قرار مي گيرند.
کلاينتي را انتخاب کنيد که در کنار امنيت و قابليت هاي مفيد، کار با آن راحت بوده و در دسترس باشد. در صورتي که مي خواهيد براي چک کردن ايميل از کلاينت استفاده کنيد، توصيه مي شود تاندربرد را انتخاب نماييد.
اين نرم افزار محصولي از شرکت موزيلا است و با قابليت هاي بالا و افزونه هاي امنيتي متعدد، امنيت ايميل شما را همانند وب ميل تضمين مي کند. افزونه هاي EnigMail و GnuPG براي افزايش ضريب امنيتي و بالابردن امنيت حريم ايميل شما به هنگام استفاده از تاندربرد، توصيه مي شوند.
تفاوت POP3 و IMAP در نوع ارتباط با سرور است. در POP3، کلاينت ايميل هاي جديد را بر روي کامپيوتر دانلود مي کند و کاربر مي تواند بدون ارتباط مستقيم با سرور، ايميل ها را مطالعه کند؛ اما در IMAP ارتباط با سرور به صورت مستقيم است و ايميل ها، به صورت بي درنگ به کلاينت سرازير مي شوند. همچنين اگر ايميلي در کلاينت خوانده شود، در صورت برقراري ارتباط با استفاده از IMAP، ايميل مربوطه در وب ميل و ساير کلاينت هايي که به آن آدرس ايميل دسترسي دارند، «خوانده شده» مي شود. قابليت همزمان سازي در IMAP براي کاربراني که از چند کامپيوتر استفاده مي کنند، بسيار کاربردي است و اين قابليت در POP3 وجود ندارد. البته برخي از ISPها به خوبي از IMAP پشتيباني نمي کنند.

فايل هاي ضميمه و تصاوير
 

در مورد فايل هاي ضميمه در ايميل هاي دريافتي خود با احتياط برخورد کنيد. در مرحله اول سيستم دانلود خودکار فايل هاي ضميمه را در کلاينت ايميلي خود غيرفعال نماييد. تا حد امکان از دانلود فايل هاي ضميمه اي که منتظر دريافت آنها نيستيد، خودداري نماييد. حتي اگر دوستان يا همکاران تان در ايميل شان فايلي را ضميمه کرده و توضيحي در مورد آن نداده اند، آن را تا حصول اطمينان دانلود نکنيد.
همچنين پس از دانلود فايل هاي ضميمه شده به ايميل هاي دريافتي، آنها را قبل از باز کردن توسط آنتي ويروس اسکن کنيد. ضمنا نمايش تصاويري که در متن ايميل ها وجود دارند را در حالت عادي غيرفعال کنيد و ترجيحا اجازه نمايش تصاويري که در متن ايميل قرار دارند را ندهيد. البته براي مطالعه اين درس ها لازم است که اين قابليت فعال باشد تا بتوانيد تصاوير درون درس ها را مشاهده کنيد.

لينک هاي درون ايميل
 

بسياري از ايميل ها حاوي لينک هايي به صفحات خارجي هستند. تا جايي که امکان دارد روي اين لينک ها کليک نکنيد. در صورتي که حتما بايد اين کار را انجام بدهيد به جاي کليک کردن، آنها را در نوار آدرس مرورگر کپي و پيست (Copy & Paste) کنيد.

اسپم
 

اسپم ها، ايميل هايي ناخواسته هستند که اغلب با عناوين و متون تبليغاتي و اغوا کننده در اينباکس شما ظاهر مي شوند. براي اينکه از شر اسپم ها در امان بمانيد، لازم است در ابتدا اول سرويس ايميلي را انتخاب کنيد که قويترين موتور شناسايي اسپم را داشته باشد که جيميل به عنوان سرويسي رايگان، علاوه بر امنيت بالا، در حال حاضر بهترين مقابله را با ايميل هاي اسپم انجام مي دهد.
همچنين بايد دقت کنيد که آدرس ايميل خود را در هر فرم و ليستي قرار ندهيد. همه ليست ها و فرم هايي که ايميل شما را درخواست مي کنند، امنيت لازم را ندارند و ممکن است در واقع اسپمرهايي خودکار باشند. در صورت بي توجهي، ايميل خود را به اسپمر تحويل داده ايد. براي ثبت نام در اين فرم ها از ايميل هاي موقت استفاده کنيد. همچنين مي توانيد ايميلي را به همين منظور براي خود ايجاد نماييد و از آن استفاده کنيد.
در صورتي که تا حدودي از امنيت ايميل خود به هنگام ثبت نام به طور کامل مطمئن نيستيد، مي توانيد با مطالعه بخش حريم شخصي يا Privacy Policy از امانت داري سايت مورد نظر مطلع شويد.

آدرس ايميل تان را جايي يادداشت نکنيد
 

اسپمرها (نرم افزارهايي که به دنبال آدرس هاي ايميل مي گردند) هر جايي را براي يافتن ايميل هاي جديد کاوش مي کنند. پس در سايت ها، چت روم ها، ليست هاي تماس و هر جايي که فکر مي کنيد ممکن است اين يابنده ها در حال جستجو باشند، آدرس ايميل تان را وارد نکنيد. در صورت لزوم ايميل خود را با فرمت غير معمول و به طوري که تنها انسانها قادر به شناسايي آن باشند در اين مکان ها وارد کنيد. براي مثال آدرس myname@gmail.com را به صورت myname[at]gmail[dot]com يا به صورت «myname در جيميل» بنويسيد. به اين صورت تنها افراد قادر به شناسايي ايميل هستند نه اسپمرها.
همچنين مي توانيد از سرويس هاي انکودر استفاده کنيد و ايميل خود را به صورت رمز در بعضي مکان ها وارد و به نمايش افراد بگذاريد تا بتوانند در صورت لزوم با شما تماس بگيرند. براي انکود کردن آدرس ايميل خود مي توانيد از اين سايت استفاده کنيد.

نامه هاي زنجيره اي را فوروارد نکنيد
 

لطفا خرافه پرستي را کنار بگذاريد و ايميل هاي زنجيره اي را که به طور مثال در آنها نوشته شده است اگر اين نامه را براي 10 نفر ارسال کنيد حتما تا آخر امروز خبري خوش خواهيد شنيد، يا آرزويتان برآورده خواهد شد را براي ديگران فوروارد نکنيد. کاملا واضح است که اين ايميل ها ارزش فکر کردن هم ندارند چه برسد به ارسال؛ پس امنيت خود را به خطر نيندازيد و ايميل هاي خود و دوستان تان را به اين ليست خوشمزه مورد نظر اسپمرها اضافه نکنيد.
در عين حال در صورتي که لازم است ايميلي را به صورت گروهي به بخش يا تمامي ليست دوستان خود ارسال کنيد، لازم است هنگام ارسال، آدرس ايميل همه‌ي آنها را در بخش BCC وارد کنيد. با اين کار آدرس هاي ايميل پس از ارسال از چشم ساير دوستان و همچنين اسپمرها پنهان مي شوند.

ايميل هاي اسپم را باز نکنيد، پاسخ ندهيد و به هيچ وجه فايل هاي ضميمه را دانلود نکنيد.
 

همچنين اگر ايميلي دريافت کرديد که مطمئن هستيد اسپم است در مرحله اول ترجيحا به هيچ وجه آن را باز نکنيد و چنانچه به اشتباه ايميل را باز کرديد، به هيچ وجه به آن پاسخ ندهيد. بهتر است با کليک بر روي کليد Spam آن را به پوشه اسپم انتقال دهيد و يا آن را پاک نماييد. در صورتي که اسپمي فايل ضميمه اي را شامل مي شد، تحت هر شرايطي از دانلود آن اجتناب کنيد.

ايميل هاي جداگانه براي کارهاي مختلف در نظر بگيريد
 

براي اينکه به طور کامل از شر ايميل هاي ناخواسته خلاص شويد، استفاده از سه آدرس ايميل متفاوت توصيه مي شود. ايميل اول براي کارهاي شخصي و دريافت و ارسال ايميل به دوستان و آشنايان در نظر بگيريد. ايميل دوم به منظور انجام امور شغلي، دريافت و ارسال ايميل هاي کاري به همکاران و ساير شرکت ها ايجاد کنيد. در نهايت يک آدرس ايميل را به منظور ثبت نام در سايت ها و شبکه هاي اجتماعي که به صورت بالقوه امکان دريافت اسپم از آنها مي رود، اختصاص دهيد.

مي خواهيد مرخصي طولاني برويد؟
 

اگر تصميم داريد براي مدت زيادي به مرخصي برويد، بهتر است سيستم پاسخ دهي خودکار را فعال کنيد تا همه افرادي که برايتان ايميل مي فرستند و منتظر پاسخ هستند را از غيبت تان مطلع کنيد. اين روش بسيار مودبانه است و فقط يک بار براي ايميل هاي مشخص شده ارسال مي شود. اين کار از دريافت ايميل هايي که حاوي متن «منتظر پاسخ شما هستم» جلوگيري مي کند.
هشدار: هرگز از اين سيستم براي ايميل شخصي خود استفاده نکنيد، زيرا چندان جالب نيست ديگران بدانند شما سفر رفته ايد و خانه بدون سکنه است.
در صورت رعايت اين نکات تا حد زيادي از شر اسپم ها خلاص مي شويد.

نکات امنيتي مختص کاربران جيميل
 

براي افزايش امنيت حساب جيميل، انجام اين نکات ضروري هستند:
دسترسي سايت ها را به حساب جيميل تان لغو نماييد: براي انجام اين کار در گوگل لاگين کرده و بر روي My Account در گوشه‌ي بالا، سمت راست صفحه‌ي گوگل، کليک کنيد. در صفحه‌ي باز شده، بر روي Change authorized websites کليک کنيد و در صفحه‌ي بعد براي قطع ارتباط سايت هاي مشخص شده از حساب جيميل خود، بر روي Revoke Access کليک نماييد.
امکانات بازيابي اکانت خود را به روز کنيد: همانطور که احتمالا مي دانيد، بازيابي حساب جيميل، تنها از طريق اطلاعاتي که به عنوان Recovery Options تعريف کرده ايد، امکان پذير است. پس اگر کسي احتمالا از اين اطلاعات آگاه شود، اين احتمال مي رود که موفق به دريافت رمزعبور شما از گوگل شود. براي پيشگيري از اين امر، لازم است که اين اطلاعات را به روز کنيد. البته بسيار مهم است که اين اطلاعات را از ياد نبريد.
در جيميل خود لاگين کرده و به تنظيمات (Settings) آن رجوع کنيد. سپس اين تغييرات را اعمال يا بررسي کنيد:
در تب General، امضا و پاسخ فوري خود را بررسي کنيد و در صورت لزوم تغييراتي را براي اختصاصي کردن آنها انجام دهيد.
در تب Accounts and Import بررسي کنيد که قسمت هاي Send mail as و Get mail from other accounts و Grant access to your account are all accurate مورد مشکوکي را شامل نشوند. براي مثال دقت کنيد که آدرس هايي که در اين قسمت ها قابل مشاهده هستند، آشنا بوده و دسترسي هاي احتمالي براي آنها را خودتان تنظيم کرده باشيد، در غير اين صورت اين دسترسي ها را لغو کنيد.
در تب Filters، فيلترهاي موجود را بررسي کنيد که ايميلي به Spam ،Trash و يا ايميل ناشناسي ارسال نشود. در نهايت در تب Forwarding and POP/IMAP مطمئن شويد که ايميل هاي شما به آدرس ايميل ناشناسي ارسال نمي شوند.
در واقع اين امکان وجود دارد که ايميل شما قبلا هک شده باشد و هکر با مراجعه به اين بخش ها تنظيماتي انجام داده باشد که هميشه يک نسخه از ايميل هاي شما را دريافت کند. دقت کنيد بسياري از هکرها سعي مي کنند بي سر و صدا عمل کنند. وقتي ايميل تان هک مي شود قرار نيست شما از چيزي مطلع باشيد. هکر دوست دارد شما طبق معمول از صندوق پست الکترونيکي تان استفاده کنيد و او هم بدون خبر از مکاتباتتان مطلع باشد. بنابراين مهم است که اين بازبيني ها و تغيير رمز عبور را به صورت دوره اي انجام دهيد.
در پايين صفحه ايميل خود، بر روي Details کليک کنيد تا آخرين دسترسي ها به جيميل خود را مشاهده کنيد. در اين قسمت IP کامپيوترهايي که از طريق آنها ايميل خود را چک کرده ايد قابل مشاهده است. در صورتي که مورد مشکوکي را مشاهده کرديد، لازم است هر چه سريعتر رمز عبور خود را تعويض و نسبت به بررسي مجدد مراحل فوق اقدام کنيد.
ايميل هايي که ظاهرا از طرف گوگل ارسال شده و درخواست ارسال نام کاربري و رمز عبور از شما کرده اند را پاسخ ندهيد. گوگل هرگز چنين اطلاعاتي را از شما درخواست نمي کند.
اين احتمال وجود دارد که ايميل هايي حاوي لينک دريافت کنيد. در صورتي که بر روي لينک مورد نظر کليک کرديد، به هيچ وجه رمز عبور جيميل خود را وارد نکنيد. حتي اگر ظاهر صفحه شباهت زيادي به صفحه ورود به جيميل داشته باشد. براي دسترسي به جيميل تنها آدرس http://mail.google.com را در مرورگر تايپ کنيد.
رمز عبور جيميل خود را با هيچ سايتي به اشتراک نگذاريد. گوگل هيچ سايتي را در مورد عدم سوء استفاده از رمز عبور جيميل شما، ضمانت نکرده و نمي کند.
اطلاعات مرورگر (Forms, Passwords, Cache, Cookies) را در بازه هاي زماني کوتاه پاک کنيد. در اين مورد در درس امنيت مرورگرها توضيح داده شده است. گزينه Stay signed in را تنها در صورتي تيک بزنيد، که از کامپيوتر شخصي خودتان استفاده مي کنيد.
هميشه پس از اتمام کار با جيميل، با کليک بر sign out از آن خارج شويد.

امنيت در چت
 

امنيت در مسنجرها از مواردي است که بايد توجه زيادي به آن داشت. در بسياري از نرم افزارهاي پيام رسان همانند ياهو مسنجر و گوگل تاک که بيشتر از ساير مسنجرها در ميان کاربران ايراني مورد استفاده قرار مي گيرند، متن گفتگوي دو نفر به صورت متن ساده، رد و بدل مي شود. اين مساله يک حفره امنيتي بزرگ براي افرادي است که به هر دليلي نمي خواهند متن گفتگويشان توسط فرد ثالثي قابل رويت باشد. به اين منظور بايد از راه هايي براي کد کردن متن چت، استفاده کرد.
توصيه اکيد آن است که اگر کاربر جيميل هستيد، از چت جيميل براي برقراري ارتباط فوري با دوستان و همکاران خود استفاده کنيد. چرا که جيميل به عنوان يک وب ميل امن، مي تواند تا حد زيادي جلوي بازخواني متن چت، توسط افراد غير مجاز را بگيرد.

نرم افزارهاي پيام رسان امن
 

جهت افزايش ضريب امنيتي در چت، استفاده از نرم افزارهاي پيام رسان خاصي که قابليت تجهيز به پلاگين هاي امنيتي را دارند، توصيه مي شود. به اين منظور، کاربران ويندوز و لينوکس مي توانند از نرم افزار پيجين (Pidgin) استفاده نمايند.
پيجين، نرم افزاري بازمتن و رايگان است که قابل استفاده کاربران مسنجرهاي مختلف است. کاربران AIM، IRC، ICQ، Yahoo!، MSN، Google Talk و بسياري شبکه هاي ديگر، مي توانند به جاي لاگين کردن در تک تک نرم افزارهاي پيام رسان خود، به طور همزمان با چندين اکانت در پيجين لاگين کنند.
کاربران مک نيز مي توانند نرم افزار آديوم (Adium) را براي اين منظور به کار گيرند، چرا که اين نرم افزار نيز همانند پيجين، مسنجرهاي مختلف را پشتيباني مي کند.

پلاگين هاي امنيتي
 

استفاده از پلاگين هاي امنيتي جهت حفاظت از متن گفتگو، نکته اصلي اين بحث است. OTR يا off-the-record يک پلاگين اختصاصي براي تضمين امنيت چت است. کاربران پيجين بايد اين پلاگين را دانلود و نصب نمايند.
کاربران آديوم نيازي به نصب آن ندارند و اين پلاگين به صورت پيش فرض بر روي مسنجر آنها نصب است. همچنين کاربراني که از چت جيميل براي برقراري ارتباطات فوري استفاده مي کنند نيز مي توانند از قسمت بالا پنجره چت و در قسمت Actions گزينه Go off the record را انتخاب کنند.

وظيفه OTR
 

اين پلاگين در نرم افزار پيجين اعمال رمزگذاري، شناسايي، کدبندي و امنيت براي کليد امنيتي را داراست. در آديوم و چت جيميل نيز عمليات رمز گذاري و غير قابل ذخيره کردن متن ايميل توسط اين پلاگين انجام مي شود. استفاده از OTR مستلزم اين است که نرم افزار پيام رسان دو طرف مجهز به اين پلاگين باشد.

نکاتي در خصوص امنيت در چت
 

اطلاعات فردي خود را بروز ندهيد. به هنگام ورود اطلاعات در قسمت «نام» در تنظيمات آي دي، اطلاعات فردي و خاص را وارد نکنيد. اين اطلاعات از نام و نام خانوادگي تا اطلاعات مربوط به تماس و شماره کارت اعتباري شما را شامل مي شود.
با افرادي که در ليست دوستان شما نيستند، به چت و گفتگو نپردازيد. در صورتي که کسي را نمي شناسيد تا حد امکان از چت کردن با او اجتناب نماييد.
بر روي لينک هاي اسپم که در چت باکس نمايان مي شوند، کليک نکنيد. شناسايي اين لينک ها زياد سخت نيست. اکثر آنها شامل آدرس هاي بي معني و يا تبليغاتي هستند.
تا حد امکان از به اشتراک گذاري فايل ها در محيط چت خودداري کنيد. اين اطلاعات در بسياري از نرم افزارهاي چت به صورت پوينت تو پوينت (P2P) منتقل مي شوند و هيچ نظارتي بر آنها وجود ندارد. در اين صورت اگر طرف مقابل شما به عمد يا سهوا فايل مخربي را براي شما ارسال کند، ممکن است براي کامپيوتر و حتي اطلاعات شما مضر و خطرناک باشد.
در صورتي که احساس کرديد فردي قصد صدمه زدن به شما را دارد آن را ناديده گرفته يا بلاک کنيد. در مواقع لزوم در انجام اين کار شک نکنيد چرا که ممکن است بعدا به خاطر اين شک و ترديد، با ضررهاي جبران ناپذيري همچون از دست دادن حساب کاربريتان مواجه شويد.
از نسخه هاي قديمي مسنجرها استفاده نکنيد. بسياري از افراد به خاطر قابليت ها و نرم افزارهاي جانبي که بر روي مسنجرشان نصب مي کنند از به روز رساني مسنجرشان طفره مي روند، اما بايد متذکر شد که اين نسخه ها ممکن است حفره هاي امنيتي اي را شامل شوند که استفاده از آنها مي تواند اطلاعات شما را در معرض خطر قرار دهد.
پلاگين هاي اضافي را از منابع نامعتبر دانلود نکرده و بر روي مسنجر خود نصب ننماييد.
پس از اتمام کار با مسنجر حتما Log out يا Sign out نماييد. به ياد داشته باشيد که بستن پنجره اصلي مسنجري که استفاده مي کنيد، عمل خروج را انجام نمي دهد.
امنيت فيزيکي و شناسايي فرد مقابل در چت: هنگام چت کردن با دوستان و يا همکاران خود، استفاده از پيجين، آديوم و چت جيميل، براي امنيت در چت، ضروري است؛ اما بايد توجه داشت که آيا فردي در حال نگاه کردن به مانيتور ما يا دوستانمان نيست؟ آيا فردي که با او مشغول گفتگو هستيم واقعا همان دوستمان است؟ اين نکات به اندازه رعايت نکات نرم افزاري و امنيت ديجيتال اهميت دارند. پس لازم است قبل از شروع گفتگو، از اين موارد مطمئن شويد. قابليت شناسايي در پلاگين OTR و در نرم افزار پيجين، در اين زمينه به شما کمک مي کند. همچنين مي توانيد با استفاده از ساير راه هاي ارتباطي (تلفن و موبايل)، از اين مساله مطمئن شويد.
منبع:کتاب امنيت در 20 دقيقه
ارسال توسط کاربر محترم سايت : king007
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image