جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
عجيب ترين ويروس هاي رايانه اي در سال 2008
-(1 Body) 
عجيب ترين ويروس هاي رايانه اي در سال 2008
Visitor 487
Category: دنياي فن آوري
بر اساس يک گزارش امنيتي، فهرست عجيب ترين ويروس هاي رايانه اي در سال 2008 ميلادي منتشر شد.
به گزارش واحد مرکزي خبر ،بنا بر اعلام شرکت امنيتي Panda Security، تمامي اين کدهاي مخرب داراي نوع ساختار، روش انتشار و يا عملکردهاي خاصي بوده اند که به نحوي موجب افزايش وسعت و ريسک تخريب و يا ايجاد جذابيت در روش عملياتي آنها شده است. علاوه بر اين، روش هاي عجيب و نامتعارف در طراحي، توليد و انتشار کدهاي مخرب همواره مورد توجه خرابکاران اينترنتي قرار داشته است. زيرا استفاده از اين روش ها، علاوه بر اين افزايش محبوبيت و شهرت آنها در ميان همکاران زيرزميني شان، کاربران اينترنت را نيز به انجام فعاليت هاي پرخطر و غير ايمن در وب ترغيب مي کند.

? P2Pshared.U، کرم رايانه اي در منوي غذاهاي آماده!
 

با انتشار اين کرم در اوايل دسامبر 2008، شرکت امريکايي مک دونالد، بزرگترين رستوران زنجيره اي غذاهاي آماده، مورد استفاده ابزاري در طراحي حملات وسيع اينترنتي قرار گرفت. اين کرم به صورت ضميمه يک نامه با موضوع تبريک سال نو ميلادي به کاربران ارسال مي شود. در اين نامه به شما گفته مي شود که يک بن تخفيف برايتان در نظر گرفته شده که مي توانيد در هنگام مراجعه به هر کدام از رستوران هاي مک دونالد از آنها استفاده کنيد. اما اين بن تخفيف، چيزي نيست به جز يک کرم رايانه اي که با کليک بر روي آن، رايانه شما با آلودگي نسبتا شديدي مواجه خواهد شد.

? Agent.JEN، پستچي قلابي
 

تصور کنيد که يک پستچي به درب منزل شما مراجعه مي کند تا يک بسته پستي را به شما تحويل دهد اما به محض اين که شما درب خانه را باز کرديد، لشکري از مجرمان و جنايتکاران مسلح آماده اند تا به خانه شما سرازير شوند و تا جايي که قدرت دارند آن را زير و رو و حتي به طور کامل ويران کنند. اين تروژان و به دنبال آن دسته اي از کدهاي مخرب ريز و درشت در پس نامه اي مخفي شده اند که شايد شما هم آن را در صندوق پست الکترونيک خود پيدا کنيد.

? Banbrd.FXT، به هر حال شما بي گناه نيستيد
 

اين کرم خطرناک هم در نامه هاي الکترونيک مخفي مي شود، اما براي انتشار از روش بسيار جالبي استفاده مي کند. در اين نامه ها که به ظاهر از طرف اداره محلي پليس و يا يک مرکز امنيتي به کاربر ارسال مي شوند، وي متهم به مشارکت در جرم هاي رايانه اي و اينترنتي شده و IP وي توسط ماموران امنيتي رديابي و ثبت گرديده است. سپس از وي خواسته مي شود که گزارش اتهام خود را با کليک بر روي ضميمه نامه دريافت کند، اما اين فايل متني هم چيزي نيست به جز نسخه اي از يک بدافزار که با نصب خود در سيستم رمزهاي عبور و شماره هاي حساب بانکي شما را در حين اتصال به بانک هاي آنلاين، سرقت مي کند.

? Sinowal.VTJ، پيش دستي فوق العاده
 

اين کد مخرب يکي از عجيب ترين و منحصر بفردترين ويروس هاي منتشر شده در سال 2008 ميلادي بوده است. ابتدا نامه اي را در صندوق پستي خود مشاهده مي کنيد که از طرف شخصي ناشناس برايتان ارسال شده. آن را باز مي کنيد ... شخص ناشناس به شما گفته است که تا کنون چندين بار از آدرس شما براي وي ويروس هاي خطرناکي ارسال شده است و اين که وي به عمدي يا غيرعمدي بودن اين مسئله اهميتي نمي دهد؛ اما در صورت تکرار، اين مسئله را با مستندات موجود به پليس اطلاع خواهد داد. مستندات موجود براي اطلاع شما نيز به نامه ضميمه شده اند... اما دستپاچگي و سپس کليک بر روي اين فايل، رايانه خود را در معرض حمله کرم Sinowal.VTJ قرار خواهيد داد که يکي از مخرب ترين و سمج ترين ويروس هاي رايانه اي است.

? Banker.LLN، همه خرابکاري هاي رئيس جمهور!
 

اگر با يک فايل با تصوير پرچم ايالات متحده برخورد کرديد، حتما به آن شک کنيد. به احتمال زياد اين فايل، به يک کرم رايانه اي آلوده است که از طريق حافظه هاي جانبي، صندوق هاي پست الکترونيک و يا از طريق کنجکاوي شما براي مشاهده يک فيلم اينترنتي جذاب از انتخابات اخير ايالات متحده در رايانه شما وارد شده است. رمزهاي عبور و اطلاعات بانکي شما هدف اصلي اين کرم محسوب مي شوند. پس يا از ضدويروس هاي به روز استفاده کنيد و يا هفته اي يکبار تمام اطلاعات بانکي خود را تغيير دهيد!
بر اساس اعلام PandaLabs، لابراتوارهاي امنيتي پاندا، با توجه به منسوخ شدن بسياري از روش هاي فريبکارانه که کاربران را به دانلود فايل هاي آلوده يا کليک بر روي لينک هاي مخرب تحريک مي کنند، بکارگيري روش هاي جديد مانند استفاده از کدهايي به نام ترس افزار يا Shockware مورد توجه خرابکاران اينترنتي قرار گرفته است. اين نوع بدافزار که نمونه هايي از آنها را در همين گزارش ملاحظه فرموديد، با دستپاچه کردن کاربران و ايجاد ترس و دلهره آنها را به انجام عملکردهاي سريع و ناآگاهانه که معمولا بسيار ناايمن هستند، وادار مي کند.
براي اطمينان از عدم وجود کدهاي مخرب در سيستم ها و شبکه هاي رايانه اي مي توانيد به ترتيب از برنامه هاي آنلاين و رايگان Panda ActiveScan و Panda MalwareRadar به آدرس www.infectedornot.com استفاده فرماييد.
منبع:www.aftabir.com
ارسال توسط کاربر محترم سايت : mohamadaminsh
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image