جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چهار نکته امنيتي براي حفاظت از اطلاعات کاري در سال 2011
-(1 Body) 
چهار نکته امنيتي براي حفاظت از اطلاعات کاري در سال 2011
Visitor 284
Category: دنياي فن آوري

نکته شماره يک: موبايل ها و ابزارهاي همراه کارمندان را امن کنيد
 

تلفن هاي همراه و ابزارهاي الکترونيک پرتابل کارمندان باعث افزايش خلاقيت و بهره وري آنها مي شوند. اما همين ابزارها مي توانند باعث بروز خطرات امنيتي گردند. تنها کافي است که ايميل کاري بر روي اين وسايل تنظيم شود، اجازه اتصال به شبکه واي فاي شرکت را بيابند، يا اينکه اطلاعات مهمي روي آنها کپي شود. حالا ديگر گم شدن يا سرقت آنها، شما را با يک حفره امنيتي بزرگ روبرو خواهد کرد.
مديران انفورماتيک در هر شرکت بايد همواره اطلاع و اطمينان داشته باشند که همه کارمندان از تمامي امکانات امنيتي ممکن براي سيستم عامل وسايل پرتابل شان، به طور کامل بهره مي برند. سه قابليت امنيتي اصلي که حتما بايد استفاده شوند، عبارتند از: حفاظت با رمزعبور يا PIN، رمزنگاري اطلاعات و امکان پاک کردن اطلاعات از راه دور.
اکثر تلفن هاي همراه هوشمند جديد اين قابليت ها را دارند و يا به آساني با هزينه کمي مي توان آنها را به موبايل کارمندان اضافه کرد

نکته شماره دو: لپ تاپ ها و کول ديسک هاي کارمندان را رمزگذاري کنيد
 

تمامي کارمندان صرف نظر از موقعيت شغلي يا نوع اطلاعاتي که روي لپ تاپ هاي شان نگهداري مي کنند، بايد اين اطلاعات را به صورت رمزنگاري شده ذخيره کنند. در صورتي که همه اطلاعات روي لپ تاپ ها به صورت رمزنگاري نگهداري شوند، هرگاه کارمندي لپ تاپ اش گم شده يا به سرقت رود، کليه فايل ها، اطلاعات کاري، رمزهاي عبور و تاريخچه اينترنت گردي وي دور از دسترس افراد غير مجاز خواهند بود.
اغلب کارمندان معمولا براي جابجايي و نگهداري فايل از کول ديسک استفاده مي کنند. با توجه به اينکه اين فايل ها معمولا حاوي اطلاعات حساس شرکتي هستند، بايد هميشه اطلاعات به صورت رمزنگاري شده روي آنها ذخيره شود تا از دسترس ديگران دور نگه داشته شود.

نکته شماره 3: امنيت شبکه هاي واي فاي را به دقت کنترل کرده و از شبکه هاي مطمئن استفاده کنيد
 

بسياري از شرکت ها شبکه هاي بيسيم در اختيار کارمندان راه دورشان مي گذارند. بايد مواظب بود که شبکه و روتر مورد استفاده کارمندان در خانه و دفاتر اداري حتما با استانداردهاي WPA و WPA2 رمزنگاري شده باشد.
مديران شبکه ادارات هم بايد دقت کنند که تنظيمات WPA و WPA2 هميشه به صورت Enterprise يا سازماني پيکربندي شده باشند و از تنظيمات ساده کاربر خانگي يا PSK استفاده نکنند. استفاده از حالت سازماني، به مدير اجازه مي دهد تا تنظيمات لازم براي نام هاي کاربر و رمزهاي عبور اختصاصي براي هر کارمند را انجام دهد.
کارمنداني هم که به صورت سيار کار مي کنند يا مرتبا در سفر هستند، معمولا به شبکه هاي عمومي و رايگان اينترنت براي ارسال ايميل هاي شان متصل مي شوند. بايد به آنها آموزش داد که از برنامه ها يا سرويس هايي همچون اوت لوک و جي ميل استفاده کنند که امکان ارتباط امن را با رمزگذاري SSL فراهم مي کنند.

نکته شماره 4: از فايل ها و فولدرهاي حاوي اطلاعات شرکتي مرتبا پشتيبان بگيريد
 

مي خواهيد شما هم مانند بسياري از تشکيلات اداري و اقتصادي بزرگ، 2011 را سال بدون اطلاعات مفقود شده بناميد؟ پس حواس تان باشد که درايو ها يا کامپيوترها مي توانند بميرند، دزديده شوند، به راحتي گم شوند و حتي در آتش بسوزند. اطلاعات هم ممکن است دزديده شوند، گم شوند يا اينکه خراب شوند.
براي اينکه اطلاعات ارزشمندتان را تحت هيچ شرايطي از دست ندهيد، بايد هميشه نسخه پشتيبان مناسبي از آنها در اختيار داشته باشيد.
در بسياري از شرکت ها، بيشترين اطلاعات مهم در برنامه هاي مديريت ايميلي چون اوت لوک قرار دارد که بين کارمندان رد و بدل مي شود. هميشه از اطلاعات رد و بدل شده در ايميل هاي اداري کارمندان که روي سرور شرکت قرار دارند، نسخه پشتيبان به روزي داشته باشيد. در صورت امکان، پشتيبان گيري از فولدرهاي اوت لوک کامپيوترهاي کارمندان هم گزينه مناسبي در افزايش امنيت اطلاعات است.
بهتر است که مديران شبکه هميشه به دنبال برنامه ريزي روش هاي پشتيبان گيري باشند که هيچ نيازي به دخالت کاربران در روند کار نباشد. اگر بتوانيد نقشه اي براي پشتيبان گيري طراحي و اجرا کنيد که به صورت خودکار و بر روي يک سيستم مرکزي انجام گيرد، تا حد بسيار زيادي در زمان خود و ديگر کارمندان صرفه جويي کرده ايد.
تاکيد هميشگي نگهبان را هم از ياد نبريد، نگهداري امن و مطمئن نسخه هاي پشتيبان، هميشه مهم تر و سخت تر از تهيه آنها است.
منبع:http://www.negahbaan.com
ارسال توسط کاربر محترم سايت : hasantaleb
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image