فايرفاکس ، دنياي بيکران افزونه هاست . هرآنچه که نياز داشته باشيد و به هرنقص يا کمبودي که بربخوريد ، يقينا افزونه “مشکل گشاي” آن قبلا توليد شده است ! فقط کافيست کمي وقت بگذاريد و صندوقچه افزونه هاي فايرفاکس را خوب بگيرديد.
به گزارش پايگاه خبري فناوري اطلاعات برسام و به نقل از يک ميلاد، در اين مطلب ، سه افزونه حياتي ( به ديد نگارنده) به شما معرفي مي شود که سرعت وبگرديتان را تسريع مي بخشد .
1) Delicious Bookmark Add-on
دليشز را که ميشناسيد ؟ سرويس آنلاين اشتراک و ذخيره لينکي که روزگاري در اختيار ياهو بود و امروز ، مديران سابق يوتيوب آنرا اداره مي کنند . به کمک دليشز مي توانيد لينک هاي ناب و مفيدي که در وبگردي هايتان ميبينيد را ذخيره کنيد و يا با دوستانتان به اشتراک بگذاريد .
انجام اين کار از طريق سايت ، کمي وقت گير است و شايد فرصت يا حوصله اينکار را نداشته باشيد . با نصب اين افزونه ، اکانت دليشز شما به بوکمارک مرورگرتان تبديل مي شود ! در واقع با فشردن کليدهاي CTRL+D مي توانيد به راحتي هرچه تمام تر لينک ها را به اکانت خود بفرستيد .
با فشردن کليد ترکيبي CTRL + D ، صفحه اي مشابه تصوير فوق نمايان ميشود . در اين صفحه مي توانيد عنوان ، آدرس ، توضيحات و تگ هاي لينک را ويرايش کنيد . تک گذاري صحيح ، کمک شاياني به شما و بقيه مي کند چرا که مي تواند سريعتر و سرراست تر به لينک هاي باب ميلشان دسترسي پيدا کنند .
اما ويژگي برتر اين افزونه آن است که مي توانيد به طور مستقيم لينک مورد نظر را به ايميل دوستتان يا اکانت تويترتان ارسال کنيد . براي توييت لينک ، البته بايد اجازه اين دسترسي را صادر کنيد که پروسه سختي نيست . اما براي ارسال ايميل تنها کافيست ادرس گيرنده را وارد کرده و گزينه ذخيره را بفشاريد .
2 ) fastestfox
اين افزونه همانگونه که مدعيست ، واقعا وبگردي شما را سريعتر مي کند . با نصب و اجراي اين افزونه ، مجموعه اي از امکانات به مرورگر شما افزوده ميشود که ميتوانيد آنها را فعال يا غير فعال کنيد . بخشي از اين قابليت ها عبارتست از :
اضافه کردن مدخل هاي مرتبط به مدخل مورد مطالعه شما در ويکي پديا
امکان کپي اتوماتيک سطر هاي انتخاب شده از يک مطلب و جاگذاري آن با فشردن کليد مياني ماوس
لينک نمودن آدرس هاي اينترنتي که به طور پيش فرض لينک تعريف نشده اند (مثل www.google.com )
اضافه کردن لينک جستجو در جستجوگرهاي مختلف
امکان جستجو در سايت هاي مختلف نظير گوگل ، ويکي پديا و… تنها با انتخاب عنوان در متن
امکان ذخيره يکجاي عکس ها و فايل هاي مالتي مدياي يک صفحه و…
اما به عقيده من بزرگترين کمک اين افزونه در جهت سرعت بخشيدن به وبگردي ، پيشنهاد هاي بلادرنگ آن است . به عنوان مثال شما دنبال سايتي براي دريافت عکس گربه هستيد . روش معمول ، مراجعه به گوگل و سرچ عبارتي نظير “download cat photos” است .
حال با اين افزونه کافيست همين عبارت را در نوارآدرس وارد کنيد و بعد از چند لحظه فهرست سايتهاي مرتبط با عنوان خود را زير نوار آدرس مشاهده کنيد . درست مشابه زمانيکه سايت هاي تاريخچه مرورگر را مشاهده مي کنيد . اين امکان ، واقعا هيجان انگيز است و در برخي موارد شما را با سايت هاي بسيار مفيدي آشنا مي سازد .
همانطور که مي بينيد ، موادي که با آيکون مشخص شده اند ، پيشنهادات اين افزونه هستند که مرا از جستجوي مستقيم در گوگل بي نياز مي سازد .
3 ) tabgroups-manager
يکي از کاربردي ترين و کارراه اندازترين افزونه هاي فايرفاکس ، همين افزونه مديريت تب هاست . اگر شما هم مثل من ( و البته اکثر وبگردهاي حرفه اي) به طور همزمان چندين تب فعال داريد و مدام بين آنها در حال حرکت هستيد ، يقينا با معضل سردرگمي و پيدا نکردن تب مورد نظرتان مواجه شده ايد . اين افزونه دقيقا براي ما ساخته شده است !
به کمک اين افزونه مي توانيد دهها “تب مادر” ايجاد کنيد و صفحات مختلف را برمبناي موضوع ، اهميت و.. در هرکدام از آنها قرار دهيد . اينطور ؛ فايرفاکسي خلوت تر و دلنشين تر خواهيد داشت و در هر لحظه مي توانيد صفحه مورد نظر را به راحتي پيدا کنيد . مثلا من يک تب مادر براي شبکه هاي اجتماعي دارم ، يکي براي کارهاي شخصي ، يکي براي فعاليت هاي کاري و… دارم .
منبع:http://www.barsam.ir ارسال توسط کاربر محترم سايت : hasantaleb