جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آيا آنتي ويروس رايگان و کرک شده قابل اعتماد است
-(7 Body) 
آيا آنتي ويروس رايگان و کرک شده قابل اعتماد است
Visitor 422
Category: دنياي فن آوري
انتخاب يک ابزار امنيتي مناسب يکي از دغدغه‌هاي کاربران رايانه است، در حالي‌که اين انتخاب واقعا سخت و مبهم است چرا که در جهان مجازي، طرز کار آنتي‌ويروس‌ها و بدافزارها هيچ‌گاه به‌درستي قابل لمس نيست. در کشور ما به‌ندرت کسي براي امنيت رايانه خود خرج مي‌کند.
اگر نگاهي گذرا به محصولات امنيتي بيندازيد، درخواهيد يافت که قيمت يک محصول امنيتي نسبتا کامل از 60 تا 100 دلار است در حالي‌که اين‌چنين خرج‌هايي براي ما گزاف و بي‌معناست.
گاهي عده‌اي از کاربران حساس‌تر حاضر مي‌شوند برخي از محصولات درجه 2 يا 3 شرکت‌هاي امنيتي را با قيمت‌هايي نازل‌تر خريداري کنند اما اين‌چنين محصولاتي تا چه ميزان قابل اطمينان هستند؟ در مورد آنتي‌ويروس‌هاي جديد کرک شده که در رايانه بسياري از کاربران يافت مي‌شود چه‌طور؟
چندي پيش با فرضيه‌ جالبي درباره آنتي‌ويروس‌ها مواجه شديم و با کمي پيگيري دريافتيم که اين فرضيه مي‌تواند واقعيت داشته باشد.
عده زيادي از کارشناسان امنيتي معتقدند که نسخه‌هاي کرک‌شده و يا گاهي مجاني آنتي‌ويروس‌ها، مانند يک آنتي‌ويروس واقعي عمل نمي‌کنند. تعداد آنتي‌ويروس‌هايي که در حال حاضر مجاني منتشر مي‌شوند، کم نيست. در عين حال متخصصان نرم‌افزار به‌خوبي مي‌دانند که تشخيص اين موضوع که آنتي‌ويروس رايانه شما نسخه اصلي يا کرک‌شده است، براي سازنده آن آنتي‌ويروس ممکن است. با اين‌وجود به‌نظر مي‌رسد که آنتي‌ويروس کرک‌شده کار مي‌کند و به‌روزرساني مي‌شود.
به اعتقاد کارشناسان نه‌چندان خوش‌بين امنيت، اين‌گونه آنتي‌ويروس‌ها در عمل، جاسوس‌هايي هستند که از رايانه کاربر به‌عنوان محيطي براي آزمايش بهره‌برداري مي‌کنند و تجربيات کاربر در جهان بدافزارها را به سازنده گزارش مي‌دهند.
حفظ امنيت آنتي‌ويروس‌ها مي‌طلبد که اطلاعات ارسالي و دريافتي رمز شده و کسي از ماهيت آن‌ها آگاه نشود.
آيا يک سرويس‌دهنده امنيتي حاضر است امکانات، تخصص و نيروهاي خود را بي‌هيچ دليلي براي امنيت کاربراني که پولي پرداخت نمي‌کنند، صرف کند؟
چه بسا حتي آنتي‌ويروس‌هاي کاملا مجاني نيز، بخشي از دارايي‌هاي پنهان يک شرکت امنيتي معتبر ديگر باشند که براي صاحب واقعي خود اطلاعات جمع‌آوري مي‌کنند.
حتي اگر سر سوزني اين فرضيه واقعيت داشته باشد، بايد چه کرد؟ در اولين اقدام، بايد وابستگي و اطمينان به آنتي‌ويروس واقع‌گرايانه‌تر شود.
نمي‌گوييم که به آنتي‌ويروس خود اعتماد نکنيد اما نبايد چشم و گوش بسته به حضور آن دل‌خوش بود.
اولين شرط لازم براي حفظ امنيت رايانه، آگاهي کاربر است. رايانه‌هايي را ديده‌ايم که ماه‌ها بدون داشتن آنتي‌ويروس و در حالي‌که تمام مدت به اينترنت متصل بوده‌اند، به هيچ بدافزاري آلوده نشده‌اند چرا که کاربر آن‌ها بسيار محتاط و ماهر بوده است.
بيشترين آلودگي‌ها از طريق خطاي انساني به رايانه راه ‌مي‌يابد و اگر اين خطاي انساني کاهش يابد، احتمال آلوده شدن بسيار کمتر خواهد شد.
اگر برايتان امکان دارد، خريد يک محصول امنيتي خوش‌نام و کامل، کاري واقعا منطقي است اما اگر اين‌کار امکان‌پذير نيست، سعي کنيد تا حد امکان از آنتي‌ويروس‌هاي کرک‌شده استفاده نکنيد.
برخي از آنتي‌ويروس‌ها با تعويض فايل اجرايي کرک مي‌شوند و آنتي‌ويروسي که فايل اجرايي آن ساخته دست يک کرکر يا نفوذگر باشد، قابل اعتماد نخواهد بود.
آنتي‌ويروس‌هاي مجاني لزوما بد نيستند اما استفاده از اين‌چنين آنتي‌ويروسي، آخرين راهي است که براي حفظ امنيت رايانه بايد رفت.
استفاده از يک‌ آنتي‌ويروس مجاني خوب، بهتر از استفاده از يک آنتي‌ويروس کرک‌شده است.
در ميان آنتي‌ويروس‌هاي مجاني، ‌آنتي‌ويروس شرکت مايکروسافت، قابل اعتمادتر از ديگر محصولات امنيتي است.
اين موضوع نيازي به اثبات ندارد که مايکروسافت بيش از هرکسي به حفظ امنيت ويندوز علاقه‌مند است. به‌خصوص در لپ‌تاپ‌ها که معمولا نسخه اصلي ويندوز نصب شده است، استفاده از Microsoft Security Essential کاري بسيار عاقلانه است.
اگر اطلاعاتي که با آن‌ها سروکار داريد، حياتي و ارزشمند است، استفاده از 2 آنتي‌ويروس به‌طور هم‌زمان، کار بدي نيست.
البته اين اقدام، منابع سيستم را کاهش مي‌دهد اما دليل اين‌کار، ارزشي است که براي اطلاعات رايانه خود قائل هستيد.
همراهي 2 آنتي‌ويروس که هر 2 به‌طور نسبي قابل اعتماد هستند، ضريب اطمينان را افزايش خواهد داد.
در نهايت، هيچ‌گاه از پشتيبان‌گيري اطلاعات ارزشمند رايانه خود غافل نشويد.
کم نيستند کساني که در روزهاي سلامت رايانه، اهميتي براي امنيت آن قائل نبودند اما پس از آلوده شده به بدافزار و از دست دادن اطلاعات، حاضر شده‌اند مبالغ زيادي براي بازگشتن اطلاعات ارزشمند و يا حاصل ساعت‌ها زحمت خود صرف کنند.
منبع:پايگاه خبري فناور ي اطلاعات برسام
مجله بايت
تبيان زنجان

ارسال توسط کاربر محترم سايت : mohamadaminsh
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image