طراحي:
اينجا با يک طراحي زيبا روبرو هستيم. به طور کلي در لپ تاپ هاي سامسونگ روي طراحي تاکيد ويژه اي مي شود که اين مدل هم از اين مورد مستثني نيست. نماي پشت لپ تاپ با اينکه فلزي نيست اما در نگاه اول شبيه يک روکش فلزي به نظر مي رسد و زيبا است. اما بايد دقت کنيد که انگشتان تان کمتر آنجا را لمس کند چون که اثر انگشت رويش مي ماند. محل قرار گيري لوگوي سامسونگ هم به نظر من مناسب نيست اما شايد در اين مورد با من موافق نباشيد!
در قسمت کيبورد بدنه از جنس فلز است و اينجا حس خوبي را منتقل مي کند. ضمنا بر خلاف پشت لپ تاپ اينجا اثر انگشت به راحتي باقي نمي ماند.
نمايشگر:
لپ تاپ QX412 داراي نمايشگري 14 اينچي اچ دي از نوع LED است که مي تواند تصاوير را با رزولوشن 1366 در 768 پيکسل نمايش بدهد. اين رزولوشن را معمولا در لپ تاپ هاي 15 اينچي مي بينيم اما اينجا تراکم پيکسلي بيشتري در اختيار داريم. يکي از دکمه هاي کيبرد هم به خاموش کردن سريع نمايشگر اختصاص يافته که امکان جالبي است. اگر کسي کار با اين دکمه را بلد نباشد و نمايشگر خاموش باشد انگار لپ تاپ فقل شده است و حتي با دکمه هاي تغيير ميزان نور نمايشگر هم نمي توان نمايشگر را روشن کرد.
پردازشگر و کارت گرافيک:
سي پي يو اينتل Core i5 با سرعت 2?.?5Ghz که از نسل پردازشگرهاي Sandy Brige محسوب مي شود، قواي پردازشي اين لپ تاپ را تامين مي کند. اين لپ تاپ مشابه مک بوک هاي اپل براي صرفه جويي در مصرف باطري بين دو پردازشگر گرافيکي اش سوييچ مي کند. بنابراين وقتي که کارهاي گرافيکي سبک را انجام مي دهيد سراغ پردازشگر گرافيکي Intel HD اش مي رود. و زماني که بازي مي کنيد از NVIDIA GeForce GT520 با يک گيگابايت حافظه اش استفاده مي کند.
![لپ تاپ سامسونگ qx412](/userfiles/Article/1390/09/03/24372.JPG)
اگر در مورد رم هم بپرسيد روي آن 4 گيگابايت رم DDR3 با سرعت 1066Mhz پيدا مي کنيد.
حافظه و سرعت انتقال اطلاعات:
درون لپ تاپ سامسونگ QX412اي که در اختيار نارنجي قرار گرفته، يک SSD سامسونگ با 128 گيگابايت حافظه موجود بود. ورودي هاي اطلاعات اين دستگاه هم که در اين تست مورد استفاده قرار گرفتند، شامل پورت هاي USB 2.0 و USB 3.0 بودند. ما سرعت انتقال اطلاعات را به صورت تجربي در شرايط مختلف امتحان کرديم و به نتايج زير دست يافتيم:
کپي کردن اطلاعات درون SSD
در اين آزمون يک فايل ويديويي 1.36 گيگابايتي را از روي دسکتاپ به درون پوشه اي کپي کرديم، اين کار در زمان تقريبي 12 ثانيه به انجام رسيد. همين تست را با تعدادي آلبوم موسيقي با حجم 1.14 گيگابايت حاوي 353 فايل انجام داديم و زمان 12.73 ثانيه ثبت شد. سرعت تئوري اس اس دي اين لپ تاپ، 250 مگابايت در ثانيه براي خواندن اطلاعات و 220 مگابايت در ثانيه براي نوشتن است. در تست ها، سرعت عملي به دست آمده براي انتقال اطلاعات حدود 116 مگابايت بر ثانيه بود که البته اين هم عدد بسيار خوبي محسوب مي شود.
سرعت انتقال اطلاعات با USB 3.0
در اين آزمون از يک هارد ديسک وسترن ديجيتال پاسپورتي يک ترابايتي مجهز به USB 3.0 استفاده کرديم. سرعت انتقال اطلاعات از هارد به لپ تاپ حدود 77 مگابايت در ثانيه براي فايل هاي حجيم بود. در هنگام انتقال فايل هاي متعدد هم سرعت نوشتن اطلاعات 62 مگابايت در ثانيه بود. سرعت انتقال اطلاعات با يو اس بي 2 حدود 33 مگابايت در ثانيه بود.
![لپ تاپ سامسونگ qx412](/userfiles/Article/1390/09/03/24372.JPG)
کيبورد:
طراحي اش براي يک تايپ سريع کاملا مناسب است. به خصوص که سامسونگ فکر چسباندن حروف زبان دوم را هم کرده و حروف انگليسي در قسمت بالا و سمت چپ هر کليد قرار گرفته تا جاي مناسب براي قرار گيري برچسب هاي زبان دوم وجود داشته باشد. جداسازي دکمه هاي کم و زياد کردن صدا هم کمک مي کند که کنترل راحت تري براي پخش موسيقي داشته باشيد.
اسپيکر:
اسپيکر هاي اين لپ تاپ به صورت يک تکه در بالاي دکمه پاور قرار گرفته اند. بلندي صداي آنها خوب است و در محيط شلوغ هم مي تواند شما را راضي کند، اما کيفيت صدا را نمي توانيم عالي محسوب کنيم، به خصوص در پخش موسيقي با صداهاي بم، افت کيفيت را احساس مي کنيد.
تاچ پد:
سايز تاچ پد اندازه نسبتا بزرگي دارد و همين کار با آن را راحت مي کند. وقتي با آن کار مي کنيد متوجه مي شويد از حساسيت خوبي هم برخوردار است. هرچند اگر آن را با تاچ پد مک بوک مقايسه کنيد مي بينيد که کمي با آن فاصله دارد. تاچ پد از نوع مولتي تاچ است. حساسيت چند لمسي اش از بسياري لپ تاپ هاي موجود بهتر است اما همچنان نمي توانيم بگوييم که عالي است.
اگر دقت کنيد متوجه مي شويد که تاچ پد در وسط لپ تاپ قرار نگرفته و کمي به سمت چپ متمايل است. اين طراحي سبب مي شود که راست دست ها هنگام تايپ راحت تر بتوانند با تاچ پد کار کنند. البته اين موضوع براي چپ دست ها يک امتياز منفي محسوب ميشود.
![لپ تاپ سامسونگ qx412](/userfiles/Article/1390/09/03/24373.JPG)
![لپ تاپ سامسونگ qx412](/userfiles/Article/1390/09/03/24374.JPG)
پورت ها:
از نظر پورت هاي ورودي و خروجي اين لپ تاپ تقريبا همه امکانات لازم را در اختيارتان قرار مي دهد. در سمت راست مي توانيد دي وي دي رايتر کشويي آن را در کنار يک پورت USB 3.0 ببينيد. اين پورت بدون هيچ روپوشي براي دسترسي سريع تعبيه شده است. رنگ زبانه داخل آن هم خاکستري انتخاب شده که با بدنه لپ تاپ هم خواني داشته باشد.
براي حفظ زيبايي، سامسونگ در جلو و عقب اين دستگاه هيچ پورتي را تعبيه نکرده است. بقيه پورت هاي لازم هم در سمت چپ قرار داده است. در اين سمت، از انتها مي توانيد ورودي شارژر، پورت LAN، VGA و سوکت هاي 3.5 ميليمتري هدفون و ميکروفن را ببينيد. در انتها هم اسلات کارت خوان 4 در 1 اين لپ تاپ قرار گرفته است. اما اين همه ماجرا نيست. بين پورت VGA و سوکت ميکروفون، درپوشي قرار دارد که از بالا باز مي شود. در زير اين درپوش، يک پورت HDMI و دو پورت USB 3.0 انتظار شما را مي کشند.
![لپ تاپ سامسونگ qx412](/userfiles/Article/1390/09/03/24375.JPG)
اندازه و وزن:
اين يک لپ تاپ 14 اينچي است. معمولا لپ تاپ هايي که در بازار پيدا مي شوند در سايز 15 يا 13 اينچي هستند. بنابراين اينجا يک سايز ميانه داريم. نمي توانيم بگوييم که اندازه بزرگي دارد. اما اين را هم نمي توانيم بگوييم که با يک لپ تاپ جمع و جور و باريک طرف هستيم. به خصوص که ضخامت اش کمي زياد به نظر مي آيد. اما طراحي خوب اش اين موضوع را به خوبي جبران کرده است.
وزن اش 2.2 کيلوگرم است که برايش نسبتا مناسب محسوب مي شود و اگر سايز دقيق را بخواهيد 33 در 23 سانتيمتر به ضخامت 2.8 سانتيمتر است. يک نکته مثبت در مورد اين لپ تاپ ميزان کم صداي توليدي است. تقريبا هيچ صدايي از اين کامپيوتر نمي شنويد. البته براي اينکه بتوان در اين مورد بيشتر نظر داد لازم است که مدت بيشتري با اين لپ تاپ کار کرده و مقداري گرد و خاک به فن ها اضافه کنيم! اما در بررسي هاي اوليه کاملا راضي کننده بود.
باطري:
سامسونگ مي گويد اين لپ تاپ 8 ساعت طول عمر باطري دارد. در تست هاي ما باطري حدود 6 ساعت کار مي کرد. فراموش نکنيد مدلي که ما امتحان کرديم داراي SSD بود. بنابراين اگر شما اين لپ تاپ را با هارد ديسک خريداري کنيد، احتمالا طول عمر باطري کمتري در اختيار داريد. هر چند مصرف باطري بستگي به اين دارد که با لپ تاپ چه کاري انجام بدهيد.
سرعت بوت سيستم عامل:
يکي از نکات مثبتي که سامسونگ در اين لپ تاپ مورد توجه قرار داده است، سرعت بوت بالاي آن با ويندوز 7 است. همچنين جالبتر اين است که به صورت پيش فرض شما دکمه Hibernate را در ويندوز نمي بينيد. زيرا تاکيد سامسونگ بر اين است که شما نيازي به هايبرنت کردن سيستم نداريد و مي توانيد با اطمينان خاطر آن را Sleep کنيد و در مراجعه بعدي کارتان را از همان نقطه اي که متوقف شده بود، ادامه دهيد.
بهتر است به تست اين دو بپردازيم، تا ببينيم چقدر سريع است. از لحظه اي که دکمه پاور اين لپ تاپ را زديم، تنها 16 ثانيه طول کشيد تا ويندوز آماده به کار باشد. يک سرعت عالي براي بوت شدن سيستم عامل. اما در اين لپ تاپ توصيه مي کنيم از حالت Sleep استفاده کنيد تا معني واقعي سرعت را ببينيد. سرعت بيدار شدن اين لپ تاپ تنها 3 ثانيه است. اين امکاني فوق العاده براي کساني است که دنبال يک کامپيوتر سريع مي گردند و دوست ندارند براي روشن شدن کامپيوتر صبر کنند.
از زماني هم که دکمه Sleep را مي زنيد، تنها 8 ثانيه صبر کنيد، حالا مي توانيد درب لپ تاپ را بسته و آن را در کيف تان بگذاريد. هرچند که در صورتي در ميانه انجام کاري نباشيد، Shutdown کردن QX412 هم چندان زماني نمي برد و تقريبا 10 ثانيه شما را معطل مي کند.
منبع:تبيان زنجان ارسال توسط کاربر محترم سايت : mohamadaminsh