جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چه مسائلي گوشي موبايل تان را تهديد مي کند؟
-(7 Body) 
چه مسائلي گوشي موبايل تان را تهديد مي کند؟
Visitor 309
Category: دنياي فن آوري
اکثر مردم تمام زندگي شان، از کار تا سرگرمي متکي به تلفن همراه و تبلت شان است، اما هر چقدر اين ابزار زيباتر و شيک تر باشند، بيشتر مورد هدف سارقان و تهديدات ديگر قرار مي گيرند. در ادامه به برخي از مواردي که گوشي موبايل تان را تهديد مي کند، مي پردازيم:
? بد افزار
برخي از برنامه هاي کاربردي يا اپليکيشن ها هستند که حاوي کد مخرب هستند و باعث مي شود موبايل تان کارهايي انجام بدهد که نبايد. مثلا اينکه اطلاعات شخصي تان را به سرقت ببرد. از آنجا که هيچ پلات فورم موبايلي وجود ندارد که در مقابل بدافزارها مصون باشد، گوشي ها براحتي دچار اين بدافزارها مي شوند. نشريه رجيستر در گزارش هفته گذشته خود آورده بود که آندروييد بيشترين ميزان آسيب پذيري را در ميان سيستم عامل هاي موبايل ديگر دارد و گوگل، سازنده آن نيز خود تاييد کرده که 90 درصد کاربران آندروييد از نسخه هاي قديمي اين سيستم عامل موبايلي استفاده مي کنند و همين امر نيز باعث آلودگي گوشي هاي مبتني بر آن شده است. همين آسيب پذيري موجب مي شود که هکرها براحتي از مرز امنيتي آندروييد عبور کنند.
در کنفرانس نورتون، يک شرکت امنيت شبکه و اينترنت يکي از حضار نشان داد که چقدر سريع و راحت مي توان يکي از برنامه هاي کاربردي آندروييد را مورد هجوم اسب هاي ترووا قرار داد. وي يکي از برنامه هاي قانوني بازار آندروييد را از طريق اينترنت دانلود کرد و کد منبع آن را پيدا و آن را در برخي کدهاي مخرب کپي کرد. سپس نام برنامه را تغيير داد و اين برنامه را که به يک بدافزار تبديل شده در سايت آندروييد آپلود کرد. اين مراحل تنها در سه دقيقه انجام شد و تمامي حضار را به تعجب واداشت.
ابزارهاي امنيتي نظير Lookout يا Norton Mobile Security (که هم اکنون نسخه بتاي آن در دسترس است) مي توانند در مقابل بدافزارهاي آندروييد کارساز باشند و از برنامه ها و اطلاعات ديگر روي موبايل تان حفاظت کنند.
اما مي توان گفت که بهترين روش براي حفاظت از موبايل تان در مقابل اين بدافزارها اين است که قبل از اينکه برنامه يي را در موبايل تان نصب کنيد، ابتدا فهرستي را که مربوط به برنامه هاي آندروييدي تاييد شده اين شرکت است، ببينيد. همچنين اگر موبايل تان مبتني بر سيستم عامل آندروييد است، بهتر است که از آخرين نسخه عرضه شده آن استفاده کنيد تا آسيب پذيري هاي نسخه هاي قبلي در آن وجود نداشته باشد. به ياد داشته باشيد که طراحان بدافزار بطور دايم از نهايت خلاقيت شان استفاده مي کنند تا ابزارهاي امنيتي را از کار انداخته و آنها را عملا غير فعال کنند. همچنين شاخص هاي امنيتي اکوسيستم هاي مربوط به برنامه هاي کاربردي موبايل نظير برنامه هاي فروشگاه آنلاين برنامه هاي اپل (App Store) و همچنين فروشگاه آنلاين بلک بري (AppWorld) با شاخص هاي امنيتي موبايلي مبتني بر سيستم عامل آندروييد کاملا متفاوت است و نبايد از برنامه هاي اين فروشگاه ها براي اين موبايل استفاده کرد.
? پيامک هاي جايزه دار
برخي سرويس هاي پيامک وجود دارند که هر زمان که شما با آنها تعامل کنيد، برايتان هزينه مي اندازند. از آنجا که اين سرويس ها از راه هاي خاصي وارد مي شوند، براحتي کاربران را اغوا مي کنند. اين سرويس ها با ارسال پيامک هايي شما را به فرستادن پيامک براي بردن جايزه هاي ويژه وسوسه مي کند. از آنجاکه بسياري از اين سرويس هاي پيامک قانوني هستند و افراد به صورت اختياري از آنها استفاده مي کنند، گاهي کاربران موبايل بي خبر از همه جا عضو اين سرويس ها مي شوند و نمي دانند که چه ميزاني از هزينه هاي قبض موبايل شان بابت اين سرويس ها حساب شده است.
موضوع به همين جا ختم نمي شود و عضويت در برخي از اين سرويس ها منجر به ورود انواع بدافزارها به موبايل مي شود؛ حتي اگر موبايل تان در حد گوشي هاي بسيار ساده باشد. البته اگر گوشي تان هوشمند باشد، خطر بزرگ تري شما را تهديد مي کند، چون اين بدافزارها مي توانند به صورت مخفيانه پيامک هايي را به سرويس هاي پيامک مي فرستد. حال تصور کنيد که چه مبلغي در قبض موبايل تان ثبت خواهد شد. براي حل اين مشکل بهتر است که هيچگاه عضو اين سرويس هاي پيامکي جايزه دار نشويد و براي اين کار بهترين ايده بلوک کردن اين شماره هاست.
? فيشينگ ايميل يا پيامک
گاهي در ايميل يا پيامک تان لينکي گذاشته شده که شما از طريق موبايل تان وارد آن مي شويد. شايد در ظاهر منبع معتبري است، اما بدانيد که در اکثر اوقات با کليک کردن روي آنها وارد درد سر مي شويد. اما هميشه به ياد داشته باشيد که سايت هايي که قصد سرقت اطلاعات شما را دارند، از شما مي خواهند که در سايت شان عضو شويد و اطلاعاتي چون حساب بانکي يا اکانت هاي ديگري را از شما مي خواهند. بهترين راهکار براي مواجهه با اين مشکل امنيتي اين است که هميشه به همه اين آدرس ها شک کنيد و هيچگاه بدون فکر روي آنها کليک نکنيد.
منبع: /www.aftabir.com
ارسال توسط کاربر محترم سايت : msjmsj77
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image