جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شارژ لپ‌تاپ با آب
-(5 Body) 
شارژ لپ‌تاپ با آب
Visitor 392
Category: دنياي فن آوري
افرادي که لپ‌‌تاپ دارند حتما بارها برايشان پيش آمده که لپ‌تاپ خود را روشن کنند اما دستگاه پس از گذشت چند لحظه دوباره خاموش شود، چون باتري ندارد و بايد با برق شارژ شود. مشکل اينجاست که پيدا کردن پريز برق هميشه امکان‌پذير نيست و نکته منفي ديگر اين است که دستگاه بايد مدتها به پريز برق وصل باشد تا کاملا شارژ شود و بتوان آن را دوباره با خود حمل کرد.
اما لپ‌تاپ ساشا کوهن (Sascha Kühn) مدير شرکت تازه تأسيس ازلرون
(eZelleron) اين مشکلات را ندارد. او مي‌گويد: «در واقع اين لپ‌تاپ با نوعي باتري کار مي‌کند که با گاز شارژ مي‌شود، مانند اين است که شما نوعي باتري معمولي داشته باشيد که تا زماني که مخزن آن سالم باشد، خالي نمي‌شود. عمر اين کپسول گاز از باتري معمولي بيشتر است.»
گازي که کوهن از آن صحبت مي‌کند، مخلوط گاز بوتان و پروپان است که دو گاز رايج موجود در کپسول‌هاي گاز پيکنيکي هستند. اين مخلوط وارد يک تبديل‌کننده‌اي شده و آنجا با شکافت مولکول‌هاي بوتان و پروپان، گاز هيدروژن بوجود مي‌آيد. اين گاز در پيل سوختي که از لوله‌هاي کوچک و باريک سراميکي تشکيل شده‌، با اکسيژن واکنش نشان مي‌دهد و از اين طريق برق توليد مي‌شود.

شارژ لپ‌تاپ با آب

اين واکنش‌ها در دمايي با حرارت 850 درجه صورت مي‌گيرند. از اين رو اين کپسول در محفظه‌اي مجهز به عايق حرارتي قرار دارد.
به اين ترتيب کپسولي با ظرفيت 250 ميلي‌ليتر به بزرگي يک اسپري بدن قرار است توانايي شارژ يک لپ‌تاپ را براي مدت يک روز داشته باشد. هنگامي که اين کپسول خالي مي‌شود مي‌توان آن را با کپسولي جديد جايگزين کرد. تاريخ ورود اين کالا براي سال 2013 در نظر گرفته شده است.
اما در عين حال برخي ديگر از متخصصان اعتقاد دارند که گزينه‌هاي بهتري هم وجود دارند. اندرو والس از شرکت آمريکايي سيگنا مي‌گويد: "مدل‌ ديگري هم هست که ما آن را براي شارژ دستگاه‌هاي الکتريکي قابل حمل مناسب‌تر مي‌دانيم. اين مدل داراي پيل سوختي ‌است که با دماي پائين‌تري کار مي‌کند. سوخت اين مدل هم با هيدروژن تأمين مي‌شود و مزيتش اين است که زياد داغ نمي‌شود".

شارژ لپ‌تاپ با آب

اين پيل سوختي در دماي 60 تا 100 درجه سانتي‌گراد کار مي‌کند. اما نکته منفي در مورد اين مدل، دردسر پر کردن مخزن آن با گاز هيدروژن است. اما شرکت سيگنا براي اين مشکل راه‌حلي پيدا کرده است. اين شرکت کپسولي ساخته که در آن پودر سيليکات ناتريوم وجود دارد. هنگام تماس اين پودر با آب واکنشي شيميايي رخ مي‌دهد و بر اثر شکافت ملکول‌هاي آب، گاز هيدروژن آزاد مي‌شود. ماده باقي مانده از اين واکنش شيميايي، بي‌رنگ و غيرسمي است.
شرکتي سوئدي قصد دارد که تا پايان سال جاري از اين فن‌آوري براي توليد دستگاهي استفاده کند که براي کوه‌نوردان در نظر گرفته شده است. کوه‌نوردان با کمک اين دستگاه قادر خواهند بود به مدت چندين روز دستگاه‌ جي‌پي‌اس و ام‌پي‌تري‌پلير خود را شارژ کنند. اما ساخت پيل سوختي از اين نوع که قدرت شارژ يک لپ‌تاپ را داشته باشد به 2 تا3 سال ديگر زمان نياز دارد.
البته جديدترين لپ تاپ ساخت شرکت فوجيتسو هم با صفحه کليد ضد آب نيز پيش از اين به بازار آمده است، صفحه کليد ضد مايعات و کامل اين محصول است که از کليد هاي عددي نيز برخوردار است. اين دسته لپ تاپ ها از دسته لپ تاپ هاي صنعتي است که از ادارات و سازمان هاي دولتي و خصوصي، آموزشگاه ها و دانشگاه ها گرفته تا شرکت هاي کشتيراني و اسکله ها، مزارع و معادن و دکل هاي مخابراتي و... همه و همه ميزبان اين وسيله هستند. به همين دليل است که طي سال هاي اخير علاوه بر نمونه هاي مختلف لپ تاپ که براي گروه هاي مختلف شغلي طراحي و توليد شده اند، لپ تاپ هايي نيز مخصوص کاربران صنعتي توليد شده اند که نه تنها انسجام بيشتري نسبت به ساير نمونه هاي لپ تاپ دارند، بلکه داراي قابليت هاي بيشتري در برخي از مدل ها نيز هستند.
منبع:تبيان
ارسال توسط کاربر محترم سايت :mohamadsh74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image