جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آموزش نرم افزار Partition Magic - بخش اول
-(8 Body) 
آموزش نرم افزار Partition Magic - بخش اول
Visitor 598
Category: دنياي فن آوري
نرم افزار 8.0 Magic Partition توليد شرکت Power Quest مي باشد و يکي از قدرتمند ترين و مطمئن ترين نرم افزار ها و بهترين آنها براي پارتيشن بندي هارد ديسک مي باشد . با اين نرم افزار شما به راحتي مي توانيد حتي با وجود داشتن اطلاعات بر روي هارد ديسک و بدون از بين رفتن اطلاعات اقدام به ايجاد تغييرات در پارتيشن بندي هارد ديسک يا هارد ديسک هاي کامپيوتر خود از قبيل موارد زير نماييد .
Create ؛ يا ساختن پارتيشن
Delete ؛ يا پاک کردن يک پارتيشن
Merge ؛ يا به هم چسباندن دو پارتيشن و يکي نمودن آنها
Resize ؛ يا اضافه يا کم نمودن ظرفيت پارتيشن
Split ؛ يا دو تيکه نمودن پارتيشن
convert file systems of partitions ؛ يا تبديل سيستم فايل يا Fat يک پارتيشن به يک سيستم فايل .
بعلاوه با ايجاد پارتيشن هاي مختلف مي تواند هارد ديسک شما را براي نصب سيستم هاي عامل مختلف آماده سازد تا شما بتوانيد کامپيوتر خود را مولتي اوپراتينگ سيستم کنيد .
اين نرم افزار با ايجاد يک منوي Boot for Windows PQ به شما کمک مي کند تا بتوانيد از داخل ويندوزتان به يک سيستم عامل ديگر که بر روي يک پارتيشن ديگر نصب شده است Restart کنيد ! و ...
قبل از پرداختن به اين نرم افزار و آشنايي با آن لازم است اندکي با ساختار هارد ديسک ها آشنا شويد .
هارد ديسک يا هارد درايو از اصلي ترين و سريع ترين راه هاي ذخيره سازي و دسترسي به اطلاعات و داده ها مي باشد . امروزه همه کامپيوتر ها داراي درايو هارد براي ذخيره سازي اطلاعات و يا نصب سيستم هاي عامل مي باشند .
هارد ديسک از چند بخش عمده ي ؛ صفحه هاي ديسک ، هد و بازوي نگهدارنده ي آن ، شاسي يا پايه و قاب اصلي ، چرخاننده هد ، کنترلر هارد و موتور چرخاننده هارد ديسک .
به طور کلي نوشتن و يا خواندن اطلاعات با کمک و همکاري اين مجموعه امکان پذير مي باشد ، ولي محل اصلي ذخيره سازي اطلاعات همان صفحات دايره اي شکل مي باشند که بر روي هم و با اندکي فاصله چيده شده اند . اين صفحه ها توسط موتور چرخاننده هارد ديسک با سرعت زياد ( 5400 يا 7200 دور در دقيقه RPM ) مي چرخند و امکان دستيابي به اطلاعات در نقاط مختلف صفحه را به کمک کنترلر هد ها به نوک هاي خواننده يا نويسنده اطلاعات مي دهند .
هر يک از صفحات هارد شامل مؤلفه هاي زير مي باشد : تراک ها که عبارت است از يک دايره نازک کامل بر روي هر صفحه ، سکتور ها که به بخش کوچکي از تراک مي گويند و سيلندر ها که به مجموعه تراک هاي هم قطر برروي هر صفحه مي گويند .
با توجه به اينکه براي خواندن اطلاعات از روي ديسک که در حقيقت بر روي سکتور ها نوشته شده است و هر سکتور در داخل تراک ها قرار دارد و هارد ديسک بايد يک يا چند دور کامل بزند و از طرفي در صورتي که اطلاعات بر روي هارد به صورت پراکنده وجود داشته باشد ( که در اغلب موارد به دليل دفراگ نشدن هارد چنين است ) نياز است که هد چندين و چند بار جابجا شده و هارد ديسک نيز به دور خود بچرخد . محدود نمودن اين محوطه يا به بخش هاي کوچک تقسيم نمودن آن نه تنها دسترسي به اطلاعات را سريع تر مي نمايد بلکه از استهلاک سريع هارد ديسک نيز جلوگيري مي کند ، بعلاوه موجبات طبقه بندي اطلاعات و نصب چندين سيستم عامل بر روي يک هارد ديسک را فراهم مي کند .
براي راحتي تصور پارتيشن بندي هارد ديسک مي توانيد يک کيک تولد دايره اي شکل را مجسم کنيد که آن رابا چاقو تکه تکه مي کنيد تا به هر کسي يک تکه از آن را بدهيد . اين عمل بر روي هارد ديسک توسط برنامه هاي پارتيشن بندي از جمله Magic Partition انجام مي شود .
نکته: در ابتداي کار توجه شما را به يک نکته اساسي جلب ميکنم و آن تفاوت بين نرم افزار Magic Partition و Fdisk مي باشد . در اين باره بايد گفت جدا از پوشته گرافيکي و جذاب پارتيشن مجيک و امکانات اضافه و خلاق آن ، مهم ترين تفاوت بين اين دو برنامه در اين است که Fdisk همواره قبل از نصب سيستم عامل وارد معرکه شده و اقدام به پارتيشن بندي مي کند . اما Magic Partition از آنجايي که يک برنامه تحت ويندوز محسوب مي شود طبيعتا پس از نصب ويندوز بر روي سيستم نصب شده و مي تواند کليه نياز هاي شما را در رابطه با مديريت و پارتيشن بندي هارد ديسک به انجام برساند . ضمنا در Fdisk همه چيز بصورت دستي بوده و در واقع اين شما هستيد که پس از پارتيشن بندي توسط Fdisk مي بايست کامپيوتر را بوت کرده و سپس عمليات مربوط به فرمت کردن کليه پارتيشن هاي ايجاد شده را تک تک انجام دهيد . در حالي که در پارتيشن مجيک ، پس از تعييد نهايي ( Apply ) و آغاز مرحله شروع عمليات ، کلا سيستم و زمام و اختيار آن در اختيار پارتيشن مجيک قرار گرفته و کليه امور مربوط به راه اندازي مجدد کامپيوتر بطور کل ، پروسه عمليات شامل فرمت سيستم و غيره تماما توسط پارتيشن مجيک انجام گرفته و شما صرفا ناظر انجام مراحل عمليات هستيد و نه چيزي بيشتر !
براي نصب 8.0 Magic Partition به موارد ذيل نياز داريد :
الف) حداقل 70 مگابايت فضا خالي بر روي هارد ديسک
ب) سي دي رام ( هر سرعتي )
ج) دو عدد فلاپي ديسکت براي ايجاد ريسک ديسک در صورت نياز ( اين دو عدد فلاپي که در پايان نصب نرم افزار ساخته مي شود به عنوان ديسکت هاي Bootable براي پارتيشن بندي بدون داشتن سيستم عامل بر روي هارد ديسک مي باشد )
د) VGA با رزولوشن 800 x 600 pixels
هـ) سيستم عامل ويندوز ، با شرايط زير :
سيستم هاي عامل Windows 95b - Windows 98 SE Windows Me - Windows NT 4.0 - با حداقل حافظه يا رم 32 MB* Pentium / و پردازنده 150 MHz
سيستم عامل Windows XP - Windows 2000 Professional با حداقل رم 128MB و پردازنده 233MHZ / Pentium ( حداقل رم براي ويندوز 2000 به ميزان MB 64 )
در صورتي که از سي دي Bootable اورجينال 8.0 Magic Partition يا از فلاپي Bootable آن استفاده مي کنيد شما براحتي مي توانيد تحت هر سيستم عاملي از اين نرم افزار استفاده نماييد .
براي ساختن فلاپي ديسکت بوت ، مي توانيد در هنگام نصب نرم افزار با پاسخ مثبت به درخواست برنامه براي ساختن ديسکت بوت موافقت نماييد يا اينکه بعد از نصب از طريق منوي
Start > Programs > Power Quest Partition Magic 8.0 > Partition Magic 8.0 Tools > Create Rescue Disks
اين کار را انجام دهيد . اما اگر ويندوز نداريد در اين صورت در محيط Command Prompt در داخل دايرکتوري English \ DOSMAKE فرمان MAKEDISK A : را صادر کنيد .
منبع:وفاق
ارسال توسط کاربر محترم سايت : sajad2007
ادامه دارد...
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image