جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خطرناک ترين کارهايي که مي توانيد آنلاين انجام دهيد
-(1 Body) 
خطرناک ترين کارهايي که مي توانيد آنلاين انجام دهيد
Visitor 475
Category: دنياي فن آوري
هکر ها و افراد يا گروه هايي که به سوء استفاده از کاربران و اطلاعات کامپيوتر هاي شخصي مي پردازند، بسيارند و از اين نظر؛ راه کار هاي مختلفي را براي دزديدن اطلاعات کاربران در پيش مي گيرند. در اين مقاله قصد داريم فهرستي از خطرناک ترين کارهاي آنلاين را به شما معرفي کنيم تا با پرهيز از آنها، نگهبان بهتري براي خود و اطلاعات تان باشيد.

استفاده از گزينه Keep me signed in در کامپيوتر هاي عمومي
 

- اگر از کامپيوتر شخصي و يا لپ تاپ خود استفاده مي کنيد، استفاده از اين گزينه اشکالي ندارد اما مواظب باشيد که هيچ گاه آن را بر روي کامپيوترهاي ديگران و يا کامپيوترهاي عمومي تيک نزنيد.
- در کامپيوتر هاي اداري نيز مراقب اين گزينه باشيد. اگر چه به نظر، آن کامپيوتر در اختيار خودتان است، اما وقتي کنار ميز کار تان نيستيد، ديگران به سادگي مي توانند به اطلاعات شخصي شما دسترسي پيدا کنند يا مثلا تمام ايميل هاي تان را براي خودشان Forward نمايند.
- اگر در يک کامپيوتر عمومي به اکانت هاي گوگل، آمازون، اي بي و ... خود وارد شديد؛ مراقب باشيد که قبل از اتمام کار حتما از آنها خارج (Sign Out) شويد.
‏- History مرورگر مورد استفاده را پس از اتمام کار پاک نماييد، تا ديگران متوجه فعاليت هاي شما نگردند. اين يک گام مهم در حفاظت از اطلاعات شخصي است! اين کار را مي توانيد از منوي tools مرورگر انجام دهيد، که شرح کار با مرورگر هاي اينترنت اکسپلورر و فاير فاکس به اين صورت است:

در اينترنت اکسپلورر
 

‏Tools > Internet Options > Browsing History > Delete
در پنجره باز شده، همه گزينه ها را انتخاب و روي Ok کليک کنيد.

در فاير فاکس
 

‏Tools>Clear Resent History
سپس از باکس Time range to clear، گزينه Everything را انتخاب کرده و پس از تيک زدن تمام گزينه ها در بخش Details روي Ok کليک کنيد.
- در مرورگر از حالت حريم خصوصي (Privacy Mode) استفاده کنيد تا اطلاعات تان (مانند سايت هايي که از آن ها بازديد کرده ايد و ….) ثبت نشود! اين گزينه در اينترنت اکسپلورر با نام In Private Browsing، در فايرفاکس با نام Start Private Browsing و در کروم با نام New incognito Window شناخته مي شود و آن را معمولا در منوي Tools خواهيد يافت.
- هيچگاه وقتي مرورگر به شما پيام «به ياد سپردن رمزعبور» را نمايش مي دهد؛ آن را تاييد نکنيد. چون در کامپيوترهاي عمومي فردي بعد از شما نيز پشت سيستم خواهد نشست و به رمزعبور شما دسترسي پيدا خواهد کرد.
خودداري از به روز رساني ويندوز، Adobe Reader و Adobe Flash
‏- Reader، فلش و جاوا از جمله نرم افزار هايي هستند که روي هر کامپيوتري ديده مي شوند. اما تعداد بسيار زيادي کامپيوتر از طريق ضعف هاي امنيتي همين نرم افزار ها در خطر قرار مي گيرند. از اين رو بهتر است همواره اين سه نرم افزار را به روز نگه داريد! فلش به طور خودکار نسبت به آپديت هاي جديد عکس العمل نشان داده و آپديت مي گردد، Reader نيز همين طور است. اما براي آپديت جاوا بهتر است به سايت آن مراجعه نموده و روزانه براي آپديت هاي جديد جست جو کنيد. اين کار بسيار از جستجوي ماهانه ي آپديت بهتر است.
- براي آپديت ويندوز نيز بايد همواره اقدام نماييد. اگر دوست نداريد هر بار به روز رساني هاي جديد را سرچ کنيد، بهتر است به کنترل پنل رفته و در قسمت ويندوز آپديت، گزينه Install Updates Automatically را انتخاب نماييد، تا هم آپديت هايتان را داشته باشيد و هم وقت زيادي را صرف اين کار نکنيد! به روز رساني ويندوز، شما را نسبت به حملات هکرها به سيستم عامل تان، مقاوم خواهد کرد.
توجه: اگر از کپي هاي غير قانوني ويندوز استفاده مي کنيد، ممکن است شيوه آپديت اتوماتيک باعث نصب برنامه Windows Genuine Advantage Software گشته و در نتيجه دائما با پيغام غيرقانوني بودن ويندوز و مشکلات مرتبط با آن رو به رو خواهيد بود.
استفاده از دانلود هاي تورنت و غير قانوني براي دانلود نرم افزار ها، فيلم ها و نمايش هاي تلويزيوني تحت کپي رايت
اين هم راه ديگري است که شما را در نزد هکرها و فعالان غيرقانوني اينترنت، تبديل به طعمه اي خوشمزه ميکند! با اين روش ها مي توانيد از خودتان محافظت کنيد:
- از سايت هاي دانلود با محتواي معتبر و قانوني استفاده کنيد. مانند iTunes، Hulu و ديگر سايت هاي معتبر. به شما توصيه مي کنيم که به هر قيمتي هم که شده از سايت هاي تورنت دوري نماييد. همچنين تعدادي از تبليغاتي که در سايت هاي تورنت (دانلود غيرقانوني و بدون رعايت کپي رايت) يافت مي شود، مي تواند شما را از نظر امنيتي به خطر بياندازد. بسياري از لينک هاي دانلود به شما مي گويند:
1- به اين سايت مراجعه کنيد.
2- پس از اين کار شما آلوده خواهيد شد.
البته بخش دوم چيزي است که هيچ گاه نمي نويسند و ما به شما مي گوييم!
بازي هاي آنلاين، بازي هاي رايگان و گيم هاي اجتماعي در فيس بوک
اين يکي هم مهيج است و هم خطرناک ! پس مراقب موارد زير باشيد:
- از دانلود گيم هايي که به محتواي آن ها مشکوک هستيد و يا کيفيت بد و عجيب و غريبي دارند و به طور کلي مشکوک اند دوري کنيد. زيرا اين کار کامپيوتر شما را در معرض خطر قرار خواهد داد.
- به افرادي که با آنها بازي مي کنيد اعتماد نکنيد و اطلاعات خود را از قبيل نام کاربري و رمزعبور اکانت براي فلان کار و يا حتي کوچک ترين اطلاعات شخصي را با آن ها در ميان نگذاريد! اين روزها به آدم هاي واقعي هم نمي توان اعتماد کرد، چه برسد به آدم هاي مجازي اي که فقط يک ساعت است با آن ها آشنا شديم. در بهترين حالت بخشي از اطلاعات مجازي شما به سرقت مي رود و در بدترين حالت پول واقعي خود را از دست خواهيد داد.
- اجازه ندهيد افرادي که تازه آنها را شناخته ايد، شما را با وعده هاي عجيب و غريب گول بزنند و با دادن لينک يک تروجان به شما اطلاعات تان را دزديده و يا اطلاعات Login فيس بوک تان را از شما به بهانه هاي مختلف بگيرند. که اين کار بسي خطا است

رها کردن تنظيمات حريم شخصي فيس بوک = اشتراک گذاري اطلاعات خصوصي
 

بعضي به سرعت تنظيمات حريم خصوصي خود را تاييد مي کنند و بدون کوچکترين نگاهي به اين تنظيمات، شروع به فعاليت مي کنند. اين کار را نکنيد و به نکات زير توجه بسيار داشته باشيد:
- به تنظيمات حريم خصوصي توجه داشته باشيد و به هشدارها و پيام هاي فيس بوک توجه کنيد. اجازه ندهيد که دوستانِ دوستان تان (Friends of friends) بتوانند به اطلاعات شخصي شما (مانند تاريخ تولد، شماره تلفن همراه و ... ) دسترسي داشته باشند. رعايت نکردن اين موارد ممکن است باعث جعل هويت شما توسط اشخاص به قول معروف "سودجو" شود. يا در حالت بدتر اطلاعاتي از قبيل شماره کارت اعتباري شما لو برود.
- فقط به دوستان صميمي و قابل اعتماد خود اجازه ديدن اطلاعات شخصي را بدهيد. از اين رو بايد دوستان خود را با آگاهي و عاقلانه در فيس بوک انتخاب کنيد، تا باعث سوء استفاده ديگر اعضا نشود. گزينه "serial friending" مي تواند در اين مورد به شما کمک بسياري کند.
اتصال به شبکه هاي بي سيم ناشناس و غير قابل اعتماد
- در محيط هاي عمومي مانند هتل ها و فرودگاه ها دقت بسيار کنيد که فقط به شبکه بي سيم اصلي و رسمي آن جا متصل شويد و به شبکه هاي کساني که در مجاورت شما هستند اتصال پيدا نکنيد. حواستان باشد که بچه هاي بد مي خواهند با تقليد از شبکه اصلي و جا زدن خود به جاي آن، اطلاعات شما و فعاليت هاي شما را ببينند و در صورت لزوم اگر چيزي احتياج داشتند؛ بدون تعارف بردارند.
- تنظيمات عمومي لپ تاپ در امنيت شما مي تواند بسيار مفيد باشد. مثلا اشتراک فايل (File Sharing) را خاموش کرده و تنظيمات فايروال را به حداکثر ارتقاء دهيد.

استفاده از يک رمزعبور براي تمام فصول
 

اين تيتر را معمولا در موارد مثبت به کار ميبرند. اما در اين جا يک نکته خطرناک است. پس به موارد زير توجه کنيد:
- به ياد سپردن چندين رمزعبور براي چندين اکانت کار بسيار سختي است. از اين رو تعجب نمي کنيم وقتي مي بينيم که بيشتر مردم از يک رمزعبور بارها و بارها براي اکانت هاي مختلف شان استفاده مي کنند. اما اگر همان رمزعبور توسط حملات هکرها، لو برود. ناگهان زندگي آنلاين و ديجيتالي شما نابود خواهد شد و تمامي اطلاعات شما در دسترس هکر محترم قرار خواهند گرفت.
- براي مقاصد مختلف رمزهاي عبور مختلفي در نظر بگيريد. مثلا براي ايميل ها يک (يا چند) رمزعبور را در نظر بگيريد و براي اکانت هاي اجتماعي، رمزعبور ديگري انتخاب کنيد.
- نکته طلايي اين جا است که مرورگر ها مي توانند شما را در اين امر بسيار ياري کنند. شما با استفاده از قابليتي به نام Master Password، که چندين رمزعبور را در خود مي گنجاند، نيازي به يادآوري رمزهاي عبور ديگر نخواهيد داشت. پس اگر در اکانت هاي مختلف از رمزهاي عبور مجزا بهره مي بريد، مي توانيد فقط رمزعبور اصلي را به ياد آوريد و از مشکلات رهايي يابيد. همچنين مي توانيد از ابزارهاي مديريت رمزعبور هم مانند Roboform يا Lastpass استفاده نماييد. اين ابزارها رمزهاي عبور شما را کدگذاري نموده و از شيوه هاي مفيد و امن براي ساخت رمزعبوري مطمئن تر و بهتر استفاده مي کنند. فقط مواظب باشيد که Master Password لو نرود.
تلاش براي برنده شدن آي پد، پلي استيشن 3 و گجت هاي مشابه = گرفتار شدن در فريبي بزرگيک ضرب المثل مي گويد: مفت باشد و کوفت باشد! برنده شدن آي پد و ديگر ابزارها با پاسخ به يک گزينه و ... هم دقيقا همين طور است. رايگان است اما ...با اين حساب در مسابقات اين چنيني بهتر است شرکت نکنيد. به ويژه اگر از طرف سايت معتبري نباشد. سايت هاي معتبر، قابل اعتمادتر هستند. توجه داشته باشيد که بعضي سايت هاي نامعتبر، بدون اهداف تبليغاتي مي گويند: به گزينه درست به رايگان راي دهيد تا در قرعه کشي شرکت کنيد و بعد به شما تبريک مي گويند که گزينه درست را انتخاب کرديد و اکنون وقت وارد کردن مشخصات است. درست از همين لحظه است که مصيبت ها شروع ميشود.
اما بعضي مواقع سايت هاي نسبتا معتبر (مانند يک سايت فروش اينترنتي تقريبا تازه تاسيس) به شما وعده مي دهد که مثلا با خريد 20000 هزار توماني در قرعه کشي شرکت کنيد. در اين مورد احتمال مقاصد سوء کم تر است.

سخن پاياني:
 

با رعايت تمامي موارد فوق مي توانيد گردش بسيار امن تري را در فضاي آنلاين تجربه کنيد و البته توصيه ما اين است که هميشه گوش به زنگ خطرات بوده و هنگام وب گردي نگهبان کامپيوتر و اطلاعات تان باشيد. آرزو مي کنيم که هم در دنياي مجازي و هم در دنيا واقعي موفق و تندرست باشيد.
منبع:http://www.negahbaan.com
ارسال توسط کاربر محترم سايت : hasantaleb
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image