جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
10 دليل که ويندوز 8، سوِن را نابود مي کند
-(6 Body) 
10 دليل که ويندوز 8، سوِن را نابود مي کند
Visitor 469
Category: دنياي فن آوري
احتمالا ويندوز 8 مايکروسافت تا سال آينده در دسترس نخواهد بود. اما بر مبناي آن چه که تا کنون از اين ويندوز مي دانيم؛ اين سيستم عامل مي تواند خيلي بهتر از ويندوز 7 باشد
شايد هيچ شرکتي پر نفوذ تر از مايکروسافت در حوزه سيستم هاي عامل دسکتاپ پيدا نشود. اين غول نرم افزاري، سراسر بازار سيستم عامل را در جهان به دست گرفته و ثابت کرده که قادر است هر نسخه ويندوز را با تغييرات زيادي نسبت به نسخه هاي قبلي اش ارائه دهد. هيچ چيز هم که نباشد، مايکروسافت فضاي بازار سيستم هاي عامل را به خوبي مي شناسد و مي داند که بايد براي موفقيت در اين بازار چه کاري انجام دهد.
ويندوز 7 مايکرسافت مسلما يکي از مهم ترين نسخه هاي ويندوز در تاريخ زندگي اين سيستم عامل بود. بعد از ارائه ويندوز ويستا، بازار مخالف مايکروسافت شروع به رشد کرد و بسياري از فروشندگان، به قوانيني براي داون گريد کردن کامپيوتر به ويندوز XP تن دادند. مشتريان هم به اندازه اي که مايکروسافت انتظار داشت، از ويستا استقبال نکردند. به علاوه شرکت ها اصلا ويندوز ويستا را به حساب نمي آوردند. خب همه ي اين ها بد است.
با ويندوز 7، مايکروسافت توانست ويستا را به خوبي تعمير کند. در واقع اين نسخه همان سيستم عاملي است که ويستا بايد مي بود. و حالا مايکروسافت هم تاييد کرده که ويندوز 7 سريع ترين فروش را در تاريخ ويندوز داشته است. اين واضح است که مصرف کنندگان هم از ويندوزي که هم اکنون استفاده مي کنند؛ حداقل بيشتر از ايکس پي راضي هستند.
با اين حال که ويندوز 8 فقط در گوشه صحنه، ايستاده است؛ شايعات مايکروسافتي حول محور اين سيستم عامل و امکانات آن، مي چرخند. اگر چه فعلا اطلاعات کمي از اين سيستم عامل در دسترس است؛ اما يک چيز را به طور قطع مي توان گفت: اين که 8 از 7 بهتر خواهد بود. اما چرا؟

1. ويندوز 8، برمبناي يک سيستم عامل خوب، بهبود مي يابد:
 

ويندوز 8 يک آپديت بزرگ به شمار نمي رود. در عوض، اين سيستم عامل نسخه اي بهبود يافته از ويندوز 7 خواهد بود. همانطور که اشاره شد، ويندوز 7 در ميان مصرف کنندگان و شرکت هاي مشتري، به موفقيت رسيده است. از چيز هايي که تاکنون درباره ويندوز 8 ميدانيم، واضح است که مايکروسافت نمي خواهد چيزي که خراب نيست (ويندوز 7) را درست کند! پس احتمالا ويندوز 8 بسيار شبيه جدش بوده و خيلي از امکانات آن را به رخ مي کشد. البته بهبود هايي که هميشه به مشتريان ارائه مي شود هم در اين ويندوز موجود خواهند بود.

2. امنيت بهبود خواهد يافت:
 

با هر عرضه ي سيستم عامل توسط مايکروسافت - يا هر شرکت ديگر - بسياري نقايص امنيتي برطرف مي شوند. اين کمپاني امنيت را بعد از عرضه سرويس پک 2 ويندوز ايکس پي، افزايش داده است. ويندوز ايکس پي تقريبا امن بود. البته نسبت به نسل هاي پيشينش و نه نسبت به سيستم عامل هاي رقيب! سرويس پک ها بودند که به امنيت ويستا کمک نمودند. اما ويندوز 7 مسلما امن ترين ورژن اين سيستم عامل مي باشد. پس از آن جايي که مايکروسافت هميشه براي امن تر کردن سيستم عاملش تلاش کرده؛ انتظار داريم که ويندوز 8، از 7 هم کاملا امن تر باشد.

3. سازگاري کليدي با ARM:
 

با توجه به اين که مصرف کنندگان محصولات الکتريکي در سال هاي اخير، علاقه زيادي به ARM نشان دادند؛ استيو بالمر، مدير عامل مايکروسافت اعلام کرد که ورژن بعدي ويندوز دستگاه هاي مبتني بر ARM پشتيباني خواهد کرد. اين بسيار بسيار مهم است. حالا کمپاني هايي که مي خواهد محصولاتي مبتني بر چيپ ARM بسازند، فرصت استفاده از ويندوز را پيدا مي کنند. نه تنها اين حرکت به مايکروسافت و فروشندگان همکارش کمک مي کند، بلکه احتمالا گزينه هاي بيشتري هم به مصرف کنندگاني که به استفاده از ويندوز تمايل دارند؛ داده خواهد شد. به عقيده ي بسياري اين يک بازي برد- برد است.

4. يک فروشگاه اپليکيشن؟شايد!
 

اين بعيد نيست که مايکروسافت براي ارائه ي يک فروشگاه اپليکيشن؛ نقشه کشيده باشد. اگر اين امر صورت گيرد و با وجود اين که اپليکيشن هاي بسيار زيادي براي ويندوز در دسترس است؛ ممکن است مايکروسافت قادر باشد که در اين زمينه حتي با مک نسخه Lion از شرکت اپل هم رقابت کند. همان سيستم عاملي که با AppStore داخلي به فروش خواهد رسيد. آينده ي سيستم عامل هاي دسکتاپ، حقيقتا به وجود يک فروشگاه اپليکيشن خوب براي آن ها بستگي خواهد داشت. فعلا نمي دانيم اما اگر در آينده خبر احداث فروشگاه اپليکيشني براي ويندوز را بشنويم؛ خوشحال خواهيم شد.

5. روشن شدن فوري : همان چيزي که لازم است
 

يکي از بزرگترين مسائل اين است که ويندوز روي بعضي کامپيوتر ها، زمان زيادي را براي بوت شدن تلف مي کند. با توجه به آخرين شايعات، مايکروسافت در حال کار روي يک راه حل براي اين است که بتواند ويندوز را عملا در زمان کمي آماده به کار کند. شايد مهم به نظر نرسد اما در نظر داشته باشيد که صبر براي بوت شدن يک ويندوز، مي تواند تا چه اندازه عذاب آور باشد. پس بوت فوري، چيزي است که مي تواند به يک امکان عالي تبديل شود.

6. احتمالا ويندوز 8 براي تبلت ها مناسب تر خواهد بود
 

مايکروسافت چند وقتي هست که سيستم عامل خود را آماده براي به کارگيري در تبلت ها مي داند. اما با توجه به چيزي که آمار و ارقام نشان مي دهد؛ هم توليد تبلت هاي مبتني بر ويندوز 7 کم بوده و هم کاربران اندرويد يا آي او اس را ترجيح مي دهند. به دليل پشتيباني از دستگاه هاي مبتني بر ARM و اين که مايکروسافت قطعا دارد براي سازگاري بيشتر ويندوز 8 با تبلت ها تلاش مي کند؛ بايد منتظر دستگاه هاي قابل حمل بيشتري بر مبناي ويندوز بعدي باشيد. اما تا چه حد بيشتر بودنش را بازار تعيين مي کند.

7. صرفه جويي بيشتر در انرژي:
 

يکي از مسائل ويندوز 7 اين است که نتوانسته به عملکرد موثري در زمينه ي صرفه جويي انرژي برسد. اما با توجه به اطلاعاتي که از توسعه ويندوز 8 درز کرده اند، گويا مايکروسفات در حال کار برروي قابليت هايي است که ذخيرهي انرژي را تا حد زيادي بهبود مي بخشند. پس بايد منتظر عمر بيشتر باتري بر دستگاه هاي قابل حملي باشيم که از اين سيستم عامل پشتيباني مي کنند. اگر اين ها درست باشد؛ مسلما مصرف کنندگان خوشحال خواهند شد.

8. History Vault چيست؟
 

ويندوز 8 احتمالا يک قابليت جديد به نام History Vault خواهد داشت. با توجه به شايعات، اين قابليت شبيه Time Machine شرکت اپل خواهد بود که يک رابط آسان براي بک آپ گيري در مک او.اس ايکس؛ ارائه مي دهد. اما اين گزينه ي مايکروسافتي به کاربران اجازه خواهد داد که فايل هاي شخصي خود را بازيابي نمايند، پرونده هاي قديمي را اصلاح کنند و خيلي کار هاي ديگر... مايکروسافت هنوز اين قابليت را تاييد نکرده است. اما اگر قابليت بزرگي مانند اين، به ويندوز اضافه شود؛ بسيار عالي خواهد شد.

9. اينترفيس بهتر:
 

ويندوز 7 با يک رابط کاربري قدرتمند تر وارد بازار شد که مي توان آن را کاملا از نسل هاي قبلي اش بهتر دانست. اين ويژگي از نظر زيبايي هم چيزي کم ندارد. فعلا مايکروسافت چيز زيادي از سيستم عامل بعدي اش نگفته اما احتمالا ويندوز 8 هم اينترفيسي مشابه خواهد داشت. اما افرادي که هميشه مايکروسافت را تعقيب مي کنند؛ باور دارند که اينترفيس کمي کار آمد تر شده و براي استفاده آسانتر خواهد بود. اگر مايکروسافت بتواند اين کار را محقق کند، تاحدود زيادي انتظارات از اينترفيس براورده خواهند شد. چون اينترفيس فعلي نيز چيز زيادي کم ندارد.

10. مايکروسافت درسش را آموخته:
 

جدا از خود سيستم عامل، ويندوز 8 به احتمال زياد بهتر از ويندوز 7 خواهد بود. آن هم به يک دليل: مايکروسافت نمي خواهد شکست ويندوز ويستا را تکرار کند. آخرين سيستم عامل مايکروسافت قبل از 7، براي اين شرکت چيزي کم از کابوس نداشت. مايکروسافت به خاطر موفقيت هاي 7 خيلي به خود مغرور شده بود ولي در ويستا کار را خراب کرد. نتيجه ي اين، چند سال رنج آور براي اين شرکت بود. همچنين مايکروسافت با فقدان اعتماد فروشنده ها و خريداران و سرمايه گذارانش مواجه شد. پس انتظار داريم که اين کمپاني کار هاي ويژه اي با ويندوز 8 انجام دهد. درعين حال، اين شرکت به جز رسيدن به يک سيستم عامل بهتر، چاره ديگري نخواهد داشت.
شما چه انتظاراتي از سيستم عامل بعدي مايکروسافت داريد و فکر مي کنيد که از زواياي مختلف، چگونه عمل کند؟ اين سيستم عامل، در رقابت با رقيبانش چه خواهد کرد؟
منبع:narenji.ir
ارسال توسط کاربر محترم سايت : hasantaleb
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image