جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مشهورترين هکرهاو مجازات‏هايشان!
-(5 Body) 
مشهورترين هکرهاو مجازات‏هايشان!
Visitor 505
Category: دنياي فن آوري
توسعه فناوري اطلاعات با توسعه پديده ديگري به نام فعاليت هکري همراه شده است. امروز هکرهايي که حملات مخرب سايبري را سازمان‏دهي مي‏کنند، مجرم شناخته مي‏شوند و مي‏توانند در دادگاه به مجازات‏هايي چون حبس و پرداخت جريمه نقدي محکوم شوند.
در روزهاي اخير موج گسترده‏اي از حملات هکرها به سازمان‏هاي استراتژيک دولتي، شرکت‏هاي بزرگ و مؤسسات مالي بين‏المللي انجام شده است.
نتايج تحقيقات نوآورانه‏اي که محققان هلندي مرکز فناوري اطلاعات دانشگاه "تونته" و شرکت Quarantainenet، متخصص در سيستم‏هاي امنيتي انجام داده‏اند، نشان مي‏دهد که هکرها از کدام شهرهاي دنيا حملات سايبري خود را انجام مي‏دهند.
اين محققان که نتايج يافته‏هاي خود را به تازگي منتشر کرده‏اند، به مدت يک هفته بر اطلاعات زيرساخت‏هاي IT نظارت کردند و موفق شدند آدرس‏هاي IP حملاتي را که جنايت‏کاران سايبري استفاده کرده‏اند، رديابي کنند و منطقه جغرافيايي اين IPها را به دست آورند.
اين دادگاه همچنين اعلام کرد که "رايان کليري" به شدت باهوش است؛ اما در برقراري ارتباط با انسان‏هاي ديگر مشکل دارد
اين بررسي‏ها نشان مي‏دهد که ساکنان مرکز شهر "چليابينسک" در روسيه بيشترين تعداد حملات سايبري را انجام داده‏اند! به طوري که رقم حملات ساکنان اين شهر، برابر با 120 حمله در هر ميليون شهروند است. در رتبه دوم "کوالالامپور"، پايتخت مالزي و در رتبه سوم "بوينس آيرس" پايتخت آرژانتين قرار دارند.
در اتحاديه اروپا، شهر "بخارست" بيشترين تعداد حملات را به ثبت رسانده است. اين شهر در طبقه‏بندي جهاني در رتبه هجدهم قرار دارد.
"مگنوس کالکوهل"، عضو تيم لابراتوار تحليل و تحقيق جهاني کسپراسکاي (GReAT) در خصوص حملات هکرها توضيح داد: «به محض اين‏که هکرها وارد اکانت کاربر شوند، مي‏توانند به راحتي اطلاعات شخصي آنها و دوستانشان را به دست آورند و از اکانت اين افراد براي تقويت آسيب‏هاي وارده استفاده کنند. امروز، بيشترين خطراتي که کاربران را تهديد مي‏کند، لينک‏هايي است که با يک کليک ساده، کاربر را به سوي بارگذاري يک برنامه مخرب هدايت مي‏کنند.»
اين کارشناس امنيت انفورماتيکي مي‏گويد: «در اين لحظه، برنامه‏هاي مخرب، طرف تاريک خود را نشان مي‏دهند و فرآيند سرقت اطلاعات و يا بارگذاري ساير برنامه‏هاي مخرب را آغاز مي‏کنند.»

موج گسترده حملات اخير هکرها
 

موج گسترده حملات اخير سايبري از اواسط ماه مي 2011 و از زماني آغاز شد که گروهي موسوم به Lulz Security با حمله به سرويس "پلي استيشن" سوني به اطلاعات حساس (نام، آدرس، رمزعبور و رمز کارت‏هاي اعتباري) بيش از صدميليون کاربر اين سرويس دسترسي پيدا کرد و توانست 175 ميليون دلار خسارت وارد کند.
پس از گذشت حدود يک‏ماه‏ونيم، اين گروه حملات جديدي را اين بار به سرورهاي سرويس SonyPictures انجام داد و توانست بيش از يک ميليون رمزعبور، آدرس ايميل با اکانت‏هاي "جي‏ميل"، هات‏ميل، AOL و ياهو و ساير اطلاعات شخصي کاربران را سرقت کند.
از ديگر حملات Lulz Security در طول دو ماه اخير، حمله به سايت‏هاي Fox Tv، Fox.com، نينتندو، سيستم عابربانک انگليس، سناي آمريکا، سيا، اپل و اف‏بي‏آي بود.

دستگيري 21 هکرليکس
 

پليس سايبري در تمام کشورها به عنوان نهادي اجرايي، مسئول دستگيري جنايتکاران انفورماتيکي است. در روزهاي اخير اف‏بي‏آي و وزارت دادگستري آمريکا تأييد کرده‏اند که در اين کشور و در اروپا در مجموع 21 هکر از اعضاي گروهي موسوم به "ناشناس" دستگير شده‏اند.
اين گروه هکرها که شهرت خود را به واسطه حمايت از "جوليان آسانژ"، بنيانگذار ويکي‏ليکس به دست آورده‏اند، بين روزهاي ششم تا دهم دسامبر 2010 به سايت بانک آن‏لاين Paypal حمله کردند.
اين اقدام پس از دستيگري "آسانژ" و مسدود شدن حساب‏هاي مالي ويکي‏ليکس در مؤسسات مالي Paypal، ويزا و مسترکارت انجام شد.
سرانجام هفته گذشته، اف‏بي‏آي اعلام کرد که از مجموع 21 هکر بازداشتي، 16 هکر در نه ايالت آمريکا و پنج هکر در اروپا (يک نفر در انگليس و چهار نفر در هلند) دستگير شده‏اند. سن متوسط اين هکرها بين بيست تا 42 سال است.
يکي از اين هکرها، "اسکات آرسيژوسکي"، 21 ساله است. اين هکر جوان متهم است که 21 ژوئن 2011 به سايت سازمان امنيتي "اينفراگارد" در فلوريدا که با اف‏بي‏آي همکاري مي‏کند، وارد شده است. وزارت دادگستري آمريکا در اين خصوص توضيح داد که پرونده اين جوان در يک دادگاه فدرال به جريان افتاده است.
هکر ديگري به نام "لانس مور"، 21 ساله که نيومکزيکو دستگير شد، عضو گروه Lulz Security است که حملاتي را به سايت اپراتور تلفني AT&T آمريکا انجام داد.
اين گروه در روزهاي اخير و در پي شکايت "جوليان آسانژ" از مسترکارت و ويزا حملاتي را به اين سايت‏ها انجام داد.
Lulz Security همچنين در پي رسوايي بزرگ گروه رسانه‏اي "رابرت مرداک" هفته گذشته حملات سايبري را به سايت‏هاي برخي از روزنامه‏هاي شرکت News Corporation انجام داد و به ويژه با نفوذ به روزنامه انگليسي "سان"، خبر جعلي مرگ ارباب رسانه‏اي آمريکا را بر روي سايت اين روزنامه منتشر کرد!
بررسي‏ها نشان مي‏دهد که ساکنان مرکز شهر "چليابينسک" در روسيه بيشترين تعداد حملات سايبري را انجام داده‏اند!

دستگيري هکر نوزده ساله
 

پس از حملات دوماه گذشته Lulz Security به سايت‏هاي سوني، Fox Tv، Fox.com، نينتندو، سيستم عابربانک انگليس، سناي آمريکا، سيا، اپل و اف‏بي‏آي، پليس فدرال آمريکا(اف‏بي‏آي) و اسکاتلند يارد(پليس امنيت بريتانيا) سرانجام موفق شدند هکر نوزده ساله‏اي به نام "رايان کليري" را در انگليس دستگير کنند.
اين نوجوان گوشه‏گير و آرام که براي چهار سال از خانه خود خارج نشده بود، به عنوان يکي از رهبران گروه LulzSec شناخته مي‏شود. دادگاه رسيدگي به اتهامات اين نوجوان در هفته‏هاي اخير اعلام کرد که کليري مبتلا به اختلالي به نام سندروم آسپرگر شکلي از بيماري اوتيسم و اختلال انزواطلبي است.
اين دادگاه همچنين اعلام کرد که "رايان کليري" به شدت باهوش است؛ اما در برقراري ارتباط با انسان‏هاي ديگر مشکل دارد. وي اتهام دست داشتن در حملات سايبري متعددي را در پرونده خود دارد و بايد همچنان در انتظار رسيدگي‏هاي دادگاه باقي بماند.

ماجراي سرقت اطلاعات 675هزار کارت اعتباري
 

اوايل ماه مي 2011 مقامات پليس در رايانه خانگي يک جوان 26 ساله، اطلاعات مربوط به بيش از 675هزار کارت اعتباري را پيدا کردند. اين هکر جوان در دادگاه فدرال ويرجينيا به دليل اتهامات فوق مورد محاکمه قرار گرفت.
شرکت‏هاي خدمات کارت‏هاي اعتباري مسير بيش از 36ميليون دلار که به واسطه دادوستدهاي تقلبي ردوبدل شده بودند را در ميان حساب‏هايي که توسط هکر جوان مورد حمله قرار گرفته بود، بررسي کردند.

مجازات‏هايي که در انتظار هکرهاست
 

تحقيقات نشان داده‏اند اين جوان در جامعه هکرها براي خود شهرت و اعتباري به دست آورده و براي يک دهه متوالي است که مشغول سرقت اطلاعات حساب‏هاي بانکي کاربران اينترنتي است.
وي اين اطلاعات را به افراد ديگري مي‏فروخته و اين افراد از اطلاعات براي خلق دادوستدهاي تقلبي و کلاه‏برداري استفاده مي‏کرده‏اند. به احتمال بالا اين هکر جوان به دليل سرقت اين حجم بالا از اطلاعات خصوصي کاربران اينترنتي، به مجازات حبسي از دو تا دوازده سال محکوم خواهد شد.

دستگيري سلطان هکرها در سال 2010
 

سال گذشته يک جوان 23 ساله اسلوونيايي که با آلوده کردن دوازده ميليون رايانه در بيش از 190 کشور به سلطان هکرها معروف بود، دستگير شد. سلطان هکرها مسئول ايجاد کد يک ويروس خطرناک بود. اين جوان 23 ساله که "ايزردو" نام دارد پس از تجسس‏هاي سخت پنج‏ماهه پليس جنايي اسلووني، اف‏بي‏آي آمريکا و گارد شهري اسپانيا در "ماريبور" اسلووني دستگير شد.
اين جوان، يک سازمان جنايت‏کاري انفورماتيکي به نام "بوت نت ماريپوزا" را ايجاد کرده بود. در اين باند تبهکاري، يک جوان 31 ساله اهل باسک اسپانيا کار مي‏کند که اتهام وي سرقت شماره‏ها و رمزهاي عبور کارت‏هاي اعتباري، اطلاعات شخصي و اعتبارات بانکي بيش از 800هزار نفر است.
اين سازمان خطرناک موفق شده بود از طريق ضعف امنيتي مرورگر اينترنت اکسپلورر، کاربران را شناسايي کرده و سپس پورت‏هاي "يواس‏بي" آنها را براي ورود به نرم‏افزار پيام‏هاي فوري "ام‏اس‏ان" مايکروسافت آلوده کند.

پنج سال زندان براي هکر هيجده ساله
 

در سال 2008 يک هکر هيجده ساله نيوزيلندي که عضو يک شبکه بزرگ بين‏المللي از سارقان انفورماتيکي بود، توانست اطلاعات بانکي بيش از يک ميليون نفر را سرقت کند. "اوون تار واکر" هيجده ساله با اصليت نيوزيلندي به شش مورد اتهام در زمينه سرقت‏هاي رايانه‏اي متهم شد.
در آن زمان مقامات پليس نيوزيلند اظهار داشتند که اين هکر جوان بخشي از يک سازمان سارقان بين‏المللي است که به1.3 ميليون رايانه آسيب رسانده و با دست‏يابي به اطلاعات بانکي کاربران اين رايانه‏ها، ميليون‏ها دلار به آنها خسارت وارد کرده است. اوون تار واکر به پنج سال زندان محکوم شد.
سال گذشته يک جوان 23 ساله اسلوونيايي که با آلوده کردن دوازده ميليون رايانه در بيش از 190 کشور به سلطان هکرها معروف بود، دستگير شد. سلطان هکرها مسئول ايجاد کد يک ويروس خطرناک بود

هکري که به دو ميليون دلار جريمه محکوم شد
 

در سال 2007 جان شيفر، هکر 26 ساله آمريکايي از سوي مدعي‏العموم دادگاه لس‏آنجلس محکوم به کلاه‏برداري 19هزار دلاري از "سيمپل اينترنت"، يک شرکت هلندي تبليغات آن‏لاين که وي را به عنوان مشاور استخدام کرده بود، شد.
اين هکر آمريکايي روي 150هزار رايانه اين شرکت، نرم‏افزار شنود خود را نصب کرده بود. او همچنين روي يک‏صدهزار رايانه شخصي ديگر، برنامه‏هاي همکارانش را نصب کرده بود که کدهاي جاسوسي را وارد سيستم‏هاي رايانه‏اي مي‏کردند.
اين هکر که به عنوان مشاور امنيت رايانه‏ها بسيار معروف است، در دنياي هکرها با نام مستعار "بات مستر" (استاد بات) به عنوان مختصص حملات "بات نت" مشهور است.
"بات" درحقيقت عنوان برنامه‏اي است که اگر روي رايانه‏هاي شخصي نصب شود، به روش پرقدرتي مي‏تواند از يک رايانه خارجي، سيستم را کنترل کند. درحالي که يک "بات نت" شبکه اين رايانه‏هاست که مي‏تواند با ساخت يک سيستم کنترلي تمام نواسات رايانه‏اي را ثبت کند.
شيفر با برنامه بات و کدهاي جاسوسي نصب شده روي رايانه‏هايي که برنامه‏هاي مايکروسافت را استفاده مي‏کردند، موفق شده بود نام کاربري و رمزعبور اين رايانه‏ها را براي دست‏يابي به حساب‏هاي بانکي بسياري از کاربران کشف کند.
دادگاه لس‏آنجلس اين هکر را مجرم تشخيص داد. وي ممکن است به پرداخت 1.75ميليون دلار جريمه نقدي و حداکثر شصت سال زندان محکوم شود.

هکري که به اميد يافتن بيگانگان فضايي به ناسا حمله کرد
 

در سال 2009 مقامات آمريکايي "گري مک کينون" 43 ساله را متهم کردند که با هک کردن سيستم انفورماتيکي پنتاگون و ناسا در سالهاي 2001 و 2002 موجب وارد آمدن خسارتي بالغ بر هفت‏صدهزار دلار و از کار انداختن دوهزار رايانه به مدت 24 ساعت شده است.
به گفته مقامات آمريکايي، مک کينون بزرگ‏ترين حمله انفورماتيکي نظامي تمام زمان‏ها را انجام داده است و براي محاکمه بايد به آمريکا منتقل شود. اين درحالي است که وکلاي اين هکر اظهار داشتند که "مک کينون" به دلايل مشکلات جسمي و روحي قادر نيست براي محاکمه به آمريکا برود.
به گفته اين وکلا، اين هکر انگليسي مبتلا به سندروم آسپرگر (شکلي از بيماري اوتيسم) است و به همين منظور در صورت انتقال وي به آمريکا، احتمال بروز يک حمله ذهني و يا حتي اقدام به خودکشي وجود دارد.
وکلاي اين هکر همچنان در تلاشند تا دادگاه وي در لندن برگزار شود. درصورتي که دادگاه گري مک‏کينون در آمريکا برگزار شود، وي مي‏تواند به هفتاد سال زندان محکوم شود. به همين منظور، مادر اين هکر انگليسي از باراک اوباما درخواست کمک کرد. جالب است که اين هکر مدعي است با هدف يافتن نشانه‏هايي از بيگانگان فضايي و فعاليت يوفوها به سايت‏هاي پنتاگون و ناسا وارد شده است.
منبع:تبيان
ارسال توسط کاربر محترم سايت : fc_farshad
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image