جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماجراي ماهواره‌ي جاسوسي امريکا!
-(5 Body) 
ماجراي ماهواره‌ي جاسوسي امريکا!
Visitor 309
Category: دنياي فن آوري
اين ماهواره‌ي جاسوسي از مدار در رفته‌ي امريکا نيز ماجراهايي جديد براي خود راه‌انداخته است. چند ماهي است که مقامات نظامي امريکا از بيرون رفتن يک ماهواره از مدار خبر داده‌اند.
اين ماهواره يک ماهواره‌ي جاسوسي است وفناوريهاي خاصي نيز در آن به کار رفته و براي امريکايي‌ها از اهميت بالايي برخوردار است. فناوري باتري اين ماهواره نيز از تکنولوژي فوق‌العاده‌اي برخوردار است که مواد داخل آن مي‌تواند کشورهاي ديگر را در اين زمينه راهنمايي نمايد.
امريکايي‌ها با اشاره به اين مطلب که ماهواره‌ي جاسوسي آنها از مواد سمي تشکيل شده است، سعي داشتند تا ديگر کشورها را از نزديک شدن به اين ماهواره دور بدارند. اين مساله که در ميان بسياري از کشورها باور شده، باعث گشت که بعضي از جوامع سلامت ‌انديش بين‌المللي به دنبال بررسي امکان نابودي اين ماهواره پيش از رسيدن به زمين باشند. به همين دليل فشار اين مجامع بر روي دولت امريکا، سبب شد که آنها به فکر آن بيفتند که پيش از برخورد به زمين آن را در هوا نابود نمايند.
بر اين اساس پروژه‌ي نابودي آن در هوا براي وزارت دفاع اين کشور تعريف شد. نيروهاي نظامي امريکا با مشخص نمودن مسير ماهواره‌اي که به زمين برخورد مي‌کند، زماني معين را براي برخورد آن به زمين و امکان مورد هدف قرار دادن آن با يک موشک تعيين نمودند. با اعلام اين مطلب بسياري از کشورهاي جهاني از جمله روسيه به اين برنامه اعتراض نموده و حتي آن را برنامه‌اي براي آزمايش يک موشک جديد اعلام داشتند. اما در مقابل بر اساس خبرهاي منتشر شده از سوي مقامات امريکايي، يک موشک SM-3 براي اين امر در نظر گرفته شده که در زمان مقرر به آن برخورد خواهد کرد. اين مطلب امکان تست يک موشک جديد امريکايي را حذف نمود.
مورد بعدي مورد توجه تهديداتي بود که امريکايي‌ها با پرتاب اين موشک مي‌توانستند بر عليه ديگر کشورها داشته باشند. بر اين پايه نيز امريکا و ماهواره‌ي جاسوسي آن مورد توجه بسياري از مقامات جهاني قرار گرفت. به اين دليل در جلوي همه‌ي کشورها روسيه به مقابله با امريکا برخاسته و به دنبال آنست که به طور کامل برنامه‌هاي امريکا را براي نابودي ماهواره‌ي خود تحت نظر بگيرد. به همين منظور کميته‌اي در وزارت دفاع امريکا راه‌اندازي شده است که به کنترل و بررسي عملکرد امريکا و موشک‌هاي آن براي نابودي ماهواره‌ي جاسوسي از مدار خارج شده بپردازد. امريکايي‌ها معتقدند که حرکات روسيه بيشتر براي کنترل کردن تمامي فعاليت‌هاي فضايي و موشکي امريکا است و به اين مساله مربوط نمي‌شود. از اين رو ممکن است امريکايي‌ها نيز به پنهان‌کاري‌ها دست بزنند.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image