جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
علم انتخاب صحيح رمزعبور - قسمت دوم
-(4 Body) 
علم انتخاب صحيح رمزعبور - قسمت دوم
Visitor 412
Category: دنياي فن آوري

نام محل
 

يکي ديگر از روش هاي رايج براي نوشتن رمز عبور، استفاده از نام مکان ها است. اين مکان ها مي تواند شامل شهر، خيابان، منطقه، نام شرکت و حتي کشور کاربر باشند. يا حتي نام محلي که براي کاربر اهميت فراواني دارد.
نمودار پايين نشان دهنده آمار استفاده از نام مکان در رمزعبور است.

علم انتخاب صحيح رمزعبور - قسمت دوم

همان طور که در شکل بالا مي بينيد حدود 8 درصد از رمزهاي عبور کاربران بر اساس نام محل يا مکان خاصي است. برخي از مکان ها نام مشابه انسان دارند همچون ويکتوريا يا جزو لغت هاي لغت نامه انگليسي هستند. اين مساله تفاوت چنداني در اصل قضيه ندارد. اصل اين است که اين کلمات برگرفته از نام هاي رايجي هستند که ممکن است هر کاربري از آنها استفاده کند.
اگر نام مکان را نيز همچون نام کاربر به سه دسته نام، نام بعلاوه عدد و نماد و نام وارونه مکان طبقه بندي ‌کنيم، آماري همچون نمودار پايين به دست مي آيد.

علم انتخاب صحيح رمزعبور - قسمت دوم

همان طور که قبلا هم اشاره کرديم، عدد «يک»پرکاربردترين عدد ميان ديگر اعداد است. بيشتر کاربران به جاي استفاده از اعداد به صورت رندوم سعي در استفاده از اعدادي دارند که به خاطر سپردنشان برايشان آسان باشد. البته ترکيب نام و عدد با هم براي ساختن رمزعبور، درصد امنيت آن را بالاتر مي برد.

کلمات لغت‌ نامه
 

استفاده از فرهنگ لغت رايج ترين منبع براي انتخاب رمزعبور ميان کاربران است. شايد بتوان لغت نامه را بزرگ ترين منبع دانست.

رمزهاي عبوري که از لغت نامه انتخاب شده اند:
 

علم انتخاب صحيح رمزعبور - قسمت دوم

حدود 25 درصد از رمزهاي عبور از فرهنگ لغات انگليسي استخراج شده‌اند. در پايين سه کلمه رايجي را مي‌بينيد که به عنوان رمزعبور، از ديکشنري انتخاب شده اند:
• password (رمزعبور)
• monkey (ميمون)
• dragon (اژدها)
شايد گزينه اول براي شما هم جالب باشد که فردي از لغت پسوورد به عنوان رمزعبور استفاده کند. جالب تر اين که کاربران بسياري به اين کلمه فکر و آن را به عنوان رمزعبور انتخاب کرده اند. با داشتن نام کاربري و رمزعبور چندصد هزار اکانت (در ابتداي بخش اول به منابع اين مقاله اشاره شد)، مي توان به راحتي گفت رمزعبور حدود دوهزار و اندي از حساب هاي کاربري، کلمه password است.
کلمات برگرفته شده از ديکشنري نيز در حالت ترکيبي ترتيبي همچون نام شخص و نام محل دارند. يعني مي توان براي ساختن رمزعبور با آنها، از اعداد يا نشانه ها و علامت هاي نقطه گذاري در کنارشان استفاده کرد يا آنها را وارونه و برعکس نوشت.

ساختار رمزهاي عبوري که از ديکشنري استخراج شده اند:
 

علم انتخاب صحيح رمزعبور - قسمت دوم

اعداد
 

اعداد، يکي ديگر از منابع انتخاب رمزعبور هستند. منظور از عدد، فقط خود اعداد و ارقام به تنهايي هستند، نه اعدادي که در کنار کلمات، رمزهاي عبور را مي سازند. اين اعداد تقريبا محبوبيت خوبي ميان کاربران دارند و درصد استفاده آنها زياد است.

رمزهاي عبور عددي
 

علم انتخاب صحيح رمزعبور - قسمت دوم

حدود 14 درصد از رمزهاي عبور حساب هاي کاربري، عددي هستند. بيشترين کاربرد را نيز سه ترکيب پايين به خود اختصاص داده اند:
• 123456
• 12345678
• 123456789
در مورد رمزهاي عبور عددي، تعداد اعداد و طولاني بودن رمزعبور است که اهميت دارد. نمودار زير، درصد استفاده از تعداد 4، 6، 8 و بيشتر عدد را نشان مي دهد.

تعداد اعداد رمزعبور:
 

علم انتخاب صحيح رمزعبور - قسمت دوم

شايد دانستن آمار استفاده تعداد رقم هاي رمزهاي عبور عددي براي شما هم جالب باشد. معمولا رمزهاي عبوري که در ساختشان از ارقام بين يک تا 21 استفاده شده است، 4، 6 يا 8 رقمي هستند. بيشترين استفاده از رمزعبور چهار رقمي را کد «1234» به خود اختصاص داده است. البته رمزهاي عبور عددي چهار رقمي کمترين استفاده را بين ديگر کدها دارند و فقط 8 درصد از کاربران از آنها استفاده مي کنند. بد نيست بدانيد کد «1984» نيز کد چهار رقمي ديگري است که رواج بسياري بين کاربران دارد. «1984» نام رمان بسيار جذاب و مشهور «جورج اورول» است.
البته رمزهاي عبور عددي چهار رقمي مي‌توانند از سال تولد، رمز عابر بانک، پين کد موبايل و موارد مشابه ديگر نيز گرفته شوند.
کدهاي 6 رقمي بيشترين آمار را ميان رمزهاي عبور عددي دارند. اين کدها بيشتر بر مبناي تاريخ مشخصي - روز، ماه و سال (دو رقم آخر)– نوشته مي شوند.
در مورد کدهاي 8 رقمي نيز مي‌تواند بر مبناي تاريخ (با ذکر سال به طور کامل) باشد. ولي در نهايت بايد گفت اين کدها الگوي خاصي ندارند و هر ترکيبي مي تواند اين رمزها را تشکيل دهد. شايد بتوان از رايج ترين و ساده ترين رمزهاي عددي 8 رقمي به کدهاي «12345678» و «11223344» اشاره کرد.

تکرار کلمات
 

نوشتن دوبار پشت سر هم يک لغت يا به اصطلاح تکرار آن براي ساخت رمزعبور نيز يکي از روش هاي معمول است. البته کمتر از 3 درصد از کاربران از اين روش استفاده مي کنند.
شکل پايين همه منابع مورد استفاده در رمزعبور را با هم مقايسه کرده است.

رمزهايي که با تکرار دوباره يک کلمه ساخته شده اند:
 

علم انتخاب صحيح رمزعبور - قسمت دوم

همان طور که در شکل بالا مي‌بينيد، حدود 2.7 درصد از کاربران از ترفند تکرار کلمات براي رمزعبور حسابشان استفاده مي کنند. بيشترين آمار را نيز سه کلمه پايين در آمريکا از آن خود کرده اند:
• blahblah
• poopoo
• lovelove
به نظر مي رسد اين گونه رمزهاي عبور در واقع کلمات ساده و قابل حدسي باشند که براي جلوگيري از زود لو رفتن و البته براي بلند و طولاني شدن رمزعبور، تکرار مي شوند. تعداد کلمات اين نوع رمزهاي عبور، معمولا بيش از 8 کلمه نيست. از نظر امنيتي نيز چندان معتبر نيستند زيرا يک سري حروف ساده اند که تکرار شده اند. اصولا اين گونه رمزها بدون هيچ گونه علامت، نشانه يا عددي نوشته مي شوند.
منبع:http://www.negahbaan.com
ارسال توسط کاربر محترم سايت : hasantaleb
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image