جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چرا جيميل؟ اصول کلي
-(6 Body) 
چرا جيميل؟ اصول کلي
Visitor 412
Category: دنياي فن آوري

چرا جيميل؟
 

به اين سوال به طور خلاصه پاسخ مي دهيم. چون محيط کاربري آسان و خوش دستي دارد. چون رايگان و داراي امکانات بسيار زياد است. چون مي تواند ديگر سرويس هاي ايميل شما را به راحتي مديريت کند. چون قابليت ليبل زني، فيلتر و جستجوي بي رقيبي دارد. چون يکي از امن ترين سرويس هاي ايميل است. نگران نباشيد با جزييات تمام اينها در درس هاي آينده به طور کامل آشنا مي شويد.
خود گوگل چند دليل را براي اين انتخاب ذکر مي کند که به گمانم جاي حرفي باقي نمي گذارد:
1- اسپم کمتر: هيچ يک از شما ايميل هاي تبليغاتي و اسپم را دوست نداريد. گوگل هم آنها را دوست ندارد. پس جيميل آنها را قبل از اينکه به inbox تان برسند، توسط تکنولوژي اختراعي ويژه اي فيلتر مي کند.
2- جستجو: باکس جستجو در جيميل هميشه دم دست تان است، تا دقيقا آنچه را که مي خواهيد در اختيار تان بگذارد.
3- نمايش تمامي مکاتبات: پيام ها به همراه همه ايميل هايي که قبلا به صورت Reply رد و بدل شده اند در يک گروه قرار مي گيرند. پس هميشه مي توانيد تمامي روند گفتگو و مذاکره تان را يکجا در اختيار داشته و بررسي کنيد.
4- چت داخلي: تنها با يک کليک و بدون نياز به برنامه اضافه اي، مي توانيد از امکانات جي تاک (چت جيميل) استفاده کنيد. با هر يک از افراد ليست تماس تان چت کنيد و حتي با ويديو چت تماس تصويري داشته باشيد.
5- هميشه همراه شماست: همه جا به ايميل تان دسترسي داريد. تنها به يک ابزار کوچک براي اتصال به اينترنت نياز داريد. فرقي هم نمي کند چه مدل موبايل و يا تبلت و يا لپ تاپي استفاده مي کنيد. حتي با برخي دستگاه هاي صوتي پرتابل (مانند آي پاد تاچ) هم مي توانيد ايميل هاي تان را چک کنيد.
6- فضاي تقريبا بي پاياني در اختيار داريد: همين الان که من اين خط را مي نويسم شما بيشتر از 7 گيگابايت فضاي خالي در ايميل تان در اختيار داريد که لحظه به لحظه هم بيشتر مي شود. فکر مي کنيد براي شما کم است؟ خب، با هزينه پاييني هر ميزان فضا که لازم داريد خريداري کنيد!
7- اولويت بندي inbox: به صورت خودکار ايميل هاي مهم تان از بقيه محتواي اينباکس جدا مي شوند تا تمرکز کاري تان فقط روي آنها باشد.
8- امنيت: درست همانند سايت بانک ها و مراکز اقتصادي مهم، جيميل از سيستم امنيتي HTTPS استفاده مي کند تا امنيت ايميل شما حفظ شود. همچنين متخصصان گوگل دائما در حال کار بر روي قابليت هاي امنيتي جديد براي سرويس ايميل شان هستند که در بخش امنيت به برخي از آنها خواهيم پرداخت.
9- رايگان! همه اين امکانات و بسياري قابليت هاي ديگر کاملا رايگان در اختيار شما هستند.

چگونه با جيميل کار کنيم؟
 

در اين قسمت به صورت خلاصه به برخي بخش هاي مهم و شيوه کار با اين سرويس ايميل مي پردازيم. ممکن است اين موارد براي شما بديهي و پيش پا افتاده به نظر برسند. اما مطمئن هستم که نکات جالب و آموزنده اي در ميان آنها خواهيد يافت.
1- اول از همه بايد ثبت نام کرده و يک اکانت براي خودتان بسازيد. جيميل براي اين کار به نام، نام خانوادگي، نام کاربري و رمزعبور انتخابي نياز دارد. نام کاربري بايد غير تکراري باشد و هيچ کس ديگري قبلا آن را در جيميل ثبت نداده باشد.
همچنين بايد سوال امنيتي و جواب آن را هم با دقت انتخاب کرده و به ياد داشته باشيد، تا در صورت فراموشي رمزعبور، بتوانيد آن را بازيابي کنيد. البته در صفحه ثبت نام بايد با قوانين و شرايط کاري جيميل هم موافق کنيد.
هنگام ثبت نام ممکن است گوگل يک مرحله تاييد تلفني از شما بخواهد. براي اين کار يک شماره تلفن از شما گرفته مي شود و گوگل با شما تماس ميگيرد و يک نرم افزار اتوماتيک کدي را براي شما مي خواند که بايد آن را در فرم تاييد ثبت نام وارد کنيد تا اکانت شما فعال شود. نگران نباشيد گوگل شماره تلفن هاي ايران را هم پشتيباني مي کند و مي توانيد اکانت خودتان را از اين طريق تاييد کنيد. فقط فراموش نکنيد که کد کشور +98 را ابتداي شماره تلفن قرار بدهيد.
همانطور که گفتيم در فرم ثبت نام بايد يک سوال امنيتي انتخاب کنيم که انتخاب صحيح آن بسيار اهميت دارد. يک سوال امنيتي خوب بايد اين خصوصيات را داشته باشد:
- به راحتي به خاطر سپرده شود و يادآوري آن هم ساده باشد، به طوري که حتي طي 10 تا 15 سال آينده آن را فراموش نکنيد.
- سؤالي باشد که بتوان جواب‌هاي مختلفي را براي آن تصور کرد. سؤالي با 1000 جواب ممکن که فقط يکي از آن‌ها درست باشد چطور است؟
- سوالي نباشد که در جاهايي مانند فيس بوک، کلوب، اورکات و امثال آن و يا در مصاحبه يا نظر سنجي به آن پاسخ داده باشيد.
- جوابش در يک يا دو کلمه خلاصه شود.
- هرگز تغيير نکند. (مثلاً نام دوست دختر/ پسر فعلي تان اصلاً انتخاب مناسبي نيست!)
2- حال دريافت و ارسال ايميل را شروع کنيد. براي ارسال ايميل جديد بر روي لينک Compose Mail در سمت چپ صفحه کليک کنيد. با اين کار صفحه اي باز مي شود که به سادگي موضوع، پيام و گيرنده را مي نويسيد. در صورت لزوم فايل هايي را پيوست مي کنيد (Attach a file) و در آخر تنها کافي است دکمه Send را بزنيد
3- ايميل هاي دريافتي را بخوانيد. پوشه هاي مجزا براي ذخيره و نگه داري آنها ايجاد کنيد. براي اينکار وقتي ايميل را باز کرديد بر روي منوي آبشاري More Actions کليک کنيد. عبارت New Label را براي ساخت پوشه جديد انتخاب کرده و نامي را به آن اختصاص دهيد. براي قرار دادن ايميل هاي بعدي در پوشه هاي خاص، بعد از باز کردن هر کدام بر روي همين منوي آبشاري کليک کرده و نام پوشه مورد نظرتان را از ليست انتخاب نماييد. سپس با دکمه Archive ايميل را بايگاني کنيد. به همين راحتي ايميل از اينباکس به پوشه مورد نظر منتقل مي شود.
4- ايميل هاي مهم را با ستاره علامت گذاري کنيد. در صفحه اينباکس، سمت چپ هر کدام از ايميل ها يک ستاره تو خالي وجود دارد. با کليک بر روي آن، ستاره زرد توپري ظاهر مي شود. حال علاوه بر اينکه اين ايميل ها در اينباکس کاملا مشخص اند، با مراجعه به لينک Starred در منوي سمت چپ صفحه، مي توانيد تمام ايميل هاي ستاره دار را يکجا ببينيد.
5- پوشه هاي اسپم (Spam) و سطل آشغال (Trash) را خالي کنيد. بر روي هر کدام از اين پوشه ها کليک کرده و گزينه Delete را در بالاي آنها انتخاب کنيد. البته در صورت خالي نکردن اين پوشه ها، گوگل به صورت خودکار هر سي روز يک بار آنها را خالي مي کند.
اين فقط يک نگاه کلي سريع بود به جيميل. در درس هاي بعدي موارد زيادي خواهيم گفت و به جزييات متفاوتي خواهيم پرداخت.
منبع:درسنامه
ارسال توسط کاربر محترم سايت :king007
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image