جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چگونه چند آدرس ايميل را با يک جيميل مديريت کنيم؟
-(26 Body) 
چگونه چند آدرس ايميل را با يک جيميل مديريت کنيم؟
Visitor 5934
Category: دنياي فن آوري
شما چند آدرس ايميل داريد؟ يکي؟ دو تا؟ شايد هم چند تا. به نظر شما کدام يک درست تر است؟ اينکه فقط يک آدرس ايميل داشته باشيم يا چند تا؟ کاربران زيادي هستند که فقط از يک آدرس ايميل استفاده مي کنند اما ما به شما مي گوييم که بهتر است چند تا داشته باشيد. در ايميل مهم است که روابط کاري و شخصي تان را از هم جدا کنيد. بنابراين شما يک ايميل شخصي داريد که براي روابط شخصي با دوستان، آشنايان و خانواده به کار مي بريد و يک ايميل کاري که براي روابط کاري تان استفاده مي کنيد. ممکن است آدرس ايميل کاري تان يک آدرس تحت يک دامنه خاص باشد.
مثلا ممکن است آدرس ايميل شخصي تان: reza.salamati@gmail.com
و آدرس ايميل کاري تان: salamati@yourcompany.com
در نهايت به شما مي گوييم که بد نيست يک آدرس ايميل سوم هم داشته باشيد. هنگام وبگردي مواقع زيادي پيش مي آيد که بايد در سايت هاي مختلفي که خيلي هم قابل اعتماد نيستند، ثبت نام کنيد. اگر از ايميل شخصي يا کاري تان براي ثبت نام استفاده کنيد احتمالا با انبوهي از نامه هاي اسپم و تبليغاتي ناخواسته مواجه مي شويد. در اين حالت بهتر است يک ايميل سوم براي ثبت نام هاي اين چنيني داشته باشيد و هيچ وقت از آدرس ايميل کاري و شخصي تان استفاده نکنيد.
اما شما از اينکه هر روز چندين اکانت ايميل را باز کرده و کنترل کنيد، خسته شده ايد. چاره چيست؟ اينکه همه ايميل ها را تعطيل کرده و فقط از يکي استفاده کنيم؟ يا اينکه اين همه زحمت را به جان خريده و کلي از وقت مان را تلف کنيم؟ جيميل راه حل کاملا جالب و مناسبي را در اختيار تان مي گذارد. اينکه پيام هاي همه ايميل ها را يکجا در inbox جيميل دريافت کنيد. و حتي از طريق صفحه Compose، پيام تان را با آدرس هر اکانتي که لازم است ارسال کنيد. به اين صورت شما يک اکانت جيميل مرکزي داريد که تمام آدرس هاي ايميل شما را مديريت مي کند.
ابتدا به نحوه دريافت پيام هاي همه ايميل ها بر روي جيميل مي پردازيم. اين امکان را در جيميل mail Fetcher مي نامند.
1- براي اين کار قبل هر چيز بايد مطمئن شويد که اکانت ايميلي که مي خواهيد پيام هاي آن را در جيميل هم دريافت کنيد، دسترسي POP3 را براي شما فراهم مي کند. بسياري از سرويس هاي ايميل شخصي اين امکان را دارند، هات ميل هم به راحتي اين کار را براي تان ممکن ساخته است. اما متاسفانه ياهو اين قابليت را فقط با پرداخت هزينه در اختيار کاربران ويژه اش مي گذارد. اگر هم مي خواهيد پيام هاي اکانت جيميل ديگري را از طريق اين اکانت تان دريافت کنيد، تنها کافي است قابليت POP3 آن اکانت را فعال کنيد.
2- در صفحه تنظيمات‌ (Settings) جيميل، تب Accounts and Import را باز کنيد. در بخش Check mail using POP3 بر روي دکمه Add POP3 email account کليک کنيد.
3- در صفحه اي که باز مي شود، آدرس کامل اکانت ايميلي را که مي خواهيد پيام هاي آن را در جيميل دريافت کنيد، وارد نماييد. مثلا yourname@yourcompany.com حال دکمه Next Step را کليک کنيد.
4- جيميل اطلاعات ايميل وارد شده را دريافت کرده و نشان مي دهد. اگر تنظيمات درست هستند، رمزعبور مربوط به آن اکانت را وارد کنيد. در اينجا مي توانيد با تيک زدن Label incoming messages برچسبي هم براي ايميل هايي که از اين اکانت دريافت مي شوند، انتخاب کنيد. حال دکمه Add Account را بزنيد.
نکته 1: اگر فکر مي کنيد نگهداري يک نسخه از هر ايميل دريافتي بر روي سرور آن ايميل ضروري است، عبارت Leave a copy of retried message on the server را تيک بزنيد. در اين صورت جيميل وقتي ايميل هاي جديد آن اکانت را دريافت مي کند يک نسخه اش را هم روي سرور اصلي آن اکانت باقي مي گذارد. البته فراموش نکنيد که روشن کردن اين گزينه در عين حال که يک پشتيبان از ايميل هاي شما باقي مي گذارد، سبب مي شود که اکانت ايميل شما خالي نشود و اگر محدوديت حجم داشته باشيد ممکن است بسته به تعداد ايميل هايي که دريافت مي کنيد با کمبود جا مواجه شويد.
هميشه ظرفيت اکانت ايميل تان را بررسي کنيد. به خصوص در مورد ايميل هاي کاري که از طرف شرکت، دانشگاه يا سازماني در اختيار شما قرار داده شده. اگر اکانت شما پر بشود ايميل هاي دريافتي جديد شما برگشت مي خورد و هرگز به دستتان نمي رسد. بنابراين روي اين موضوع حساسيت خاصي به خرج دهيد.
نکته 2: اگر ايميلي را که مي خواهيد ثبت کنيد بر روي سرور شخصي شما است، نام کاربري را به همراه يک علامت + وارد کنيد. مثلا اگر ايميل شما yourname@yourcompany.com است، در بخش نام کاربري وارد کنيد : yourname+yourcompany.com
البته اين موضوع در مورد همه سرورها صدق نمي کند و ممکن است روي سرور ايميل شرکت شما متفاوت باشد. در صورتي که در اين مرحله با مشکل مواجه شديد نام کاربري را به صورت آدرس کامل ايميل وارد کنيد. اگر اين روش هم جواب نداد وقت اش است که از مدير سرور شرکت تان در اين مورد سوال کنيد!
5- تا اينجا به جيميل گفتيد که ايميل هاي شما را از يک اکانت ديگر دريافت کند. اما براي تکميل کار بايد به جيميل بگوييد که امکان ارسال ايميل از اکانت جديد را هم از طريق جيميل برايتان فعال کند. در صفحه بعد جيميل از شما سوال مي کند که آيا مي خواهيد از اين آدرس براي ارسال ايميل هم استفاده کنيد؟ اگر مايل به اين کار هستيد گزينه Yes, I want to be able to send mail as را انتخاب کنيد. در غير اين صورت عبارت No را کليک کنيد. در انتها دکمه Next Step را بزنيد.
نکته: اگر گزينه Yes را انتخاب کرده باشيد، تعدادي مراحل اضافي را بايد بگذرانيد. که در ادامه همين درس توضيح داده شده است.
6- کار تمام است، حال جيميل بسته به تعداد ايميل هاي دريافتي از آن اکانت، به صورت خودکار زمان کنترلي را براي آن تعيين کرده و در آن زمان ها سرور آن ايميل را براي دريافت پيام هاي جديد چک مي کند. اين زمان معمولا يک ساعت يک بار است.
7- هر لحظه که نياز باشد که به صورت دستي ايميل تان را براي دريافت پيام جديد کنترل کنيد، کافي است به همين تب Account and Import بياييد و در بخش Check mail using POP3 در جلوي اکانت مورد نظر، بر روي لينک Check mail now کليک کنيد. جيميل همان لحظه ايميل مورد نظر را چک کرده و اگر ايميل جديدي باشد، آن را دريافت مي کند.

ارسال پيام با آدرس ايميل هاي مختلف از درون جيميل
 

حال ممکن است نياز داشته باشيد که از طريق ديگر ايميل ها هم پيام هايي را ارسال کنيد. باز هم ورود جداگانه به هر اکانت سخت است! نگران نباشيد، جيميل براي اين مشکل هم فکري کرده است. شما مي توانيد تا 20 آدرس ايميل را به عنوان فرستنده در جيميل ثبت کرده و به راحتي در صفحه ارسال ايميل از آنها استفاده کنيد.
1- در صفحه تنظيمات (Settings) جيميل برگه Accounts and Import را باز کنيد.
2- در بخش Send mail as بر روي دکمه Send mail from another address کليک کنيد.
3- در پنجره باز شده نام ارسال کننده را نوشته و آدرس کامل ايميل را هم وارد کنيد. سپس دکمه Next Step را بزنيد.
نکته: هنگامي که در مرحله 5 بخش قبلي گزينه Yes را براي اضافه کردن ايميل به عنوان فرستنده وارد کنيد، به صفحه ذکر شده در اين مرحله منتقل خواهيد شد.
4- در اين صفحه گزينه Sent through Gmail را انتخاب کرده و Next Step را بزنيد.
5- حال جيميل براي اطمينان از مالکيت شما بر ايميل وارد شده، در اين مرحله، پيام تاييديه اي براي آن ايميل ارسال مي کند. لازم است به صورت دستي به آن ايميل وارد شده و لينک تاييديه را کليک کنيد. براي ارسال ايميل تاييديه دکمه Send Verification را بزنيد.
6- حال در پنجره بعدي دو روش تاييد در اختيارتان مي گذارد. يا اينکه کد تاييديه درون ايميل ارسالي را کپي کرده و در اين کادر وارد کرده و آنگاه دکمه Verify را کليک کنيد. يا اينکه بر روي لينک Close window کليک کرده و اين صفحه را ببنديد. حال بر روي لينک تاييديه درون ايميل دريافتي کليک کنيد تا هويت شما توسط گوگل تاييد شود.
نکته: دقت کنيد که قبل از بستن اين صفحه ايميل تاييديه را دريافت کرده باشيد. اگر هنوز آن را دريافت نکرده ايد، بر روي لينک Resend email در بالاي صفحه کليک کنيد تا ايميل تاييديه دوباره ارسال گردد.
7- با کليک بر روي لينک تاييديه درون ايميل به صفحه اي منتقل مي شويد که در بالاي آن عبارت Confirmation Success نوشته شده است. کار تمام است، اين صفحه را بسته و به جيميل خود برويد.
شيوه ارسال ايميل از طريق اکانت هاي مختلف وارد شده در جيميل:
1- دکمه Compose mail را بزنيد تا به صفحه ارسال ايميل جيميل منتقل شويد.
2- در بالاي صفحه و زير دکمه Send گزينه From را مي بينيد. اين گزينه اکنون به يک منوي باز شونده تبديل شده و ايميل اصلي جيميل تان به عنوان پيش فرض انتخاب شده است.
3- از ميان ليست باز شده ايميلي که مي خواهيد پيام تان از طريق آن و با آدرس آن به گيرنده برسد را انتخاب کنيد.
4- به همين راحتي. بقيه مراحل را همانند ارسال يک ايميل عادي طي کرده و دکمه Send را بزنيد. حالا شما چند اکانت ايميل را در يک اکانت جيميل قرار مي دهيد و آنها را با ليبل از يکديگر جدا مي کنيد. در عين حال مي توانيد با هر کدام که خواستيد ايميل ارسال کنيد. موفق باشيد.

منبع:درسنامه
ارسال توسط کاربر محترم سايت :king007
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image