جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نحوه فعاليت مرورگرهاي اينترنت
-(0 Body) 
نحوه فعاليت مرورگرهاي اينترنت
Visitor 614
Category: دنياي فن آوري
تمام بخش‌هاي اينترنت برپايه يک مدل سرويس دهنده و مشتري (Server/client) کار مي‌کند. مرورگر اينترنت نيز بخشي از اين مدل است.
براي دسترسي به صفحات مختلف وب، کامپيوتر شما نياز به يک کلاينت وب دارد. اين کلاينت همان برنامه مرورگر است.
وقتي به دنبال باز کردن صفحه‌اي از وب آدرس آن را وارد مي‌کنيد، مرورگر درخواستي را به وب‌ سرور مربوط ارسال مي‌کند که شامل محتواي صفحه مورد نظر و يک سري اطلاعات ديگر است.
در اکثر مواقع وقتي مرورگر از سرور درخواستي مي‌کند، از آن مي‌خواهد که صفحات ساخته شده با زبان‌هاي برنامه نويسي مخصوصي را به آن‌ها بازگردانند. مرورگر سپس اين زبان را ترجمه و تبديل به صفحات خوانا و قابل رويت برروي مانيتور تبديل مي‌کند. HTML، Java و ActiveX از رايج‌ترين زبان‌هاي برنامه نويسي، JavaScript يک زبان اسکريپت نويسي و AJAX از پرکاربردترين تکنيک‌هاي طراحي صفحات وب هستند.
بعضي اوقات محتواي خاصي مانند فايل صوتي، تصويري يا انيميشن در داخل يک صفحه وب اضافه مي‌شود که به تنهايي توسط برنامه اصلي مرورگر قابل خواندن و اجرا نيست. مرورگر براي اجرا کردن اين محتوا نياز به برنامه‌هاي جانبي به نام Plug-in دارد. هر مرورگر داراي تنظيمات پيش‌فرضي است که طريقه و چگونگي اجراي محتواي مختلف توسط Plug-Inها را تنظيم مي‌کند.
در چند سال اخير مرورگرهاي وب به مدد زبان‌هاي برنامه نويسي جديد و همچنين نرم‌افزارها و Plug-inهاي متنوع به برنامه‌هايي چند منظوره تبديل شده‌اند. اکنون هر کس مي‌تواند با نسخه‌هاي جديد مرورگرهاي اينترنت چت کند، موزيک گوش کند، در يک ويدئو کنفرانس شرکت کند و يا حتي برنامه‌هاي کاربردي نظير مايکروسافت آفيس را اجرا کند.

نحوه فعاليت مرورگرهاي اينترنت

تاريخچه مرورگرهاي اينترنت
تاريخچه اولين مرورگر اينترنت به دهه 80 و 90 ميلادي باز مي‌گردد، زماني که تيم برنرز لي در سازمان تحقيقات هسته‌اي اروپا (CERN) مفهوم شبکه تارگستر جهاني را معرفي کرد و برروي يک کامپيوتر NeXT‌ مرورگري به نام WorldWideWeb توليد کرد.
در سال 1991 و 1992 ‌تيم برنرزلي و يک دانشجوي محقق در CERN مرورگر برنرزلي را از فضاي NeXT به برنامه نويسي C بردند و مرورگري به نام libWWW طراحي کردند. در همان سال يک دانشجوي رياضي ديگر در CERN مرورگري به نام Line Mode توليد کرد که برروي سيستم عامل DOS اجرا مي‌شد.
يکي از کامل‌ترين مرورگرها در سال 1993 توسط مارک اندرسون و اريک بينا به نام Mosaic طراحي شد که برروي سيستم عامل UNIX، ويندوز و اپل قابل اجرا بود. اين مرورگر اولين مرورگر با قابليت اجراي صدا، تصوير و ويدئو بود.
در 1994 محققان شرکت Telenor‌ نروژ مرورگر Opera‌ را طراحي کردند و يک سال بعد دو نفر از اين تيم تصميم به تجاري کردن اين نرم‌افزار گرفتند و به اين ترتيب در تابستان 1996 نسخه 2?1 اپرا برروي اينترنت قرار گرفت.
مرورگر موزيلا اولين بار در سال 1994 به نام موزيلاي بتا نسخه 0?96 منتشر شد. نسخه اصلي موزيلا اولين مرورگر تجاري بود که براي نصب برروي کامپيوترهاي شخصي قابل نصب بود. در سال 2002 نسخه منبع باز مرورگر Netscape به نام Mozilla منتشر شد.سپس با افزايش محبوبيت اين مرورگر از سال 2004 مرورگر شرکت Netscape‌ تحت نام Firefox عرضه شد.
در آکوست 1995، مايکروسافت سيستم عامل ويندوز 95 را معرفي کرد که برنامه مرورگر اينترنت (Internet Explorer) بخشي از آن بود. تنها يک سال بعد از آن IE محبوبيت بسيار زيادي پيدا کرد و در سال 1999 پرکاربرترين مرورگر اينترنت شد.
در سپتامبر 2008 شرکت گوگل با انجين WebKit اولين نسخه مرورگر کروم را معرفي کرد. محبوبيت کروم به دليل آسان بودن کار با آن و همچنين سرعت بالايش باعث شد تا تنها يک سال بعد 7?98 درصد بازار مرورگرها به تسخير آن درآيد. اکنون کروم برروي ويندوز، مکينتاش و لينوکس در 50 زبان مختلف قابل دسترس کاربران اينترنت است.
منبع:http://www.barsam.ir
ارسال توسط کاربر محترم سايت :hasantaleb
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image