جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
8 نکته براي بهبود سرعت بارگذاري صفحات وردپرس
-(5 Body) 
8 نکته براي بهبود سرعت بارگذاري صفحات وردپرس
Visitor 374
Category: دنياي فن آوري
اگر شما هم يک وبلاگ و يا حتي سايت بر پايه وردپرس داريد، قطعا متوجه خواهيد شد که بعد از افزايش بازديد وبلاگتان، صفحات خيلي دير بارگذاري مي شوند. علاوه بر افزايش ترافيک، استفاده از پلاگين هاي زياد يکي ديگر از دلايلي است که باعث مي شود سرعت بارگذاري وب سايت و يا وبلاگ شما کاهش يابد. اما در اينجا 8 راه براي بهبود سرعت بارگذاري صفحات وردپرس درج شده است.

1- کاهش دادن تعداد تصاوير سايت
 

تصاويري که بر روي وبلاگ شما قرار مي گيرند حجم زيادي را اشغال مي کنند، اين تصاوير به دو دسته تقسيم مي شوند؛ تصاويري که شما در پوسته (قالب) وبلاگتان استفاده کرده ايد و تصاويري که در پست هاي وبلاگتان درج شده اند . عکس هايي که در پوسته استفاده مي کنيم، معمولا براي هدر، فوتر و … است، اگر نيازي به عکس نداريد از گذاشتن ان در وب سايت خود اجتناب کنيد. دسته دوم تصاويري هستند که شما در پست هاي وبلاگتان از آنها استفاده مي کنيد. شما مي توانيد قبل از اينکه اين تصاوير را در سايت خود قرار دهيد حجمشان را کمتر کنيد. به طور مثال از سايت ” آنلاينن ايميج اپتيمايزر” استفاده کنيد و يا در فتوشاپ عکس ها را براي صفحات وب ذخيره کنيد.

2- از ادامه مطلب استفاده کنيد
 

اگر مقاله و يا نوشته شما بيش از 1500 کلمه است بايد آن را به دو قسمت تقسيم کنيد، به طول مثال مي توانيد از ادامه مطلب بهره بگيريد. اين امکان در وردپرس وجود دارد ولي خيلي ها از آن استفاده نمي کنند. با استفاده از ادامه مطلب شما زمان بارگذاري آن پست را کاهش مي دهيد.

3- نسخه وردپرس را به آخرين ورژن ارتقا دهيد
 

هميشه سعي کنيد که نسخه وردپرس خود را به آخرين نسخه ارتقا دهيد. اين امکان در وردپرس به صورت اتوماتيک وجود دارد، شما تنها با يک کليک مي توانيد وردپرس خود را همراه با پلاگين هاي نصب شده به آخرين نسخه ارتقا دهيد. به ياد داشته باشيد که قبل از ارتقا به نسخه هاي جديدتر هميشه يک بک آپ از اطلاعات سايت خود تهيه کنيد.

4- پلاگين هايي که استفاده نمي کنيد را غير فعال کنيد
 

تعداد کثيري از پلاگين هاي موجود براي وردپرس، کدهاي سي اس اس و جاوا اسکريپت را در سايت شما قرار مي دهند. همانطور که مي دانيد استفاده زياد از جاوا اسکريپت در طراحي وب سايت زياد توصيه نمي شود. براي همين اگر پلاگيني داريد که از آن استفاده نمي کنيد آن را غير فعال کنيد. همچنين مي توانيد دايرکتوري پلاگين هاي وردپرس را جستجو کنيد تا اگر پلاگين بهتري انتشار يافته است آن را جايگزين نسخه قديمي بکنيد.

5- پلاگين WP-SuperCache را نصب کنيد
 

اين پلاگين يکي از بهترين پلاگين ها براي وردپرس است، با استفاده از اين پلاگين مي توايند سرعت بارگذاري صفحات وردپرس را به طور قابل توجهي افزايش دهيد. براي چگونگي فعال کردن و نصب اين افزونه، به پلاگين اصلي آن در وردپرس مراجعه کنيد.

6- پوسته خود را ساده تر طراحي کنيد
 

کدهايي که فايل footer.php و header.php قرار دارند مي توانند فضاي زيادي از سروهاي شما را اشغال کنند. براي همين هميشه سعي کنيد که اين فايل ها را ساده تر طراحي کنيد. لازم به ذکر است که شما مي توانيد فايل هاي سي اس اس خودتان را هم فشرده کنيد تا اينطوري حجمشان کمتر شود. اگر تعداد زيادي سي اس اس داريد، آنها را مي توانيد به يک فايل سي اس اس تبديل کنيد تا زمان فراخواني تک تک فايل هاي سي اس اس کاهش يابد.

7- براي فايل هايتان تاريخ انقضا تعيين کنيد
 

با قرار دادن تاريخ انقضا در فايل هايتان ( عکس ها / سي اس اس و جاوا اسکريپت ) مرورگري که بازديدکننده از آن استفاده کرده است، اين فايل ها را ذخيره مي کند و ديگر نيازي نيست تا هر بار که بازديدکننده از سايت شما ديدن مي کند اين تصاوير مستقيم و جديد بارگذاري شوند. براي اضافه کردن اين امکان براي فايل هايتان، ابتدا فايل htaccess. را باز کرده و سپس کدهاي زير را در آن ذخيره کنيد:

ExpiresActive On
ExpiresByType image/gif A2592000
ExpiresByType image/png AA2592000
ExpiresByType image/jpg AA2592000
ExpiresByType image/jpeg AA2592000
 

8- افزونه php_speedy را نصب کنيد
 

کار اين افزونه فشرده سازي فايل هاي جاوا اسکريپت، سي اس اس و… است. با استفاده از اين افزونه مي توانيد سرعت بارگذاري سايت خود را چند برابر کنيد.
اميدوارم اين نکته ها به دردتان بخورد، چرا که وردپرس يکي از بهترين سيستم هاي بلاگ نويسي است و شخصا يکي از طرفداران سرسخت و پر و پا قرص اين سيستم مديريت محتوا هستم.


منبع:http://www.barsam.ir
ارسال توسط کاربر محترم سايت :hasantaleb
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image