جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
10 نکته مهم براي محافظت از پست الکترونيک‌
-(7 Body) 
10 نکته مهم براي محافظت از پست الکترونيک‌
Visitor 412
Category: دنياي فن آوري
پست الکترونيک و پيغام رسان فوري (IM) انواع فوق‌العاده‌اي از ابزار ارتباطي براي در ارتباط بودن با خانواده، دوستان و شريکان تجاري هستند. اما، استفاده از آنها به صورت نابخردانه مي‌تواند شما و کامپيوترتان را در معرض اسپم، کلاهبرداري‌هايي مانند فيشينگ، ويروس‌ها، و ديگر خطرات آنلاين قرار دهد. اينجا به چند نکته براي اجتناب از اين نوع خطرات مي پردازيم.

1. نرم افزار امنيتي کاملي فراهم نماييد.
 

اطمينان حاصل کنيد که نرم افزار امنيتي که شما انتخاب کرده‌ايد، از شما و کامپيوتر شخصي تان در برابر ويروس‌ها، کرم‌ها، تروجان‌ها، ايميل‌هاي ناخواسته (اسپم)، کلاهبرداري‌هاي فيشينگ، و ديگر بدافزار محافظت مي‌کند. بايستي ديواره آتشي (firewall) هم فراهم کنيد که بتواند ارتباط اينترنتي شما را کنترل کرده و ترافيک ناخواسته به و از کامپيوتر شخصي‌تان را متوقف گرداند. به شکل ايده‌آل، شما بايد يک مجموعه سرويس امنيتي يا Security Suite از يک شرکت امنيتي معتبر را داشته باشيد که از به روز رساني و ارتقا خودکار بهره مي‌برد.

2. آدرس پست الکترونيک خود را تنها در اختيار افراد مورد اطمينان قرار دهيد.
 

تنها خانواده، دوستان، و آشنايان تجاري مورد اطمينان‌تان بايستي آدرس ايميل شخصي‌تان را داشته باشند. پست الکترونيک‌تان را در وب‌سايت‌ها، فروم ها، يا در چت روم‌ها ارسال نکنيد. اگر آدرس پست الکترونيک‌تان را ارسال نماييد، در نتيجه مستعد دريافت اسپم يا دست به دست شدن پست الکترونيک‌ بين هکرها و افراد سودجو هستيد. اگر علاقه‌منديد که مشترک خبرنامه يا وب‌سايتي شويد و ايميل تاييد را براي تبادلات اينترنتي نياز داريد، دقت کنيد که از يک آدرس پست الکترونيک جداگانه استفاده کنيد که ارتباطي با هيچ يک از اطلاعات شخصي‌تان ندارد. نمونه‌اي از يک آدرس پست الکترونيک جداگانه و بدون ارتباط با شما و اطلاعات شخصي تان، مي‌تواند اين آدرس باشد: zarafe@gmail.com.

3. زماني که ضميمه‌هاي يک نامه (Attachment) را باز مي‌کنيد و فايل‌هايي را از جانب خانواده و دوستان دانلود مي‌کنيد يا ايميل هاي ناشناخته را مي‌پذيريد، مراقب باشيد.
 

امکان دارد ويروس، کرم، يا تروجاني را به سادگي باز کردن پست الکترونيک و ضميمه‌هايش، يا با دريافت فايل از جانب دوستان، خانواده، يا ديگران به جان بخريد. اگر مي‌خواهيد فايل‌هايي را دانلود کنيد، اطمينان يابيد که نرم افزار امنيتي‌تان فعال بوده و دقت ويژه‌اي به هر اخطار ايجاد شده داشته باشيد.

4. وقتي که از برنامه‌هاي پيغام رسان فوري استفاده مي‌کنيد، باهوش باشيد.
 

اگر از برنامه پيغام رسان فوري (مانند ياهو مسنجر) براي ارتباط با دوستان و خانواده استفاده مي‌کنيد، هنگام ارسال اطلاعات شخصي‌تان مراقب باشيد. با استفاده از نام مستعار در پيغام رسان فوري از خودتان محافظت نماييد. هرگز افراد غريبه را به گروه‌هاي پيغام رسان‌تان نپذيريد. درباره چگونگي استفاده از پيغام رسان شخصي‌تان در محيط شغلي باهوش باشيد چرا که کارفرماي‌تان ممکن است شما را زير نظر داشته و پيغام‌هاي شخصي‌تان را نظاره‌گر باشد.

5. مراقب کلاهبرداري‌هاي فيشينگ باشيد.
 

کلاهبردارهاي فيشينگ از پست‌ الکترونيک جعلي و وب‌سايت‌هاي تقلبي، با ظاهري بسيار شبيه شرکت‌هاي تجاري قانوني استفاده مي‌کنند، تا کاربران ناآگاه را براي افشاي اطلاعات لاگين يا حساب کاربري شخصي فريب دهند. براي اطمينان، اگر ايميلي از يک شرکت تجاري دريافت داشتيد که شامل لينکي به يک وب‌سايت است، اطمينان يابيد که وب‌سايتي که شما از آن بازديد مي‌کنيد، قانوني و قابل اطمينان باشد. به جاي کليک بر روي آدرس وب‌سايت از طريق پست الکترونيکي که دريافت کرده‌ايد، مرورگر جداگانه اي باز کرده و آدرس مربوط به شرکت تجاري را مستقيما تايپ کرده و باز کنيد. همچنين مي‌توانيد با تماس مستقيم با شرکت تجاري فرستنده، دريابيد که پست الکترونيک در واقع از طرف آنها ارسال شده است يا خير.

6. از پست الکترونيکي، عاقلانه استفاده کنيد.
 

پست الکترونيک راهي فوق العاده براي در تماس بودن با دوستان و خانواده است، و به عنوان ابزاري براي مديريت کسب و کار نيز در نظر گرفته مي‌شود. حتي اگر شما نرم افزار امنيتي خوبي بر روي کامپيوتر شخصي‌تان داشته باشيد، هنوز دوستان و خانواده‌تان شايد از چنين حفاظتي برخوردار نباشند. مراقب باشيد که از طريق پست الکترونيک چه اطلاعاتي را ارايه مي‌کنيد. هرگز اطلاعات کارت اعتباري‌، شماره بيمه اجتماعي، يا ديگر اطلاعات خصوصي را از طريق پست الکترونيک ارسال نکنيد.

7. به ايميل هاي اسپم پاسخ ندهيد.
 

اگر ارسال کننده را نشناخته‌ايد، پاسخ ندهيد. حتي پاسخگويي به يک ايميل اسپم براي لغو اشتراک، مي‌تواند باعث ارسال اسپم‌هاي بيشتر براي شما شود.

8. آدرس پست الکترونيک پيچيده بسازيد.
 

با يک آدرس پست الکترونيک پيچيده، کار هکرها براي توليد خودکار پست الکترونيک، ارسال اسپم، يا هدف قرار دادن پست الکترونيک شما براي ديگر انواع حملات سخت‌تر مي‌شود. اطمينان يابيد که آدرس پست الکترونيک‌تان به صورتي است که بتوانيد به آساني آن را به خاطر بسپاريد. از حروف، اعداد، و ديگر علامات با ترکيب منحصر به فرد استفاده کنيد. اگر مي‌توانيد اعداد و حروف را تعويض کنيد. نمونه‌اي از يک پست الکترونيک پيچيده اين مي‌تواند باشد: tracy3socc3r2@gmail.com.

9. از رمزعبور قدرتمند و هوشمندانه استفاده کنيد.
 

اين کار باعث مي‌شود که شکستن رمزعبورتان براي هکرها سخت شود. مي‌توانيد رمزعبوري هوشمندانه با کمک حروف بزرگ، اعداد، علامات ويژه و با طول بيش از شش کاراکتر بسازيد. نمونه اي از يک رمز عبور قدرتمند مي‌تواند اين باشد: M0z!11aChr0m$.

10. هرگز اطلاعات شخصي‌تان را درون پنجره هاي پاپ آپ (بازشونده خودکار) وارد نکنيد.
 

گاهي اوقات يک کلاهبردار شما را به وب‌سايت يک سازمان حقيقي هدايت مي‌کند، اما سپس يک صفحه بازشوي غيرمجازِ ساخته شده توسط کلاهبردار با کادرهاي خالي ظاهر مي‌شود تا بدين شکل اطلاعات شخصي شما را کسب نمايد. اگر شما جاهاي خالي را پر نماييد، اطلاعاتتان تقديم کلاهبردار خواهد شد. نرم افزار مسدود کننده منوهاي پاپ آپ را نصب نماييد که به پيش‌گيري از اين نوع حملات کمک مي‌کنند. البته به صورت معمول اکثر آنتي ويروس ها و نرم افزارهاي security suite اين قابليت را دارند. علاوه بر اين نسخه هاي جديد مرورگرها هم مي توانند اين کار را براي شما انجام دهند.

منبع:ماهنامه شبکه
ارسال توسط کاربر محترم سايت :hasantaleb
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image