جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
15 حقيقتي که شايد درباره‌ي موتورولا ندانيد!
-(2 Body) 
15 حقيقتي که شايد درباره‌ي موتورولا ندانيد!
Visitor 356
Category: دنياي فن آوري
حتماً شما نيز از خبر جنجالي اين روزهاي دنياي IT بي‌اطلاع نيستيد. خريداري شاخه موبايل شرکت موتورولا يا Motorola Mobility توسط گوگل به مبلغ 12?5 ميليارد دلار که قطعاً حرکتي پيش به سوي تحولاتي عظيم در آينده‌ي اندرويد خواهد بود.
در ژانويه‌ي 2011، موتورولا به دو کمپاني مجزا تقسيم شد؛ Motorola Mobility و Motorola Solutions. در مطلب پيش رو همراه ما باشيد تا کمي بيشتر با گذشته‌ي موتورولا آشنا شويم.
اين شرکت نيز همچون اغلب غول‌هاي فناوري، فراز و نشيب‌هاي زيادي را تجربه کرده ‌است، هرچند که بارها در زمينه‌هاي مختلف نائل به کسب لقب «برترين» شده است.
1- در سال 1928 تحت عنوان شرکت سازندگي Galvin تأسيس گرديد و با ارائه‌ي مبدل باتري به عنوان اولين محصول، پا به عرصه‌ي تجارت گذاشت.
2- با معرفي يکي از اولين راديوهاي ساخته شده براي اتومبيل، در سال 1930، نام تجاري موتورولا متولد شد؛ بصورتي که motor مترادف با ماشين و ola برگرفته شده از لغت Victrola هم‌معني با صدا، در نظر گرفته شد. هرچند تغيير نام اين کمپاني به موتورولا تا سال 1947 به طور رسمي صورت نگرفت. در ابتدا اين راديوها تنها در اختيار سازمان پليس آمريکا بودند، و به مرور زمان اين فناوري پيشرفت کرده و منجر به تهيه‌ي دستگاهي جهت ارتباطات دوطرفه شد.

15 حقيقتي که شايد درباره‌ي موتورولا ندانيد!

3- در سال 1940، موتورولا يکي از تنها توليدکنندگان واکي-تاکي و با نام SCR-300 بود. همچنين در راستاي انجام قراردادي با سازمان جنگ آمريکا، موتورولا دست به توليد راه حلي جهت رفع مشکل ارتباطات پياده نظام‌هاي اين سازمان زد تا هنگام حرکت و مبارزه در جنگ جهاني دوم ارتباط ارتش و سربازان قطع نگردد. يک سال بعد، Handie-Talkie که برترين بيسيم قابل حمل آن دوره بود، توليد شد و به عنوان يک نام تجاري موتورولا در سال 1951 معرفي گرديد.
4- شرکت Galvin در سال 1943 اولين سهام عمومي موتورولا را به قيمت هر سهم 8?5 دلار به فروش گذاشت.
5- لوگوي معروف موتورولا در سال 1955 با طراحي Zeke Ziner معرفي شد. نشان M همراه با دو قله‌ي مثلثي شکل، نمايانگر چشم‌انداز رهبري مترقي اين شرکت بود.

15 حقيقتي که شايد درباره‌ي موتورولا ندانيد!

6- موتورولا با توليد اولين پيجر Pager در سال 1956 دوباره به اوج صنعت بازگشت. در حالي که در دهه‌ي 90 استفاده‌ي عمومي از Pager در حال افزايش بود، ايده‌ي اصلي موتورولا يا همان Handie-Talkie توسط بيمارستان‌هاي نيويورک بيش از پيش کاربرد داشت. پزشکان براي دريافت پيام‌هاي راديوئي تا شعاع 40 کيلومتري، ماهيانه 12دلار مي‌پرداختند. در سال 1995، موتورولا اولين Pager دوطرفه را با نام Tango معرفي کرد و کاربران را قادر ساخت تا پيام متني دريافت کرده و پاسخ دهند.
7- اين شرکت باز هم دست از پيشرفت برنداشت و در سال 1960 اولين تلويزيون صفحه بزرگ و بي‌سيم را به بازار عرضه کرد. سه سال بعد نيز اولين تلويزيون رنگي و مستطيل شکل را در جهان توليد کرد. هرچند موتورولا در سال 1974 بخش توليد تلويزيون خود را به Quasar، کمپاني مادر پاناسونيک ژاپن فروخت.
8- «گامي کوچک براي يک مرد، اما جهشي عظيم براي بشريت»، اين جمله‌اي بود که «نيل آرمسترانگ» در سال 1960 به عنوان اولين انساني که پا به ماه گذاشت، توسط دستگاه مخابره‌ي راديويي که موتورولا طراحي کرده ‌بود، بيان کرد.
9- اولين تلفن همراه نيز در سال 1973 توسط موتورولا ساخته شد و 10سال بعد DynaTAC 800X به عنوان اولين موبايل تجاري مورد تاييد FCC به بازار عرضه شد. در عکس زير، دکتر مارتين کوپر- مخترع تلفن همراه و نائب رئيس سابق موتورولا- را همراه با گوشي DynaTAC 800X مي‌بينيم.
10- موتورولا با معرفي MC68020، به عنوان اولين توليدکننده‌ي ريزپردازنده‌هاي 32 بيتي شناخته شد. اين چيپ با اندازه‌ي 3?8 يک اينچ، داراي 200،000 ترانزيستور بود.
11- در سال 1996، موتورولا سبک‌ترين تلفن بازار را با نام Motorola StarTAC عرضه کرد. تلفني که به لحاظ سبک طراحي نيز بسيار قابل توجه بود.
12- در سال 1998، اين شرکت جايگاه خود را به عنوان بزرگترين فروشنده‌ي تلفن همراه، به نوکيا سپرد.
13- موتورولا باز هم دست از خلاقيت برنداشت و در سال 1999، با عرضه‌ي اولين گوشي هوشمند جهان به نام iDEN i1000 plus که قادر به مرور web و استفاده از ايميل بود، به عنوان پيشرو در صنعت شناخته شد. اين گوشي اولين تلفني بود که قابليت‌هاي يک تلفن ديجيتال را با راديوي دوطرفه، Pager، مرورگر اينترنت، ايميل، فکس و ارسال پيام دوطرفه ترکيب کرده بود.
14- تا قبل از توليد آي‌فون، گوشي Motorola RAZR پرفروش‌ترين تلفن در بازار آمريکا بود. هرچند که امروز نيز اين گوشي به عنوان پرفروش‌ترين تلفن تاشوي دنيا شناخته مي‌شود. Motorola RAZR در عرض 4 سال بيش از 130ميليون خريدار داشت.
15- ماجراجويي‌هاي موتورولا با ورود به عرصه‌ي اندرويد به اوج خود رسيد. بدون توجه نسبت به برخي رکودها، Droid باعث شد تا موتورولا جايگاه اول سال را به عنوان برترين گجت سال از ديد «تايم» کسب کند. مدل‌هاي بعدي Droid X و Droid2 کمک کرد تا موتورولا دوباره به بازي بازگردد.
منبع:http://p30download.com
ارسال توسط کاربر محترم سايت :hasantaleb
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image