جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
باشگاه مخ ها
-(5 Body) 
باشگاه مخ ها
Visitor 480
Category: دنياي فن آوري

? نابغه ترين ها
 

10 نابغه برتر دنيا کي اند و چه کاره اند. شايد هم مي خواهيد ببينيد اسم تان در بين آن ها به چشم مي خورد يا نه...

1) آلبرت هافمن
 

شيميدان 101 ساله سوئيسي و احتمالا پيرترين آدم اين فهرست و محتمل ترين فرد براي اولين خروج از فهرست! (شايد بپرسيد چرا؟ يک کم فکر کنيد ديگر. حداقل از هوش و ذکاوت اين 10 نفر خجالت بکشيد!!). LSD معروف (اولين توهم زاي تاريخ) از ساخته هاي دست اين شيميدان است. يعني يک جورايي دوستان فضانورد، مديون آقاي هافمن هستند!

2) تيم برنرز
 

دانشمند و محقق علوم کامپيوتر. اين www که اول تمام سايت ها خودنمايي مي کند، از ابداعات اين آقاست که در حال حاضر در بهار 52 سالگي به سر مي برند.

3) جورج سوروس
 

سرمايه دار77 ساله آمريکايي که ثروت او حدود 10 ميليارد دلار تخمين زده شده است.

4) مت گرونينگ
 

انيميتور آمريکايي و خالق همان شاهکار دوست داشتني؛ «سيمپسون ها» که زمان خودش حسابي ترکاند اين انيميشن.

5) نلسون ماندلا
 

بعيد مي دانم که اين آقا نياز به معرفي داشته باشد. در عين حال براي کساني که نمي دانند بايد بگويم ايشان رهبر آفريقاي جنوبي است.

6) فردريک سنگر
 

شيميدان انگليسي و برنده 2 جايزه نوبل در شيمي. ملت بعد از سال ها دود چراغ خوردن در حسرت يک نوبل از دنيا مي روند، آن وقت اين آقا 2 تا نوبل برده تا به حال! واقعا که!

7) داريو فو
 

طنز نويس و نمايش نويس ايتاليايي که سال 97 برنده جايزه نوبل ادبيات شد. اگر اهل ادبيات باشيد حتما او را مي شناسيد.

8) استيفن هاوکينگ
 

فيزيکدان انگليسي که البته شهرتش در بين عامه مردم، بيش از آن که به خاطر فعاليت هاي علمي و تحقيقاتي اش باشد، به خاطر معلوليت عجيب و غريبش است.

9) اسکار نيه مه ير
 

معمار 100 ساله برزيلي و از پيشگامان اختراع بتن مسلح. ايشان خيلي روزگار پر باري را پشت سر گذاشته اند طوري که يک دوجين ساختمان از ايشان با معماري هاي خفن مدرن و پست مدرن در شهرهاي مختلف برزيل خودنمايي مي کنند؛ از ساختمان موزه بگير تا پارلمان.

10) فيليپ گلس
 

آهنگساز آمريکايي که 3 بار نامزد جايزه اسکار شده است. او را به عنوان يکي از تاثيرگذارترين آهنگسازان اواخر قرن بيستم مي شناسند.
تو هم که اين جايي....!!

? چهره هاي آشناي فهرست 100 نفره
 

طبيعتا وقتي خيلي باهوش باشي، خيلي هم معروف خواهي بود. فهرستي هم که موسسه creators synectics انتخاب کرده، پر از آدم هاي معروف است؛ آدم هايي که عکس تعدادي از آن ها را در زير مي بينيد. به خاطر کمبود جا فقط رفتيم سراغ بعضي هاي اين فهرست؛ يعني از هر کدام که خوشمان آمد، اسمش را اين زير نوشتيم. اميدواريم شما هم از همين ها خوش تان بيايد! ضمنا، شماره کنار هر فرد، جايگاه او در ليگ نوابغ است!!

? لري پيج و سرگئي برين
 

اين دو نفر آن قدر با هم صميمي و رفيق هستند که موسسه creators synectics آن ها را سر جمع، يک نفر حساب کرده. به هرحال خيلي بي انصافي بود اگردر اين فهرست نامي از اين 2 جوان نابغه روس و آمريکايي که با اختراع گوگل دنيا را زير و رو کردند، آورده نمي شد. اصلا اگر اين 2 نفر نابغه نيستند، پس نابغه کيست؟؟!
در بين کارگردان هاي در قيد حيات، انتخاب بدي به حساب نمي آيد. البته حيف است که نامي از برادران کوئن برده نشده است.

? نوام چامسکي
 

زبان شناس و فيلسوف معروف از دانشگاه MIT. حمايت بي حد و حصرش از آزادي بيان، زبانزد خاص و عام است. او حتي چند سال پيش حاضر شد با طرفداري از حق آزادي بيان فوريسون (يک استاد دانشگاه فرانسوي و از منتقدان جدي هولوکاست) روي محبوبيت خود ريسک کند.

? بيل گيتس
 

از سرمايه هاي او افسانه ها ساخته اند؛ مثلا اين که اگر از جيبش يک 1000 دلاري به زمين بيفتد، برايش صرف نمي کند که خم شود و آن را بردارد، چون در زمان لازم براي انجام اين کار، بيش از اين مبلغ را درمي آورد! به راست و دروغ اين حرف ها کاري نداريم اما بيل گيتس را همه به عنوان يک نابغه و يکي از سردمداران عصر جديد مي شناسند.

? محمد علي کلي
 

شايد ديدن اين اسم در اين جا کمي عجيب به نظر برسد. خصوصا با توجه به اين که زمان بسيار زيادي از دوراني که او در اوج شهرت و محبوبيتش بود، گذشته است. اما به هرحال چندين سال قهرمان بوکس سنگين وزن جهان بودن هم چيزي نيست که يک آدم معمولي از پس آن بر بيايد.

? مريل استريپ
 

تنها بازيگر اين فهرست. 14 بار نامزد دريافت جايزه اسکار شده و 2 بار هم آن را برده است. استريپ جزو معدود بازيگران زن موفق هاليوود است که براي موفقيتش از جذابيت هاي ظاهري خود استفاده نکرده است. يه همين دليل هنوز هم در سن 58 سالگي، نقش هاي درجه يک زيادي را بازي مي کند و کانديد اسکار مي شود. البته نبوغ هنري عجيب او نيز تاثير زيادي داشته است.

نوابغ زير ذره بين
 

آلبرت هافمن، تيم برنرز، جرج سوروس، مت گرونينگ، نلسون ماندلا، فردريک سنگر، داريو فو، استيفن هاوکينگ، اسکار نيه مه يرو فيليپ گلس؛ اين 10 نفر (که احتمالا نصفشان را نمي شناسيد يا حتي اسمشان به گوشتان نخورده تا به حال) 10 نابغه زنده و حي وحاضر در اين دنيا هستند؛ يعني اين که اگر مثلا اجدادتان افتخار مي کردند که در عصر نيوتن و ارشميدس! زندگي مي کرده اند، شما هم مي توانيد افتخار کنيد به زندگي در عصري که اين چند نفر مخ هايشان بودند! اين اسامي که براي تان پشت سرهم رديف کردم به انتخاب موسسه creators synectics بود که يک موسسه مشاوره بين المللي در لندن است. البته اين طور فکر نکنيد که اين دوستانمان در creators synectics خداي نکرده از اين شرکت هاي در پيتي و صدتا يک غاز تشريف دارند که اين روزها مثل قارچ در همه جاي دنيا پيدا مي شوند و يک پول ناقابلي مي گيرند و اسم تان را در ليست بلند بالاي مخ هاي جهان در رتبه مناسبي!! قرار مي دهند. نخير داداش، از اين خبرها نيست. به قول شاعر گاو نر مي خواهد و مرد کهن! يعني اين که همين جوري الکي الکي که نمي شود شما بياييد و بنشينيد آن بالا بالاها و آن وقت به قول سيد فيلم «گوزن» بگوييد: «نمرديم و نابغه هم شديم!» نحوه انتخاب اين ليست هم اين گونه بوده که موسسه creators synectics به 4هزار چهره علمي و فرهنگي در تمام جهان ايميل زده و از آن ها خواسته 10 نابغه حال حاضر جهان را معرفي کنند.
اين چهره ها هم که طبيعتا از سرشناس ترين انسان هاي روي اين کره خاکي بودند، بدون اين که از روي دست هم نگاه کنند نظرشان را اعلام کردند! نتيجه اين انتخابات، فهرستي شامل هزار و 100 نفر از آدم هاي معروف دنيا در زمينه هاي مختلف بود که البته حدود 40 درصد از اين مخ هاي عزيز، به رحمت ايزدي رفته بودند و طبق آن ضرب المثل اصيل مشهدي که اذعان دارد: «هرکي که خوابه، هستش به آبه!!» اين دوستان نمي توانستند در مرحله بعدي انتخابات نامزد شوند! بعد، موسسه از شرکت کنندگان در اين انتخابات خواست که به هر کدام از اعضاي اين فهرست، در 5 زمينه مختلف، از 1 تا 10 امتياز دهند؛ اعتبار فرهنگي، موفقيت، شهرت، توانايي ذهني و قابليت مواجهه نامتعارف با مسائل (ظاهرا اين مورد از همه مهم تر بوده است که ما انصافا حتي معنايش را هم نفهميديم؛ ما خيلي خنگيم آخه!!). به اين ترتيب، در نهايت يک فهرست 100 نفره آماده شد.

? هموطن سلام!
 

3 ايراني در بين 100 نابغه جهان
يک ويژگي جالب اين فهرست 100 نفره اين است که فرانسوي ها با آن همه ادعا در هنر و روشنفکري و پست مدرنيسم و قهوه و کافي شاپ! (چه ربطي داشت خدايي!!) هيچ کس را در اين فهرست نوابغ ندارند. ايران در اين بين، 3 نماينده دارد. درست است که هيچ کدام از اين عزيزان در ايران زندگي نمي کنند اما به هر حال هرجا که باشند ايراني هستند. حالا عجالتا با اين نوابغ ايراني يا ايراني الاصل آشنا شويد تا بعد:

1) دکتر علي جوان
 

رتبه دوازدهم از آن ايشان است. دکتر جوان 80 سال پيش در تهران به دنيا آمد و از فارغ التحصيلان دبيرستان البرز و دانشگاه تهران است. اگر از آن بچه درس خوان ها باشيد حتما در کتاب فيزيک دوره دبيرستان به نام دکتر جوان برخورده ايد که از ايشان به عنوان مخترع ليزر گازي نام برده شده است. او در دانشگاه هاي کلمبيا و MIT تدريس کرده و تا به امروز، بالاترين نشان افتخار انجمن اپتيک آمريکا و جايزه جهاني آلبرت انيشتين را برده است.

2) نيما ارکاني
 

رتبه سي و دوم از آن اوست. ارکاني 35 سال پيش در کانادا و در يک خانواده ايراني به دنيا آمده است. بعد از فارغ التحصيلي از دانشگاه تورنتو براي ادامه تحصيل به برکلي رفت و در فيزيک دکترا گرفت. ارکاني با حضور در گفت وگوهاي تلويزيوني و مطبوعاتي، در مورد مکان و زمان و تئوري هاي فيزيکي به زبان ساده صحبت مي کند. او در سال 2005 به خاطر شيوه نوينش در آموزش فيزيک، در هاروارد مورد تقدير قرار گرفت.

3) پرديس ثابتي
 

رتبه چهل و نهم (هم رتبه با مريل استريپ و هنري کيسينجر)؛ زيست شناس و انسان شناس. ثابتي ليسانس خود را از دانشگاه MIT گرفته و سپس در دانشگاه هاي آکسفورد و هاروارد به ادامه تحصيل پرداخت. ثابتي الگوريتمي ابداع کرده که به کمک آن مي توان تاثير ژنتيک را بر سير تکاملي امراض انساني بررسي کرد. او که هم اکنون 32 سال سن دارد، گيتاريست و تک خوان گروه موسيقي «هزار روز» هم هست.

? لئونارد کوهن
 

قيافه اش را که نگاه کني اصلامال اين حرف ها نيست اما قضيه، قضيه فلفل نبين چه ريزه است؛ کوهن ترانه هايي دارد که بعضي هايشان به تنهايي براي تمام عمر هنري يک انسان کفايت مي کند. البته او تا به حال دستش به نوبل ادبيات نرسيده است و انگار خودش هم بدش نمي آيد به همين گوشه نشيني ادامه دهد.

? جي.کي رولينگ
 

در نابغه بودن نويسنده اي که داستاني 7 جلدي با اين همه شکوه و عظمت را طي چند سال و با يک طرح از پيش تعيين و فکر شده خلق کرده است، نبايد شک کرد. مطمئنا اگر شما هم از طرفداران هري پاتر باشيد، اين گفته من را تصديق خواهيد کرد

منبع:www.aftabir.com
ارسال توسط کاربر محترم سايت : msjmsj77
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image