ترکيب کليدهاي Ctrl + F در کامپيوتر چه مي کند؟ احتمالا پاسخش را نمي دانيد. نگران نباشيد. بر اساس آمار گرفته شده 90 درصد کاربران نمي دانند کنترل اف براي چيست. پس نود درصد کاربران وقتي در يک صفحه بلند بالا دنبال يک کلمه مي گردند، وقتشان را به شدت تلف مي کنند. البته مي دانيم که رقم نود درصد را نمي توان به نارنجي خوان ها نسبت داد. اما در کل اين واقعيت ما را بر آن داشت، که تعدادي ميان بر کيبردي که اکثرا از آن بي اطلاع هستند را به شما معرفي نماييم. شايد آنها را بلد باشيد و شايد نباشيد اما يادگرفتن حتي يک ميانبر جديد هم در وقت شما صرفه جويي خواهد کرد. پس براي استفاده بهينه از زمان و بالا بردن بازدهيتان، ادامه مطلب را از دست ندهيد. قبل از شروع کار بهتر است کمي روي پايه ها کار کنيم. واقعا ببخشيد. اگر رقم نود درصد را نمي ديديم، اصلا اين نکات را بيان نمي کرديم. شما هم اگر 2 ماهي مي شود که کامپيوتر داريد، احتمالا اين قسمت را بلد هستيد. پس مي توانيد پاراگراف زير را نخوانيد.
عبارت CTRL مخفف کلمه Control مي باشد. کنترل کليد اصلي ميانبر ساز، براي کامپيوتر هاي شخصي ويندوزي مي باشد. اگر از مک استفاده مي کنيد، باز هم کليدي مشابه کنترل را داريد. اين کليد Command نام مي گيرد. Alt وShift هم مانند کنترل، کليد هاي اصلاحي هستند. وقتي اين کليد ها را به تنهايي فشار دهيد، هيچ اتفاق خاصي رخ نمي دهد. اما با فشار دادن اين کليد ها به همراه ديگر دکمه ها مي توانيد کارهايتان را بسيار سريع تر از حالت عادي انجام دهيد. اين همان مفهوم «ميانبر» در کامپيوتر هاست. در ادامه مي خواهيم تعدادي از مهم ترين ميانبر هاي کيبرد را به شما معرفي کنيم.
- Control + F يا Command + F روي مک
کنترل اف ميانبري است که دستور Find (پيدا کردن) را نمايندگي مي کند. اگر روي مرورگر وب باشيد و بخواهيد متني را روي يک صفحه جستجو کنيد بايد از اين ميانبر استفاده نماييد. با فشار دادن کليد هاي کنترل و اف، يک جعبه جستجو بالا مي آيد. متن مورد نظرتان را در اين جعبه تايپ کنيد تا مرورگر آن را در صفحه فعلي پيدا کند. اين ميانبر ممکن است به جز مرورگر ها با ساير اپليکيشن ها نيز کار کند. براي مثال مايکروسافت ورد و بقيه اپليکيشن هاي ويرايش متن، به طور حتم از اين ميانبر پشتيباني مي کنند. مي توانيد همين الان در اين صفحه نارنجي آن را امتحان کنيد و دنبال کلمه نارنجي بگرديد.
- Control + N يا Command + N روي مک
استفاده از اين ميانبر براي ساخت چيزي جديد کاربرد دارد. اگر اين ميانبر را در مرورگر وب فشار دهيد، يک پنجره جديد باز خواهد شد. در نرم افزار هاي پردازش متن، ويرايش تصوير و... استفاده از اين ميانبر، يک پرونده جديد را ايجاد خواهد کرد.
- Control + S يا Command + S روي مک
خوشبختانه اين ميانبر چندان غريبه نيست. با فشار دادن کليد هاي کنترل و اس، مي توانيد پرونده موجود را Save نماييد. اگر اولين بار باشد که پرونده خود را ذخيره مي کنيد؛ بايد موقعيت ذخيره سازي آن روي هارد و همچنين نامش را در کارد محاوره اي باز شده، تعيين کنيد. براي دومين بار ديگر خبري از کادر محاوره اي نخواهد بود و محتواي جديد جايگزين محتواي قبلي روي همان پرونده مي شود.
- Control + P يا Command + P روي مک
اگر مي خواهيد پرونده اي که ساخته ايد را پرينت بگيريد، بايد از اين ميانبر ها استفاده کنيد. به محض فشار دادن اين ميانبر پنجره پرينت باز مي شود. پرينتر خود را انتخاب کنيد و هر زمان که آماده بوديد روي دکمه پرينت کليک کنيد. پرونده شما پرينت خواهد شد. اين ميانبر تقريبا در هر اپليکيشني که از قابليت پرينت پرونده پشتيباني کند، کاربرد دارد.
- Alt + F4 يا Command + Q روي مک
ترکيب اين کليد ها اپليکيشن موجود را به طور کامل مي بندند. اين ميانبر در ويندوز، پنجره اي که انتخاب شده را مي بندد. در مک هم همينطور. فقط نکته اين که در مک، تشخيص اين که دقيقا روي کدام اپليکيشن فوکوس شده مشکل است. بنابر اين هميشه به گوشه بالا – سمت چپ نگاه کنيد و نام اپليکيشن را ببينيد تا مطمئن شويد که برنامه مورد نظر شما بسته خواهد شد.
- کليد Enter يا کليد Return در مک
کليد اينتر براي هر کاري مفيد است. معمولا وقتي ويندوز به شما پيام مي دهد و شما بايد Ok يا Cancel را انتخاب کنيد؛ مي توانيد از کليد اينتر به جاي کليک کردن روي اوکي بهره ببريد. در ويندوز، کليدي که دورش نوار رنگي کشيده شده يا دارد چشمک مي زند، به طور پيشفرض روي اينتر فعال است. در مک کليدي که آبي شده به Return عکس العمل نشان مي دهد. اينتر همچنين مي تواند براي خيلي کار هاي ديگر هم به کار رود. هنگامي که متني را روي گوگل جستجو مي کنيد و...
حالا که با ميانبر هاي پايه ويندوز و مک آشنا شديد، مي توانيد کار هاي خود را با سرعت بيشتر و دردسر کمتري انجام دهيد.
منبع:www.narenji.ir ارسال توسط کاربر محترم سايت :alipfcj