جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خط قرمزهاي ارتباط با شبکه هاي اجتماعي
-(3 Body) 
خط قرمزهاي ارتباط با شبکه هاي اجتماعي
Visitor 328
Category: دنياي فن آوري
شبکه هاي اجتماعي جزء آخرين و بهترين روشها براي ايجاد ارتباط بين کابران اينترنتي است . محيطي پر از آدم پر جنب و جوش که منتظر يک خبر جديد هستند تا در بوق و کرنا کنند و محيط شبکه را عوض کنند . با وجود شبکه هاي اجتماعي ديگر نمي توان تکان خورد . در کمتر از چند ثانيه آبروي چندين و چند ساله يک شرکت زير سوال مي رود و بر عکس ، محصولي از يک شرکت در عرض چند ثانيه به شهرت زيادي مي رسد . اين کار را مردم عادي انجام مي دهند و بخشي از زحمت تبليغات پر خرج شرکت هاي توليدي را مي کشند .طبق تحقيقات صورت گرفته در سال 2010 بيش از 35 درصد کاربران اينترنتي يک پروفايل در شبکه هاي مجازي دارند . 55 درصد آنها بيش از يک پروفايل و سه چهارم کاربران بين 18 تا 24 يک پروفايل اينترنتي دارند . 90 درصد اينها از اين سايتها براي ادامه دوستي خود و 49 درصد آنها براي برقراري ارتباط جديد استفاده مي کنند .
سايتهاي بزرگي مثل فيس بوک ، فرند فيد ، توييتر ، ماي اسپيس و … که به شما اجازه ساخت پروفايل شخصي را مي دهند و شما مي توانيد اطلاعات خصوصي خود را آنجا بنويسيد و اجازه انتشار آنها دست خودتان است . 40 درصد از کاربران اين اجازه را مي دهند تا هر فرد غريبه اي از پروفايلشان ديدن کنند و به اطلاعات شخصي شان دسترسي داشته باشند اما 60 درصد کاربران اين امکان را براي دوستان و اقوام خود محدود کرده اند .
در دسترس بودن اطلاعات شخصي شما براي هر فرد در اين شبکه ها مي تواند کاربردهاي خطرناکي را به همراه داشته باشد . 10 مورد از چيزهايي که به شما توصيه مي کنيم در شبکه هاي اجتماعي منتشر نکنيد را در ادامه بررسي مي کنيم .

1 – مکالمات شخصي
 

کاربران در فيس بوک مي توانيد اطلاعات شخصي را به ديوار کاربر ديگر ارسال کنند يا مطلب و عکس مورد نظر خود را روي ديوار کاربر ديگر قرار دهند . اما همانطور که از عنوان اطلاعات شخصي بر مي آيد لزومي ندارد که شما آنرا در بلندگو به جهانيان اعلام کنيد . اين يک قانون نوشته شده در اين شبکه ها نيست اما خودتان بايد عاقل باشيد . اطلاعات خصوصي بين شما و دوست شما مي تواند از طريق چت يا ايميل صورت بگيرد .

2 – طرح و برنامه هاي گروهي
 

اگر قصد برگزاري يک مهماني را داريد و يا يک جمع باش دوستانه را برنامه ريزي کرده ايد به هيچ وجه به صورت عمومي اعلام نکنيد . فرض کنيد اين پيغام را برادر ، خواهر يا اقوام دوست شما ببيند . خوشبينانه ترين اتفاق ممکن قطع ارتباط دوست شما به دليل فشار اطرافيان او مي باشد . ( صرفنظر از اينکه مي تواند حتي به قتل و خشونت کشيده شود ) .
اين پيغام را مي توانيد به صورت شخصي براي او ارسال کنيد و اين را هم بدانيد هر کس که اجازه ديدن پروفايل شما را دارد مي تواند اين پيام را آنجا بخواند .

3 – لينک کردن پروفايل ها
 

بسياري از کاربران فيس بوک در سايتهاي ديگر نيز پروفايل دارند و مطلبي که در يک سايت منتشر مي کنند را به سايتهاي ديگر نيز لينک مي دهند . اولا دوستاني که در فيس بوک داريد با دوستان شما در سايتهاي مشابه فرق مي کنند . براي مثال کارمندي در سال 2009 دليل نرفتن به سرکار را در آخر هفته بيماري خود اعلام کرده بود اما همان شخص عکسهايي از خود را در آخر همان هفته و در يک مهماني مجلل روي پروفايل فيس بوک خود قرار داده بود و اين خبر به راحتي به کارفرما رسيده بود و بنده خدا را اخراج کرد .

4 – اطلاعات محل کار
 

اينکه شما در چه شرکتي کار مي کنيد و سمت شما در آنجا چيست را همه نبايد بدانند . اينکه شما در کار خود ارتقاي رتبه داشته ايد اينکه جديدا به چه سمتي نائل شده ايد به خودتان مربوط است . با انتشار اين اطلاعات فقط بايد منتظر نقشه هاي رقيبان کاري خود باشيد .
61 درصد شرکتهاي مهم در دنيا از مطالبي که کارمندان آنها در شبکه هاي مجازي منتشر مي کنند مي ترسند و به آنها هشدار مي دهند . بعضي از شرکتهاي آي تي نيز استفاده از شبکه هاي اجتماعي را ممنوع کرده اند و حتي برخي از آنان آدرس اينترنتي آنها را بلاک کرده اند تا ديگر کسي نتواند در محل کار خود از آنها استفاده کند .

5 – تصاوير فرزندان خود
 

همه ما از سو ء استفاده هاي اينترنتي در اخبار و رسانه ها شنيده ايم . همه ما فکر مي کنيم اتفاق براي ديگران است مگر اينکه عکس اين قضيه اثبات شود . بسياري از دزدان آدم هاي باهوش اما بي شوادي هستند اما اگر يک آدم با سواد بخواهد دزد يا خلافکار شود خيلي بهتر ، سريعتر و راحت تر از دزدان معمولي مي تواند کار خود را انجام دهد . قرا دادن تصاوير خانوادگي از جمله عکس فرزند و همسر خود کار غلطي است .
انتظار نوشتن جملاتي همچون ” همسر من طاقت دوريم را در آخر هفته ندارد ” يا ” فرزند من امشب در خانه تنهاست ” فقط از يک انسان بي عقل مي رود .

6 – آدرس و شماره تلفن
 

اين مورد زياد نياز به توضيح ندارد . اگر شماره تلفن و آدرس شما را افراد غريبه و حتي دوستان شما در شبکه بدانند درهاي تهديد را به سوي خود باز کرديد . تصور کنيد بعد انتشار اين اطلاعات ، شما خبر از يک سفر آخر هفته اي مي دهيد . بقيه اش را خودتان تصور کنيد .

7 – اطلاعات شخصي سرمايه گذاري
 

شايد فکر کنيد کدام آدم احمقي اين اطلاعات را در اختيار ديگران قرار مي دهد اما اشتباه فکر مي کنيد . اينکه شما در چه بانکي پول مي گذاريد اينکه چه طرح هاي اقتصادي را دنبال مي کنيد اينکه چه مقدار پول از چه کسي مي خواهيد و هزار و يک مسئله مالي به افراد ديگر ربطي ندارد . دقيقا موقعي که فکر مي کنيد هيچ خطري تهديدتان نمي کند بلا سرتان مي آيد !!

8 – رمز عبور
 

اين قضيه هم اتفاق افتاده وگرنه در اين ليست قرار نمي گرفت . فرض کنيد پسورد پروفايل خود را به دوستتان مي دهيد تا براي شما تغييراتي را ايجاد کند و يا تصاويري را ارسال کند . بعد از مدتي ارتباط شما با آن فرد خط خطي مي شود و رمز شما هنوز همانيست که قبلا بوده و اين يعني تهديد .

9 – نشانه هايي براي شناسايي رمز عبور
 

اغلب افراد اشتباهاتي را موقع انتخاب پسورد انجام مي دهند مثل انتخاب نام اولين خودروي خود يا تاريخ تولد و از اين قبيل چيزها . اين گونه اطلاعات را در پروفايل خود قرار ندهيد چون احتمال اينکه يکي از اين چيزها را به عنوان رمز عبور خود انتخاب کنيد زياد است .

10 – تمام چيزهايي که نمي خواهيد منتشر شود
 

حقيقتهايي در زندگي تمام آدم ها هست که نمي خواهند ديگران از آن بو ببرند . عکسي از دوران بيماري ، دوران چاقي و لاغري و … عکس از روابط قبلي خود همسر سابق و… محل کار سابق و زندگينامه خود . مطمئن باشيد به محض درج اين اطلاعات در شبکه هاي اجتماعي ، آنها را در سايتهاي ديگر نيز پيدا خواهيد کرد. در کل اسرار زندگي ما را کسي نداند بهتر است و احساس آرامش بيشتري نصيبمان خواهد شد .
منبع:http://www.barsam.ir
ارسال توسط کاربر محترم سايت :hasantaleb
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image