جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
لطفاً گوشي‌خود را تميزکنيد!
-(6 Body) 
لطفاً گوشي‌خود را تميزکنيد!
Visitor 323
Category: دنياي فن آوري
رمز عبور خود را در جاي امني نگه مي‌داريد‌ يا اين‌كه اصلاً آن‌را به‌خاطر مي‌سپاريد‌؟ حتماً با انجام اين ترفندها خيال شما راحت‌تر است. به اين ترتيب، حتي اگر گوشي خود را جايي بگذاريد که خودتان حضور نداشته باشيد، باز هم نگران نخواهيد بود و مطمئن هستيد که کسي قادر به سرک‌کشيدن به درون موبايل شما نبوده و به محتوياتش دسترسي نخواهد داشت
هک‌کردن اسمارت فون‌ها با کمک چربي‌!
اسمارت‌فون‌هاي مجهز به صفحه لمسي بين کاربران از جذابيت ويژه‌اي برخوردار هستند و روزبه‌روز نيز بر محبوبيت آن‌ها افزوده مي‌شود. در يک کنفرانس امنيتي‌، گروهي از محققان به يکي از تهديدات امنيتي اشاره کردند که چنين گوشي‌هايي با آن مواجه هستند و اين موضوع در نوع خود بسيار جالب توجه است. آن‌ها معتقدند، باقي‌ماندن چربي روي صفحه‌هاي لمسي به‌طور بالقوه سبب مي‌شود اطلاعات مهم و حياتي صاحب گوشي فاش شود؛ همچنين بر اين عقيده‌اند كه لکه‌هاي پنهان‌، مکان‌هايي از نمايشگر را که به‌تازگي و به‌طور متناوب لمس شده‌اند، فاش مي‌کنند و حتي با بررسي آن‌ها مي‌توان به داده‌هايي که کاربر وارد کرده پي‌برد!

لطفاً گوشي‌خود را تميزکنيد!
شكل 1- لگوي رسم شده روي صفحه به‌عنوان يک رمز عبورگرافيکي‌؛ اين الگو رمز 215368479 را نشان مي‌دهد.
 

الگوهاي حاصل از وارد‌کردن رمز‌هاي عبور گرافيکي از جمله مواردي هستند که چربي باقي‌مانده روي سطح نمايشگر گوشي‌هاي لمسي‌، مي تواند آن‌ها را فاش کند. در گوشي‌هاي لمسي مبتني بر سيستم عامل آندروئيد رمز‌ عبورهايي وجود دارد که در آن کاربر الگويي را روي صفحه مي‌کشد که نمايانگر رشته‌اي از اعداد است (شكل 1‌).

لطفاً گوشي‌خود را تميزکنيد!
شكل 2- عکسي که از يک گوشي تهيه شده است. تحت يک نورپردازي مناسب اثر انگشت به‌خوبي ديده مي‌شود. مي‌توان با کمي بهبود تصوير توسط کامپيوتر‌، الگو را به‌طور مناسب‌تري شناسايي کرد.
 

با بررسي چنين اثري مي‌توان به رمز عبورهايي که اغلب توسط کاربر استفاده مي‌شوند، پي‌برد. در اين روش تحت نورپردازي خاص‌، از صفحه لمسي عکس گرفته مي‌شود (شكل2) و با کمي تنظيم و بهبود تصوير گرفته شده‌، در اغلب اوقات‌، همه يا بخشي از الگوي مورد استفاده به‌سادگي کشف مي‌‌شود. اين محققان دليل اين‌که چرا وجود آثار انگشت ناشي از چربي روي صفحه‌هاي لمسي را به‌عنوان تهديد بيان مي‌کنند، اين‌گونه شرح مي‌دهند‌: اين آثار تا مدت‌ها باقي مي‌مانند‌، امکان محو‌شدن اتفاقي آن‌ها بسيار کم است و مهم‌تر اين‌که جمع‌آوري و تجزيه ‌و تحليل آثار چربي با کمک تجهيزات در دسترس نظير يک دوربين و کامپيوتر به‌خوبي قابل اجرا است.
اين تحقيق به اسمارت‌فون‌هاي مجهز به صفحه لمسي محدود است که از الگوي رمز عبور آندروئيد (Android password pattern) استفاده مي‌کنند‌، اما محققان، ساير ابزارهايي را که (نظيرخود‌پردازها) از صفحات لمسي استفاده مي‌کنند نيز مستعد چنين حمله‌هايي مي‌دانند.
ارتباط ناشنوايان
هرچند افراد ناشنوا از طريق پيام کوتاه‌، قادر به استفاده از تلفن‌هاي همراه هستند، اما چنين راهکاري، يک راه حل ايده‌آل براي آن‌ها به‌شمار نمي‌آيد، زيرا ممکن است يک پيام کوتاه متني مفهوم مورد‌نظر را به‌خوبي به مخاطب منتقل نکند و همين موضوع کارايي آن‌را زير سؤال ‌ببرد. بر‌همين‌اساس، محققان همواره به‌دنبال راهکاري مناسب بوده‌اند تا امکان استفاده از تلفن‌هاي همراه موجود را براي افراد ناشنوا فراهم سازند.
با پيشرفت تلفن‌هاي همراه و مجهز شدن آن‌ها به نمايشگرهاي بزرگ‌تر و افزوده شدن امکان ثبت عکس و ويديو، اکنون افراد کم شنوا و ناشنوايي که از زبان اشاره به‌منظور ارتباط با ديگران استفاده مي‌کنند قادر خواهند بود با کمک تلفن همراه با ديگران ارتباط برقرار كنند‌: «‌شبيه ويديو کنفرانس، اما با زبان اشاره‌.» در اين راه مشکلاتي وجود دارد که از جمله آن‌ها محدوديت پهناي باند شبکه‌ها و نيز ناکارآمدي روش‌هاي فشرده‌سازي ويديويي است. اين مشکلات مانع از اين مي‌شود که اين افراد بتوانند تصاوير را به‌طور پيوسته ببينند و در نتيجه ممکن است برخي از اشاره‌ها و علائم را از دست بدهند.
اين موضوع در ايالات متحده به دليل محدوديت پهناي باند شبکه‌هاي تلفن همراه بيشتر از ساير نقاط جلب توجه مي‌کند. براي حل اين مشکل، گروهي از محققان دانشگاه واشنگتن روي پروژه‌اي تحت عنوان MobileASL کار مي‌کنند که در حقيقت، پروژه‌اي مربوط به فشرده‌سازي ويديويي بوده و با هدف ايجاد امکان ارتباط تلفني به زبان اشاره دنبال مي‌شود.
به‌دليل پهناي باند پايين شبکه بي‌سيم در امريکا، حتي بهترين كد‌گذارهاي ويديويي هم قادر نيستند، کيفيت ويديويي لازم را براي ارتباط تلفني به زبان اشاره به‌طور مناسبي فراهم کنند و در نتيجه، تصاوير ارسال شده معمولاً براي طرف مقابل قابل درک نيست. بر همين اساس، به يک روش فشرده‌سازي ويديويي بي‌درنگ نياز است تا بتوان توسط آن، ضمن حفظ کيفيت ويديو، داده‌ها را از طريق شبکه بي‌سيم موجود ارسال كرد. براي دستيابي به اين هدف، در پروژه MobileASL روش Encode جديدي ارائه شده که قابل رقابت با استاندارد فشرده‌سازي H.264/AVC است و آن‌طور که محققان مي‌گويند، مي‌تواند بر مشکل پهناي باند شبکه غلبه کند. اين روش آزمون‌هاي نخستين را پشت سر گذاشته اما به آزمون‌هايي در سطح وسيع‌تر نياز دارد تا کارايي آن مورد ارزيابي دقيق‌تري قرار گيرد. اين توضيح لازم است كه اکنون در کشورهايي نظير ژاپن که از پهناي باند بيشتري (شبکه هاي 3G) بهره‌مند هستند، از تلفن همراه به‌عنوان ابزاري براي ارتباط از طريق زبان اشاره استفاده مي‌شود.
WiMaX 2
تا چندي ديگر بايد شاهد ارتقاي جديدي در شبکه‌هاي بي‌سيم باشيم تا اوايل سال آينده ميلادي فناوري بي‌سيم پرسرعت WiMax 2 به‌عنوان يک استاندارد جديد ارائه خواهد شد و به‌اين ترتيب، سرعت دانلود ابزارهاي همراه افزايش خواهد يافت. به تازگي مجمع واي‌مكس اعلام ‌كرده‌ است، فناوري مبتني بر استاندارد 802.16m در نوامبر آينده توسط IEEE ارائه خواهد شد و طبق برنامه‌ريزي صورت گرفته، در سه ماهه نخست سال 2011 به‌طور رسمي از سوي IEEE Standards Association به تصويب خواهد رسيد. واي‌مكس‌2 قادر خواهد بود سرعت دانلود را به 120 مگابيت بر ثانيه برساند و ميزان latency را نيز کاهش خواهد داد. واي مكس 2 رقيب LTE (‌سرنام Long-Term Evolution) استاندارد 3G است.
واي‌مكس جديد حاميان سرسختي هم دارد. گروهي از شرکت‌هاي تأثيرگذار در صنعت موبايل نظير اينتل، موتورولا و سامسونگ دست به تشکيل WCI (‌سرنام WiMax 2 Collaboration Initiative‌) زده‌اند و خواهان همکاري WCI با مجمع واي مكس به‌منظور افزايش قابليت سازگاري ابزارها و تجهيزات مبتني بر استاندارد جديد و تسريع در پذيرش نسخه جديد واي مكس مبتني بر استاندارد IEEE 802.16m هستند. واي مكس2 با استاندارد واي مكس فعلي سازگار است و پيک انتقال داده را به بيش از سيصد مگابيت بر ثانيه مي‌رساند.
منبع:http://www.shabakeh-mag.com
ارسال توسط کاربر محترم سايت : hasantaleb
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image