جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
راهنماي خريد پردازنده‌هاي نسل دوم اينتل
-(9 Body) 
راهنماي خريد پردازنده‌هاي نسل دوم اينتل
Visitor 435
Category: دنياي فن آوري
اينتل دومين نسل از پردازنده‌هاي جديد خود را چند ماه پيش معرفي کرد که Sandy Bridge ناميده مي‌شوند. اين پردازنده‌ها جايگزين مدل‌هاي قبلي شده‌اند و کارآيي آنها نيز ارتقا پيدا کرده است.
پردازنده‌هاي جديد تعداد زيادي ندارند و به همين دليل انتخاب از ميان آنها چندان دشوار نيست. تنها بايد رده قيمت را مشخص کنيد و پس از آن مدل قابل انتخاب نيز مشخص مي‌شود.
اين پردازنده‌ها همگي داراي پيشوند Core هستند اما مدل آنها با پردازنده‌هاي قبلي نيز که داراي اين نام بودند متفاوت است.
در گذشته اينتل پردازنده‌هاي Cor 2 Duo را براي رايانه‌ها توليد مي‌کرد که کمتر از دو سال پيش با ورود مدل‌هاي جديد Core اين مدل‌ها نيز کمتر مورد توجه قرار گرفتند. تا کنون دو نسل از اين پردازنده‌ها توليد شده که Sandy Bridge به نسل دوم آنها اطلاق مي‌شود.
اگر قصد خريد رايانه داريد در حال حاضر پردازنده‌هاي اين گروه از مناسب‌ترين انتخاب‌هاي موجود در بازار هستند و بهتر است مدل‌هاي نسل اول را فراموش کنيد.
اين پردازنده‌ها روي مادربوردهايي با سوکت LGA 1155 نصب مي‌شوند و با تراشه‌هاي نسل ششم مادربوردهاي اينتل سازگار هستند در حالي که پردازنده‌هاي نسل اول براي سوکت LGA 1156 توليد مي‌شوند و از تراشه‌هاي نسل پنجم اينتل پشتيباني مي‌کنند.

راهنماي خريد پردازنده‌هاي نسل دوم اينتل

چگونه نسل اول و دوم را بشناسيم.
 

براي شناسايي پردازنده‌هاي نسل اول و دوم مي‌توانيد اين کار را از روي مدل آنها انجام دهيد. پردازنده‌هاي نسل اول داراي شماره مدل سه رقمي هستند.
مانند پردازنده‌هاي i3 540 يا i7 860. اما در پردازنده‌هاي نسل دوم يا سندي‌بريج عدد دو در ابتداي مدل اين پردازنده‌ها اضافه شده که نشان‌دهنده نسل دوم است. مدل‌هاي i3 2100 يا i5 2500 در خانواده سندي بريج قرار دارند. همانطور که از مدل‌ها نيز مشخص است اعضاي خانواده نسل دوم داراي شماره مدل چهار رقمي هستند.

کارت گرافيک فقط براي بازي است.
 

تمام پردازنده‌هاي جديد داراي يک هسته گرافيکي هستند و بنابراين اگر قصد اجراي برنامه‌هاي سه‌بعدي مانند انواع بازي‌ها را نداريد مي‌توانيد بدون نياز به کارت گرافيکي از توان اين پردازنده‌ها استفاده کنيد.
در گذشته، بخش گرافيکي روي مادربورد قرار مي‌گرفت و اصطلاحا به آن مادربوردها گرافيک آنبورد گفته مي‌شد اما حالا اين بخش درون پردازنده قرار مي‌گيرد.
البته توجه داشته باشيد که تمام مادربوردهاي نسل ششم داراي خروجي تصويري نيستند و براي استفاده از اين بخش بايد مادربوردي انتخاب کنيد که اين توانايي را داشته باشد.
مادربوردهاي نسل ششم که مدل تراشه آنها با حرف H مشخص شده است معمولا داراي خروجي گرافيکي هستند. اين مادربوردها از تراشه‌هاي H61 يا H67 استفاده مي‌کنند.

Core i3
 

زماني که اينتل سري اول پردازنده‌هاي Core را معرفي کرد براي دسته‌بندي آنها سه خانواده مجزا در نظر گرفت.
اولين خانواده که شامل مدل‌هاي ارزان قيمت مي‌شد با نام Core i3 در بازار منتشر شد. محصولات اين خانواده اگرچه قرار بود رده ارزان قيمت را به خود اختصاص دهند اما قيمت آنها باعث شد عملا در گروه متوسط‌ها قرار بگيرند.
در پردازنده‌هاي سندي‌بريج يا نسل دوم نيز اين رده‌بندي عينا تکرار شده است. يعني مدل‌هاي i3 براي پردازنده‌هاي ارزان و نيمه‌حرفه‌اي استفاده مي‌شوند و هنوز هم به دليل قيمت و کارآيي، موقعيت واقعي آنها در گروه متوسط است.
مهم‌ترين پردازنده اين گروه، مدل Core i3 2100 است که با حدود قيمت 150 تا 160 هزار تومان به فروش مي‌رسد. اين پردازنده براي کاربردهاي خانگي و اداري کاملا مناسب است و تقريبا تمام وظايف رايج براي سيستم‌هاي متوسط را انجام مي‌دهد.
براي يک سيستم نيمه‌حرفه‌اي يا بازي هم مي‌توان اين مدل را پيشنهاد کرد.پردازنده‌هاي اين گروه دوهسته‌اي هستند اما به دليل وجود قابليتي به نام Hyper-threading هر کدام از هسته‌ها در محيط سيستم‌عامل مي‌تواند به عنوان دو هسته‌ منطقي درنظر گرفته شود و مانند اين است که يک پردازنده چهارهسته‌اي استفاده شده است. اين قابليت نيز کمک زيادي به پردازش‌هاي همزمان چندين دستورالعمل مي‌کند.

Core i5
 

پردازنده‌هاي Core i5 براي سيستم‌هاي نيمه‌حرفه‌اي و حرفه‌اي بيشتر استفاده مي‌شوند. اين پردازنده‌ها داراي توان پردازشي بالاتري نسبه به مدل‌هاي i3 هستند و در آنها از قابليتي به نام Turbo Boost استفاده شده است که در صورت نياز به توان پردازشي بيشتر، فرکانس پردازنده را به صورت خودکار افزايش مي‌دهد.
اين روش نوعي اورکلاک اتوماتيک است و براي اجراي پردازش‌هاي سنگين کاربرد مناسبي دارد.
چهار مدل از اين خانواده در بازار ايران حضور دارند که شامل i5 2300 با قيمت 215 هزار تومان، i5 2400S با قيمت 240 هزار تومان، i5 2500 با قيمت 260 هزار تومان و در نهايت i5 2500K با قيمت 280 هزار تومان مي‌شوند.
بديهي است که آخرين مدل گفته شده، قوي‌ترين مدل اين گروه است. حرف k که در انتهاي نام اين پردازنده قرار دارد نشان‌دهنده وجود برخي مشخصات مانند توانايي اورکلاک بيشتر است با اين حال از نظر توان پردازشي در شرايط پيش فرض تفاوتي ميان دو مدل آخر نيست.
البته در حال حاضر مدل i5 2500K پرفروش‌ترين عضو اين خانواده است. پردازنده‌هاي خانواده i5 داراي چهار هسته پردازشي هستند و از فناوري هايپرتريدينگ پشتيباني نمي‌کنند.

Core i7
 

پردازنده‌هاي مدل Core i7 حرفه‌اي‌ترين مدل‌هاي نسل سندي‌بريج هستند و البته مدل‌هاي زيادي هم ندارند. اين پردازنده‌ها از فناوري هايپرتريدينگ براي افزايش مجازي تعداد هسته و فناوري توربو بوست براي افزايش اتوماتيک فرکانس پشتيباني مي‌کنند.
تعداد هسته‌هاي واقعي در اين گروه چهار هسته پردازشي است که در ويندوز معادل هشت هسته در نظر گرفته مي‌شود. دو عضو پرطرفدار اين گروه مدل‌هاي i72600K و مدل i72600 هستند.
مدل 2600k داراي ضرايب باز است و توسط اورکلاکرها بيشتر مورد توجه قرار مي‌گيرد. اين مدل به دليل افزايش قيمت در هفته‌هاي اخير و به دنبال نوسان قيمت ارز به قيمت 400 هزار تومان رسيده است و مدل ديگر اين گروه نيز که از نظر برخي ويژگي‌ها محدود شده با نام i7 2600 به قيمت 360 هزار تومان فروخته مي‌شود.
اين پردازنده‌ها براي سيستم‌هاي حرفه‌اي و گيم بيشترين کاربرد را دارند. توجه داشته باشيد که هنگام خريد پردازنده تنها فرکانس پردازشي مهم نيست و بايد به ويژگي‌هايي مانند ميزان حافظه نهان، پهناي باند و فناوري‌هاي آن نيز توجه کرد.

منبع:http://www.barsam.ir
ارسال توسط کاربر محترم سايت : hasantaleb
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image