جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نگاهي متفاوت به سيستم‌هاي عامل تلفن همراه
-(3 Body) 
نگاهي متفاوت به سيستم‌هاي عامل تلفن همراه
Visitor 425
Category: دنياي فن آوري
اين روز‌ها در بيشتر سايت‌هاي جنگي، بين طرفداران سيستم‌هاي عامل مختلف گوشي موبايل، تفاوت نظر هست و گاهي ممکن است در ميان اين جدال‌ها، طرح مباحث منطقي نيز مشاهده شود، اما در بيشتر مواقع اين‌گونه نيست.
به گزارش پايگاه خبري فناوري اطلاعات برسام و به نقل از مجله کليک، اين پديده به نوعي قابل درک است، چراکه تعداد بسيار کمي از ما مي‌توانيم همزمان چند گوشي تلفن همراه گرانقيمت خريداري کنيم و کار با سيستم عامل آن را تجربه کنيم. اگر قيمت گوشي که خريداري کرده‌ايد بالا باشد، استدلال شما در اين بحث‌ها قوي مي‌شود و در نتيجه وفاداري شما به گوشي و شرکت سازنده آن را در پي مي‌آورد. مطالعات اخير نشان مي‌دهد انتقاد از شرکت سازنده گوشي، موجب ناراحتي طرفداران آن مي‌شود و اين موضوع امکان برقراري ارتباط منطقي با آنان را مشکل مي‌سازد، اما به ياد داشته باشيد که اين بحث‌ها همگي نظر شخصي افراد است و نبايد در انتخاب شما تأثير زيادي داشته باشد.شنيدن اين موضوع ممکن است کمي ناراحت کننده باشد اما iOS از اندرويد يا ويندوز فون يا WebOS بهتر نيست؛ اما اين به دليل آن است که در واقع هيچ‌کدام از ديگري بهتر نيستند و به خاطر نيازها، علاقه‌مندي و اولويت‌هاي افراد، هر کدام مخاطبان مخصوص خود را دارد. براي اين که بهتر تصميم بگيريد کدام سيستم عامل براي شما مناسب‌تر است، در اين مقاله خلاصه‌اي از هر سيستم عامل را در اختيار شما قرار داده‌ايم. البته تمرکز ما بيشتر روي iOS و اندرويد است؛ زيرا همان طور که مي‌دانيد، در حال حاضر اين دو سيستم عامل، بازار گوشي‌هاي هوشمند را در دست گرفته‌اند و سيستم‌هاي عامل ديگر سهم کمتري از اين بازار را اشغال مي‌کنند.
iOS
اگر شما سيستم عاملي مي‌خواهيد که ساده باشد و کار با آن آسان يا کاربر و طرفدار iTunes و محصولات اپل هستيد، iOS انتخاب مناسبي براي شماست. خبر بدي که کاربران اپل نمي‌خواهند بشنوند اين است که iOS بر خلاف اسمش، نسبت به سيستم‌هاي عامل ديگر کامل نيست و فقط يک محيط براي راه‌اندازي برنامه‌هاي نصب شده به حساب مي‌آيد و اين موضوع در محدوديت‌هاي موجود در Multitasking کاملا مشهود است. اين سيستم عامل ساده و کار با آن بسيار آسان است و شما را از همه دغدغه‌هاي پيچيده که در کار با سيستم‌هاي عامل ديگر به وجود مي‌آيد، رها مي‌سازد. با اين حال به علت کنترل بالاي اپل و محدوديت‌هايي که براي کاربر قائل شده است، شما بايد همان‌گونه که اپل مي‌خواهد از اين سيستم عامل استفاده کنيد و هر سال يک بار گوشي خود را به روز کنيد.
بعلاوه به علت سادگي اين سيستم عامل، iOS داراي بزرگ‌ترين و مناسب‌ترين مجموعه برنامه‌هاست و به همين علت، بسياري از برنامه‌نويسان، اول برنامه‌هاي خود را براي اين محيط مي‌نويسند و بعد براي سيستم‌هاي عامل ديگر. به دليل سياست‌هاي اپل در بررسي برنامه‌ها و سابقه آن، برنامه‌هايي که براي iOS طراحي مي‌شوند از ظاهر بهتري برخوردارند و نسبت به اندرويد و بلک بري کيفيت بالاتري دارند. اگر شما تبلت آيپد را داشته باشيد، تعداد برنامه‌هاي موجود براي آن، هر رقيبي را از ميدان خارج مي‌کند. ممکن است بگوييد تعداد برنامه‌هاي اندرويد و iOS تقريبا يکي است و اين حرف صرفا از نظر تعداد درست است، اما تفاوت آنها در تعداد برنامه‌هاي تکراري، اسپم و غير مفيد است. با اين که ممکن است iOS هم برنامه‌هاي غيرکاربردي داشته باشد؛ اما از اسپم و برنامه‌هاي تکراري خبري نيست.

نگاهي متفاوت به سيستم‌هاي عامل تلفن همراه

محيط iOS ديرتر به تکامل مي‌رسد. براي مثال براي اضافه کردن ويژگي‌هاي ساده‌اي مانند کپي و پِيست، مدت زيادي طول کشيد؛ اما وقتي اپل يک ويژگي جديد به iOS اضافه مي‌کند، نسبت به سيستم‌هاي عامل ديگر بويژه اندرويد، اين ويژگي را در نهايت تکامل و زيبايي ارائه مي‌کند. براي مثال نسبت به اندرويد، مدت زيادي طول کشيد تا اپل سيستم جديد اطلاع يا notification را در iOS قرار دهد؛ اما اين سيستم نسبت به اندرويد کامل‌تر است. بعلاوه گوگل بتازگي برنامه Voice Actions را به اندرويد اضافه کرده است که از 6 زبان پشتيباني مي‌کند و اين کار را براي اين که سريع‌تر اين سيستم را ارائه کند، انجام داد.
از سوي ديگر سيستم کنترل صوتي اپل که در iOS نسخه پنج ارائه مي‌شود، توسط استادان ورود صوت طراحي شده و نبايد پشتيباني بيش از 20 زبان را از اين محصول انتظار داشت. حتي با در نظر گرفتن Google Wallet که فقط براي يک دستگاه طراحي شد و فقط با يک شرکت کارت اعتباري کار مي‌کند، بار ديگر اپل با فناوري NFC که از آن در آيفون جديد پشتيباني مي‌شود، رقيب را زمينگير کرد، چراکه احتمالا شرکت‌هاي زيادي با اين شيوه در سيستم پرداخت از طريق تلفن همراه سهيم خواهند بود.
در زمينه سخت‌افزار، طراحي اپل يک شمشير دو لبه است، چراکه اين تنها انتخاب کاربران است و سخت‌افزار به کار رفته بايد به اندازه کافي براي همه کاربران خوب باشد. تنها انتخاب شما در رنگ و حجم حافظه است. اگر صفحه نمايش بزرگ‌تر، شکلي متفاوت يا صفحه کليد فيزيکي را ترجيح مي‌دهيد، بايد شانس خود را با سيستم عاملي ديگر امتحان کنيد.
اندرويد
اگر ترجيح مي‌دهيد تنظيمات گوشي را تا حد زيادي تحت کنترل بگيريد، ويژگي‌هاي جديد را حتي با کيفيت پايين در اختيار داشته باشيد يا مشتاق استفاده از اکوسيستم گوگل هستيد، اندرويد براي شما طراحي شده است. بسياري از شرکت‌هاي سازنده گوشي، سعي مي‌کنند اين تغييرات و تنظيمات را براي ساده‌تر و يکپارچه‌تر شدن کار شما انجام دهند، اما هسته اين سيستم عامل براي آنهايي طراحي شده که از دستکاري دستگاه خود لذت مي‌برند! رابط‌هاي کاربري HTC، سامسونگ و هر سازنده ديگر فقط براي جذب کاربراني که سادگي اپل را ترجيح مي‌دهند به وجود آمده است، اما با اين حال شما مي‌توانيد همه چيز را تحت کنترل بگيريد، از ظاهر رابط کاربري گرفته تا دکمه‌هاي صفحه کليد و اينجاست که اندرويد قدرتش را به ما نشان مي‌دهد.
البته اين را در نظر بگيريد که نمي‌توان راجع به اندرويد صحبت کرد و طبيعت منبع باز آن را در نظر نگرفت. اين باعث انعطاف زياد سيستم عامل مي‌شود، ولي از سوي ديگر کنترل را از دست گوگل خارج مي‌سازد.
گوگل تقريبا هر سال آپديت جديد انجام مي‌دهد، اما سازندگان گوشي به دليل تفاوت‌ها بين سيستم‌هاي عامل با تأخير، اين به روز رساني را ادامه مي‌دهند. اين مسأله باعث شد گوگل برنامه‌هاي اصلي را از سيستم عامل جدا کند.
در زمينه سخت‌افزار، اندرويد مملو از انتخاب‌هاي گوناگون است. اگر شما صفحه نمايش کوچک يا بزرگ را ترجيح مي‌دهيد يا صفحه کليد فيزيکي يا حافظه‌هاي متفاوت مد نظرتان است، حتما گزينه‌اي مناسب برايتان وجود دارد و از همه مهم‌تر شما مي‌توانيد با بودجه‌هاي متفاوت به خريد گوشي دلخواه اقدام کنيد.
نتيجه
سيستم‌هاي عامل موبايل هر کدام خوبي‌ها و بدي‌هاي خود را دارند و نمي‌توان با صراحت اعلام کرد که يکي برتر از ديگري است؛ اما با توجه به ويژگي‌هاي هر يک مي‌توان تصميم گرفت براي هر شخص کدام سيستم عامل مناسب‌ترين انتخاب است، زيرا در آخر همه چيز به اولويت، علاقه‌مندي‌ها و سليقه هر فرد ختم مي‌شود. با اين که هر سيستم عامل ضعف‌هايي دارد، اما در دنياي امروزي اين ضعف‌ها با سرعتي باور نکردني رو به بهبود هستند و هر سيستم عامل مي‌تواند در آينده نزديک براي هر کاربر بي‌نقص باشد. منبع:مجله کليک
ارسال توسط کاربر محترم سايت : hasantaleb
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image