جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
6 نکته در افزايش امنيت گوشي هاي آندروئيدي
-(6 Body) 
6 نکته در افزايش امنيت گوشي هاي آندروئيدي
Visitor 350
Category: دنياي فن آوري
هنوز با وجود موفقيت اندرويد به عنوان يک سيستم‌عامل براي تلفن‌هاي هوشمند، برخي مسايل منفي در چشم انداز آينده اين سيستم‌عامل درحال ظهور است.
همان محبوبيتي که اندريد را به مقام برجسته‌اي در بازار گوشي‌هاي هوشمند رسانده است، باعث جلب توجه ناخواسته هکرها، مجرمان کامپيوتري، و سازندگان بدافزارها شده است.اين افراد به جايي مي‌روند که موقعيت‌هايي براي سواستفاده در حال رشد باشد.
يک متخصص IT چه کاري بايد انجام دهد تا دستگاه اندرويدي‌اش در برابر حملات امن باقي بماند؟

6 نکته در افزايش امنيت گوشي هاي آندروئيدي

از آنجايي که راه 100% براي امنيت تلفن همراه وجود ندارد (و احتمالا هرگز وجود نخواهد داشت)، در اينجا چند نکته امنيتي ذکر مي‌شود که در امن نگاه داشتن گوشي‌هاي اندرويدي در برابر بدافزار و ديگر نرم‌افزارهاي اين چنيني مفيد است.
1? بررسي دوباره رمز عبور: کاربران ناوارد اغلب ضعيف‌ترين حلقه در زنجيره امنيت IT هستند، و هيچ چيز بديهي‌تر و مخرب تر از استفاده از رمز عبور مناسب نيست.
2? تکاليف در منزل، قبل از نصب اپليکيشن ها: پيش از اينکه نرم‌افزاري را براي تلفن هوشمند خود دانلود کنيد، بايستي بازخورد و نظرات کاربران درباره نرم‌افزار را بررسي کنيد و احتمالا جست‌وجوي اينترنتي سريعي‌اي انجام دهيد. يا اينکه هر دو را انجام دهيد تا اطمينان يابيد که آن نرم‌افزار قانوني و قابل استفاده است.
3? راه‌حل‌هاي امنيتي گوشي‌هاي همراه: تعدادي از شرکت‌هاي امنيتي نرم‌افزارهايي را براي امنيت تلفن‌هاي همراه ارايه کرده‌اند، مانند Trend Micro، ESET، McAfee، Symantec، و Webroot. تمام اينها حمايتي يکسان عليه تهديدات را ارايه نمي‌کنند يا تعداد ويژگي‌هاي يکساني را پيشنهاد نمي‌کنند، اما بيشتر نرم‌افزارهاي امنيتي پيچيده بايستي مسير خود را در آينده‌اي نزديک در تلفن‌هاي همراه بجويند.
4? مديريت دسترسي‌ها: اندرويد به شکل شگفت‌انگيزي سيستم‌عاملي قدرتمند و قابل انعطاف است، اما همان استقلال و کنترل نيز براي سازندگان بدافزارها فرصت‌هاي بيشتري براي خرابکاري فراهم مي‌کند که ناشي از پيکربندي اشتباه گوشي‌ها است، به ويژه زماني که موضوع دسترسي نرم‌افزار مطرح مي‌شود.
زماني که مي‌خواهيد نرم‌افزار جديدي را نصب نماييد، اندرويد در پيغامي ليستي از تمام سرويس‌هاي گوشي که نرم‌افزار قرار است به آنها دسترسي داشته باشد را نشان مي‌دهد.
اگر نرم‌افزاري جديد دسترسي به چيزي را تقاضا مي‌کند که غيرعادي به نظر مي‌رسد (مانند اينکه يک برنامه ستاره‌شناسي دسترسي به تماس‌هاي پست الکترونيک‌تان را تقاضا کند) شما بايستي نصب را لغو نماييد تا اينکه از قانوني بودن نرم‌افزار اطمينان حاصل نماييد.
5? مسدودسازي نرم‌افزارهاي خارج از اندرويد مارکت: برخلاف فروشگاه نرم‌افزاري اپل که به عنوان اولين نقطه براي نرم‌افزارهاي گوشي استفاده مي‌شود، اندرويد به کاربران اجازه مي‌دهد که نرم‌افزارهاي دانلود شده از وب‌سايت‌هايي غير از اندرويد مارکت را نصب نمايند.
اين انعطاف در برخي موارد ضروري است، اما بيشتر کاربران نيازي ندارند که نرم‌افزارها را از همه‌جا دانلود نمايند.
محدودسازي دانلود نرم‌افزار به اندرويد مارکت باعث ارتقاي اندکي در امنيت مي‌شود، اما اين روش نيز مصون از خطا نيست، به صورتي که خود اندرويد مارکت تصادفا نرم‌افزارهاي آلوده به بدافزار را به کاربران ارايه کرده است.
6? غيرفعال‌ کردن اتصال خودکار واي-فاي: دسترسي به اينترنت بي‌سيم مجاني در مکان‌هاي عمومي تجربه مفيدي است، اما همچنين ريسک ارسال داده‌ها و اطلاعات از گوشي شما به سرورهاي نامطمئن را به همراه دارد.
امکان دارد تمام نسخه‌هاي سيستم‌عامل اندرويد يا گوشي‌ها اين قابليت را نداشته باشند، اما بايستي گزينه‌ مربوطه را در قسمت تنظيمات دستگاه اندرويدي‌تان، در تب Wireless & Network غيرفعال نماييد. تنها به اينترنت بي‌سيم امن و يا مورد اطمينان متصل شويد.
منبع:نگهبان
ارسال توسط کاربر محترم سايت : hasantaleb
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image