پدر IT به چه کسي گفته مي شود؟
کسي که طراح است و از نيروي لازمه براي ساخت يک محصول خلاقانه يا متحول کننده بر خوردار باشد. (البته در زمينه IT)
شخصا آشنا شدن با اين دسته از افراد که در سايت هاي گوناگون مورد بررسي قرار مي گيرند جالب است، البته لازم به ذکر است که اين بررسي از سال 2008 آغاز شد و با نظرات گوناگون از سوي سايت هاي متعدد رو به رو شد آنچه که در ادامه مي آيد نام اين افراد به همراه رزومه کوتاهي از آنهاست:
1. ري تام لينسون (Ray Tomlinson)
از اين به بعد زماني که براي دوستان خود ايميل مي زنيد و يا به هر دليل تجاري از Email استفاده مي کنيد دعاي خيري در حق برنامه نويسي با سابقه يعني ري تام لينسون که به پدر ايميل معروف است، بکنيد.
اولين ايميل جهان توسط اين فرد در سال 1971 ارسال شد. همچنين او براي اولين بار كاراكتر @ را به عنوان جدا كننده نام كاربر ايميلي از نام دستگاه كاربر در آدرسهاي الكترونيكي معرفي كرد. در اوايل دهه 60 كاربران يك ابركامپيوتر مي توانستند پيامهاي محدودي بين يكديگر رد و بدل كنند اما تا سال 1971 ايميل به شكلي كه امروزه وجود دارد، يعني قابل انتشار در شبكه است، وجود نداشت همچنين شبکه اينترنت هم تنها آرپانت بود.
2.مايکل هارت (Michael Hart)
زماني که ما در فرصتي اندک به دنبال مطلبي هستم و فرصت جست و جو در کتابخانه که بسيار وقت گير مي باشد را نداريم، چه بايد کرد؟ اولين فکري که به ذهن من مي رسد جستجو در نت است البته راستش را بخواهيد اگر حتي من زمانش را هم داشته باشم باز هم اولين انتخاب من جستجو در نت است همچنن فايل هاي متني که جزء کتابخانه هاي الکترونيکي محسوب مي شوند، اين فابل ها براي اولين بار توسط مايکل هارت ايجاد شد.
وي بنيان گذار پروژه گوتنبرگ بوده و خود اولين کتابخانه ديجيتال دنيا را گردآوري کرد. در اينکه ايده او زمينه ساز فرصت هايي چون نشر الکترونيک و آموزش مجازي شده است، بحثي وجود ندارد.
اولين ايميل جهان توسط ري تام لينسون در سال 1971 ارسال شد
3. گري تورک (Gary Thuerk)
هر بار که وارد Email خود مي شويد با چند Email تبليغاتي که از شرکت هاي متفاوت مي باشد، مواجه مي شويد.
اولين هرزنامه يا همان Spam در تاريخ 3 مي سال 1987 در شبكه آرپانت به 393 دريافت كننده ارسال شد. اين پيام توسط گري تيورك ارسال شد و حاوي تبليغاتي از مدل جديد كامپيوترهاي DEC بود. به عبارت ديگر گري تيورك افتخار ارسال اولين اسپم تاريخ را داراست به طوري كه نام وي در كتاب ركوردهاي گينس هم به ثبت رسيده است.
4.اسکات فلمند (Scott Fahlman)
در سال 1912 شخصي به نام امبروز بيرز ، از /___\ براي رساندن مفهوم يک دهان خندان استفاده کرد.
در 1953 براي اولين بار از دو نقطه و يک نيمدايره براي نشان دادن حالت چهره انسان استفاده شد. در سال 1963 با استفاده از علامت ها، چهره انسان بازسازي شد ، براي اين کار از از يک خط تيره زرد با دو نقطه سياه براي نشان دادن چشم و يک علامت گود براي نشان دادن دهان استفاده شد. اين کار به وسيله شخصي به نام هاروي بال انجام شد و به سفارش يک شرکت بيمه بزرگ بود.
اما شکلکهاي بسيار مشهور
و
به وسيله آقاي اسکات فالمن ابداع شد. ايشان دقيقا نخستين بار در
19 سپتامبر سال 1982 پيام الکترونيکي به شرح زير به يکي از کامپيوترهاي دانشگاه Carnegie Mellon ارسال کردند:
I propose that the following character sequence for joke markers
Read it sideways. Actually, it is probably more economical to mark things that are NOT jokes, given
current trends. For this, use
اين اشکال بر پايه کدهاي اسکي تحت نام شکلک ها ( Smiley ) ، مورد استفاده قرار مي گيرد.
اسکات بر اين باور بود که با اين کار مي توان به متون خشک روحي با طراوت و شاد بخشيد. همين خلاقيت به ظاهر ساده وي، امروزه در صد ها برنامه پيام رسان اينترنتي کاربرد دارد.
منبع:http://www.ettelaat.com ارسال توسط کاربر محترم سايت :hasantaleb