جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نمايش واقعيت ها در دنياي مجازي
-(3 Body) 
نمايش واقعيت ها در دنياي مجازي
Visitor 474
Category: دنياي فن آوري
بيش از يک سال و نيم از زماني که مايکروسافت واسط کاربري طراحي شده براي کنسول هاي بازي ايکس باکس (X BOX) را در نمايشگاه سرگرمي هاي الکترونيکي (E3) به نمايش گذاشت، مي گذرد.
مايکروسافت تصور نمي کرد که کينکت تا اين اندازه مورد توجه کاربران قرار گيرد و اين در حالي است که اين واسط کاربري، قدمي فراتر از عرصه بازي هاي رايانه اي گذاشته و روز به روز به کاربردهاي مختلفي که اين سيستم مي تواند در عرصه هاي مختلف داشته باشد، افزوده مي شود. اگر بخواهيد به سادگي درباره کينکت صحبت کنيد مي توانيد بگوييد اين واسط کاربري در حقيقت يک دوربين است که مانند يک وب کم به کنسول بازي وصل مي شود. با افزودن کينکت به کنسول بازي، شما ديگر براي انجام بازي هاي مختلف به دسته نيازي نداريد. اين سيستم، قابليت تشخيص صدا و چهره را نيز دارد، بنابراين به کمک آن مي توانيد طيف وسيعي از بازي ها از بازي هاي پرشي تا بازي هايي که رشته هاي ورزشي مختلف را شبيه سازي مي کنند و حتي شمشيرهاي ليزري جنگ ستارگان را با استفاده از حرکات دست و بدنتان کنترل کرده و نتيجه آنچه را انجام داده ايد، روي نمايشگر ببينيد.

? وقتي کينکت، زندگي را در دست مي گيرد
 

اگرچه کينکت در ابتدا يعني در نوامبر 2010 که براي نخستين بار رونمايي شد به عنوان نسل جديد سيستم هاي کنترل کننده بازي هاي کامپيوتري قدم به اين عرصه گذاشت تا آغازگر عصر جديدي در دنياي بازي هاي کامپيوتري باشد، اما اين روزها شاهد کاربرد اين سيستم در طراحي بيش از صدها نوآوري جديد و کاربردي هستيم که تحت عنوان فناوري هاي نوين از آنها نام برده مي شود. چندي پيش اعلام شد در بيمارستان ساني بروک در کشور کانادا، کينکت به عنوان فناوري جديدي براي کمک به پزشکان در انجام اعمال جراحي مورد استفاده قرار گرفته است. در شرايطي که پزشک معالج در حين انجام عمل جراحي به بررسي مجدد عکس هاي MRI که در پرونده پزشکي بيمار وجود دارد نياز داشته باشد، مي تواند بدون خارج شدن از اتاق عمل و تنها به کمک واسط کاربري کينکت از طريق دستوراتي که با حرکت، چگونگي اجراي آنها را تعيين مي کند تصاوير مورد نياز را روي نمايشگرهايي که در اطرافش وجود دارند، مشاهده کند و به اين ترتيب زمان انجام عمل جراحي که گاهي به دليل لزوم بررسي تصاوير سي تي اسکن يا MRI، 20 دقيقه تا يک ساعت به آن افزوده مي شود، کاهش خواهد يافت، اما کاربرد کينکت در عرصه هاي مختلف تنها به حضور آن در اتاق عمل محدود نمي شود بلکه مطرح شدن ايده هاي جديد، زمينه اي را براي استفاده از نوآوري جديد مايکروسافت در ديگر زمينه ها به وجود آورده است. کنترل ربات پرنده به کمک کينکت ايده جديدي است که به نظر مي رسد گام مهمي براي کنترل ربات ها باشد. اين ربات پرنده، به کمک يک کينکت و توسط حرکات بدن کنترل مي شود و تنها کافي است دست هايتان را به اطراف حرکت دهيد تا ربات پرنده از دستورات شما پيروي کند. محققان اميدوارند که اين موفقيت بتواند زمينه مناسبي را به وجود آورد تا بتوان در سال هاي آينده ابزارهاي مختلفي را از طريق حرکات بدن تحت کنترل قرار داد. علاوه بر اين استفاده از رابط کاربري کينکت در زمينه طراحي سيستم هاي روشنايي اتوماتيک براي واحدهاي مسکوني و همچنين طراحي و ساخت پليمرهايي هوشمند براي کمک به معلولان نيز از ديگر کاربردهاي کينکت در زمينه هاي مختلف هستند.

? اسکنرهاي سه بعدي مجهز به کينکت
 

بتازگي مايکروسافت اعلام کرده است با استفاده از نرم افزار جديد طراحي شده براي کينکت، اين سيستم به يک اسکنر سه بعدي تبديل خواهد شد که مي تواند در زمينه هاي مختلف و از جمله طراحي فضاهاي داخلي، کاربرد داشته باشد. اين طرح تحقيقاتي جديد که در مراسم بيستمين سالگرد پروژه هاي تحقيقاتي مايکروسافت در کمبريج معرفي شد، ابزارهاي لازم براي ارائه طرح هاي سه بعدي با کيفيت در کوتاه ترين زمان ممکن را در اختيار کاربران قرار مي دهد. ويژگي منحصر به فرد اين نرم افزار جديد اين است که مي توان با استفاده از آن از اجسام اسکن شده توسط کينکت همانند اشياي واقعي استفاده کرد. در حقيقت اين نرم افزار مجهز به يک موتور فيزيکي واقعي است که اجسام اسکن شده را به اجسام واقعي تبديل مي کند. به کمک اين فناوري مي توانيد افراد، اشياء يا حتي فضاي داخلي يک اتاق را به صورت سه بعدي اسکن کنيد و به اين ترتيب شما در دنياي مجازي يک آواتار واقعي خواهيد داشت يا حتي مي توانيد محل وقوع حوادث را در مدت زمان چند ثانيه در دنياي مجازي بازسازي کنيد. بسياري از محققان بر اين باورند که اين طرح تحقيقاتي جديد مي تواند سرآغاز تحولاتي براي تغيير ديدگاه انسان به دنياي اطرافش باشد. به گفته شهرام ايزدي، مدير ارشد اين طرح تحقيقاتي، اين نرم افزار جديد اين امکان را به ما مي دهد که بتوانيم دنياي اطرافمان را از ديدگاه کامپيوترها ببينيم. بنابراين به نظر مي رسد که زمينه هاي مختلفي بتوانند جولانگاهي براي حضور اين فناوري باشند که دستيابي به آنها مستلزم انجام تحقيقات بيشتري در اين زمينه است.

? کينکت فيوژن محتواي سه بعدي مي سازد
 

در حال حاضر اسکنرهاي سه بعدي با قابليت هاي متفاوت توسط بسياري از شرکت هاي بزرگي که در اين زمينه فعاليت دارند به بازار عرضه شده است، اما سرعت و سهولت کاربرد اسکنرهاي سه بعدي جديد مايکروسافت که کينکت فيوژن نام دارند با هيچ يک از اين اسکنرها قابل مقايسه نيست. همان طور که محصولاتي شبيه به آفيس مايکروسافت در زمينه ايجاد اسناد دوبعدي، انقلابي را در دنياي کامپيوتر به راه انداخته اند، پيش بيني مي شود کينکت فيوژن نيز بتواند با ايجاد تاثيراتي مشابه، اين امکان را در اختيار کاربران قرار دهد تا بتوانند ايجاد محتواي سه بعدي را با در اختيار داشتن ابزار ساده کينکت تجربه کنند. اين فناوري جديد مي تواند رنگ و بوي تازه اي به بازي هاي کامپيوتري بدهد و روش هاي ساخت مدل هاي سه بعدي را نيز دستخوش تحولاتي اساسي سازد. به کمک اين فناوري جديد مي توانيد يک اتاق و تمام محتويات آن را در عرض چند ثانيه اسکن کنيد. به عبارت ديگر در حالي که دوربين را در اتاق مي چرخانيد زواياي پنهان اجسام بررسي شده و اطلاعات مربوط به آنها روي يک مدل سه بعدي ثبت خواهد شد. اين سيستم به طور پيوسته هر منظره اي را که مورد نظرتان باشد در جهت هاي اصلي مورد واکاوي قرار مي دهد و به سرعت منظره دلخواه شما را در دنياي مجازي بازسازي مي کند.
با استفاده از نرم افزار جديد طراحي شده براي کينکت، اين سيستم به يک اسکنر سه بعدي تبديل خواهد شد که مي تواند در زمينه هاي مختلف و از جمله طراحي فضاهاي داخلي، کاربرد داشته باشد
ويژگي متمايز اين سيستم اين است که براي واکاوي زواياي پنهان اجسام و فضاهاي مختلف و همچنين تصويرسازي از يک واحد پردازش گرافيکي استاندارد استفاده مي کند. اگرچه مايکروسافت هنوز اعلام نکرده است که چه زماني نخستين محصول مبتني بر اين فناوري را به بازار عرضه مي کند، اما به نظر مي رسد که بزودي حجم انبوهي از فناوري هايي که اين سيستم جديد اسکنر سه بعدي بخش اصلي آنها خواهد بود به بازار عرضه خواهند شد.
آنچه مسلم است اين که کينکت که تا پيش از اين، از آن به عنوان مغز هوشمند کنسول هاي بازي نام برده مي شد مي تواند به عنوان يک ويژگي هوشمند به مجموعه اي از فناوري هاي جديد و مورد نياز در زندگي روزمره بيشترافزوده شود. به گفته مدير ارشد اين پروژه تحقيقاتي، کينکت فيوژن به علاقه مندان به بازي هاي کامپيوتري نيز اين نويد را مي دهد که مي توانند در انتظار تجربه اي متفاوت از بازي هاي کامپيوتري باشند، چراکه اين اسکنرها مي توانند محيط پيرامون فرد کاربر در دنياي واقعي را در دنياي مجازي بازي بازسازي کرده و اين حس را در فرد ايجاد کنند که در محيط مجازي حضور واقعي دارد. علاوه بر اين تمامي مناظر به طور همزمان و در حين انجام بازي ساخته خواهند شد و ديگر نيازي نيست که پيش ار شروع بازي در مورد طراحي مناظر اطراف، برنامه ريزي کنيد.
با توجه به آنچه گفته شد مي توان به اين نتيجه رسيد که قصه کينکت و امکانات آن تنها محدود به اينجا نخواهد شد، گويي مايکروسافت قصد دارد به واسطه اين رابطه کاري فناوري هاي جديدي را در اختيار کاربران خود قرار دهد.
فناوري هايي که شايد تا پيش از اين تنها در داستان هاي علمي ـ تخيلي درباره آنها مي شنيديم و حالا اين روزها توانسته اند در قالب بخشي از حقايق زندگي ما انسان ها قدم به دنياي واقعي گذارند تا بيش از پيش به اهميت اين فناوري و لزوم وجود آنها براي تجربه يک زندگي بهتر پي ببريم.
منبع:روزنامه جام جم ( www.jamejamonline.ir )
ارسال توسط کاربر محترم سايت :haj_ghodrat_allah
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image