جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
امنيت در ابزارهاي بلوتوث
-(1 Body) 
امنيت در ابزارهاي بلوتوث
Visitor 427
Category: دنياي فن آوري
فناوري Bluetooth با دارابودن قابليت عملکرد به عنوان يک روش شبکه سازي بي سيم ميان ابزارهاي واقع در يک شعاع ده متري ، دربرگيرنده طيفي از دستگاه ها، نظير تلفن هاي سلولي ، نوت بوک ها ، و PDA ها مي باشد. فناوري بلوتوث اکنون از تجهيزات پزشکي تا کنسول هاي بازي را در بر مي گيرد. حتي سرويس پک2 ويندوز XP هم از بلوتوث پشتيباني مي نمايد.
ابزارهاي بلوتوث، هدف تهديدات امنيتي گوناگوني هستند. گرچه اين تهديدات هنوز در سطح و اندازه تهديداتي نيست که متوجه شبکه هاي Wi Fi هستند، ليکن هنگام با رشد محبوبيت بلوتوث ، بايد توقع تغيير در اين وضعيت را داشت. نگذاريد بردکاري کوتاه ، تکنولوژي بلوتوث شما را فريب دهد.
در دنيايي که اغلب مردم تلفن هاي سلولي و موبايل در اختيار دارند، خطرات بلوتوث مي تواند به نزديکي شخصي پشت سري شما در يک صف و يا داخل ماشين کناري باشد.
براي ايجاد ارتباط، ابزارهاي بلوتوث بايد ابتدا با يکديگر جفت شوند. چنانچه ابزارهايي داريد که به بلوتوث مجهزند و شما تمايل داريد آنها را با يکديگر مرتبط کنيد،(مثل PDA با چاپگر يا موبايل با نوت بوک) عموما و در اثناي اين ارتباط سازي ، مايل به ارتباط اين دستگاه ها با کاربران ناشناس نيستيد.
ابزارهاي بلوتوث چنين مواردي را به وسيله تنظيمات گوناگون امنيتي اداره مي نمايند. ولي به شما بستگي دارد که از فعال بودن اين تنظيمات اطمينان حاصل نماييد. اگر شما تنظيمات دستگاه خود را بر روي حالت Discoverable قرار دهيد، هرکاربر بلوتوثي که در شعاع تحت پوشش قرار داشته باشد، مي تواند ارتباط برقرار نمايد.
مشخصات فني بلوتوث تا اندازه زيادي امن است و اين امکان وجود دارد که بتوان ارتباط دستگاه ها را چنان برقرار کرد که اطلاعات به صورت رمزنگاري شده تبادل گردند. اما براي پياده سازي و اجراي اين تمهيدات، مشکلاتي نيز وجود دارند. يک مثال مهم در اين باره ويروس Cabir است که از طريق اتصال بلوتوث انتشار يافته و موبايل هايي را که از سيستم عامل Symbian سري 60 استفاده مي نمايد، با استفاده از يک حفره امنيتي که در کد Symbian وجود دارد، آلوده مي سازد.
البته بايد دانست که همه خطرات و تهديدات مربوط به بلوتوث ، وابسته به پلتفرم نيستند. هرچند محبوبيت بلوتوث باعث افزايش پاره اي تهديدات امنيتي به نام bluebugging ، bluejacking و bluesnarfing گرديده اند . در bluejacking فردي به صورت ناشناس اتصال را برقرار مي نمايد و کارت ويزيت الکترونيکي بر روي يک دستگاه مجهز به بلوتوث را ارسال مي کند. bluebugging خطر جدي تري دارد.
به صورتي که يک کاربر ديگر بلوتوث امکان مي يابد با متصل شدن به يک تلفن سلولي يا يک PDA ، به اجراي دستورات ، برقراري مکالمه، ارسال پيام هاي متني و حتي استراق سمع يک مکالمه اقدام کند. bluesnarfing به يک کاربر بلوتوث امکان مي دهد با اتصال به دستگاه هاي ديگري که در برکاري و موثر قرار دارند، به مشخصات تماس ها، تقويم، و ساير اطلاعات ديگر دسترسي پيدا کند.
هرچه کاربران و صاحبان دستگاه ها و ادوات مجهز به بلوتوث اطلاعات شخصي بيشتر و مهم تري را برروي ابزارهاي خود ذخيره نمايند، نياز به شناسايي تهديدات بالقوه و پنهاني که امنيت و حريم خصوصي را مورد حمله قرار مي دهند بيشتر احساس مي گردد. خوشبختانه ايمن سازي ادوات بلوتوث کار چندان دشواري نيست . به عنوان مثال بايد Pair کردن ابزارهاي خود را با رعايت جنبه هاي ايمني انجام دهيد.
از کد PIN(شماره شناسايي شخصي) با داشتن حداقل هشت رقم، استفاده نماييد. هميشه عمل اتصال به تجهيزات را در مکان هاي خصوصي و امن انجام دهيد تا ريسک لورفتن PIN Code شما به حداقل برسد. براي از بين بردن خطر دسترسي افراد ناشناس به دستگاهتان، تنظيمات آن را روي حالت nondiscoverable قرار دهيد. به طور مرتب و در فواصل زماني کوتاه ، وب سايت کارخانه سازنده دستگاه خود را جهت دريافت برزورساني ها و وصله هاي امنيتي جديد بازديد نماييد.
از زماني که صدمه پذير بودن تلفن هاي سلولي نيز مشخص شدند، سازندگان اين دسته از ابزارها نيز به انتشار وصله هاي امنيتي براي دستگاه هاي خود اقدام مي نمايند.
دريافت و اعمال نمودن اين Patchها ، تفاوت ميان قراردادن دستگاه در برابر آخرين تهديدات و يا در امان بودن از هر گونه ريسک و خطر را نمايان مي سازد. هيچ گاه پيغام ها و درخواست هاي اتصال از طريق بلوتوث را از جانب کاربران ناشناس نپذيريد.
ويروس Cabir تنها از طريق قبول دريافت پيغام و اجراي فايل پيوست آن ، دستگاه را آلوده مي نمايد. در زماني هم که با يک پيوست مشکوک مواجه مي شويد که به همراه يک ايميل از طريق بلوتوث به دستتان مي رسد، احتياط و پيشگيري مشابه را بنماييد. با رشد بيشتر استفاده از بلوتوث ، اين امکان وجود دارد که اين پروتکل ارتباطي، به هدف محبوبي براي کليه تهديدات امنيتي ، شامل ويروس ها ، تهديدات هکرها و عمدتا حملاتي با سبک تروجان ها تبديل گردد. حمايت و محافظت از دستگاه هاي مجهز به بلوتوث ، اين ارزش را دارد که با بي مبالاتي و ساده انگاري ، هدف اولين موج حملات امنيتي قرارنگيريم
منبع:www.aftabir.com
ارسال توسط کاربر محترم سايت : mohamadaminsh
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image