جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
60 درصد بلوتوث هاي مترو محتواي جنسي دارند
-(1 Body) 
60 درصد بلوتوث هاي مترو محتواي جنسي دارند
Visitor 832
Category: کامپيوتر
در طول سال هاي گذشته و به ويژه يکي دو سال اخير ميزان استفاده شهروندان از مترو به دليل ارزان و سريع تر بودن با توجه به ترافيک روز افزون تهران بيش از پيش شده اما نکته اي که در اين ميان وجود دارد اين است که فرهنگ استفاده از مترو با اين ارابه آهني مانند هميشه به ايران نيامد.

به گزارش خبرنگار مهر، در حال حاضر بيشتر مردم با توجه به گران شدن بنزين و قفل ترافيک باز نشده تهران ترجيح مي دهند براي سفرهاي درون شهري روزانه خود از اين وسايل بهره گيرنداما استفاده از مترو هم با مصائب بيشماري همراه است.

اگر از حجم بالاي مسافران، تهويه نامطبوع، دستفروش هاي هر روزه و ديگر مسايل بگذريم، نمي توان از استفاده از تکنولوژي منفي بلوتوث در مترو گذشت، معضلي که بارها و بارها نسبت به آن تذکر داده شده است اما هميشه در پس تصميمات سليقه اي جا ماند.

کافيست شما به عنوان يک شهروند پايتان را در اولين پله مترو تهران بگذاريد و بلوتوث تلفن همراهتان را روشن کنيد ، به محض روشن شدن اين تکنولوژي بدون اغراق بيست تا سي بلوتوث با نام هاي مختلف بر صفحه تلفن همراهتان مي نشيند.

اگر دل به دريا زدي و قبول کردي که تصاوير را ببيني، کافيست دکمه تاييد را فشار دهي در اين هنگام است که انواع تصاوير غير اخلاقي بروي تلفن همراهت نقش مي بندد.


60 درصد بلوتوث هاي مترو محتواي جنسي دارند

براساس همين مساله در پايان نامه هاي دانشگاهي و بررسي شده مشخص شده است که بلوتوث هايي که در مترو تهران مبادله مي شوند 60 درصد محتواي جنسي دارند. در اين پژوهش 144 عدد فايل بلوتوث شده در مدت 15 روز گردآوري شده که آمارهاي مزبور حکايت هاي ناگفتني بسياري دارد.

محتواي غالب اين پايان نامه ها اينچنين است:

فايل‌هاي دريافتي داراي مضامين متنوعي هستند و با توجه به بررسي دقيق آنها، بدين‌گونه تقسيم‌بندي شده‌اند:

- جنسي؛ شامل همه محتواهاي کاملا غير اخلاقي(60/31)

- خنده‌دار؛ شامل همه محتواهاي طنز‌آميز، خنده‌دار و بامزه که هدف اصلي آن نشان دادن يک رفتار، عمل يا صحنه خنده‌دار يا مسخره‌آميز باشد. (5/35)

- جالب و سرگرم‌کننده، شامل همه مضامين جالب، غير‌عادي و عجيب. (6/11)

- سياسي- اجتماعي (موضوعات روز)؛ شامل همه محتواهاي مرتبط با مسائل جاري سياسي و اجتماعي کشور. (4/58)

- عاشقانه؛ شامل همه مضامين عاشقانه و رمانتيک (4/58)

- توهين‌آميز؛ شامل همه محتواها و مضاميني که آکنده از فحش و يا الفاظ رکيک باشد. (2/29)

- ترانه و موسيقي. (3/82)

- ساير؛ (12/98)

يکي از مسافران مترو به خبرنگار ما مي گويد: با توجه به اينکه هم اکنون تصاوير حريم خصوصي خانواده ها مانند مجالس عروسي و حتي استخرهاي زنانه به راحتي به وسيله بلوتوث دست به دست مي شوند که زنان و دختران جوان، قشر هدف در اين بازي شوم هستند. آيا نبايد اقدامي اساسي در اين مورد صورت گيرد؟


گروه بلوتوث بازهاي حرفه اي مترو

مورد ديگري که بسيار تعجب انگيز است تشکيل گروه بلوتوث بازهاي حرفه اي در مترو است، شما با يک سرچ در فضاي مجازي مي توانيد عضو اين گروه شويد و در نوبت خاص خود در مترو حضور پيدا کنيد و بلوتوث هاي خاص را براي مسافران بفرستيد.

وظيفه اين گروه اين است که با عضوگيري ماموريت روزانه بر هر فرد تعريف مي شود و بلوتوث باز عضو آن گروه با قدم زدن در ايستگاه مربوط يا سوار بر قطار مترو اقدام به انتشار بلوتوث هاي سازمان دهي شده مي کند که جديدا ساعت و زمان تجمعات غيرقانوني نيز به آن اضافه شده است.

تحقيق درباره پشت پرده دسته بندي اين گروه که با يک تقسيم کار در هر ايستگاه افرادي را بصورت سازماندهي شده به خدمت مي گيرد، مي تواند نتايج قابل توجهي را به دنبال داشته باشد.


پليس تخصصي تلفن همراه وعده اي سر خرمن!

در سال 87 سرهنگ مهدي احمدي مسئول اطلاع رساني نيروي انتظامي اعلام کرده بود که پليس تخصصي با عنوان پليس تلفن همراه نداريم. اما ماموران به محض مشاهده موارد انتشار بلوتوث هاي غيرمجاز و غيراخلاقي وارد عمل مي شوند و با افراد متخلف برخورد کرده و آنها را با تشکيل پرونده به مراجع قضايي معرفي مي کنند.

وي عنوان کرده بود که متاسفانه مدتي است مترو به يکي از مراکز انتشار اين بلوتوث ها تبديل شده است و افراد به راحتي در داخل واگن هاي مترو اقدام به انتشار اين دسته از بلوتوث هاي غيرمجاز مي کنند که نيروي انتظامي با گسترش اين موضوع اقداماتي را براي پيشگيري از اين معضل در دستور کار خود قرارداده است.

اما از آن سال به بعد مشخص نشد نيروي انتظامي چگونه مي خواهد اين افراد را شناسايي و با آنها برخورد قانوني کند. البته در همان زمان اعلام شد منظور پليس از برخورد با اين افراد اين نيست که هر کس که در مترو يا هر مکان ديگري مشغول ارسال بلوتوث به فرد نزديکش باشد را بدون هيچ دليلي دستگير کند، بلکه زماني با اين افراد برخورد مي شود که فردي از آنها شکايت کرده باشد يا پليس از آنها جرم مشهودي ببيند و به نوعي به رفتار و کار آنها مشکوک شود.

البته نبايد از اين نکته هم گذر کرد که يکي از محورهاي اجراي طرح امنيت اجتماعي، برخورد با افرادي بود که در مکان هاي عمومي اقدام به انتشار بلوتوث هاي مخرب مي کرد که اين تصميم هم هيچ گاه اجرايي نشد.

احکام قضايي ارسال بلوتوث

براساس ماده 96 قانون آئين دادرسي کيفري، تفتيش و بازرسي منازل، اماکن و اشيا در مواردي به عمل مي آيد که حسب دلايل، ظن قوي به کشف متهم يا اسباب و دلايل جرم، در آن محل وجود داشته باشد. از سوي ديگر براساس ماده دو قانون تجارت الکترونيکي، تفتيش کامپيوتر بدون مجوز قانوني امکانپذير نيست. ضمن اين که در اين قانون تلفن همراه جزو وسايل کامپيوتري محسوب مي شود و پليس بدون مجوز قضايي فقط هنگام مشاهده جرم مشهود مي تواند با آن برخورد کند.

براساس قانون تصويبي مجلس توزيع، تکثير يا توليد اين فيلم ها به قصد تجاوز و اخاذي افساد في الارض است که اشد مجازات در انتظار مجرم است.

اما آنچه مسلم است اين احکام هنوز اجرايي نشده و با اين اقدامات و عدم هماهنگي ميان دستگاه هاي دخيل در اين موضوع اقدامات صورت گرفته براي برخورد با اين معضل تاکنون نتوانسته به نتايج مطلوب برسد.

بلوتوث ( BLUETOOTH) چيست؟
بلوتوث در حقيقت نام تجاري براي شبکه هاي بي سيم شخصي (PAN) است که با استاندارد IEEE 802.15.1 هم شناخته مي شود. بلوتوث با استفاده از يک فرکانس برد کوتاه راديويي (بدون نياز به مجوز) و ايمن امکان ارتباط و تبادل اطلاعات بين دستگاه هايي چون کامپيوترهاي جيبي، تلفن هاي همراه، کامپيوترهاي شخصي و LAPTOP، چاپگرها، دوربين هاي ديجيتال و دستگاه هاي بازي کاميپيوتري را فراهم مي آورد.

بلوتوث يک استاندارد راديويي و پروتکل ارتباطي براي مصارف با توان پايين و برد کوتاه (1متر، 100 متر) مي باشد که با نصب يک ميکروچيپ ارزان قيمت در دستگاه ها فعال مي شود. دستگاه هايي که در حدفاصل مجاز از يکديگر قرار دادند مي توانند با استفاده از بلوتوث با يکديگر ارتباط برقرار کنند. از آنجايي که اين دستگاه ها از يک سيستم ارتباطي راديويي استفاده مي کنند احتياجي به خط ديد مستقيم بين آنها وجود ندارد و حتي مي توانند در اتاق هاي مجزا از هم باشند. با توجه به طرح هاي مختلف آنتن ها، ميزان تضعيف سيگنال در مسير انتقال و ساير متغيرها، بردهاي موجود هم متفاوت هستند.



راهکارهاي ارايه شده در "بلوتوث ممنوع"

در پايان نامه دانشجويان دانشگاه راهکار هاي ارايه شده بدين شرح است که " نه مي‌شود و نه بايد چشم‌ها را بر روي اين پديده ارتباطي- اجتماعي ببنديم. اقدامات لازم در اين خصوص بايد متناسب با مقتضيات زمانه و چارچوب‌هاي اين شبکه جديد ارتباطي صورت بگيرد، وگرنه نه تنها سودي به دنبال نخواهد داشت بلکه مي‌تواند بر دامنه تبعات و پيامد‌هاي آن نيز بيفزايد."

"آنچه در اين شبکه ارتباطي جديد اتفاق مي افتد برآيندي از لايه هاي پنهان اجتماعي در فضاي بيرون از اين شبکه است. آنچه صاحبنظران اجتماعي از آن به عنوان بحران جنسي ياد مي کنند، به وضوح خود را در اين فضاي ارتباطي نشان مي دهد.
در سطوح خردتر ما نيازمند اقدامات عملي براي کاهش پيامدهاي کوتاه مدت و ميان مدت اين فضاي ارتباطي هستيم."

مترو تهران همچنان شلوغ است اما به جز اين شلوغي ها تجاوز به حريم خصوصي افراد بسيار آزار دهنده شده است و سودجويان در اين ميان هم عقب نماندند و مي دانند از اين سرمايه چطور استفاده کنند. با توجه به هزينه هاي ميلياردي آيا وارد کردن يک دستگاه مسدود سازي بلوتوث در مترو يا تشکيل پليس امنيت اخلاقي در آن کار مشکلي است.

مسئولان به جاي پاسکاري، تصميم اساسي براي اين موضوع بگيرد تا حقوق شهروندي اينچنين پايمال نشود.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image