جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
Cisco در بازار محصولات مصرفي
-(3 Body) 
Cisco در بازار محصولات مصرفي
Visitor 944
Category: کامپيوتر
وقتي «لن بوساک» و «سندي لرنر» زوج متخصص کامپيوتر و فارغ التحصيل از دانشگاه بزرگ استنفورد با همکاري «ريچارد ترويانو» يکي از بزرگ‌ترين شرکت‌هاي تکنولوژي دنيا را در سال 1984 در همان دره معروف تکنولوژي تاسيس کردند، شايد کسي فکرش را هم نمي‌کرد که اين شرکت زماني به يکي از بزرگ‌ترين شرکت‌هاي فعال در عرصه تکنولوژي و ارتباطات در دنيا تبديل شود.

با اين همهCisco Systems که نام آن برگرفته از نام شهر سانفرانسيسکو (محل تاسيس آن) بود، حالا نه تنها در اين شهر بلکه در تمام دنيا در ميان مردم شناخته شده است. در حقيقت اين روزها ديگر اغلب کاربران در کشورهاي مختلف جهان از طريق سرورهاي اين شرکت به اينترنت مرتبط مي‌شوند.

Cisco اگرچه اولين شرکت در زمينه توليد و فروش روتر و سرور در جهان نيست، اما يکي از اولين و بهترين شرکت‌ها در زمينه توليد و فروش روترها و سرورها براي هماهنگي پروتکل‌هاي چندين شبکه‌اي است. به اين ترتيب هرچه نفوذ اينترنت و استفاده از آن در سال‌هاي اخير در نقاط مختلف دنيا افزايش پيدا کرد، اهميت استفاده از روترهاي جديد چندين پروتکلي هم بيشتر مشخص شد. بزرگ‌ترين روترهاي Cisco حالا اصولا براي بسته‌هاي IP مورد استفاده قرار مي‌گيرند. با اين همه، اما اين شرکت بزرگ براي نزديک‌تر شدن به زندگي روزمره و نيازهاي کاربرانش در سرتاسر دنيا به تدريج به بازار محصولات مصرفي هم وارد شده است. روند رشد Cisco در طول سال‌ها نشان مي‌دهد که مديران اين شرکت استراتژي خوبي را براي همراه شدن با بازار و سليقه و نياز کاربرانشان انتخاب کرده‌اند؛ چيزي باعث شده است تا آنها تغيير مسيرهايي به موقع را انجام بدهند و کمترين ضربه و بيشترين سود را از اين تغيير مسيرها بدست بياورند. رشد درآمد اين شرکت در سال ميلادي گذشته که سال بحران اقتصادي جهان بود، نشان از اين رشد مناسب دارد. به اين ترتيب اين شرکت تا پايان سال 2009 درآمدي برابر 117/36 ميليارد دلار داشت و تعداد کل کارمندان آن به 65 هزار نفر مي‌رسد.


يک مدير مهندس هنرمند
اين روزها ديگر هر کسي مي‌داند که حضور يک مدير متخصص و هوشمند در يک شرکت مي‌تواند آن شرکت را به يکي از رهبران بازار و صنعتش تبديل کند. اين همان اتفاقي است که با حضور «جان چمبرز»، مدير عامل Cisco از سال 1995 به حقيقت نزديک شد. شايد به همين دليل هم هست که حالا خيلي از بزرگان عرصه تکنولوژي او را به عنوان «لوله‌کش اينترنت» مي‌شناسند؛ عنواني که با گسترش استفاده از محصولات اين شرکت جهت ايجاد زيرساخت‌هاي ارتباطي و توليد تجهيزات شبکه براي به اشتراک گذاشتن اطلاعات سرتاسر جهان در اينترنت به او داده شد. حالا چند سالي است او استراتژي شرکتش را به سمت عرضه محصولات مصرفي مانند دوربين‌هاي فيلمبرداري متمايل کرده است. او در اين مورد معتقد است که اين تغيير مسير نياز به تفکر و سياست‌هاي متفاوتي هم دارد: «من بايد ياد بگيرم که متفاوت فکر کنم. اين کاري است که از سال‌ها پيش انجام داده‌ام. اگر شما الان نتيجه اين تفکر را به صورت محصولات مصرفي مي‌بينيد بايد بدانيد که پشت اين اتفاق يک تصميم 3 يا 5 ساله وجود دارد. شايد جرقه اين اتفاق از سال‌هاي پيش و زماني که ما Linux را خريديم، خورده است. مدتي بعد از آن ما شرکت Flip را خريديم تا دوربين‌هاي فيلمبرداري جيبي با قابليت اتصال به اينترنت را براي کاربران عرضه کنيم. TelePresence هم يک سرويس ديگر براي مصرف‌کنندگان بود که امکان برگزاري جلسات مجازي را براي آنها فراهم مي‌آورد... و بالاخره حالا قرار است به بازار کامپيوترهاي تبلت هم وارد شويم تا به سليقه کاربرانمان بيش از پيش نزديک شويم». به اعتقاد چمبرز شغل او سه وجه اصلي دارد که شامل ديدگاه، استراتژي شرکت، توسعه و به‌کارگيري نيروهاي متخصص است و او سعي کرده در اين سال‌ها تمام اين وجوه را در نظر داشته باشد. او فکر مي‌کند که مدير يک شرکت فعال در زمينه تکنولوژي علاوه بر آنکه بايد در زمينه فعاليتش متخصص باشد، بايد روح يک تاجر، هنرمند و حتي يک روانشناس را هم در خودش داشته باشد تا بتواند شرکتش را به موفقيت‌هاي بزرگ برساند. او در اين مورد مي‌گويد: «در Cisco من با 70 گروه کاري مختلف سر و کار دارم و تنها با داشتن چنين ويژگي‌هايي مي‌توانم آنها را با يکديگر هماهنگ کرده و در جهت رسيدن به اهداف شرکت قرار بدهم».

اين در حالي است که به عقيده کارشناسان داشتن روحيه شجاع و ريسک‌پذير يکي ديگر از ويژگي‌هاي مدير عامل Cisco است که باعث موفقيت آن شده است.

نسخه تجاري iPad
درست در حالي که توجه بسياري از کارشناسان و فعالان بازار به شرکت Apple و محصول جديد و جنجالي اخير آن يعني iPad جلب شده است، يک رقيب جالب و البته کاملا متفاوت همه نظرها را به خودش جلب کرد. شايد براي بسياري، کمي دور از ذهن برسد، اما اين رقيب جالب محصول شرکت Cisco است.


اين شرکت در کنفرانس سالانه CiscoLive خودش که اوايل اين هفته برگزار شد از کامپيوتر تبلت جديد و توليدي‌اش پرده‌برداري کرد. اين تبلت با نام Cius يا سي‌آس به بازار معرفي شده و در حقيقت يک iPad تجاري است.


اين محصول اولين تبلت مبتني بر سيستم عامل آندروييد به حساب مي‌آيد و به همين دليل هم بسيار مورد توجه قرار گرفته است. مسوولان Cisco اعلام کرده‌اند که اين محصول براي مخاطبان و کاربران تجاري به بازار آمده است. Cius داراي يک نمايشگر بزرگ و لمسي 7 اينچي است و وزني برابر 680 گرم دارد. حافظه داخلي اين دستگاه برابر 32 گيگابايت است و از پردازنده 6/1 گيگاهرتزي Atom شرکت Intel هم بهره مي‌برد. اين تبلت داراي wi-fi، و امکان ارتباطي 3G و 4G بوده و دسترسي به اينترنت را از طريق مرورگر موزيلا فايرفاکس براي کاربرانش فراهم مي‌آورد. با اين همه اما اين شرکت درباره شريک مخابراتي خود براي اين تبلت، تاريخ و قيمت عرضه آن اطلاعاتي را منتشر و اعلام نکرده است.


چمبرز مدير عامل Cisco در مورد اين محصول جديد گفته است: «Ciusيک محصول تجاري بوده و رقيبي براي iPad در بازار محصولات مصرفي محسوب نمي‌شود. اين محصول در واقع مي‌توانند مکمل iPad در بخش تجاري باشد. ما تنها تصميم داريم بازار اين محصولات را بزرگ‌تر کنيم». او همچنين معتقد است که Cius براي کاربري‌هاي آموزشي و سلامت مناسب است و با در اختيار داشتن قابليت TelePresence شرکت Cisco مي‌تواند امکان ارتباطات جمعي را براي کاربرانش فراهم بياورد.


دستيار مجازي براي صرفه‌جويي در انرژي
Cisco حالا به تدريج سعي دارد به حوزه‌هاي مصرفي بيشتر نزديک شده و به نوعي امکان ايجاد يک زندگي روزمره ديجيتال را براي کاربرانش فراهم بياورد. درست به همين دليل هم هست که با افزايش چالش‌ها در زمينه مصرف انرژي و تمايل کاربران به راه‌حل‌هاي تکنولوژيک براي صرفه‌جويي در مصرف انرژي، اين شرکت سيستم جديدي را معرفي کرده است. اين سيستم جديد که با نام «مديريت مصرف انرژي خانه» يا HEM معرفي شده است در واقع به صورت يک دستيار مجازي براي کنترل و مديريت مصرف انرژي عمل مي‌کند. به اين ترتيب اين سيستم اطلاعات لازم براي مديريت مصرف انرژي را در اختيار کاربرانش قرار مي‌دهد و به آنها اين امکان را مي‌دهد تا ميزان مصرف انرژي در هر قسمت خانه را محاسبه کرده و براي هر قسمت از خانه برنامه‌اي خاص را ايجاد کنند تا مصرف انرژي را کنترل کنند.


در همين راستا هم يکي از شرکت‌هاي فعال در زمينه بهينه‌سازي مصرف انرژي به نام Duke Energy يک قرارداد همکاري بزرگ را با شرکت Cisco و براي استفاده تجاري از اين سيستم امضا کرده است.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image