جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آقاي وزير با اينترنت موافقيد يا مخالف؟
-(3 Body) 
آقاي وزير با اينترنت موافقيد يا مخالف؟
Visitor 758
Category: کامپيوتر
آي تي ايران - صحبت هاي ضد و نقيض وزير ارتباطات در مورد اينترنت ملي نه تنها بازخوردهاي داخلي منفي داشته بلکه اغلب خوراک بسيار خوبي براي شبکه‌هاي خارجي هم فراهم کرده است.

با صحبت هايي که وزير ارتباطات طي ماههاي اخير به طور مبهم در مورد اينترنت ملي ( يا اينترانت ملي يا شبکه ملي اطلاعات و يا ... ) انجام داده نگراني از بابت بسته شدن اينترنت به دغدغه هاي پيشين کاربران اينترنت در ايران و از جمله آنها صاحبان صنايع و سازمانهاي خصوصي و دولتي افزوده شده است. با اين حال گويي وزير ارتباطات قصد شفاف کردن تفسيرهاي مترتب برحرفهايش را ندارد.

اما به راستي اينترنت دوست است يا دشمن؟

هم اکنون بسياري از سازمان هاي دولتي و خصوصي در ايران در فقدان بستر مخابراتي مناسب و زيرساختي شبکه هاي داخلي خود را نيز روي اينترنت به هم مرتبط مي‌کنند. در واقع مصرف کنندگان اصلي اينترنت بنگاه هاي اقتصادي، نهادهاي حکومتي از جمله سازماهاي دولتي و غير دولتي و سپس مردم عادي هستند. در قانون توسعه چهارم و پنجم تاکيد گسترده اي بر توسعه ارتباطي کشور صورت گرفته و حتي موضوع اينترنت پرسرعت و پورت هاي اينترنت پرسرعت به صراحت تاکيد شده است.

چنين تاکيدات قانوني نشان دهنده اين است که وزارت ارتباطات وظيفه اصلي توسعه اينترنت در کشور را دارد و مسووليت اصلي در عدم توسعه يا فقدان بستر امن و مطمئن نيز برعهده آنهاست.
با اين حال به نظر مي رسد که وزير ارتباطات به جاي حمايت از اين شبکه و فعالان آن خود در مقابل آن ايستاده است و يا حداقل از اين که وزير ارتباطات کشور را ضد توسعه اينترنت معرفي کنند چندان ناخشنود نيست.

واقعيت اين است کارشناسان معتقدند وزارت ارتباطات به جاي توسعه متناسب اينترنت در طي اين سال‌ها تلاش کرده که پشت شبکه ملي اطلاعات ضعف‌هاي عدم توسعه اينترنت در کشور را جبران کند.

در آمارهاي مرکز آمار ايران که هفته گذشته منتشر شده مشخص شد که ضريب نفوذ اينترنت در ايران 14.7 درصد بيشتر نيست. اين يعني 85 درصد مردم ايران به اينترنت متصل نيستند. آمارهاي مرکز آمار ايران نشان مي‌دهد که طي سالهاي مديريت تقي پور بر وزارت ارتباطات رشد اينترنت در ايران بيش از 3 درصد نبوده است و اين تازه در حالي است که بيش از 85 درصد مردم ايران همچنان از طريق دايال آپ به اينترنت متصل‌اند.

وزير ارتباطات در تازه ترين مصاحبه خود با خبرگزاري فارس تلويحا اعلام کرده که برنامه پنجم توسعه صراحتي بر توسعه اينترنت ندارد و حالا با تلاش بر تفکيک اينترنت و شبکه ملي اطلاعات بر اين موضوع اشاره دارد که وظيفه اين وزارت خانه توسعه شبکه ملي اطلاعات است.

تقي پور طي اين سالها در حالي بر شبکه ملي اطلاعات و پيش از آن اينترنت ملي پاي فشرده که هنوز طرح دقيقي از اين شبکه در اختيار رسانه‌ها و مردم قرار نگرفته است. آقاي تقي پور در طي مدت وزارت خود در مسند مهمترين شخصيت ارتباطي کشور حتي يک جلسه مطبوعاتي در حضور رسانه‌ها برگزار نکرده و عمدتا تلاش کرده که فقط با برخي خبرگزاري هاي دستچين شده ماننده خبرگزاري فارس ، ايرنا ،‌ايسنا و مهر نيازهاي خبري خود را برطرف کند.

با اين حال پرسشي که از وزير ارتباطات مطرح است اين است که هزينه‌ي عقب افتادگي شديد ايران در حوزه پهناي باند اينترنت را چه کسي بايد بدهد؟

هزينه کندي شديد اينترنت و به هدر رفتن وقت ميليون ها نفر از مردم برعهده کيست؟

وضعيت اينترنتي که متولي آن شرکت زيرساخت (‌وابسته به وزارت ارتباطات)‌ است به گونه‌اي است که بسياري از مردم عملا از دريافت خدمات اينترنتي مناسب نااميدند. بااين حال انگار مسوولان وزارت ارتباطات گوش خود را به روي انتقادات کارشناسان و مردم و عدم پايداري شبکه داخلي بسته‌اند.

تلاش وزير ارتباطات در مصاحبه‌هاي اخير خود بر اين بوده که کم کاري هاي حوزه اينترنت را با وعده شبکه ملي اطلاعات در آينده جبران کند اين در حالي است که حتي براي شبکه ملي اطلاعات نيز اطلاعات و زمان بنديهاي دقيقي در نظر گرفته نشده است.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image