جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آيا رمزعبور شما «123456» است؟
-(2 Body) 
آيا رمزعبور شما «123456» است؟
Visitor 895
Category: کامپيوتر
چندي پيش شرکت «زاپوس» طي اطلاعيه‌اي از حمله هکرها به‌اين شرکت خبر داد و اعلام کرد اطلاعات مربوط به مشتريانش از جمله اسامي‌آنها، آدرس‌ايميل‌ها و اطلاعات صورتحساب‌ها در معرض خطر قرار گرفته است.

بايد توجه داشت حمله هکرها فقط مربوط به فروشگاه‌هاي آنلاين نيست و اخيرا حملات آنها مراکز دولتي، سايت‌هاي خبري و وزارت دادگستري آمريکا را نيز تحت‌الشعاع خود قرار داده است و ‌اين نشان مي‌دهد که توانايي آنها در رمزگشايي بنگاه‌هاي کوچک و دستيابي به اطلاعات و داده‌ها بسيار بيشتر از گذشته شده است.

«بري ويلسون» مدير ارشد تيم فناوري امنيتي وارتون تاکيد مي‌کند که يکي از مشکلات اصلي امنيتي در فضاي مجازي استفاده از کد‌هاي امنيتي تکراري مانند «123456» است که براي هکرها به راحتي قابل شناسايي هستند. او مي‌گويد:‌ اين مساله به يکي از مشکلات انسان‌ها در دنياي امروز بدل شده است.

او مي‌گويد: يکي ديگر از مشکلاتي که در‌اين زمينه ديده مي‌شود، وجود تعداد زيادي رمزعبور در زمينه‌هاي مختلف، مانند رمز عبور کارت‌هاي اعتباري، ايميل و سايت‌هاي مختلف است که به خاطرسپردن آنها را براي افراد مشکل مي‌سازد. معمولا رمز عبور موسسات مالي و بانک‌ها کوتاه است، همين موضوع افراد را مجبور مي‌کند تا رمزهايي پيچيده انتخاب کنند که به خاطرسپردن آنها را
مشکل مي‌سازد.

کارشناسان امنيتي حوزه‌ آي تي همواره توصيه مي‌کنند رمزهاي عبور خود را به دو بخش تقسيم کنيد. به ‌اين ترتيب بهتر است براي مسائل مهم‌تر رمزهايي طولاني و پيچيده در نظر گرفته شود؛ در حالي که رمز عبور براي اشتراک روزنامه‌ها و عضويت در سايت‌ها مي‌تواند ساده تر باشد.همچنين ويلسون به مشترياني که از يک رمز عبور مشترک استفاده مي‌کنند توصيه مي‌کند که از ‌اين روش استفاده نکنند و سعي کنند براي هر بخش رمزعبور منحصر به فردي انتخاب کنند.‌ اين بهترين روشي است که مي‌توانيد انتخاب کنيد؛ زيرا فراموش کردن يا از دست دادن يکي از رمزها خيلي بهتر از ازدست دادن آن در همه جا است.

سايت شرکت پلي استيشن سوني يکي ديگر ازسايت‌هايي بود که در مدت شش ماه دوبار مورد حمله هکرها قرار گرفت. آنها تصميم گرفتند براي بالا بردن امنيت سايت، هر سي ثانيه يک بار تمامي ‌رمزهاي امنيتي سايت را تغيير دهند.

بنا بر گزارش‌هاي «سيمانتک» بزرگ‌ترين توليد کننده نرم افزارهاي امنيتي کامپيوتر (از جمله آنتي ويروس نورتون) حملات به وب سايت‌ها در سال 2010در مقايسه با سال 2009 نزديک به 93 درصد بيشتر شده است. علاوه بر‌اين در بازارهاي زيرزميني آگهي‌ها و تبليغاتي ديده مي‌شود؛ به عنوان مثال به افرادي که قادر به حک کردن و دزديدن اطلاعات کارت‌هاي اعتباري باشند، دستمزدي در حدود 1 تا 100 دلار داده مي‌شود. بنابراين با توجه به‌ اين تهديدها و حملات هکرها، تصور مي‌شود که مشتريان تمايل کمتري به خريد‌هاي آنلاين داشته باشند؛ در صورتي که آمارها نشان مي‌دهند مردم هنوز هم خريد از سايتي مانند آمازون را ترجيح مي‌دهند. ويلسون در‌اين رابطه مي‌گويد: «البته ‌اين گرايش در اغلب مردم وجود دارد که تصور مي‌کنند‌ اين اتفاق هرگز براي آنها پيش نخواهد آمد.»

ويلسون مي‌افزايد: در عين حال مشتريان بايد همواره هنگام استفاده از رمزهاي عبور خود آگاهي و احتياط لازم را داشته باشند؛ زيرا تجربه نشان داده است، برخي از شرکت‌ها در زمينه‌ اي‌تي مهارت‌هاي لازم را ندارند. به طور مثال آنها به اشتباه رمز عبور را ذخيره مي‌کنند که به‌اين ترتيب هکرها به آساني به آن دسترسي پيدا مي‌کنند.
بنا بر تحقيقات ويلسون بسياري از شرکت‌ها به دليل حملات متعدد هکرها و از بين رفتن اعتماد مشتريانشان، از کسب‌و‌کارهاي خود خارج مي‌شوند؛ در حالي که مي‌توان با مديريتي صحيح بر آنها چيره شد. يکي از دلايلي که ضربه بسيار بزرگي به شرکت سوني وارد کرد، عدم اطلاع‌رساني دقيق و پنهان کردن حقايق بعد از هک شدن سايت بود. در حالي که تجربه نشان مي‌دهد هنگام مواجهه با مشکلات بهتر است در مقابل آنها قرار گرفت و آن را به طور شفاف براي مشتريان خود توضيح داد و به مقابله با آنها پرداخت.

«اسکات مک نولتي» مدير ارشد بخش فن آوري اطلاعات و يکي از اعضاي تيم امنيتي وارتون پيشنهاد مي‌کند رمز عبور بر اساس اطلاعات خصوصي مانند تاريخ تولد، اسامي‌اشخاص يا کلمات معنادار فرهنگ لغت تنظيم نشود. همچنين رمزهاي طولاني که از کارآکترهاي زيادي تشکيل شده‌اند مي‌توانند از امنيت بالاتري برخوردار باشند، اما از همه مهم‌تر استفاده نکردن از يک رمز مشترک براي همه حساب‌ها است. او مي‌افزايد: البته بيان‌اين نکته نيز حائز اهميت است که استفاده از سيستم‌هاي امنيتي و رمزنگاري‌هاي منسوخ شده نيز يکي ديگر از عواملي است که دسترسي آسان هکرها به‌ايميل‌ها و رمزها را در برخي از سايت‌ها و شرکت‌ها ممکن ساخته است.

اگر تا به امروز از وجود هکرها و افزايش آنها در دنياي مجازي اطلاعي نداشته‌ايد، بايد توجه شما را به خبرهايي که امروزه در بسياري از رسانه‌ها انتشار پيدا مي‌کند، جلب کنم. عنوان صفحه اول مجله وال استريت اشاره‌اي به آگهي‌هاي منتشر شده با ‌اين عنوان دارد «به راحتي هکرها را استخدام کنيد» که اشاره مي‌کند، جاسوسي در فضاي آنلاين چقدر آسان و قابل دسترس است . آنها همچنين در اطلاعيه‌هاي خود اعلام مي‌کنند که قادر هستند طي 48 ساعت ‌ايميل مورد نظر شما را هک کنند.

يکي ديگر از نکاتي که به تازگي انتشار پيدا کرد، خبري مبني بر امکان هک کردن دوربين‌هاي امنيتي اتاق‌هاي هيات مديره و مکان‌هاي ديگر است که نشان مي‌دهد هکرها به راحتي مي‌توانند از تمام اطلاعات حساس مطلع شوند.‌ اين مقاله همچنين اشاره مي‌کند «امروزه کسب و کارها هر ساله ميلياردها دلار صرف بالابردن و ارتقاي سيستم‌هاي امنيتي خود مي‌کنند، در حالي که آنها به ندرت آسيب‌پذيري ‌اين دوربين‌ها را که در همه جا قرار گرفته‌اند در نظر مي‌گيرند.»

منبع :وارتون
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image