جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آيا موبايل را بايد جزو رايانه‌ها دسته‌بندي کرد؟
-(1 Body) 
آيا موبايل را بايد جزو رايانه‌ها دسته‌بندي کرد؟
Visitor 826
Category: کامپيوتر
گوشي‌هاي هوشمند امروز به قدرت رايانه‌هاي روميزي‌اي هستند که چند سال پيش از آن‌ها استفاده مي‌کرديم. اکنون اين سوال پيش آمده که مرز بين گوشي‌هاي همراه و رايانه کجاست و آيا اصولا چنين مرزي وجود دارد؟

: دي‌ماه امسال قانون جديدي در ايالات متحده وضع شد که به پليس اجازه مي‌داد تا بدون حکم قضايي، بتواند گوشي تلفن همراه افراد مظنون را جستجو کند. حاميان اين قانون به اين نکته استناد مي‌کردند که به اين ترتيب مي‌توان مانع از بين بردن مدارک احتمالي درون گوشي تلفن همراه توسط فرد مظنون شد.

به گزارش نيوساينتيست، وضع اين قانون باعث خشم بسياري از مردم در آمريکا شده است. مخالفان اين قانون مي‌گويند آيا صرفا به دليل اين‌که فرد متهم هنگام دستگيري تلفن همراه در جيب دارد، منصفانه است که تمام اطلاعات قابل دسترسي در پيامک‌ها، يادداشت‌ها، اسناد و صندوق پست الکترونيکي وي را خواند؟ امروزه تلفن‌هاي همراه چنان پيشرفته هستند که با جستجو در آنها، تقريبا مي‌توان به همان ميزان که بررسي رايانه شخصي يک نفر اين امکان را فراهم مي‌کند، به زندگي خصوصي افراد سرک کشيد.

اما مساله وقتي پيچيده‌تر شد که هفته گذشته، يکي از قاضي‌ها فدرال آمريکا حکم داد که تلفن‌هاي همراه، بايد به عنوان يک رايانه طبقه‌بندي شوند. بر طبق قانون فعلي آمريکا، رايانه يک ابزار الکترونيکي، مغناطيسي، نوري، الکتروشيميايي يا هر نوع وسيله ديگر پردازش اطلاعات با سرعت بالاست که عمليات رياضي، منطقي و يا ذخيره‌سازي اطلاعات را انجام مي‌دهد.

تلفن‌‌هاي همراه امروزه بسيار قدرتمندتر از رايانه‌هاي روميزي درشت هيکلي هستند که ما 10 سال قبل استفاده مي‌کرديم. حتي ابتدايي‌ترين گوشي‌هاي تلفن همراهي که قابليت اتصال به اينترنت را داشته باشند، در اين مقايسه قرار مي‌گيرند.

براي جستجوي رايانه شخصي يک مظنون در آمريکا، پليس احتياج به حکم قضايي دارد. اگر تلفن همراه شما به همراه تمام اطلاعات داخل آن رسما يک رايانه محسوب شود، قانوني که ماه قبل وضع شده است از درجه اعتبار ساقط مي‌شود. هنوز مشخص نيست که سرنوشت حکم دادگاه مذکور به کجا مي‌رسد، اما اين موضوع جالب نشان مي‌دهد که چطور پيشرفت فناوري مي‌تواند حتي شفاف‌ترين قوانين را به امري پيچيده تبديل کند.

البته قانون‌گذاران در اين موارد خيلي هم مقصر نيستند. براي درک ناتواني بشر در خصوص پيش‌بيني پيشرفت فناوري، کافي است اين جمله را که در سال 1949 / 1328 در مجله پاپيولار مکانيک آمده است با هم مرور کنيم: «در آينده رايانه‌ها ممکن است تنها هزار لامپ خلاء داشته باشند و در نتيجه کمتر از 1.5 تن وزن خواهند داشت!»
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image