جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اپل در آستانه فتح سومين قله ديجيتالي
-(0 Body) 
اپل در آستانه فتح سومين قله ديجيتالي
Visitor 903
Category: کامپيوتر
دنياي اقتصاد - استيو جابز دوبار كمپاني اپل را به اوج رسانده است و اين بار قصد دارد با عرضه آي‌-فون، ابتكار جديد اين شركت، براي بار سوم قله افتخار را فتح كند.

شايد در هر موقعيت ديگري خيلي جالب نبود كه با قطعه‌اي از اشعار بيتل‌ها، سه دهه رابطه مايكروسافت و اپل را كه تركيبي از اتحاد و رقابت، شراكت و دشمني و همچنين شكست و پيروزي در هر دو طرف بود ترسيم كنيم. اما وقتي استيوجابز از كمپاني اپل، با بيل گيتس از مايكروسافت درباره زمان گذشته در كنفرانس هفته قبل صحبت كرد، ناخودآگاه اين شعر بيتل‌ها را به خاطر همگان آورد. او خطاب به بيل گيتس گفت: شما و من خاطراتي طولاني‌تر از راهي كه در پيش داريم در ذهن داريم.

احتمالا استيو جابز در گفت‌وگو با مايكروسافت اضافه كرده است كه آن دو در همين مدت باقيمانده باز هم به رقابت با يكديگر ادامه خواهند داد. در گذشته آنها و كمپاني‌هايشان عصر كامپيوترهاي شخصي را شكل دادند، جابز به عنوان پيشگام ازلي با ساختن بعضي جعبه‌هاي خاص در سه دهه قبل و بيل گيتس به عنوان صنعت‌گراي ازلي و به عنوان اولين نفري كه فهميد چگونه براي نرم‌افزار به عنوان يك بخش و تكه مستقل و مجزا پول بگيرد و آن را براي سلطه بر كل اين صنعت استفاده كند.

امروزه در طليعه دوره جديدي از زندگي ديجيتال كه در آن كامپيوترها فقط بخشي از صنعت رو به رشد الكترونيك هستند، زوج اپل و آقاي جابز برنده هستند.

در شش سال گذشته اپل با آي‌پاد و نيز خدمات itunes تقريبا بر صنعت موسيقي ديجيتال (قانوني) تسلط داشته است، همچنانكه مايكروسافت سلطه خود را بر صنعت كامپيوتر شخصي با ويندوز حفظ كرده است. در 29 ژوئن امسال اپل وقتي محصول جديد خود را كه تلفن‌همراه جديدي به نام آي- فون است وارد بازار كند، بخش بزرگتري از بازار را تسخير خواهد كرد.
جاه‌طلبي‌ها و آرزوهاي جابز براي آي‌فون، متعادل هستند. او انتظار دارد كه 10ميليون آي‌فون تا پايان سال آينده بفروشد كه حدود يك درصد بازار جهاني گوشي‌هاي موبايل را تشكيل مي‌دهد. اپل تاكنون 10برابر انتظارش، آي‌-پاد فروخته است. اما اين ارقام تصوير اشتباه و نامعقولي از اهميت آي‌-فون و آرزوهاي آقاي جابز براي آن ارائه مي‌دهد.

هر چند اين موضوع آخرين مرحله از تحول اپل از يك كمپاني سازنده كامپيوتر را به كمپاني مصرف‌كننده الكترونيك نشان مي‌دهد، چيزي كه آقاي جابز آن را امسال با برداشتن كلمه «كامپيوتر» از نام شركت، كاملا رسمي كرد.

موفقيت‌هايش در مسير اين تحول تاكنون، و انتظارات او از دوره جديد شركت اپل به لطف توليد آي‌فون، توضيح مي‌دهد كه چرا اپل، يك دهه پس از افول، حالا بيش از 100ميليارد دلار مي‌ارزد و قرار است كه در زمره اليت سهام مرغوب در وال‌استريت قرار گيرد.

آي فون به عنوان يك نمونه چشمگير و خارق‌العاده، بهترين DNA اپل را در طراحي و سادگي به نمايش مي‌گذارد.

در حالي كه صفحه گوشي‌ها پر از دكمه‌هاي مكانيكي و شلوغ است، آي‌فون فقط يك دكمه دارد.
براي داشتن كارايي، اين تلفن همراه جديد از تكنولوژي جديد به نام Multi-touch يا لمس استفاده مي‌كند كه به كاربران اجازه مي‌دهد تا از انگشتان خود به جاي مداد براي انتخاب اندازه، چرخاندن و يا انتخاب مطالبي كه روي صفحه بايد ظاهر شوند، استفاده كنند. به هر حال تكنولوژي Multi-touchابداع اپل نيست، اما به نقطه اتكاي آقاي جابز براي طراحي نوآوري جديدشان يعني آي‌-فون تبديل شد. اپل تنها كمپاني نيست كه از انگشتان به عنوان ابزار هدايت استفاده مي‌كند، مايكروسافت نيز طرحي به نام Surface-Computer دارد كه پيچيده‌تر از تكنولوژي لمس صفحه است.

به نظر عده‌اي، اين تكنولوژي لمس صفحه در حال حاضر در برخي از شركت‌ها استفاده مي‌شود. اين سخن درست است، ماشين‌هاي صدور بليت از چنين تكنولوژي استفاده مي‌كنند، اما آنچه تكنولوژي اپل را متفاوت از ديگر انواع آن مي‌كند، تركيب نرم‌افزار و سخت‌افزار آن با يكديگر و آماده كردن آن براي فروش است.

در يك بررسي اجمالي، آي‌فون طرح و دستگاهي غيرمعمول براي معرفي كردن است. تيم بايرين يكي از تحليلگران بازار معتقد است، آقاي جابز معمولا به طرح‌هايي علاقه‌مند است كه رده‌بندي‌هاي جديدي را تعريف مي‌كند به جاي اين كه با صنعت از قبل موجود مانند سازندگان گوشي‌ها رقابت كند. اما آقاي جابز مي داند كه تلفن‌هاي همراه دارند تبديل به پخش كننده‌هاي موسيقي مي‌شوند و اين به معناي رقيبان جديد براي آي-پاد است، به همين دليل اپل براي دفاع از خود وارد صنعت توليد تلفن‌همراه به شيوه‌اي جديد شده است.

در اين صنعت از آنجا كه آقاي جابز نمي‌توانست خود محصول و نيز رده‌بندي آن را ابداع كند چون قبلا ابداع شده بود، تصميم گرفت تا درون آنها دست به ابتكار بزند. او اين كار را با ساختن آي‌فون، نه فقط با شكل و كاركردهاي يك تلفن كرد، بلكه آن را به شكل يك آي‌پاد كامل هم درآورده است و مي‌توان ادعا كرد كه اين محصول كل اينترنت را داخل جيب كاربران قرار مي‌دهد.
يكي از تحليلگران اين صنعت معتقد است، استيو جابز در «پانته‌ئون سيليكون ولي» منحصر به‌فرد است زيرا نه فقط مي‌تواند رده‌بندي محصولات را ابداع كند بلكه حتي خود را همواره به روز مي‌كند. وسيله جديدي كه وي به بازار عرضه كرده است، به اين معنا است كه آقاي جابز پيشگام سومين انقلاب تكنولوژيك پس از توليد رابط گرافيكي مكينتاش در 1984 و آي‌پاد در سال 2001 كه دوره موسيقي قانوني ديجيتال را رقم زده است.

اولين انقلاب جابز، مكينتاش بود كه حالا ديگر كمتر شناخته شده و معروف است، در آن زمان مي‌توان گفت مبلغ و مروج شعار « متفاوت فكر كن» بود. اين اولين كامپيوتر شخصي بود كه به كاربران اجازه مي‌داد با يك موس كار كنند. اپل اين تكنولوژي را از خارج از اپل گرفت و آن را توسعه داد و براي استفاده سهل كرد. در واقع مايكروسافت نرم‌افزار آن را براي اپل نوشت و سپس براي ساخت ويندوز از آن كمك گرفت.

پس از آن اپل براي مديريت بهتر تصميم گرفت تا جان اسكولي را به عنوان مدير برگزيند و در انتخابات هيات مديره در ماجرايي كه به يك درام شكسپيري شباهت داشت، عليه جابز راي دادند و او از مديريت خارج شد. خود او مي‌گويد اخراج من از اپل بسيار براي من خوب بود. پس از سنگيني همواره موفق بودن، روشنايي از نو شروع كردن را ديدم.

در اين دوره او در يك كمپاني ديگر به نام Next مشغول به كار شد و طراحي كامپيوتري جديد را شروع كرد. اولين محصولي كه او توليد كرد به نامNext Cube آنقدر گران بود كه هيچكس نتوانست آن را بخرد. پس از آن او شروع به ساختن نرم‌افزار و هنر سيستم عامل پردازي كرد.
او مجددا به اپل با حقوقي معادل يك‌‌ دلار در سال بازگشت، اما ميزان سهم او در اپل باعث شد تا او بالاترين حقوق در رده مديران را در آمريكا دريافت كند. در زمان مديريت او اپل با مشكلات قانوني مواجه شده است و چندين بار از طرف دولت، گردش مالي و نحوه پرداخت و مصارف نظارت شده است.

جابز هم در مظان اتهام قرار گرفت اما هيچ‌يك از اين اتهامات او را متوقف نكرد و پس از شاهكارش در عرصه موسيقي ديجيتال، او آي‌فون را به دنياي ديجيتال معرفي كرد. حالا او با دوستانش در گوگل،‌ ائتلافي عليه مايكروسافت گشوده‌ است. به هر حال به نظر مي‌رسد جابز و گيتس در اين جاده همواره رقباي جدي و نيز ناگزير يكديگر باشند تا بتوانند هنوز در عرصه تكنولوژي انقلابي و پيشگام باقي بمانند.

ipod

پخش‌كننده چندرسانه‌اي قابل حمل شركت Apple اولين بار در ماه اكتبر سال 2001 به بازار معرفي شد. ipod در طول اين سال‌ها با سليقه كاربران و قابليت‌هاي جديد تغيير كرد تا به مدل پرطرفدار nano رسيد. ipod يك پخش‌كننده چند رسانه‌اي با امكانات مختلف است كه در ظرفيت‌هاي مختلف به بازار آمده است.

در اين ميان همراهي فروشگاه اينترنتي iTunes هم تاثير قابل توجهي در ميان چشمگير ipod در سال‌هاي اخير داشته است. تا نيمه اول ماه ‌آوريل سال گذشته اين شركت توانست صد‌ميليون دستگاه ipod را به فروش برساند كه اين رقم بيشترين سهم از بازار پخش‌كننده‌هاي موسيقي را نصيب Apple كرد.

IPHON
جديدترين محصول APPLE كه يك تلفن‌همراه هوشمند مجهز به امكانات چند رسانه‌اي وارتباط با اينترنت است، اولين بار در ماه ژانويه سال 2007 معرفي شد.

Iphone داراي قابليت‌هايي مانند پخش‌كننده چند رسانه‌اي، دوربين 2مگاپيكسلي، نمايشگر لمسي 5/3اينچي، بلوتوث، ارتباط اينترنتي بي‌سيم (wi-fi)، سيستم عامل macosx، مرورگر اينترنت، 250ساعت شارژ باتري در حالت آماده به كار، دسترسي به سرويس google Maps و ايميل Yahoo است. محصول جديد شركت APPLE كه از خدمات ارتباطي شركت Cingular بهره مي‌برد، قرار است روز 29ژوئن به بازار عرضه شود.

MacintoshياMac
كامپيوترهاي شخصي كه شركت Apple كار طراحي، توليد، توزيع و بازاريابي آنها را به عهده دارد، اولين‌بار در ماه ژانويه سال 1984 به بازار عرضه شدند. اين كامپيوترها كه با هدف استفاده خانگي، آموزشي و ايجاد بازارهاي حرفه‌اي‌تر توليد شدند، امروزه در مدل‌هاي Macmini و Xserve در بازار به فروش مي‌رسند. مهم‌ترين ويژگي اين كامپيوترها مجهز بودن آنها به سيستم عامل توليدي شركت Apple است.

توليد اين كامپيوتر‌هاي شخصي نقش موثري در افزايش درآمد Apple داشته است تا آنجا كه طبق آمار موسسه تحقيقات IDC، سهم Apple از بازار كامپيوتر‌هاي شخصي آمريكا در سال 2006 به 6درصد رسيد كه اين رقم در مقايسه با سال 2005 تا 30درصد رشد داشته است.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image